Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MichaelSD
őstag
Europa / Baalon elég gyorsan megy az Oxium farmolás.
-
Kareszovics
addikt
válasz
RaidenZz #2698 üzenetére
Hát én bevallom, hogy készülök "farmolni" 300 Oxiumot 30 platért, mert a tök se fog vele szenvedni. 200-at már kigyűjtöttem, de még 400... ááá. Kicsit rásegítek inkább.
Az első Achikból visszakerestem: hivatalosan 2013 nov. 22 óta tolom. Akkor az durván napi 2.5 óra átlag minden egyes áldott napra levetítve.
Igen, Hydroid az szerintem akkor frissen volt jó csinálni.
-
RaidenZz
csendes tag
válasz
Kareszovics #2696 üzenetére
Az szép.
Hát igen a Zephyr.. Oxium farm..
Bár számomra a Hydroid lesz gázos.. Lehet megse lesz soha.
-
-
RaidenZz
csendes tag
Sziasztok!
Kb. fél hónapja játszok Warframe-el nagyon jó játék.
De sajnos egy magyar klánnal se találkoztam még játékom során.
Ha valaki tudna egy magyar klánt ahol nincsenek nagy elvárások kérem írjon vagy itt vagy a játékban.Alábbi a statom : Az accountom Rank 8-as (Silver Disciple), 181 óra lejátszott idő.
Warframek :
Rhino Prime (30)
Frost Prime (13)
Loki Prime (20)
Ember Prime (25)
Mag Prime (24)
Ash (30)
Banshee (2)
Excalibur (11)
Mirage (28)
Nekros (8)
Nova (12)
Oberon (21) - Kedvenc
Nyx (25)
Vauban (19)
Trinity (-) - Készül még 2 nap
Valkyr (-) - Készül még 2 napFegyvereket inkább nem írom le mert van egy pár. Nagy elvárásaim nincsenek a klántól.. csak legyen egy trade object Dojoba.
Kezdő játékosoknak szívesen segítek! (Bolygók, Missionok, Warframek stb.. megszerzésében vagy akár információban.) Játékban a nevem : RaidenZz -
durma77
csendes tag
válasz
MichaelSD #2692 üzenetére
Általánosságban nincs probléma fegyver terén mert az van bőven
Dark sectort eddig nem nagyon mertem menni nem tudom miért. Egyébként egy mostmár lvl 11 attickarol beszélünk
egyenlőre szegény nagyon gáz. Tehát caracol és melee. Oda gondolom vigyem be az orthost
Amúgy szerinted/szerintetek az attickaba érdemes catalystot tenni? Ha tennék bele úgy epitenem hogy multishot, thunderbolt és infestedek ellen. A többi ellen ott a boltor prime...
-
durma77
csendes tag
Lenne egy kérdésem. Hogy tudok gyorsan szutyok primary fegyót kihúzni?
A secondary az megy mert tolom a survivalt meg a defenset boltor primeal és fejlődött...
-
MichaelSD
őstag
válasz
Kareszovics #2688 üzenetére
Nekem mind megvan, de azért ki tudja...
-
MichaelSD
őstag
válasz
MichaelSD #2686 üzenetére
Alert "akció" van, minden napra más. És egész jó dolgok:
Monday, Sept. 8: Kubrow ate my Homework!
Alert 1: Kubrow Egg
Alert 2: Link Health Mod
Alert 3: Bite ModTuesday, Sept. 9: Engineers are a student’s best friend!
Alert 1: Vauban Helmet
Alert 2: Vauban Systems
Alert 3: Vauban ChassisWednesday, Sept. 10: Homework is a Nightmare!
Alert 1: Hammershot
Alert 2: Fortitude
Alert 3: BlazeThursday, Sept. 11: Don’t let friends Corrupt you!
Alert 1: Blind Rage
Alert 2: Narrow Minded
Alert 3: Fleeting ExpertiseFriday, Sept. 12: Schoolyard Stancefights!
Alert 1: Crimson Dervish
Alert 2: Tranquil Cleave
Alert 3: Gleaming TalonSaturday, Sept. 13: Cite your Resources in MLA format!
Alert 1: Neurode
Alert 2: Orokin Cell
Alert 3: Argon CrystalSunday, Sept. 14: Weekend almost over!
Alert 1: Forma BP
Alert 2: Forma Crafted (item)
Alert 3: Orokin Catalyst -
durma77
csendes tag
Lenne egy kerdesem... Eddig nem foglalkoztam vele de a bonus tp-t mire kapom? Valamint tegnap kiirta a jatek hogy nekros a bonusz miatt 27es lett de valojaban nem kapta meg a bonust... ez most akkor hog van?
-
durma77
csendes tag
válasz
MichaelSD #2680 üzenetére
No gratula! Nekem egy reciver kéne.... Én is igazitani szoktam framehez a fegyvert... Csak excaliburhoz nincs otletm mi nezne ki jol... Volthoz kéne az amprex.... Most nekrost húzom mellé mondjuk vectist tettem meg hatet... Az utóbbi még hozzá is illik... Kövi frame szerintem zephyr lesz.... Hozzá kérnék tippeket mi lenne hozzá illő....
-
MichaelSD
őstag
válasz
durma77 #2679 üzenetére
Nekem se lett a kedvencem. Kimaxolatam és kész, de a fegyverek többsége nálam ilyen.
Ízlés kérdése kinek mi tetszik. Én framehez passzintom. Pl. Saryn+Embolit+Synapse baromi jól nézki ki (persze színek egyeztetve). Hogy mennyire jó másodlagos, mert nem megyek nagyon magas szintre (se értelme, se időm), ha meg akarok nagy ritkán, akkor úgy is speciális összeállítás kell.Más. Az RNG istenek oltárán feláldozott szüzek, meghallgatásra leltek. Meg van a Detronom utolsó darabja!!! Hihetetlen, már el se akartam hinni valaha meglesz.
-
durma77
csendes tag
válasz
MichaelSD #2677 üzenetére
Latod ott a hiba hogy en nem hasznalom sem a simat sem a prime verziot... A mai nap soran megprobalom osszeszedni de ha most is 5 percig nem dob squadot hagyom a francba... Nomg meg egy bajom hogy rifle. En ij hivo vagyok paris primeal megyek ha lehet vagy neha tomeg ellen pentaval. A magas crit tetszik de nem erzem hogy ez lesz a kedvencem de ne legyen igazam...
-
Rickeffe
aktív tag
Ez egyre gázosabb szerintem. Eddig képről kb tudtad melyik modot keresed, nem a nevét nézted most meg CSAK a nevéről ismered fel. De milyen szép meg pörög.. Komolyan mint a web hőskora mikor minden csillogott villgott meg animgif meg fekete alapon sárga,zöld.. A recent/max kijelzőt is mire megtaláltam...
-
MichaelSD
őstag
válasz
anubys1984 #2676 üzenetére
@Duma77
Azért annyira nem nehéz az event. Sőt, a Cicerohoz képest leányálom. Latron Waith, egy erősebb Latron, wikin már fent van a statja, ott leírják, hogy miben jobb vagy rosszabb a Latronnal és a Latron Primmal szemben.A Volt egy farm gép.
Ki kell maxolni a 4. képességét. Max. range, max. sebzés és mindeki (!) egyhelyben áll, míg a Volt spammolja a képességét. Gyorsan öl, gyors spawn....többit a fantáziátokra bízom.
-
durma77
csendes tag
Emberek mi ez a csend?
-
durma77
csendes tag
válasz
anubys1984 #2673 üzenetére
Te hallod.... Ez az event olyan amit en megsporolok... Az emblema nem kell a modok meg talan de az a kinszenvedes amit az 5 perc varakozas okoz nem eri meg... Nomeg latron wraith?? Valakinek velemeny? Engem valahogy nem vonz..... de egy okosabb velemenyet meghallgatnam...
-
anubys1984
aktív tag
Cirka 8. próbálkozásra lett meg az event. A Földön tényleg szívás, alig sikerült 800 pontig felmenni, aztán ahogy meglett az ezer pont, már mentünk az Európára, ott elsőre meglett a 3000. Az elején azt hittem, hgy kb képtelenség összehozni a 3k-t.
-
durma77
csendes tag
válasz
MichaelSD #2671 üzenetére
Én végülis szeretnem Voltot... Jó kis frame... Az uccsó skillel babráltak valamit szentem mert se sebzés se range de nem baj... Jó kis taktikázós emberke... Pentával/paris primeal tök jó
(bár ezekkel mi nem?????)
Excalibur nálam most 21es mert nem húzom.. Jeleneleg nekrosozom de nem olyan mint amire szamitottam.... Excalibur modolasban tudsz segíteni? -
MichaelSD
őstag
válasz
Kareszovics #2669 üzenetére
A Volt az a frame amilyikbe nem mélyedtem el. Szerintem mindenben közepes. Az elején mindegy, tolni kell!
Felvettelek titeket a barátaim közé....
Excaluburral kezdtem és máig az a kedvencem.
-
durma77
csendes tag
válasz
egyedülülő #2658 üzenetére
Engem is felvehetsz :-) durma77 vagyok jatekban is...
En ugyebar most ujrakezdtem a jatekot de a regi karakterrel. Szereztem is egy kubrowt. Raksa lett szoval valahol elegedett vagyok... Bent van mind a ket kepessege de a protectet meccsenkent 1szer hasznalja a howl kepesseget pedig meg sose lattam... Emellett akadt eg kis problemam... A mag primehoz kell meg egy system.... Ezt viszont nem adja ki. Raadasul a survivalokat alig birom kitolni valameddig.. Regen soloban toltam sokszor most csapatban sem megy.. t1 35 percig megy t2be nem jartunk.. t3 15 percnel majdnem bukott lett mert elfogyott az oxigen... Barmit lattunk megoltuk de nem eobnk oxigenakkot.... Help pls! -
MichaelSD
őstag
válasz
Redneck #2667 üzenetére
Ahogy Kraszovics mondja.
Ennyire az elején nem kell sokat töprengeni.
A következőket kell maxra (vagy majdnem maxra) feltolni, hogy egyáltalán magasabb szineten mozogni tudj és fognak is kelleni később:
Framehez: a Redirection (pajzs), Vitality (életerő), Fast Defleciton (gyors pajzs regenerálódás)
Fegyverekhez az alap max. sebzésnővelő (kézinél Pressure Point, Secondarynél Hornet Strike, Primarynél Serration).
Ha ez megvan lehet töprengeni.A Vigor olyan szempontból speciális, hogy 2 dolgora ad bonuszt jóval gyegébben, mint az adott kártyák (Redirection, Vitality) külön-külön.
-
Redneck
nagyúr
válasz
Kareszovics #2666 üzenetére
Level 8. Játék közben szokott nagyot villanni és kiírja hogy szintet léptem. VOLT nevű csávót választottam amúgy. Este utánanézek mindennek, egyelőre nekem még nagyon bonyolult
-
Kareszovics
addikt
válasz
Redneck #2665 üzenetére
Akkor szépen sorban:
- ha "senkid" sincs úgymond, akkor is inkább public told, mert szerintem a bonus XP segítségével jobban fejlődsz, mint egyedül.
- 8-as szintű vagy: gondolom ez a kezdő frame-ed szintje nem a rankod, mert akkor nagyon ügyes volnál.
- én még ilyet nem láttam amit írsz, hogy 10/4 revive. Általánosan 4/4 revive van frame-enként.
- nekem nincs kontrollerem; havernak van, de elmondása alapján az egér+bill jobban használható
- a grafikáját én is szeretem; egyszerű, de nagyon szép játék
- egy adott mod, egy adott képességet pimpel. Mod a moddal csak akkor adódik össze, ha azonos képességet növel, de különböző mod.Lásd példa:
+
= nem fog történni semmi erősödés
+
= kombinált HEALTH növekedés fog történni.
Na. Most nem jut eszembe segítség. Ja de. Minden cucc 30 szintű. Mindig húzd ki maxra az adott cuccot, mert utána eladhatod és tehetsz helyére mást. Ha mondjuk 22.ik szinten eladod és újraveszed kezdheted 0-ról!!!
Remélem segítettem. Üdv: Karesz
-
Redneck
nagyúr
Üdv!
Tegnap kezdtem el a játékot és nagyrészt egyedül játszottam, 8-as szintű vagyok. Vannak dolgok amiket nem értek. Sosem voltam RPG-s tehát nekem még szoknom kell hogy nem mindenkin fog ugyanúgy a golyó, stb.
Az újraéledés dolgot nem értem pl. Naponta 4 van? Nekem jelenleg 6/4-et ír rá, reggel még 10/4 volt.A kapott fejlesztések fúziói sem mindig egyértelműek. Nem adódik össze a két cucc képességjavító hatása?
Teszem azt:
+40% pajzsot kombinálom +20% élettel az én matekommal = +40%pajzs és +20% élet egy hellyel többet foglaló kártyán.Szerk:
Egyébként zseniális a játék, PhysX, Runtime Tessellation és Weapon Trails (valami ilyesmi) OFF-on van amúgy minden maxon v-synckel. Jól fut 60fpssel, csak a vízben mikor jönnek a pirosszemű kutyusok akkor szokott nagyon akadni. Lehet a v-sync meg a csillogás és a vízfodrozódás együtt nem barátok? Ez ellen nem lehetne tenni valamit, úgy hogy a látvány ne szenvedjen csorbát?Egyelőre egérrel nyomtam de lehet kontrollerrel fogom. Szerintetek érdemes?
Az accountom egyébként Redneck026 de nem tudom barátot hogy lehet hozzáadni. Tegnap nyomtam 2 partit egy cimborámmal, neki fél órás accountja volt
Csak behívni tudtam, úgy hogy megadtam a nevét.
-
MichaelSD
őstag
A pályák kisebbek lettek a hotfix után, de ennek ellenére ne a Földön csináljátok, hanem valamilyen "sivatag bolygón". A térkép parktikusabb.
-
anubys1984
aktív tag
Latron Wraith az új Event loot. Azt azért jó lenne összehozni, bár ahogy látom, jó párszor neki kell majd menni a küldetésnek, hogy meglegyen...
Lehet tudni, hogy mi lesz a következő Prime frame? -
MichaelSD
őstag
Most jött ki a 14.5-ös update!!!
674 MB, 3 új fegyver, egy új térkép, új esemény és a legfontosabb: a kubrowkat el lehet dobni ha nem kellenek -
anubys1984
aktív tag
Egészen szürreális élményben volt ma részem. Sikerült játszanom, az update óta most először. A végén még ismét használható lesz.
-
egyedülülő
őstag
Köszönöm a válaszokat.
Fel fogok venni mindenkit és fogok is jelentkezni.
-
MichaelSD
őstag
válasz
egyedülülő #2654 üzenetére
Addendum: Érdemes a Penta nevű fegyvert kimaxolni minnél hamarabb, ha gyorsan akarsz szint lépni. Jelenleg az ODD (Orokin Derilict Defense) küldetés az egyik leghatékonybb módja a szintlépésnek. Unalmas, de hatékony.
Klán fegyver, ha nem vagy klánba ugorjbe hozzám és megveheted az alaprajzát. -
MichaelSD
őstag
válasz
Szerbusz!
Igazából szinte mindegy mit csinálsz, mert az elején összeszedett cuccok nagy részét később úgyis jobbra cseréled. Mivel a framek fejlesztés sok mastery pontot ad szint emeléshez, azokat is váltogatni fogod.
Ha nem akarsz rekordokat állítani, akkor szinte minden fegyvert, framet ki lehet úgy maxolni, hogy elviszi a legtöbb küldit. Hosszú távon mindképp kell egy Nekros (farmhoz ha akarsz gyűjteni cuccokat).Ha van kérdés MichaelSD alatt megtalálsz, ha fent vagyok.
-
anubys1984
aktív tag
válasz
Szia!
Kezdő frame-nek szerintem teljesen jó választás az Excalibur. Az update óta nem tudom, mi a helyzet vele, de korábban elég nehezen lehetett beletanulni a játékba, legalábbis nekem beletelt 20-30 játékórába, mire elkezdtem átlátni a dolgokat, most viszont elvileg már van betanító küldetéssorozat, bár személyes tapasztalatom nincs vele. A korán megszerezhető fegyverek közül a legjobb szerintem a Boltor, azt igyekezz mihamarabb megszerezni, az magasabb szinteken is simán használható.
A játékban fungusfunk néven találsz meg, ha gondolod, vegyél fel.
Legközelebb holnap fogok vele játszani és reménykedem, hogy tudok is majd, mert az update óta nem nagyon akar összejönni a dolog. -
egyedülülő
őstag
Sziasztok!
Szeretnék nekivágni a Warframe-nek, de jó lenne értelmesen és hatékonyan tölteni azt a kevés időmet a játékkal. Szeretnék tippeket kérni esetleg, hogy melyik a javallott kezdőkaszt, mikre érdemes figyelni, vannak e preferált fegyverek, van e aktiv játékos akivel lehetne a fórumról játszani és esetleg tanítana is kicsit.
A válaszokat előre is köszönöm
-
Kareszovics
addikt
Közben megoldódott a hiba. Router minden nap új címet csinált nekem. A Feleségem és az én gépem IP-jét felváltva osztogatta napról napra, oda-vissza.
Lehetett fixálni, megoldottam.
Új event meg beteg na.
Mindjárt megvan, de azért C500-al menni (100-200-ig) elég "sanyarú".
Négy fős publicon (cimbivel karöltve) szépen lehet haladni azért.
-
MichaelSD
őstag
Tactical Alert: Hyena Facility
Na ez az amit mindenki megspórolhat. Le kell fegyverezni magunkat 700as Conclave-ig. Ez azt jelenti, hogy nincs elsődleges fegyver és sentinel / kubrow. Ennek ellenére nem nehéz, de dög unalmas. Hacsak nem kell a staratos plecsni, akkor nyugodtan kihagyható, mert mást nem ad.
@Kareszovics
Ha az invite nem megy command lineból (/i) akkor próbáld azzal a nagy + jellel a neved mellet. Nekem azzal szokott menni... -
gerisz23
őstag
válasz
Kareszovics #2646 üzenetére
Ilyet nekem is csinált,a szolgáltatódnál van a hiba.Annyit tudsz tenni hogy a router tűzfalán megpróbálod áttengedni a portot,de csavaros,olvass utánna.A portnál vmi mást kellett megadni,nem azt a mi játékon belül van.
-
Rickeffe
aktív tag
válasz
SARCASM ON
De milyen szép a GUI!
SARCASM OFF -
Kareszovics
addikt
válasz
Fél egy körül fölnéztem, első ránézésre müködött... *kopp-kopp-kopp*
-
Kareszovics
addikt
Ma még nem próbáltam, de tegnap az alábbi végtelen idegesítő hálózati problémám volt/van:
- public match működik
- chat ablakban mindenkit látok, tudok chat-elni
- ellenben clan/friends ablkaban mindeki offline, csak én nem
- ellenben nem tudok invelni, illetve invet fogadni mert offline lát mindeki
- sőt: volt olyan aki akkor látott ONLINE, amikor valójában OFFLINE voltam
- folyamatosan baszogat a tűzfal/router beállítással, miközben rendben van...Nem kicsit dühítő...
-
Rickeffe
aktív tag
válasz
Kareszovics #2643 üzenetére
A GUI jelenleg inkább hátráltató mint segítő. Mindent meg lehet szokni, de szerintem meg nem mindegy ki kiért van. Másrészt szerintem kezd picit kifújni a dolog. Lassan már Strike Suit is lesz benne. Dinamikusan növekszik a tartalom ez dicséretes és szerintem ritka is csak egyre kaotikusabb is kezd lenni. Az új küldetéseket 1-2 nap alatt lenyomod. Én is már csak mókából játszok néha akkor is általában Excaliburral mert úgy kihívás meg mókás
-
Kareszovics
addikt
válasz
anubys1984 #2642 üzenetére
Érdekes dolog ez. Sokan az új kezelőfelület miatt hagyták abba, amit mondjuk én felesleges felháborodásnak tartok én kb 2 óra alatt megszoktam.
A stabilitási problémák egy másik kérdés; volt, hogy én is szenvedtem eleget, de mostanában azért jobban viselkedik.
-
anubys1984
aktív tag
14-es update óta heti egy-két alkalommal megpróbálkozom vele, de még mindig kínszenvedés vele játszanom, mostanra szinte teljesen elment tőle a kedvem. Korábban kb 20 alkalomból egyszer dobott ki a főoldalra a játék, a frissítés óta tíz alkalomból durván nyolcszor. Két helyszínen is, szolgáltató meg nem lett váltva.
De ahogy láttam Steames ismeretségi körömben, a többiek sem játszanak már annyit. Korábban összesítve 200-300 játékóra ment bele kéthetente, egy ideje már az 30-et sem éri el. -
Kareszovics
addikt
Részemről most kicsit megállt a dolog. Napi rendszeresen felnézek, csak nem ölök bele annyi időt. Meglett Rank 12. Az alap frame-ek közül már csak Zephyr hiányzik. Rank 13-hoz pont annyi XP kell ami azért megrettent egy kicsit (már nyomogattam bele, de még így is 53k XP kell).
Illetve U15 Teaser-t néztem, háááát... nem tudom...
-
Vagaba
tag
Itt aztán csönd-e van?
-
MichaelSD
őstag
Na meglett a 16os Mastery Rank. Maga a teszt nem volt túl nehéz. A Mirage szerencsére nem farmolós, hanem 4szer egy küldi kb. 24 óra eltolódással.
A Kubrowok ("kutyák") viszont farmolósak lettek, de nagyon.... -
Kareszovics
addikt
Próbálkozott manapság daopay-el platot venni valamelyikőtök? Elsőre - pár hónapja - sikerült, most viszont már a második alkalommal szarakodik.
-
MichaelSD
őstag
válasz
Kareszovics #2634 üzenetére
Én is kihagyom. Csúnya és nem igazán mutat újat.
-
Kareszovics
addikt
Én végre belekezdek ma a Mirage küldetés sorozatba. A Kubrow már épül tán 8 óra múlva kész is lesz. Tegnap elkészült a Loki, inkább nem is minősítem; biztos bennem van a hiba.
-
Djuree
félisten
na megint nyitott ps4-re az acc migráció, át is vonulok.
-
Micsurin
nagyúr
Ma reggelel öngyújtóvá váltam
ember prime + boltor prime , legyőzhetetlen páros
emberbe Quick Thinkingen érdemes bele tenni ?
-
Źşë'
addikt
meglett a tojás, egyszerre csak egy darabot enged egyébként cipelni
-
anubys1984
aktív tag
Orokin Catalyst alert miatt úgy döntöttem, mégiscsak teszek vele egy próbát, most szépen elsőre belépett, indítanám a küldetést, majd a finding squad képernyőnél leáll az egész, kilépni sem lehet belőle, csak lelőni a játékot. Kösz, azt hiszem, inkább várok még, míg rendbe teszik. :/
-
Ribi
nagyúr
Legjobb, bementünk egy interceptre, 4 emberrel, a 4ik leave squadot nyomott, majd beinvelt magához még 1 embert és 5en voltunk ... Merthogy leave squad hatására nem dob ki a mapról. Persze a map megzakkant és nem számolt tovább. De volt olyan is, hogy 4 emberből a 4iket nem látta senki, de ő látott minket. Új gui szerintem is szar. Full konzolosoknak csinálták és elfelejtették optimalizálni kis felbontásra.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Kareszovics #2625 üzenetére
Nem tudom miket mondtak neked, de a mirage kb 10 mission + foundryra várakozás köztük, kubrow meg 10 perc - pár órás farmolás földön amíg találsz 1 tojást és szintén várakozás.
Közben kijött a hotfix és megy minden rendesen.
-
Kareszovics
addikt
Én már kitapasztaltam az új menüt, meg minden, de ez a kubrow + mirage farmolás szerintem nekem kimarad. Az elmúlt 4 eventet maxosan kifarmoltam; amiket itt most olvastam, illetve clan chaten láttam inkább kihagyom. Ennyire nem vagyok azért nolifer.
MOD: minden esetre azért tuti, hogy agyon kell patch-elni, mert például solar mapról nem lehet belépni Dojoba. És ez csak egy a soksok új hibából.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
anubys1984 #2623 üzenetére
Ma is el lehetett intézni mindent egy kis szenvedés (sok alt+f4 kellett a szétfagyó menük miatt
) árán, de holnap már szerintem nem lesz gond ha kijön a hotfix a nagyobb problémákra.
-
anubys1984
aktív tag
Most hétvégén lett volna szabadidőm játszani, de így egyáltalán nincs hozzá kedvem. Inkább várok 2-3 hetet, míg megjönnek a hotfixek, patchek és remélem használható lesz ismét.
-
Źşë'
addikt
tényleg szörnyű lett, jól néz ki de kb ennyi... bemennék egy játékba, keresi a squadot, de please waitel már vagy 5 perce, megunom aztán altF4...
nem találom hol van a barkács opció...
-
Rickeffe
aktív tag
Tipikus példája az öncélú vizuális ámokfutásnak. Én kedvelem a jelenlegi trendet, de itt a menüben mozog minden, kényelmetlen funkciók eltűntek, nehéz átfutni szemmel. Ilyesmivel foglalkozom magam is de ez nem igazán segít csak hátráltat. Szép meg minden de használhatatlan. Ráadásul eddig sosem volt összeomlás de most sikerült dobnia egy hátast
-
anubys1984
aktív tag
Egy küldetés erejéig bejutottam, aztán megint kidobott a gép.
Pont egy Mirage-al kerültem össze, szerintem jól néz ki az új frame és a skilljei is tetszenek, viszont az új interface-szel nagyon nem vagyok kibékülve. Alapvetően teljesen rendben lenne, csak az érződik rajta, hogy ez a mostanság divatos érintésvezérlésre van kihegyezve, csakhogy ez nem egy tabletes játék. Bár úgyis az lesz, hogy mekengek még pár sort, aztán idővel úgyis megszokom... -
wjbhbdux
veterán
válasz
Attis24 #2616 üzenetére
Szerintem érdemes végigjátszani, kb 1 óra és elég jó a story közben. A Mirage framehez a Hidden Messages kell a marketről aztán Vaultból hozzá 5 cucc, utána indul elvileg a quest.
Kubrowhoz is van pár dolog a marketen, 6-8 órás foundry várakozással majd meglátjuk mi jön utána.
-
Attis24
csendes tag
MUHAHA XD Ezen nagyon jót nevettem 1300 játékórámmal! Amúgy bocsi, kicsit tömören fogalmaztam. A mostani U14-es updattel ha belépsz, rákérdez erre a prolog küldire, hogy végigjátszod-e avagy skippeled. Rank 0-val kötelező, felette átlépheted, elvileg ezen a küldin szeded össze a hajóhoz szükséges "berendezéseket", mint foundry...stb. Ha átléped akkor meg már egyből a "fullos" hajót kapod meg. Mivel hátránnyal nem jár, tehát nem vesznek el a meglévő cuccaid arra lettem volna kíváncsi, hogy érdemes-e lenyomni, ad-e valami pluszt a sztorihoz...stb?! Az új frame, meg kubrow elvileg quest formájában lesz megszerezhető, erről nem sok mindent tudok. A többit is csak azzal a halovány angol tudásommal sikerült kiszűrnöm, ezért gondoltam, hogy rákérdezek.
-
k.soma
senior tag
válasz
anubys1984 #2614 üzenetére
Még amikor az update kijött én játszottam, ez a nem enged be dolog viszonylag friss
Viszont azt írják mindenhol, hogy a Kubrow-ot és az új frame-t is küldiből lehet megszerezni, viszont a küldinek én eddig nem találtam nyomát sehol..
-
anubys1984
aktív tag
válasz
Kareszovics #2613 üzenetére
LOL
Eleve nem sokszor találkozom Excaliburral, de így három együtt pláne ritka látvány.Kint van a 14-es update, csak ahogy eddig látom, igazából semmi nem működik. Legalábbis nekem még belépni sem sikerült.
-
Kareszovics
addikt
Tegnap tök véletlen sikerült lőnöm ez a screent
-
Attis24
csendes tag
Srácok, ha nem játszom le a prologot, akkor bukok valamit?
-
anubys1984
aktív tag
válasz
Attis24 #2606 üzenetére
Köszönöm.
Elvileg annyi fegyver kellene bele, hogy simán el lehessen érni a 30-as rangot, mert kiszúrás lenne azokkal, akik pl nem vesznek rész minden eventben. De ezzel a tempóval az még tényleg nagyon sokáig tartana, szóval szerintem valamelyik update-ben lesz majd valami, ami hirtelen meg fogja dobni az elérhető mastery pontokat. Meg azt se lehet, hogy még évekig húzzák a beta-t.@gerisz23:
Aztán már csak azért van értelme a magasabb rangnak, hogy több extractort lehessen a bolygókra pakolni. Lassan ezen is kellene változtatni. -
wjbhbdux
veterán
válasz
Attis24 #2606 üzenetére
Addig fogják amíg népszerű a játék
Most a 17 is messze van, ha mondjuk fixen heti 1 fegyver jönne és 3 havonta egy frame vagy sentinel, akkor 9 évbe telne mire a mastery 30ig eljuthatunk, ha nem változik a rendszer.
gerisz23: most rank 8 a legnagyobb ami felold még 2 fegyvert
-
Attis24
csendes tag
válasz
anubys1984 #2605 üzenetére
Uram a likeom az Öné!
Szerintetek addig tolják a karaktereket meg fegyvereket a játékba, míg el nem érhető a 30-as rang? Egyenlőre csak a 16-os ami összehozható, meg valamennyi a 17-ből. -
anubys1984
aktív tag
Meglett a 12-es rang is, Lokival viccesen könnyű volt, ugyanis Switch Teleporttal ki lehet menni a külső platformokra, onnantól kezdve már csak céllövölde az egész.
-
wjbhbdux
veterán
Közben elhalasztották a megjelenést holnapra, úgyhogy senki se várja éjszakázva
-
MichaelSD
őstag
válasz
anubys1984 #2602 üzenetére
Hát, ez se lett egy szépség.
-
anubys1984
aktív tag
válasz
wjbhbdux #2599 üzenetére
Pont holnap lenne időm játszani, de akkor lehet, hogy nem fog összejönni. :/
Amúgy itt a Mirage teaser.Ok, megelőztek
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gitáros topic
- Exkluzív órák
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Külpolitika
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Gamer pc konfig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest