Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
defede
tag
válasz
MichaelSD #3898 üzenetére
Köszönöm a tippeket, megfogadom.
Pár kérdésre még tudnál válaszolni?
1. miért van olyan nagy különbség a frame-ek árában a marketnél (mindegyik az alap verzió)? Annyival jobbak vagy annyival nehezebb kifarmolni őket? Mindegyiknél megéri a prime verzió? A laderboardon láttam olyanokat akik (holott van nekik prime frame) a sima frame-ben töltik a játékidejüket.
2. van olyan frame aminél van 1 menekülő képesség (akár láthatatlanság, akár stun kivéve teleportot), valamilyen sebzésnövelő képesség, 1 erős aoe képesség + valami pajzs a túlélésre. Nem közelharci, nem a legjobb túlélő viszont folyamatos energy töltéssel kiemelkedő területi sebzést okoz? Vagy itt a képességek inkább támogatók és a sebzés legjavát a fegyverek adják le? Nem nagyon játszottam magas szintű karakterekkel ezért nem tudtam lelesni a taktikájukat. -
MichaelSD
őstag
Fegyvert ne vegyél, elég gyorsan összeszedhet ami kell.
Ha Lokival láthatatlan vagy akkor időre (duration) erősíts. Csöndes fegyvereket használj, hogy ne vegyenek észre, vagy melee fegyvert.
Bármilyen buildet csinálsz, mindenképpen kellenek Corrupted Modok a Derilict Vaultokból, amik magas bónuszt adnak valamire, de valamiből levonnak. Pl.: Narrow Minded, Fleeting Expertise.
Én Loki buildem láthatatlanságra (Primed) Continuityt, Narrow Mindedt és Streamlinet használok. A többi ízlés kérdése, nekem disarmra van a többi (Redirecion, Vitality, Fast Deflection, Overextend és Stretch).
-
defede
tag
Kösz a válaszokat.
Srácok! Volttal kezdtem de valahogy nem igazán fekszik a stílus. Ismerős segítségével kifarmoljuk hamarosan a Loki-t. Tudtok segíteni milyen fegyverek lennének jók és az alap modolásuk milyen? Állítólag ez jó ha solo farmolni szeretnék de ha láthatatlan módban vagyok akkor túlélem a magasabb farmolásokat erősebb karakterek mellett.
A másik hogy vettem egy kis platinát és nem szeretném hülyeségekre elszórni. Egy kezdőnek mit ajánlatok mire költse ha esetleg marad még a fegyverek megvásárlása után.
Egy alap farm karaktert akarok összerakni utána meg megdolgozni másik frame-ért és fegyverekért. -
MichaelSD
őstag
válasz
Kareszovics #3892 üzenetére
Én is így vagyok vele. Vannak dolgok amik annyira ritkák, hogy sajnálom rá az időt.
-
Maxtreme
addikt
Ecsém' megint mekkora szarokat hozott a trader.
Ha legalább Quanta skint lehetne használni a Vandalon, de ofc nem. -
Maxtreme
addikt
válasz
Kareszovics #3892 üzenetére
Nezha nekem viszonylag könnyen összejött, csak sys-t kellett vennem (60p-be fájt szal..
)
-
-
Źşë'
addikt
válasz
Maxtreme #3884 üzenetére
igen, saryn volt a joker, most helyére meg ember lépett azaz őt erősítették fel (nem a kedvencem am), most már látom én is amit MichaelSD írt még régebben, úgy kártyáznak a karikkal ahogy nekik tetszik...
igaz saryn túl op volt, na de akkor se kellett volna ennyire nerfelni, ez a kombo ökörség meg egyenesen siralmas, amit rátukmáltak sarynra - már csak az hiányozna h novát is nerfelik -
-
MichaelSD
őstag
Naramont csinálom (Excaliburnak a közelharchoz jó), de én is elég lassan. Az egyik Naramon képesség holnap lesz kimaxolva (max. crit).
Állítólag a focus affinity is olyan lesz mint a normális affinity, megosztva a csapatban, nem csak aki megöli az ellenfelet. Jelenleg Trinityt találni Dracohoz nehéz....
-
MichaelSD
őstag
Ki hogy áll a focus fejlesztéssel?
-
Źşë'
addikt
void trader hh ilyen gyorsan felszívódott? mit árult egyáltalán? wiki page beborult, nem látni semmit..
//na helyreállt az oldal, nem maradtam le sokminedenről ahogy nézem
-
Rickeffe
aktív tag
3/4 1 éve nem láttam már stalkert ami rám vadászott volna
-
Maxtreme
addikt
Valakinek megvan a WAR? Én nem tudtam ellenállni, megvettem
Nem szeretem a heavy meele-ket de ez marha jó. -
TheProb
veterán
-
Źşë'
addikt
válasz
TheProb #3857 üzenetére
Vannak a Forma nevű elemek a játékban, amivel adott kártya hely polaritását tudod megváltoztatni, ha pl egy adott polaritású helyre ugyan azon polaritású kártyát raksz be akkor megfelezi neked a mod (kártya) kapacitás igényét, ezzel még erősebbé tudod tenni a warframed/fegyvered - viszont ilyenkor lenullázza az adott fegyvert/warframet, így újra kell húzni 30as szintre, és ez az újabb felhúzás 30as szintre már nem fog hozzá adódni a mastery rangodhoz, minden fegyvert/warframe-t csak 1x lehet mastery rank húzásra "használni"
Forma Blueprinteket (Forma tervrajzokat) lehet találni random Orokin vagy Derelict küldetéseken, viszont ahhoz hogy be tudj jutni egy ilyen küldetésre kell találnod egy Void kulcsot (Orokinhez). Derelicthez pedig tudsz gyártani, ha megveszed a Marketből a Blueprintjét (elég egyszer megvenni, és akkor annyiszor tudod legyártani amennyiszer akarod ill. van rá nyersanyagod)
-
TheProb
veterán
válasz
gabezzz222 #3856 üzenetére
Akkor azért rekedtem megy 1 szinten, mert minden jelenlegi fegyverem már kimaxolt.
Akkor craftolnom kell majd vmit. -
gabezzz222
csendes tag
válasz
TheProb #3855 üzenetére
Ha kimaxolsz fegyvereket, vagy warframeket, azért kapod a tapasztalati pontokat - a játék rendszere így van kitalálva.
Ezért kell mindig új cuccokat építeni, használni, felhúzni, ha mastery szintet akarsz lépni. Amelyik fegyver nem jön be, eladod, ami tetszik, megtartod, de ha már megszerezted / építetted, mindig húzd fel level 30-ra.
A Volt elég jó karakter, mostanra kezdik egészen jól kiegyensúlyozottá tenni a warframe -ket, mindegyikkel lehet komolyabb szintre is menni, ha megfelelően válogatod össze a kártyáit (build-et). -
TheProb
veterán
válasz
gabezzz222 #3854 üzenetére
Hát 33órám már benne van, jelenleg asszem 3-as rank-on vagyok, de egy ideje megrekedtem, nem jön a mastery vagy mi a tök kell hozzá. Ettől független még nagyon nem látom át, mit hogyan merre kell a játékban.
Meglesem majd amiket felsoroltál, köszi.
u.i: Volt-tal vagyok, ez esetleg kicsit specifikusabbá teszi a dolgokat.
-
gabezzz222
csendes tag
válasz
TheProb #3853 üzenetére
Hát, ha most kezdted a játékot, a legegyszerűbb sorban haladni a bolygókon, gyűjtögetni az alapanyagokat, a küldetések is jönnek majd sorban. A wikin fent van, hogy melyik főellenféltől milyen warframe alkatrészeket szerezhetsz, és rengeteg tervrajz van a market-ben.
A fegyvereknél mindenkinek más a kedvence, de helyzetfüggő, hogy mi az ideális. Kezdőként pl. nekem régen a lex, a paris, meg a strun bevált, ezeket fel lehet húzni tűrhető szintre. Ja, még a Hek elég erős shotgun, de talán csak 4-es szinttől lehet használni... -
TheProb
veterán
Sziasztok!
Első itemeknek mit érdemes lecraftolni jelenleg?
-
MichaelSD
őstag
Szóval ezek gagyik szerintem.
-
Kelecar
aktív tag
Prisma Grakatara érdemes gyorsan ducatot farmolni?
-
wjbhbdux
veterán
kijött az új raid
-
MichaelSD
őstag
Itt a trader, PCn Plutonál. Hozott Tempo Royalt, Prime Morphic Transformert és Prisma Skanat.
-
nesh20
aktív tag
Sziasztok!
Szindikátus húzásban szeretnék kérdezni.
Elkezdtem a Steel Meridian-t, ez meg is lett, a legfelső rank-ba léptem, már adja a fegyvert.
Mellette húztam a Red Veil-t az utolsó alkatrész gyártom ami kell nekik az Ash Prime Helmet-et. Szóval ez is mindjárt megvan.
Szeretnék még egy harmadikat is felhúzni a The Perrin Sequence-t.
Na most ez totál ellenség az első két választottammal. A kérdésem az lenne, a legfelső szintről vissza tudja léptetni a két maxos szindikátusomat? Vagy a legfelső szintről már nem lép lejjebb?Előre is köszönöm a segítséget!
-
anubys1984
aktív tag
válasz
Kareszovics #3841 üzenetére
Nekem elég volt 200 óra is, hogy erre jussak.
Mondjuk számomra lenne benne még bőven tartalom, csak a motiváció hiányzik, hogy foglalkozzam is vele. -
MichaelSD
őstag
válasz
Kareszovics #3841 üzenetére
62 nap és 6 óra alatt meguntad? Mit mondjak 64 nap és 21 óra után?
-
Maxtreme
addikt
Nekem kiba nagy mákom volt a trin p-al (pedig különösebben nem is érdekel) minden esett elsőre, kivétel a bp-
Azt meg megvettem 35 platért, mert lusta voltam. -
Kareszovics
addikt
válasz
MichaelSD #3840 üzenetére
Én meg rájöttem, hogy 1494 óra után meguntam.
Prime-ot farmolni például abszolút nincs kedvem (nem sok minden hiányzik mert csak a Trin meg Vectis nincs meg); AW faromolást az végképp hagyjuk. Van egy pár szettem, azokat ár alatt el kéne adni, de ahhoz sincs kedvem. Az alap Market+Dojo fegyvereket szintezgetem és annyiból ki is merül nálam a dolog. Ilyen napi 1.5 órára redukálódott az arányom.
-
MichaelSD
őstag
Az új Trinity se lett szebb szerintem. Valahogy ritkán tetszenek a Prime framek.
-
MichaelSD
őstag
válasz
wjbhbdux #3834 üzenetére
Akkor nézd meg mégegyszer...
A kozmetikai cuccok mindig az accessoirban voltak (kivétel az Ember volt).
1. A prime gene kit, ami kozmeitka, nem az accessoir csomagban van!
2. A collar és az armour gyakorlatilag egy design amit széltszedtek és két (!) csomagba tettek.
3. Először az accessoir csomagon is a "prime" kubrow volt (=prime gene kit). Utána cserélték le feketére. -
MichaelSD
őstag
DEnek sikerült egy újabb shitstromot csinálni. A kubrow prime páncélt és nyakörvet külön prime access csomagba tették.
Hajrá!!! ***popcorn cola bekészítve***
-
Rickeffe
aktív tag
A "Toljuk a kontentet, hogy a befektetőket lenyűgözzük" szindróma?
-
wjbhbdux
veterán
-
Źşë'
addikt
nálam semmi bug nincs szerencsére, ma az egyik töltőképernyőn érdekes felirat jelent meg, olvashatatlan "predator" írással... hmm misztikus
ugyan ezt jelezte tegnap este egy játékos, ám nálam nem látszódott, ma már igen
-
válasz
MichaelSD #3826 üzenetére
Ja. Nem tudom, hogy ezt hogy az istenbe vitték keresztül a Q&A-n (bár elnézve a bugokat ez még fényképen sem látott tesztelést). Nálam spec az interfész nem ment (a kubrow-mhoz pl. hozzá se fértem minden mást is csak menün keresztül tudtam elérni). Finoman szólva is kritikán aluli a minőség.
Amúgy az új warframe meg mi akart lenni? Fej nélküli lovas (már csak a ló hiányzik alóla)?
-
MichaelSD
őstag
Megjött a Jordas Percept!
-
MichaelSD
őstag
The Jordas Precept az új J3 golemmel...hamarosan!
-
Maxtreme
addikt
válasz
gabezzz222 #3820 üzenetére
Tradernél volt.
-
Kelecar
aktív tag
Remélem Fanged Fussilade-ból mindenki jól bevásárolt. Jó ára lesz még
-
MichaelSD
őstag
Kubrow Egg alert még másfél óráig!
-
speed3456
aktív tag
Hali! Egyik haverom most kezdte el tolni a Warframet PC-n én meg egy ideje PS4-en. Arra rájöttünk hogy egymással így nem tudunk játszani sajnos.. de accot nem lehet átvinni PC-re? Válaszokat előre is köszi!
-
Maxtreme
addikt
válasz
Kareszovics #3809 üzenetére
Én kb 1 év aktív játék mellett, 12-13e platinát szedtem össze...és gyanítom hagy van aki ennél is többet.
szerk: Nyilván ennek már jelentős része nincs meg, mert elb*xtam minden sz*rra. De hát azért van.. -
Kareszovics
addikt
válasz
Maxtreme #3808 üzenetére
Az tény, hogy az elején tényleg a slotok miatt érdemes platot venni, de hogy utána szarásig tudod magad keresni plattal kereskedésből az azért túlzás.
Brutális kínálati piac, csak a sláger cucc ér valamit, amúgy senki nem vesz szinte semmit. Igaz common, de full seteket nem bírok eladni hetek óta. Unranked corrupt modokból, meg ilyen apró ócskaságokkal "tartom" fent magam, illetve veszem a platot JMFből.
-
H_András
tag
válasz
#81999360 #3805 üzenetére
Mindenféleképpen próbáld ki, lehet játszani bőséggel plusz fizetés nélkül is (ha nem vagy pic.ás játékos)... Később természetesen előjönnek a kényelmi szempontok,ami miatt érdemes majd beleölni egy kis pénzmagot, sztem meg is érdemlik a fejlesztők. Kezdetben frusztráló lesz a nyersanyaghiány a komolyabb dolgokhoz, de ha meg tudod állni, idővel lesz az is, amint unlockolod az újabb bolygókat kifelé. Játékosállomány mindig van, ha társak kellenek valamihez. Kezdő vagyok én is persze, de ha nem leszel függő, és nem szánsz rá extra pénzt, akkor is nagyon jól szórakozol - már persze ha ez a stílus jön be neked, és nem a körökre osztott stratégia
-
MichaelSD
őstag
válasz
Kareszovics #3801 üzenetére
Bocs, benéztem. Sajnos Synoid Simulorom nekem is csak cseréből van. Loka, Perrin és Veil kombóm van.
-
Kareszovics
addikt
-
MichaelSD
őstag
válasz
Kareszovics #3801 üzenetére
Ne már, 5-10 perc naponta kimaxolni a Simulort
-
Kareszovics
addikt
Synoid Simulort keresek venni/cserélni, tudok adni rakta cernost, pár csóróbb setet, minden megoldás érdekel; köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest