Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
xkoti
senior tag
Sziasztok ismét újabb kérdéssel fordulok hozzátok
Nos itt ez a kép amin egy klán kulcs is látható :
és a kérdésem az hogy az alkatrészeit ugyan úgy megkapom a küldetéseken ?
-
Hajdi
senior tag
válasz
Wizard of Oz #690 üzenetére
A Vauban elég "fun" karakter. Én azt ajánlanám! Persze embere válogatja...
-
Wizard of Oz
aktív tag
Rendben, kösz mindenkinek, akkor az Ash-t kipróbálom, az utolsó slotomon meg még meditálok egy kicsit.
-
xkoti
senior tag
válasz
Wizard of Oz #686 üzenetére
Thx. Jah és csak hogy hozzá fűzzek szerintem ASH-t fejleszd ki
-
gerisz23
őstag
válasz
mindet xd volt corpusok ellen nagyon jó,mag minden ellen.Ha vauban helmetem lenne már építeném az tuti!Mag bullet attractor+excalibur területi képeségével a pluton a boss kutyust (szint 60) kb 5 mp kinyírni:d
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Én excaliburról váltottam Ash-ra, és hát azt kell mondjam, hogy totally worth it
Nehezebb vele játszani, de nekem nagyon bejön
-
Wizard of Oz
aktív tag
30-as Excaliburom és Emberem van eddig, reactor nélkül. Melyik warframe-eket érdemes megcsinálni ezek mellé/helyett? (Rhinot, Lokit, Ash-t és Vaubant rögtön meg tudom építeni, többit még farmolni kell.)
(#685) xkoti:
Arsenal -> Inventory és ott el tudod adni őket.
-
xkoti
senior tag
Sziasztok lenne egy kérdésem ismét
az a kérdésem hogy ami innen nem kell azt hogyan tudnám eladni vagy eltüntetni
Illetve ASH-ra gyűjtök már a kredit meg van de a hozzá való alkatrészeket küldetésközben kapom ugye ?
-
gerisz23
őstag
a rank 8 teszt nagyon rossz.nem enged megkapaszkodni a falon amin futni kéne,leugrik a tenno stb.Latronból a prime jobb!lex nem rossz,most épül az akbolto:d holnapra kész a frost prime!:d
-
vaakuum
addikt
A lex nagyon bejövős, kár, hogy még csak 30 pontig tudom fejleszteni
Gyakorlatilag jobban tudom használni, mint a Latront. Kíváncsiságból gyártottam Boltort is, bár az ugye nem hasonlítható össze, mert az még nagyon alacsony szintű, de most azt fogom felfejleszteni (meg a kockát, ha nem döglene meg állandóan). Az viszont biztos, hogy ha csak Lexet használok a pályán, nagyon látszik, hogy a lőszerrel jól lehet gazdálkodni, gyakorlatilag nem volt még olyan, hogy csak pisztollyal játszva 100 alá ment volna a lőszer mennyisége. A Latronból meg legtöbbször minden kifogy. -
Hajdi
senior tag
-
gerisz23
őstag
A leader,az egyik alapjogokkal rendelkező klántag.Keress rá mit tudsz vele csinálni a klánon belül.Van neten leírás dojohoz neten,elég sok.Sokmindent lehet benne építeni,jelenleg a főcél fegyverek fejlesztése-erre van a dojo 3 laborja.A dojo részeinek építéséhez sok anyag kell,így vsz egy viszonylag kész dojotok van,amit a többiek összeraktak.Érdeklődj klánon belül,hogy miben segíthetsz,miket építetek még stb
-
vaakuum
addikt
Az normális jelenség, hogy a clan pont alatt volt egy sorom, ráklikkeltem, beléptetett egy magyar klánba (ránézésre 40+ fős), és a listában az van a nevem mögött zárójelben, hogy leader?
A Dojo az mire való egyébként? Bementem, szétnéztem. Vannak szobák, ahol semmit nem lehet csinálni, csak ott vannak. Nem igazán tudom, mi mire való, ellenben egész jól el lehet tévedni, még lift is van.
-
gerisz23
őstag
Gyűjtjük az anyagot az oraclebe.Aztán jöhetnek lassan a laborok
még 2 nap,és kész a Frost Prime!Aki klubot keres még van pár hely nálunk!
-
emlekmas
tag
válasz
gerisz23 #674 üzenetére
Csak nekem az a bizonytalan, hogy számít-e egyáltalán, hogy milyen pályán játszok vele. Merthogy a wikia szerint csak az affinity van rá hatással, ugyan úgy, mint a fegyverre és a frame-re. Ha jól értem!
Múltkor nekifogtam egyedül (sentinel nélkül) egy combosabb pályának, corpusok tömkelege dőlt rám, és 4 data-táskával kellett szaladgálni. Fél óra múlva azon gondolkodtam, hogy ha a karakterrel megállok egy adott ajtó előtt, akkor nonstop spammolja-e rám a mobokat a játék?Merthogy rohadtul nem akartak elfogyni. Lényeg a lényeg, 663 killt hoztam össze egyedül azon a pályán, mert valahogy senki nem akart becsatlakozni, én meg egyedül nem tudtam nagyon rohanni. És a poén, a végén a lvl30-as alap framem kapott valami 39ezer (!!!) XP-t. Kár, hogy már nincs hova fejlődnie. Ezért gondoltam, hogy a 3-as sentinel a lvl 20+ pályán egyedül ölve az infestedeket (ő is ledarált vagy 150-et), kellene, hogy lépjen kapásból vagy 3-4 szintet, ehhez képest kapott valami 4 milliméteres csíkot a lvl3 szinten belül.
szerk: szóval egyenlőre úgy tűnik, fehér-affinity-gömb-fetisizmus az egyetlen út a fejlesztéséhez.
-
gerisz23
őstag
válasz
emlekmas #673 üzenetére
Combosabb pályán is fejlődik,vidd defensre,csak vigyázz,ha kilövik bukja az xp-t.Annyit sztem ne törd magad rajta,fejlődik az,csak sokat kell játszani.Én már a 4. Sentinelem húzom.Ha újat veszel,és mondjuk az is kocka,akkor a fegyvere nem 0-ázódik,a modok is bent maradnak
-
emlekmas
tag
Tegnap elkészült az első sentinelem, egy kockát gyártottam.
Gondolom itt is külön kell fejleszteni magát a kockát (mint framet) és a fegyverét. Jelenleg a kocka 3-as szintű, a fegyvere meg 7-es. Bele van rakva a távolsági lövöldöző kártya (felezős slotban), meg egy 20% life kártya. Ezek el is viszik a 3 pontnyi fejlesztést. Fegyvernél egy 6-os fire kártya van. Viszont van néhány kérdésem ezzel kapcsolatban:
1) Honann tudom játék közben, hogy kocka milyen állapotban van, mennyire van kipurcanva? MErthogy sem életerő sem páncél csíkot nem látok sehol. Először azt hittem, azt kell nézni, mennyire füstöl
, de ez a kezdésnél is füstöl néha, amikor mozog. Szóval honnan tudom, mikor kell kímélni?
2) Néha ír olyat, hogy "Power 0". Ilyenkor mi van? Úgy tapasztalom, hogy ilyenkor abbahagyja a lövöldözést, és kis pihenő után lassan újrakezdi (nem mindig, mert vaksi dög, és néha háttal áll az ellenségnek). Hogyan lehet ezt az intenzív lövöldözős szakaszt kitolni, milyen kártya kell hozzá? Mert az a legrosszabb, ha mindig meg kell állnia, és ismét csak lassan tud felpörögni. A kockába kell valami energiás cucc, vagy a fegyvernek kell valami?
A tapasztalatom az vele, hogy igen lassan kezd el lövöldözni, aztán elég gyorsan lövöldöz, de pontatlan is. Ezt onnan tudom, hogy kapott fire kártyát, és bizony van, hogy elég sokáig darál, mire lángot kap az ellen, és néha látszódik is, hogy mellette pattognak a golyók a földön. És ehhez nem is kell nagyon távoli ellenfél.3) Hogyan lehet hatékonyan szintezni a kockát és a fegyvereit? Én azt gondoltam, hogy neki kell lőni/ölni sokat, és attól majd jó gyorsan fejlődik. Ezért letoltam vele a legalapabb extermination pályát vagy 2-3szor, és utána átálltam egy infestedes-payloados pályára, ami elvileg lvl16-huszonakármi. Itt felmásztam vele egy ládára, és darálta az érkező infestedeket. Néha birka, mert hiába állok ki a láda szélére, akkor sem látja a láda tövében az ellent. De még így is igen lassan fejlődik. Szóval hogyan fejleszthetem gyorsan?
4) Érdemesebb lehet a wrym-et legyártani? Az pontosabb/hatékonyabb? Melyik tud stunnolni inkább?
-
Hajdi
senior tag
1.: Annyiszor tudsz ujjá éledni egy nap. Nem érdemes venni, ha elfogyna... (naponta magától újratöltődik)
2.: Egy Warframe darabja. Ha nem boltban vásárolod őket, akkor ki lehet rakosgatni darabokból. Nevezetesen: chassis, helmet, system. Ha megvan ez a 3 alkotóelem és össze is raktad nyersanyagokból, akkor megveszed a blueprintjét az adott karakternek és mehetnek is össze. A warframe chassis, helmet...stb blueprint darabokat bossok dobják. Adott boss, adott warframe. Persze vannak kivételek: Banshee, Vauban.....
3.: Különböző kártyákkal tudod módosítani a fegyvereid, karaktered képességeit. A kártyákat össze is lehet fűzni (fusion) ezáltal erősebbek lesznek. Azonos kártyákat célszerű, mert máskülönben pazarlás. Ha pedig nincsen két azonos és szeretnéd fejleszteni az adott modot, akkor jön képbe a Fusion Core. A fusion core minden kártya szintjét emeli...
Tipp: Ha van platinumod, azt tárhelyek vételére használd fel, mert azon kívül mindent meg tudsz majd szerezni játékon belül.
Ajánlott oldal:
Warframe wiki
Warframe alerts -
xkoti
senior tag
Nos sziasztok kérdésekkel szeretnélek titeket bombázni
Sajnos kezdő vagyok a játékban így még csak kóstolgatom hogy milyen is ez mindenesetre nagyon tetszik eddig.
Nos kérdéseimet képekbe szeretném megmutatni ami be is van jelölve hogy ez mi az mi1.
(miért jó ha ez 4/4 és mi is ez ? )
2.(ezzeket mikor és hol lehet elérni ? )
3.( ezzek mire jók ? )
-
-
myckey
veterán
Itt még pár óra,és kész a F.Prime
a 3 Stalker fegyver pedig már gyakja az Infesteket. -
gerisz23
őstag
Nekem meg a frost prime helmetre fáj a fogam,már csak az hiányzik a prime változathoz,kb7 void,de csak a latron jött össze
-
RzRobot
tag
Emberek, összefutottam ma a Stalker-rel defensen újfent, és szerencsére sikerült megölnünk! És hihetetlen, de blueprintet dobott mégpedig a Dread-ot! Emberek, ez hihetetlen! De kár hogy nem tudok még felvenni, ezt látnotok kellett volna!!!!
-
gerisz23
őstag
válasz
DokiBaxxi #659 üzenetére
Pontosan.Nem lehet joinolni,ill csak 100. alkalommal sikerül a joinolás.Nekem 6/2-es netem van,a klánukból 2 ember nem tud hozzám csatlakozni össz-vissz,laggolni meg nem laggolnak nálam akik tudnak csatlakozni.
Valószínűleg router,vagy szolgáltatói oldalon van a hiba,arra már rájöttünk,csak orvosolni nem tudtuk eddig.
Egyébként volt már hogy hyper szuper netes hostnál voltam bent aztán mégis laggoltam,holott se torrent se semmi netzabáló alkalmazás nem futott se nálam,se nála.Aki egyébként még nem talált klánt,az vegyen fel warframebe(Gerisz23) szívesen várunk minden harcost!
-
myckey
veterán
357 megás pöccs!
na ere kíváncsi leszek.most megyek és kuglival rákeresek hogy ez meg mi ez
egyébként van oly szerencsés ember,akinek már sikerült 13 Repaer Handlet összegyűjteni?
me nekem má igenremélem ez a peccs javít 1-2 dolgot
-
gerisz23
őstag
Hello olyan problémánk akadt egyik klántársammal,hogy nem tud csatlakozni ha én hostolok,mások igen.Ez előfordult már más multis játéknál is.Bármilyen ötletet szívesen fogadok,igaz már sokmindent kipróbáltunk,de valószínűleg nála lesz a gond,csak nem tudjuk pontosan mi.
-
balger
csendes tag
-
RzRobot
tag
válasz
Serg1966 #632 üzenetére
A Stalker elég erős, de azért túl lehet élni a találkát, bár nem minden esetben! Lesd meg saját magad amint a spanommal harcolunk ellene! Ez a legújabb randevúm vele és engem is meglepett mivel új fegyverekkel támadott! Nézzétek meg mindannyian! (Bocs de a videó vége kissé elharapott, bocsi! ) [link]
-
RzRobot
tag
válasz
cinegelaci #635 üzenetére
Hogyan is lehet bekerülni a Steam-es csoportba? Steam-en nevem: robotzoli! (Ritkán vagyok fent amúgy mert nekem nem Steam-es a warframe! Januárban még nem volt Steam-es! )
-
Ronin00
csendes tag
Sziasztok! TS3 a klántagoknak: LFGC.FTP.SH. Warframe azon belül Spacejunkies szoba, aklato a szobajelszó!
-
Hajdi
senior tag
Király frissítés! El sem indul
-
Brien92
csendes tag
válasz
cinegelaci #635 üzenetére
Ez olyan mint a skype, csak kép nélkül
Direkt online játékokra csinálták, kommunikáció céljából
-
cinegelaci
csendes tag
ezzel csak annyi a baj, hogy ha páran elkezdik ezt használni, és mások nem, akkor két vagy több darabra szakíthatja a klánt.. hiszen ha valakinek van az nem biztos hogy fog játszani azzal akinek nincs... arra meg nem kényszeríthetünk senkit hogy használja, a jelenlegi növekedés mellett ráadásul fárasztó is lenne mindenkinek a szájába rágni mi ez, és hogy működik... szerintem elég annyi, ha létrehozunk egy fórum vmit, ahol tudunk pl döntéseket hozni, szavazni esetleg ott segítséget nyújtani... aki nem használja az szimplán kimarad a döntésekből, és befogja a száját miután szavaztak a többiek, de persze, ezt is simán használhatja végülis bárki... még oda a steamre is bedobhatod..
jah és most úgy beszélek hogy nem próbáltam ki a programot, szal lehet egy csomó hülyeséget összehordtam...kivéve ha ez egy chat helyettesítő dolog.. -
Serg1966
tag
Ki az a stalker és hol lehet vele találkozni?
-
balger
csendes tag
válasz
cinegelaci #623 üzenetére
TS3 teamspeak)
Itt lehet beszélni,és játszani is! Ezt mondom már hónapok óta. Csapatokat csinálni,stb...
Sokan vagyunk,kell a hang is. Főleg ha a DOJO-t is akarjuk fejleszteni! KELL EGY TS3 INGYEN szerver! -
-
DokiBaxxi
őstag
Na összefutottam a STALKER-rel
Nevezhettek gyávának de elfutottam, egyedül voltam ellene kis ZorenekkelEsélyem sem volt
-
cinegelaci
csendes tag
Sziasztok!
Mára már elég nagyra nőtt a klánunk..több mint 35-en vagyunk
Itt az idő, hogy létrehozzunk egy olyan helyet magunknak ahol meg tudjuk beszélni a játékkal kapcsolatos dolgainkat, hiszen ekkora létszámnál a játék chat elég kaotikussá vált.
Erre várnék ötleteket, a meglévő mellé.. ha valakinek van ennél jobb ötlete jelezze...Az első és ami már igazából kész állapotban is van az a már belinkelt steames csoport!
http://steamcommunity.com/groups/hungarian-tennos-warframe#
Ez tűnik a legkényelmesebbnek mindenkinek, és itt lehetőség van saját topic-ok nyitására is, a már meglévő csoporton belül!
Úgyhogy ha ez mindenkinek megfelel, arra kérnélek titeket, hogy lépjetek, be hogy a későbbiekben megvitathassuk, például a dojo építés következő lépését, vagy éppen könnyebbé tegyük a közös játék megszervezését!ÉS aki még nem lépett be, nincs klánja, vagy váltana, szívesen várjuk!
-
Chrisprice
csendes tag
válasz
Chrisprice #618 üzenetére
Illetve úgy látom új clan key-t kell építeni,a régi nem jó....Szóval majd 12 óra múlva pakolok.
-
DokiBaxxi
őstag
143-an várakozunk az alertre és nem tud betenni egy kib****** squadba
Egyébként én is fogok egy kicsit később betenni nyersanyagokat csak jelenleg kicsit szegény vagyok -
Brien92
csendes tag
Sziasztok!
Akik beléptek a meghirdetett klánba, az legyen szíves nyersanyagot, meg amit tud, betenni a dojoba, az épülő részleghez! Köszi!
(ha valaki nem tudja hogyan, kérdezze meg egyik klántársát, mindenki segítőkész)
-
balger
csendes tag
Új kártyák!
-
Serg1966
tag
válasz
Chrisprice #614 üzenetére
Köszi akkor próbálok elővenni egy másik fegyvert
-
Serg1966
tag
Sziasztok!
Napok óta 500 ponton belül vagyok a gold ranghoz,de valahogy mindig ennyi marad.Valaki tudja hogy mitől kellene nőni? -
DokiBaxxi
őstag
válasz
Chrisprice #610 üzenetére
Hát már ideje lenne
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Chrisprice #608 üzenetére
Mázlisták...
-
Chrisprice
csendes tag
Én tapasztalatlan voltam és vettem platinumért...pedig slotra kellett volna költeni...Amúgy nekem már 4 esett alert missionban.
-
DokiBaxxi
őstag
Egyébként ti honnan szerzitek az Orokin Catalystot?
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Chrisprice #604 üzenetére
Értem. Hát szép kis fejsze
-
Chrisprice
csendes tag
válasz
DokiBaxxi #603 üzenetére
Én mindegyik típusból próbáltam többet is.És nekem jobban bejön a nagyot sebző egy kezes cuccok.Most épp a Scindo-t használom.Ez most 20(40)-as szintű.Előtte egy Dual Ethert használtam,az maxos volt catalystal,de szerintem a Scindo már most hatékonyabb mint a Dual Ether volt.Hiába volt az rohadt gyors,ez főleg mikor sokan körbevesznek,jobban darálja az ellent.
Aztán kinek mi jön be,ez csak az én véleményem. -
DokiBaxxi
őstag
Egyébként az egy kard vs. dual kard kérdés foglalkoztatni. Jobb a dual mint a szimpla?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Milyen videókártyát?
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Automata kávégépek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- No Voice in the Galaxy
- További aktív témák...
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest