Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- SSD kibeszélő
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-book olvasók
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kareszovics
addikt
-
r00r1
aktív tag
Én végig rusholtam az egészet soloban, az első próbálkozásnál találtam egy ládát, a 2. már untam, így monoton gogogo módon szaladtam és lőttem.
Mondjuk Nyxel elég könnyű az élet. Pláne hogy ezen a héten vagy a jövő héten jön a prime. Arra már el is különítettem egy kisebb vagyon platinumot, mert nem nagyon akarok meló után farmolni. Rhinot és Lokit farmoltam (monjuk akkor melóm se volt...), de Nyxhez már nincs türelmem. 75% discountot kaptam tegnap, vettem 1000p-t abbót 800-t rászánok a teljes setre az 1. nap. -
Attis24
csendes tag
MUHAHA XD Ezen nagyon jót nevettem 1300 játékórámmal! Amúgy bocsi, kicsit tömören fogalmaztam. A mostani U14-es updattel ha belépsz, rákérdez erre a prolog küldire, hogy végigjátszod-e avagy skippeled. Rank 0-val kötelező, felette átlépheted, elvileg ezen a küldin szeded össze a hajóhoz szükséges "berendezéseket", mint foundry...stb. Ha átléped akkor meg már egyből a "fullos" hajót kapod meg. Mivel hátránnyal nem jár, tehát nem vesznek el a meglévő cuccaid arra lettem volna kíváncsi, hogy érdemes-e lenyomni, ad-e valami pluszt a sztorihoz...stb?! Az új frame, meg kubrow elvileg quest formájában lesz megszerezhető, erről nem sok mindent tudok. A többit is csak azzal a halovány angol tudásommal sikerült kiszűrnöm, ezért gondoltam, hogy rákérdezek.
-
r00r1
aktív tag
Pedig a radial disarm életmentő tud lenni..
A 2. bekezdésben vázoltak csak részben fedi a valóságot.
Ha valaki csak Rhinoval akar végig szaladni a pályákon, megteheti, bár szvsz egy bugyuta frame - vagyis a legtöbben úgy használják.
Loki inkább egy segítő frame, speciális. Az ellenfelek szintjétől független hasznos tud lenni, ha nem lőnek vissza...
Lemértük a """"tank"""" rhino-t T3 survivalnál (valahol a 70. perc környékén). Max intensify, max blind rage Iron skin 1,5 s alatt lejött. Arra jó volt, hogy Trinity blessingjei közti időt áthidalja. -
r00r1
aktív tag
Khm....Loki lényege a radial disarm, nem pedig a láthatatlanság. Survi, def mapokon kb. nélkülözhetetlen. Aki Lokit csak úgy modolja, hogy láthatatlanság 90%, az kb olyan, mint amikor a Rhinok nyomnak egy Iron skint, és b@sznak mindenre...
Loki volt nekem is a kezdő, azóta meg lett a prime is, az egyik legsokoldalúbb frame mind2 (már aki tudja használni - nem az ittenieknek szól). -
r00r1
aktív tag
Mi úgy csináltuk, hogy: Loki körbe körbe, radial disarm spam, ha közel értek, akkor excal radial blind. A hullámon belüli 2. hullám pedig nyxé. Nova meg mprime mindent (- erővel, így felgyorsulnak). Ez volt a taktika, nem volt semmi nehézség benne.
Fegyverek: Boltor pr, burston pr, soma, peta/ogris/mindkettő, paris prime, dread, phage, boar pr, marelok, angstrum, brakk, detron, akbolto, dual ichors, dakra pr, dragon nikana, orthos pr, galatine, reaper pr/hate
Ezek mindig megvannak, a többit csak mastery gyűjtésre használom. -
r00r1
aktív tag
-
r00r1
aktív tag
Pl múlthéten adtam el egy 9/10 serrationt 90p-ért. Szerintem jó adás-vétel volt.
Az a lényeg, hogy fegyverből a serration/ hornet strike/ heavy caliber -t lehet sokért eladni (meg annyira nem is nehéz kimaxolni). pl múltkor egy ideje nem húztam semmit, csak játszottam. Nézem, összegyűlt kb 7000 mod, kerestem egy serrationt, auto fuse, 9/10...
Warframehez pedig a redirection/ vitality (inkább az előző) kombóra érdemes rámenni. -
r00r1
aktív tag
-
r00r1
aktív tag
A lényeg:
Ideális esetben vagytok 4en. Mind a négyőtöknek van egy összpontszáma. Ez alapján átlagol a rendszer,és állítja be a nehézséget. Minél nehezebb a küldetés, annál több "best score"- t kapsz.
Pl.: ha mind a 4en 6 legjobb ponttal rendelkeztek, akkor a végén 6 pontot kaptok.
ha hárman 6 ponttal rendelkeznek, egy valaki pedig 28-al akkor a küldetés végén 11,5 "best score" lesz.
Ezért érdemes olyanokhoz betársulni, aki már sok küldit végig vitt. Így garantált a magas pontszám. Előtte meg lehet csinálni egy párszor soloban is.
Asszem így működik. Szóval nem a teljes pontszám számít, hanem a legjobb pontszám -
anubys1984
aktív tag
Az a Stalker.
Ha elég sok főnököt ölsz, elkezd üzenetet küldözgetni, majd egy idő után (azt hiszem, három üzenetet küld előtte) megjelenik a játékban, hogy kicsit megleckéztessen. Villódzó fények jelzik előtte, hogy jönni fog. Ilyenkor érdemes az egész csapatot egy helyre összeszedni és a lehető leggyorsabban nekiesni, ha sikerül elintézni, ritka cuccokat dob. -
Kareszovics
addikt
Én elsolozgattam, de egy-egy rosszabb körben 2 élete is bánta a Rhino-nak. Mondjuk most Nekros szintezés miatt rábíztam magam online-ra. Lépett 4 szintet (25-ről 29-re), a Shade is hármat (26-29. a vacsi új Nikana meg 12-őt (0-12).
MOD egyébként pont most van egy újabb 150.000 credites alert; tiszta szerencse, hogy munkahelyen vagyok
-
F.B.I.
veterán
Én a kezdő bolygókon szoktam bemenni dark sector defensre, joban dobja a pénzt, elég csak 5 kör és az alapanyagok is jobban hullanak, egy doboz tetejéről kivitelezhető de általában dob be társakat, 1,5 óra alatt megvan 100K (PS4-en).
Telefonra wardroid (keveset zabál, előre felkészít, hamarabb jelez) és warframe game guide, WP-re is van jó. -
anubys1984
aktív tag
Érdemes figyelni ezt az oldalt.
Elég, ha nyitva hagyod valamelyik böngészőablakban és figyelmeztet, ha van új alert. Ha akarod, egy mozdulattal ki lehet szűrni a csak pénzeseket. Ennek köszönhetően tudtam összeszedni a Vauban összetevőket. -
F.B.I.
veterán
Ezért kell catalyst, abba a fegyverbe, amit használsz és így egyből 60-as értékig rakhatod a kártyákat a fegyverbe. Tegyél bele elementál sebzést, általában a méreg és elektromos keveréke, mindent visz+ minden power kártyát, ami belefér a fegyverbe...van egy pár. Ha tudtok, menjetek be kezdő bolygókon nigthmare küldetésre de csak extermination és capture...a többi szívás (ajánlott a Rhino karakter), ott kaptok jófajta mod kártyákat. Ha van lehetőség farmoljátok ki a Rhino alkatrészeit, hamar megvan, azzal ütőképes leszel és tudsz segíteni a társaknak is (felállítás ha elesnek és üvöltés, az erősítés miatt).
-
F.B.I.
veterán
-
anubys1984
aktív tag
Nekem mondjuk tetszik, hogy sikerült relatíve egyedi fejlődési rendszert kitalálniuk.
Amúgy meg a Soma az egyik legjobb primary, azt 6-os rangtól lehet használni, az pedig nagyon gyorsan meg tud lenni. Mobile defense és Survival küldetéséken nagyon gyorsan lehet szintezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fotók, videók mobillal
- Csapszerelés segítség!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpársportok
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X240 - i5-4300U/8GB/500GB
- Lenovo ThinkPad X250 - i5-5300U/8GB/500GB
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DeLL Precision 7550 workstation, Intel Core i7-11850H/32GB RAM/512GB SSD/NVIDIA T1200/15,6" FHDIPS
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Xiaomi 11T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest