Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ry0K3N
senior tag
válasz
Kareszovics #2199 üzenetére
Ma talán veszem a fáradságot de annyira unalmas már azta hülye delta beacont farmolni folyamat.
-
Kareszovics
addikt
válasz
anubys1984 #2197 üzenetére
6 slotom és mind teli (Volt; Banshee; Rhino; Excalibur; Nyx; Oberon).
Ry0K3N - oké, már süllyedek is Főnök!
-
Ry0K3N
senior tag
válasz
Kareszovics #2196 üzenetére
Rohatty meg.
Nekem fejest nem akarja dobni -
anubys1984
aktív tag
válasz
Kareszovics #2196 üzenetére
Hány slotod van? Vagy nem akarsz megválni egyik frame-től sem?
-
Kareszovics
addikt
Tegnap negyedik run-ból meglett az összes Hydroid komponens (helm-helm-chassis-system sorrendben).
A chat-en olvasottak alapján szerencsésnek mondhatom magam.
Már csak platot kéne szülni valahonnan Warframe slot végett.
-
Ry0K3N
senior tag
válasz
superfinest #2194 üzenetére
DDOS támadás van megint.
-
superfinest
tag
Az miért van, hogy amikor rákattolok a "Play"-re akkor nem kezd tölteni a game és kifagy? Jelenleg nem is működik, de eddig jó volt.
-
Djuree
félisten
válasz
superfinest #2192 üzenetére
tervrajz, a marketban van, megtalálod.
gyártani az arsenalba vagy hol tudsz, ha megvan hozzá minden ott lesz a gyártás gomb mellette. azt meg hogy mi kell látod, a tervrajznál kiírja a marketben. -
Djuree
félisten
válasz
superfinest #2190 üzenetére
persze hogy van. megveszed a fegyver blueprintet pénzért a marketből és a pályákon összeszeded a hozzávalókat és legyártod.
ruhát, vagyis itt gondolom a festésre meg a hátról lelógó köpenyre gondolsz csak platért tudsz venni. sisak blueprintet alertekből szerezhetsz amik véletlenszerűen jelennek meg, ezeket mutatja a főképernyőn oldalt. -
superfinest
tag
Üdv! Elég új vagyok, van egy lvl 7-es Excalibur Warframem, viszont az arsenalnal néztem, hogy nem lehet csak platinumért ruhát meg fegyvert venni. Esetleg van más módja szerezni új fegyvert meg ruhát?
-
Kareszovics
addikt
válasz
1NST1G8R #2186 üzenetére
Azóta lenyugodtam, nyilván egy MMO akkor marad életben, ha minden "szirszar"t szépen raknak bele folyamatosan, csak annyira ideges lettem, hogy azaz egy delta is elment, hogy iszonyat. Mondjuk közben esett még egy, meg egy vagon kappa. Két kulcsra elég alapanyagom van a delta kivételével. Csak jó lenne +1 frame, ha más nem az xp miatt.
-
1NST1G8R
senior tag
Hiányzik a Trade chat.
WTS Rhino Prime helmet.
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
Kareszovics #2181 üzenetére
Bocs lejárt a szerk.
A "mindenféle sziszar event/újítás" nélkül meg azért elég hamar megunnák az emberek, nem gondolod?
Pont az a lényege egy MMO-nak hogy folyamatosan új tartalommal bővül, fejlődik. Nyilván ez egy hosszabb folyamat és nem lehet mindig olyan újításokat csinálni ami mindenkinek tetszik, de hát ez már csak így működik. A ciki az ha pénzt ölsz bele bízva a fejlesztőkben, aztán hoppon maradsz mert elqrják. Ezért szeretem a F2P MMO-kat.
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
DDOS támadják folyamatosan a szervereket, nem a fejlesztők hibája a fagyás.
Amúgy szerintem a Warframe pont nem az a játék ami idővel egyre sz@rabb lesz, inkább fordítva gondolom. Zárt béta óta tolom és azóta fényévekkel jobb lett, sok a frissítés, új content, bugfix, látszik hogy odateszik magukat és hallgatnak a játékosok véleményére. Ellentétben a fizetős meg F2P MMO-k 80%-val ami kb. csak a lehúzásra megy, pl. NFS World, Infestation alias War Z, akinek volt ezekhez a játékokhoz "szerencséje" az tudja miről beszélek
.
Ja és az új hír twitteren (szakadtam):
WARFRAME @PlayWarframe 36 p
While the Corpus DDOS attack continues, rest assured purchased boosters will be compensated. Hamster Prime project continues - sorry Tenno! -
MichaelSD
őstag
válasz
Van két kulcsom és már csak a blueprint kell. Keress meg a játékban (MichaelSD) és "elviszlek" Vay Hekhez.
-
Kareszovics
addikt
Komolyan kib@szom ezt a szart. Nouvo első minibossból Delta esik, 10 percnél mondom biztonság kedvéért kijövök, hogy legalább az az egy meglegyen, erre a szokásos fekete szarral kifagy a végén. Most meg már újra se lehet indítani, hogy megnézzem "mentette-e".
Minden MMO style játék egyre idiótább, ahogy telik az idő? (Eddig csak Cabaloztam, de ott is a mindenféle sziszar "event/újítás" kúrta el a játékot fokozatosan szűk 3 év alatt.)
-
1NST1G8R
senior tag
De legalább viccesek.
WARFRAME @PlayWarframe 2 h
A Corpus conspirator has launched a multi-day DDOS attack against our hamsters. We are breeding more hamsters now. Sorry for the downtime. -
Ry0K3N
senior tag
Úgy néz ki a sok tranquil cleave farmolás hazavágta a szervert.
-
durma77
csendes tag
válasz
Kareszovics #2168 üzenetére
Csodás -.- Kilencig lenne időm... Erre nem megy XD Sajnos nincs olyan arcocska (ki fordította ezt így????) ami megfelelne.. Eddig néha beszaratta a képernyőillesztőmet vagy kidobott/összeomlott majd egy hétig tudtam játszani és most megint szarakodnak??? Adják vissza a pénzem....
Ja és ha kilépnék az indítóból kifagy... Köszi.... -
1NST1G8R
senior tag
válasz
MichaelSD #2166 üzenetére
Azért a bónusz loot meg 5 waves defense után 23000 kredit nem rossz szerintem.
Csak az nem értem hogy mikor conflicton védeni kell akkor miért 0 meg max 500 kreditek a rewardok, így egyáltalán nem éri meg menni, max ha a saját klánod railjét véded.
Amugy ti sem tudtok most belépni?
-
MichaelSD
őstag
Ez a Dark Sector nagyon gyenge ötlet lett. Az egyetlen pozitívuma, hogy nem Corrupted Voidba menni Infestedeket ölni...
-
MichaelSD
őstag
válasz
durma77 #2102 üzenetére
Akármennyire is nem szívesen mondom, de a Rhino Prime-ot javaslom. Pláne ha csak egy prime framet szeretnél.
Másodlagos szerintem ízlés kérdése.
Jelenleg ez a választék: Akbronco Prime, Bronco Prime, Lex Prime és a Sicarus Prime. A Lato Prime csak foundereknek van / volt. -
anubys1984
aktív tag
Olyan kérdésem lenne, hogy a Helios-nál most már működik rendesen a Scan?
-
anubys1984
aktív tag
Na, meglett a 8-as mastery. Alaposan rágyúrtam youtube-os videókkal, erre tök egyszerű volt. Viszont teljesen más, mint amit a videókon láttam, szóval szerintem könnyítettek a teszten.
-
lacek39
csendes tag
Hali
Valakinek van Melee Stance modja cserére?
-
Vagaba
tag
Jófajtának tűnik: Hydroid
tecsős bemutató -
Troyan001
tag
jó hosszú fícsör lista. este kockulás lesz érzem.
-
Ry0K3N
senior tag
Csak érjek ma haza...
Mindig este van update reggel meg meló. -
durma77
csendes tag
A vizsgánál a ctr-es visszacsúszás-futás tovább dolgot senki nem csinálta?
-
wjbhbdux
veterán
válasz
anubys1984 #2147 üzenetére
csak plat
-
Kareszovics
addikt
válasz
anubys1984 #2147 üzenetére
Nem tudom, annyi pénzem még sose volt.
-
anubys1984
aktív tag
válasz
Kareszovics #2146 üzenetére
A kupon prime-ra is jó, vagy csak platinumra használható?
-
Ry0K3N
senior tag
Dupla krumpli van Aegaeon-on. Catalystot ír de jár hozzá még egy reactor BP is csak nem mutatja.
Még 15 óra van vissza. -
Djuree
félisten
válasz
Kareszovics #2142 üzenetére
grat!
csak meglett nagynehezen.
-
Vagaba
tag
válasz
Kareszovics #2140 üzenetére
jééééééj
-
Kareszovics
addikt
-
Vagaba
tag
válasz
Kareszovics #2137 üzenetére
A második platformnál nekem is azt csinálta, hogy miután rászaltózott, egyből gurult is előre, így szépen le is estem. Viszont megadta, de azonnal ki is írta, hogy már csak két próbálkozásom van a harmadikhoz.
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
Kareszovics #2137 üzenetére
Ne add fel, meg lesz az.
Ha van Valkyr-öd tegyél vele is egy próbát, hátha műxik az elektro-ostor.
-
1NST1G8R
senior tag
Pontosítok (bocs lejárt a szerk. idő): MINDIG hátraszaltóval érkezel, és csak akkor nyomd az ugrást ha már látod hogy nem bír tovább felfelé futni, mikor már majdnem egyhelyben fut. Ha túl hamar nyomod a platform alá fogsz ugrani, nem tudsz megkapaszkodni és leesel, ha későn akkor meg nem fog hátraszaltózni.
-
1NST1G8R
senior tag
Nekem meglett végre pár napja, közben annyi xp-t szereztem hogy tele volt már a csík és másnap toltam a 8-ast is.
Néhány tipp az ugrálóshoz:
-Nova tényleg nem műxik, próbáltam én is, viszont a Valkyr hookja lehet még megy, azzal elvileg könnyedén fel tudod húzni magad a körplatformokra, akinek van esetleg tehet egy próbát.
-Lassú frame kell hogy legyen idő célozni és lőni a pöttyöket, Rush-t semmiképp ne rakj be, Marathon-t viszont annál inkább, hogy ne fogyjon el idő előtt a stamina.
-Minden ugrás után ahol meg tudsz állni várd meg míg visszatöltődik a stamina, nem kell sietni, kapkodni (nem időre megy), csak szép lassan, megfontoltan haladni.
-Ha jól emlékszem az első kivételével mindig hátraszaltóval érkezel meg a körplatformokra, arra kell figyelni hogy mikor felfelé szaladsz a platform vége felé kell nyomni egy ugrást hogy jól érkezzen.
-Mindig figyelj a célkeresztre meg az iránygombra hogy jó irányba legyen mikor ugrasz. Én úgy b@sztam el legtöbbször hogy felfelé szaladt a falon mikor hosszába kellett volna....A 8-as mastery piskóta, csak guggolva kell menni végig és hátulról leütögetni az ellent. Ha lopakodsz akkor se vesznek észre ha egy mérerre vagy tőlük és éppen rád néznek...
-
Ry0K3N
senior tag
válasz
Kareszovics #2132 üzenetére
Nyugi én is így jártam
Fele már megvolt mire sikerül letennem a vizsgát. -
Ry0K3N
senior tag
válasz
Kareszovics #2128 üzenetére
hogy én ezt mennyire, de mennyire utáltam azt nem tudom kifejezni
lassú frame kellett hogy megcsináljam -
Kareszovics
addikt
-
Ry0K3N
senior tag
válasz
Kareszovics #2124 üzenetére
Ez melyik teszt? Mikor a falakon kellett ugrabugrálni meg lövöldözni közbe egy gömböt?
-
Djuree
félisten
válasz
Kareszovics #2124 üzenetére
bug, de leírtam pár hsz-el előbb h kell megcsinálni. meg youtube vidiben is láthatod. utána nekem elsőre meglett.
-
Kareszovics
addikt
válasz
Kareszovics #2123 üzenetére
Na asszem a lomha Rhino lesz a megoldás.
Az első két teszt az sima, de valamilyen ok folytán a harmadik teszt legvége, ami már a lezáró platformhoz vinne, valahogy nem úgy működik, mint a többi. Értsd: egyszerűen a hátraszaltó után nem akar megkapaszkodni az a f@ssz0p0. Nagyon nem keseredtem el, mert így végre látom a fényt az alagút végén, de akkor is. Ez most bug, vagy valamit rosszul csinálok?
-
Kareszovics
addikt
válasz
Rickeffe #2122 üzenetére
+ leviske
Tudom, hogy lehet tolni a Mastery meglépése nélkül is, de ezt magyarázd meg egy hozzám hasonló Achi függőnek.
Mindegy, szépen tologatom tovább. Építek egy Loki-t (tán azzal is lehet variálni) és meglátjuk mi lesz. Illetve olvastam, hogy magas staminával rendelkező Rhinoval is érdemes, mert lomha és jobban lehet koncentrálni mit is csinál az ember.
-
Rickeffe
aktív tag
válasz
Kareszovics #2120 üzenetére
A továbbhaladáshoz nem kell a teszt. Nyomod tovább 'oszt csókolom.
-
leviske
veterán
válasz
Kareszovics #2120 üzenetére
Szerintem azzal a Mastery-vel várd meg a patch-et, mert gyanúsan nehéz lett. Nekem is nem tudom hányszor kellett nekifutni volttal. És érezni is lehet, hogy a hülye bugvédelem vagy mi miatt nem enged sokszor rendesen ugrani.
A weapon mastery-kre nyugodtan rágyúrhatsz amúgy a szint meglépése nélkül is, mert ígyis-úgyis megkapod utólag az XP-t, ha megléped a szintet.
-
F.B.I.
veterán
válasz
Kareszovics #2117 üzenetére
Csinálj egy Novát.Már azzal sem megy...bocs.Esetleg egy Loki, recharching aura kártya, teleportálás?
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Kareszovics #2117 üzenetére
nézzél meg egy youtube videot, vagy csak gyakorolj mindenfelé, sokkal könnyebb a teszt mint a parkour szobák derelictben pl.
-
Vagaba
tag
válasz
Kareszovics #2110 üzenetére
Én is Excaliburral csináltam, de semmi super jump. Csak egy rusht tettem rá, nehogy ne érjen oda.
-
Ry0K3N
senior tag
Sok volt a chilisbab?
[link] -
Kareszovics
addikt
-
Djuree
félisten
válasz
Kareszovics #2110 üzenetére
vauban-nak van ilyen elrugaszkodó platformja, az biztos jó lenne.
-
Ry0K3N
senior tag
-
Kareszovics
addikt
válasz
anubys1984 #2109 üzenetére
Néztem videókat hogyan lehet esetleg "okosítani" a test-et. Az Excalibur Super Jump talán még egy járható út lesz, de csináltam más pályákon próbaugrásokat, nem tudom mire lesz elég...
-
anubys1984
aktív tag
Nekem ma lett meg a 7., de az itt olvasottak alapján már most kezdek parázni a 8-astól.
-
Vagaba
tag
Rank 8 teszt elsőre kész. Nem is volt olyan vészes. Na jó, azért az egeret jobban markoltam a kelleténél.
-
anubys1984
aktív tag
Éppen update van?
Mert nem megy a játék, és a hivatalos oldal sem elérhető... -
Troyan001
tag
Bocs, ha volt már. Krumpli és forma alertek.
“Tenno, Ceres is currently under transformation. There is heavy activity in this region, join the field of battle and receive rewards for your efforts. They may become useful in the near future... “
- Lotus
Build – Prepare – Endure
- 48 Hr Catalyst Alert – April 2 @ 12:00pm EDT
- 48 Hr Reactor Alert – April 4 @ 12:00pm EDT
- 48 Hr Forma Alert – April 6 @ 12:00pm EDT -
durma77
csendes tag
-
gerisz23
őstag
Valószínûleg a játék optimalizálatlansága miatt de!Ne vedd vissza a beállításaidat mert akkor Te magad csinálsz CPU limitet,azért esik vissza az fpsed.Ergo a játék motorja nem tudja hajtani a géped.Én driver frissítéssel,vagy korábbi driverrel próbálkoznék.Jártam már így én is más játékkal,olyan is volt,hogy 1,5 óra game után belassította a gépem,mert megtömte a ramomat.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kerékpársportok
- NVIDIA® driverek topikja
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Diablo 3
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest