Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quicky
csendes tag
Valaki hozzáértő megmondaná hogy hogyan lehet ezeket használni vagy mivel lehet fölszedni és színezni a dojot?!
Üdv Q
-
Maxtreme
addikt
válasz
Kareszovics #3192 üzenetére
fene.
Köszi -
Maxtreme
addikt
Én is kérdeznék valamit (ismét)
Adott egy másodlagos fegyver catalystal ellátva (cestra),ebből szeretnék duplát csinálni.
A tervrajz már megvan, és készül a második hozzávaló fegyver is.
Viszont az a kérdés hogy "egyestés" esetén a catalyst megmarad, vagy bukom? -
Quicky
csendes tag
Sziasztok
Lenne egy kérdésem. Mostanában kidobnak az ellenfelek vmi új kék piramis alakú droppot ami nem jelenik meg a végén lévő dropplistában. fölszippantja a droid nem még a szövegben sem jelenik meg mi is az, szerintetek ?
Üdv Q
-
Nindzsame
csendes tag
Hogy találtad meg ez az Orokin Council szövetséget? Érdemes volna ott keresgélni. Amúgy szövetségbe nem tudsz csatlakozni, hacsak nincs saját klánod. Vagy nem vagy tagja egynek. Így érdemes beírni a Regionális csetbe, ahogyan azt sokan teszik is, hogy "Vannak magyarok?"
És akkor találsz majd magyarokat. Amúgy, ha rám írsz játékon belül (IGN: Nindzsa) tudok majd segíteni ennek kapcsán.
De talán a legegyszerűbb, ha itt megkérsz valakit, hogy küldjön meghívót a klánba. Javasolni tudom pl.: Hungarian Elite (Devastator_1 vezetésébel... kb nulla követelmény), Hungarian Tennos Community (változott már párszor a felelősök neve így most nem tudok mondani egyet sem). Lotus Elite (elviegben pl.: Hunmouse68 segíthet) -
donamo
csendes tag
Orakin Council szövetségről van valakinek valami infója/honlap/vezető?
Ez lenne a legnagyobb magyar szövetség? -
Kareszovics
addikt
válasz
Kareszovics #3185 üzenetére
Meggondoltam magam, mégsem cserés.
Bocsi!
-
Kareszovics
addikt
Sziasztok!
T1Def kulcsokat cserélnék bármilyen más T1 kulcsra; szám szerint 5 kulcsom van. Ha valakit érdekel itt privátban írjon rám; köszönöm!
-
donamo
csendes tag
Bianca (Uranus) Invasion: Corpus (Orokin Catalyst Blueprint) VS. Grineer (Orokin Reactor Blueprint)
-
válasz
anubys1984 #3181 üzenetére
Már nincs. Hétfőig tart az event és naponta 1 max 2 fomorian van (illetve volt olyan, hogy 1 sem) szóval még skin packet sem tudod megszerezni addig nem, hogy a fegyvert. Mondjuk egy kevés pénzt tudsz szerezni ha addig még spawnol 1 vagy 2.
-
anubys1984
aktív tag
Pár hónapot kihagytam, most nézem, hogy van új limited fegyver, gondoltam, érdemes lenne megszerezni, erre kiderül, hogy előtte még egy archwinget is kellene szerezni. Az mennyire bonyolult dolog, valamint érdemes-e még egyáltalán belekezdenem, hogy már csak egy nap van hátra?
-
válasz
Maxtreme #3177 üzenetére
Úgy tűnik gond volt nálam a képeddel mivel nem volt kattintható a nagyobb mérethez és bélyegméretnél alig volt nagyobb
Lehet az a gond, hogy az adott pálya jelenleg invasion típusú ami egy dinamikus event ami ideiglenesen felülírja a pálya eredeti játékmódját. Valószínűleg amint vége visszaáll a pálya az eredeti típusra (legfeljebb grineer helyett corpus lesz vagy fordítva attól függően, hogy ki győz) akkor meg kell csinálnod megint és akkor unlockolja a környező pályákat. -
Maxtreme
addikt
és ebből hogy is derül ki hogy az Uranus második pályáját hogy kell unlockolni?
Itt nem az volt a kérdés hogy a bolygókat hogy, illetve mi a sorrend, hanem hogy az első küldetés után miért nem nem nyílik meg a második? (konkrétan 7x csináltam meg az elsőt)szerk: am az oldalt megtaláltam már köszi, használom is elég sokszor.
-
Maxtreme
addikt
srácok a következőt hogy a fenébe kell unlockolni?
-
válasz
Maxtreme #3169 üzenetére
Attól, hogy van neki fölös még nem jelenti feltétlenül, hogy platináért vette mert bármelyik sentinel megszerezhető platina nélkül. A 4 "alap modell" tervrajza megvehető a piacon 100k creditért a maradék meg vagy klán research vagy void küldetésen farmolható.
Az, hogy mondjuk vette platináért az miért zárja ki az orokin reactor lehetőségét (csak mert sentinelbe reactor megy és nem catalyst ugye)? Rakott bele és odaadta neked, ennyi. Mondjuk remélhetőleg unranked volt különben meg kell építened/venned újra tekintve, hogy a sentinel szintjeiért is jár a mastery. -
Maxtreme
addikt
Egyébként visszatérve az előző témára (még hogy kicsit magyarázkodjak
) csak azért bátorkodtam megkérdezni mert karácsony körül egy számomra teljesen ismeretlen játékos (Ő) adott nekem egy rendesen felmpimpelt sentinelt (van bent egy orokin Catalyst) csak úgy. Kérdezte hogy van e nekem, mondtam hogy nincs, erre Merry christmas stb üzenettel adott egyet.
Gondoltam biztos átpasszoltam mert neki nem kellett, de ezek szerint vehette platináért.(de akkor hogy lehet bent a catalyst? ne az az amit nem tudok
. )
-
Źşë'
addikt
válasz
Maxtreme #3166 üzenetére
logikus lenne, csak az a baj a játékban másképp működik, tapasztalati pontokat számol a fegyver fejlődésre ahogy meg lett már említve, meg ugye tradebe nem mehet, ha neked nincs rá szükséged akkor kreditért el tudod adni, ha bemész az inventoryba ott látod mennyit ad érte a játék
-
válasz
Maxtreme #3162 üzenetére
Eh... alig pár napja írtam le, hogy mit és hol lehet tradelni (gyakorlatilag az előző oldalon).
Mivel a grakata se nem prime alkatrész se nem mod így nem lehet tradelni.
Használt fegyvert már csak azért sem lenne jó tradelni mert akkor a vevő nem kapná meg a fegyver addigi elért szintjeiért járó mastery pontot (100 pont/szint) amennyiben az nem unranked. Az meg a másik kérdés, hogy mi a viharért akarnál odaadni egy olyan fegyvert aminek a tervrajza olcsón beszerezhető és szintén olcsón és gyorsan megépíthető mivel nem kellenek hozzá nagyon ritka anyagok? -
Maxtreme
addikt
válasz
The Feri #3161 üzenetére
és ezeket hogy lehet átpasszolni az érdeklődőnek?
Mert az stimm hogy mikor veszek valamit, van gift opció. De itt inventorynál?
Pl egy ismerősömnek át szeretném passzolni a Grakata-mat, mert már nem kell. Erre van lehetőség?szerk: ikerekben gazdag boldog újévet mindenkinek.
-
The Feri
csendes tag
-
-
Źşë'
addikt
meglett az archwing Fomorian küldi vége, és beadta az Imperator Vandalt
Compared to the Imperator:
Larger magazine size. (300 vs. 250)
Higher crit chance. (15% vs 10%)
Higher status chance. (10% vs 5%)
Has spool-up, increasing the rate of fire to 145% -
Maxtreme
addikt
Ismét itt vagyok a hülye kérdéseimmel
Ezek a Hubok (piac??) hogy működnek? -
Zola01
tag
Aktív magyar klán van még?
Voltam egyben régebben, de 1-2 hónapig inaktív voltam és vagy kidobtak, vagy megszűnt. Most egy időre megint rákaptam a játékra, de nem tudom, hogy meddig tart. Olyan klánt keresek, ahol nem baj, hogy ha pl: egy hónap múlva megint tartok pár hónap szünetet, -
válasz
Maxtreme #3146 üzenetére
Orokin reactort kell berakni a framekhez, kubrowhoz vagy sentinelekhez, hogy megduplázhasd a kapacitást fegyvereknél pedig orokin catalystot de ha az actions-re kattintasz akkor megmondja, hogy melyik kell.
Ezekhez vagy login rewardként jutsz hozzá, alerteknél, invasionöknél lehet még reward (jellemzően blueprintként tehát még költeni kell rá és 1 nap amíg elkészül) vagy megveszed platináért a piacról. -
Maxtreme
addikt
Ezt már rég meg akartam kérdezni, de valahogy elmaradt.
Van arra valami lehetőség hogy az adott frame-re több kártyát lehessen pakolni mint az adott szint (mint pl a kardnál) vagy a max a 30, és ezt kell beosztani?
Ugyanez a kérdés vonatkozik az elsődleges és másodlagos fegyverekre is. -
válasz
Maxtreme #3139 üzenetére
Arra vigyázz, hogy az argon kristályt nem tudod sokáig tárolni mivel naponta 1 fixen el fog illanni szóval csak akkor érdemes farmolni ha van mire elkölteni. A kubrow tojás az meg sajnos ilyen, nincs garantált drop semmire szóval arra ne alapozz
Van olyan warframe-em amit 4 kör alatt összeszedtem míg egy másikhoz kellett 2x. Igazából amikor majd a prime warframeket akarod majd összeszedni akkor fogod szívni a fogad igazán mert az egy random a randomon belül, mert egyrészt a void kulcs drop az random míg neked egy specifikus kell majd ezután be kell mákolnod a komponenst ami viszont már önmagában nehéz mivel egy mobile defense/exterminate/sabotage/capture jellegű void küldetésnél 1 kulcsnál csak 1 esélyed van egy defense/interception/survival jellegűvel szemben habár ott is van némi megkötés, hogy mi mikor eshet. -
Maxtreme
addikt
köszi a kimerítő választ.
Igen, pont az argon kristály miatt kérdeztem.
Hálisten dobott egyet a játék, azt hittem ez lesz a nehezebb része, de nem.. A Kubrow tojás. Kb 30x mentem már azon a pályán ahol lennie kéne, és kaszaboltam szét milliónyi kubrow barlangot, szart se kaptam. -
válasz
Maxtreme #3137 üzenetére
A Void az nem bolygó mint inkább egyfajta hiperűr a Warframe univerzumában. Amúgy jól sejted, itt nincs public és kizárólag void kulcsok használatával lehet bejutni azaz vagy te használsz el egyet és hívsz meg embereket vagy mások hívnak be (azaz 1 kulcs elég 1 squadnak) és ott tudod a különféle void küldetéseket csinálni (defense, extermination, capture, mobile defense, interception, sabotage T1-től T4-ig). A különbség annyi itt egyszerre fordulnak elő infested, grineer és corpus egységek pontosabban ezek corrupted verziói (nem az összes egység az összes frakcióból hanem csak néhány).
A további specialitása a voidnak, hogy egyedül itt tudsz prime felszereléseket (fegyver, warframe) szerezni, kész formát és argon kristályt nagyobb mennyiségben továbbá a pénzjutalom is nagyobb mint a hagyományos küldetéseknél.
Az orokin void infested párja meg az orokin derelict ahova a kulcsot a hagyományos pályákon található nav koordinátákból tudsz legyártani. Az derelict pályáknak meg az a sajátossága, hogy a corrupted modokat csak ott tudsz összeszedni (ezek speciális szobákban un. vaultokban találhatóak és egyszer használatos dragon keyekkel lehet kinyitni amelyek komoly debuffot rak a viselőjére ezért erősen ajánlott kivenni a dragon keyt ha nem mész derelict-es pályára) és a derelict assasinate pályán tudod a Nekros nevű warframe komponenseit összeszedni (ehhez a típushoz speciális golem nav koordináták kellenek). -
Maxtreme
addikt
Srácok ez a Void nevű bolygó hogy müxik? Itt nincs public, csak behívásos a dolog?
-
The Feri
csendes tag
Köszönöm a válaszokat de az igazi kérdésemre még mindig nem jött válasz
(lehet fogalmazás miatt) a relay-eken van lehetőség eladni prime cuccokat és egy 3 nemű pénzt ad és az mire ró?
-
Maxtreme
addikt
Igen, köszi ezt tudom, csak azon csodálkoztam hogy mi a fenéért nem nyílt már meg nálam aJjupiter, mert ugyebár csak ott van ilyen cuccos.
Namost a probléma az volt. hogy bár az eddigi összes bolygón levő pályát végigvittem, de a Venuson valahogy elkerülte a figyelmem a boss map
Ugyebár ez nyitotta a Jupitert.
Most már van vagy 10db Neural Sensorom. -
Minden tradelhető itemet (legyen az prime alkatrész vagy mod) cserélhetsz másik itemre vagy platinára. Kereskedni pedig a klán trading postjánál lehet (vagy te hívod be akivel kereskedni akarsz vagy ő hív be téged).
@3122 Maxtreme: Nem mindegy, hogy melyik bolygón csinálod. Az adott bolygóknál mindig kiírja azt a 4 resource-ot amit dobhatnak az ellenségek és neuralt csak olyan bolygón fogsz találni ahol szerepel a listán. Amúgy ha resource-okat akarsz farmolni akkor érdemes survival/defensre menni ahol sokáig lehet tolni azonban a neural sensor a ritkábbak közé tartozik azaz max 1-2 db-ot dobnak az ellenfelek egyszerre de egy hosszabb run alatt sem fogsz sokkal többet összeszedni. Érdemes még figyelni az alerteket mert azokban is szoktak lenni ritkább resource-ok.
@3125 The Feri: Kereskedni nem egyszerű mivel csak az olyanokat fogod tudni gyorsan és jó áron eladni amik ritkák (pl. egyes modok vagy épp a legújabb prime warframe darabjai), de ha mindenáron kereskedéssel akarod összeszedni a szükséges platinát akkor baromi sokáig kell ott ülnöd (érdemes figyelni a trading channelen a wtb requesteket mert én ha veszek valamit akkor nem írogatok rá minden kereskedőre csak bedobom, hogy wtb xy és a leggyorsabb az első elfogadható árral kapja az üzletet).
-
Zola01
tag
Játékosok közötti trade hogy működik? Pl egy prime bp-t cserélhetek egy másik prime bp-re? vagy csak plat-ért lehet? Ha lehet cserélni, akkor soma p bp-t cserélnék boltorp bp-re
-
The Feri
csendes tag
Lenne 1 kérdésem. A Relay-eken van 1 lehetőség hogy a prime alkatrészeket eladjuk de platinumot hanem valami új 3. fizetőeszközt ad, és az lenne a kérdésem hogy az mire jó, vagy megéri-e mert tradbe senkinek nem kell 1 rakat prime cuccom nekem pedig kéne platinum.
-
Maxtreme
addikt
Basszus ez a Neural Sensor nevű cucc rohadt nagy szívás. Konkrétan egy darabot nem dobott eddig még a játék, pedig már 4 bolygót "kitisztáztam" (volt olyan pálya amit 2-3 alkalommal is)
..és 3 dologhoz is kéne. -
Maxtreme
addikt
válasz
Kareszovics #3120 üzenetére
-
Maxtreme
addikt
Mivel van egy csomó pénzem meg nyersanyagom (illetve a karakterem és a fegyvereim fullosak) vettem egy warframe blueprintet (Ember).
Ennek a darabjait hogy lehet összekaparni? véletlenszerűen dobálja a játék mint minden mást?
Vagy van 1-2 adott pálya ahol nagy rá az esély hogy kapok. -
The Feri
csendes tag
Lenne ismét 1 kérdésem. A warframe fiókom e-mail címet megtudom változtatni mert én nem jöttem rá hogy hol kellene ha lehet egyáltalán, nagyon fontos lenne mert az az e-mail címem már "tönkre" ment túl sok a spam stb.. amit kellet átraktam az új e-mailemre már csak a warframe accom miatt tartom életben de ha lehet lecserélném azt is
-
Maxtreme
addikt
Srácok ez a kártya pontosan mit csinál?
Mert én azt gondoltam hogy a pályán levő sniper/shotgun lőszereket (tehát amit én nem használok) alakítja pisztoly lőszerré.
De nem. Ugyanúgy tele van a pálya az előbb említett skullókkal, még akkor is ha a pisztolyom üres. -
Maxtreme
addikt
Srácok erre a transmute mókára van valami recept?
Értem ez alatt hogy összerakok x y z kártyát, és akkor biztos hogy egy bizonyos dolog lesz belőle, vagy csupán a szerencsén múlik az egész? -
The Feri
csendes tag
Minden jól van a hőfokra gyanakszom én is holnap lesz szerelőnél mert az se igaz hogy a kezdetek kezdetén 2012-ben xp-n soha a büdös életben nem fagyott le most meg minden második nap szinte csak lefagy. Mert van olyan hogy fut szépen , van amikor meg csak lefagy, most mileőtt ezt megnéztem megpróbáltam megint és a bejelntkezési képernyőn fagyott le ez azért túlzás 1 kicst
-
Źşë'
addikt
válasz
Maxtreme #3104 üzenetére
pénzt (platinát) nem érdemes érte adni szvsz, amit megtehetsz h őrült iramban oldod fel a bolygókat mert sok más nyersanyag is eshet ami kellhet az adott dologhoz, esetleg egy későbbi dologhoz (minden pályát játssz le adott bolygón és akkor elvileg jön a következő) - én még a régebbi menüben oldottam fel őket, ott amolyan csillagkép elrendezése volt, ami azt eredményezte hogy voltak a térképek melyek kapcsolódtak egymáshoz és láncszerűen kellett őket tolni hogy eljuss 'A' bolygóból 'B'-be
(#3105) The Feri milyen gépen tolod? érdemes ellenőrizni a hőfokokat, lehet túlmelegszik valami, esetleg nem frissítettél vga drivert, directx-et
-
The Feri
csendes tag
válasz
Maxtreme #3102 üzenetére
Kösz, Lene még 1 kérdésem mi okazhatja hogy lefagy a játék? minden a legkisebb grafika beállításon van(kivéve a felbontás) a konfiguráció megvan hozáá, alatta sem fut semmi csak az alapok(steam, utorrent, avast, nvidia) és néha de csakis fontos küldetéseknél rájön a lefagyhatnék(pl.: void közben, boss közben, és 1 friss példa: ma végre megépítettem az odonatát(archwing) és csinálnám vele az első küldetést egyedül mert sehol senki ott ahol én vagyok szépen haladok a felénél járok erre lefgyak majdnem kettébe végtam az egész asztalt)
-
Maxtreme
addikt
Este kaptam valami kardszer képződmény megépítéséhez szükséges blueprintet. Nagyjából mindenem megvan hozzá, egy dolgot kivéve. Kéne valami Neural Sensor nevű cucc.
Ahogy a steam forumon olvastam a Jupiteren kell keresgélnem.
Csak hát nekem ilyen bolygóm még nincs.
Érdemes megvennem platinum pénzért, vagy várjak mert belátható időn belül "unlockolódik?" -
Źşë'
addikt
válasz
Maxtreme #3102 üzenetére
végig próbálhatod őket, akkor lesznek durvák ha formázod őket ill catalystot tolsz rá, ez mondjuk még így az elején talán túl korai (ismerkedned kell az alap fegyverekkel és magával a játékkal, elég komplex ill. rengeteg a tartalom), meg még lesz is bőven más egyéb, sztem
ütősebb csúzlik leginkább void küldetésben esnek, talán ami most neked a legfontosabb lehet h állj rá a nyersanyag gyűjtésre, annál könnyebb lesz megépíteni majd az adott fegyvert! ami hasznos tanács, van 1-2 secondary fegyver ami megkövetel uazon típus - már meglévő fegyvert, ezek leginkább az akimbo pisztolyok, mielőtt nekiállnál egynek előtte bizonyosodj meg aról hogy milyen nyersanyagok kellenek a gyártásához
-
Źşë'
addikt
válasz
The Feri #3098 üzenetére
Lephantis, ő egy főboss és úgy tudsz eljutni hozzá hogy csinálsz egy ODA (Orokin Derelict Assassinate) kulcsot... érdemes 4en nekivágni - erős fegyverekkel, ammozabáló ha nem vagy kellőképp kibuildelve
(#3096) Maxtreme: van hogy más frakciók birtokolják az adott térképet, tehát még ezen belül is változik, időről időre több tartalom kerül a játékba, új színvilággal (helyszín, környezet) - ellenfelekkel
(#3099) Maxtreme: a másik a Platina - ezt vagy eladsz a piacon pár értékesebb prime alkatrészt vagy veszel játékon belül..
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ford topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sorozatok
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest