Hirdetés
- PlayStation 5
- Diablo IV
- EAFC 25
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Nintendo Switch
- Nintendo Switch 2
- EA Sports WRC '23
Új hozzászólás Aktív témák
-
H_András
tag
válasz
#81999360 #3805 üzenetére
Mindenféleképpen próbáld ki, lehet játszani bőséggel plusz fizetés nélkül is (ha nem vagy pic.ás játékos)... Később természetesen előjönnek a kényelmi szempontok,ami miatt érdemes majd beleölni egy kis pénzmagot, sztem meg is érdemlik a fejlesztők. Kezdetben frusztráló lesz a nyersanyaghiány a komolyabb dolgokhoz, de ha meg tudod állni, idővel lesz az is, amint unlockolod az újabb bolygókat kifelé. Játékosállomány mindig van, ha társak kellenek valamihez. Kezdő vagyok én is persze, de ha nem leszel függő, és nem szánsz rá extra pénzt, akkor is nagyon jól szórakozol - már persze ha ez a stílus jön be neked, és nem a körökre osztott stratégia
-
H_András
tag
Tegnap voltam egy olyan defense/survival partiban, melynek az egyik tagja harc közben x időközönként "életgömböket" dobált, érthető módon igencsak megdobta az esélyeinket rosszabb pillanatokban. Gondolom valamelyik páncél jellegzetessége ez, melyiké? Átnyálazom a wikit majd később, de hátha tudja valaki fejből
-
H_András
tag
Közel egy hónap játék után végre eljutottam oda, hogy esett control module.. Éljen Europa
mindjárt kilenc is pár menet alatt
így a menetközbeni összeharácsolt egyéb alapanyagok végre értelmet nyertek. Hét páncél és egy segéd készül a forgeban, azt hiszem jelentős ranklépések lesznek hamarosan
és most döntöttem úgy hogy pénzmaggal honorálom a fejlesztők munkáját, megérdemlik, no meg kell a plusz hely az inventoryban, nem akarom többé kidobni a kimaxolt dolgaimat.. várom a napi loginért a 75 százalékos árkedvezményt
-
H_András
tag
Nekiálltam ilyen küldetéseket fizetni, mert nekem kezdőnek igen jól fizetnek, ráadásul néha olyan csapatokhoz dob be random, hogy szinte alig kell csinálnom valamit. Ha jól értelmezem, három meccs után kapok 25000 pénzt. én most mint látható, hat menetet toltam le, tehát dupla pénz üti majd a markom a végén, és így tovább? Sajnos nem tudom megvárni, mi lesz, dolgozni kell mennem, ezért a kérdés
-
H_András
tag
Hm, tényleg ha már szóba került, még egy nagyon kezdő kérdés, a trade hogyan működik? Egyelőre láttam külön csetfelület van erre, nem vagyok se klánnak tagja, még egy friendem van egyelőre, (csak a játék szelleme kapott el nagyon, Diablo 2 óta nem kapott el ennyire a láz, hogy csak még egy fél órát toljam, érik is már néha a kanapén alvás
) gondolom ezeken a felületekenitt lennének majd azok a lehetőségek, ahol tradelni lehet (nagyon elméleti a kérdés, még távol áll tőlem, csak látom most "pörög" a topik
és kap választ a lelkes amatőr mindenféle amatőr kérdésére..
-
H_András
tag
Köszi, jelenleg négyes a rankom, akkor ezt még hagyom későbbre, mikor már komolyabb lesz az arzenálom, egyelőre jócskán kezdőnek számítok a játékban, még két bolygó ha jól láttam hiányzik is a repertoárból (bár cápázással elég sokat haladtam velük), meg 4-500K ? - annyi pénz a kalendáriumban nincsen
kb a fele ha van, igaz, pár blueprintre kellett áldozni nem is keveset.
-
H_András
tag
Végre esett egy ... tojás
már csak controll modulok kellenek (mondjuk azok mindenhez) és kész.. pedig már majdnem feladtam fáradtan azt a pályát, erre az utolsó fészekből kipottyant... most visszatért a hitem. Bontok is egy sört
-
H_András
tag
válasz
MichaelSD #3754 üzenetére
Azóta se sikerült.. egy dologra jó ez, a fegyvereket és páncélokat fejlesztem legalább, már a harmadik szett lesz kimaxolva viszonylag problémamentesen (ez csak a rankomnak tesz jót persze)..
Itt jegyzem meg, az első dolog amiben hátrányt érzek a fizetős játékosokkal szemben, hogy kettőnél több kész fegyver per típus nem lehet nálam, inventory helyet kéne vegyek.. így a kezdeti kettőt pl el is dobtam mindenből a 30-as szintjük kimaxolása után. Nem mintha kéne ezután, csak feltűnt. A forgeban szerencsére végtelen a hely (legalábbis remélem, nem sok mindenem van eddig), mindenesetre ami tetszett, és volt hozzá nyersanyag, azt legyártottam, csak kivenni nem tudom onnan.. alkalmi küldetésekből elég szépen esnek mindenféle blueprintek.. -
H_András
tag
Az egyik küldetésszálhoz kérnék segítséget / tanácsot - Howl of The Kubrow. Szóval, szorgalmasan keresem én a tojást a fészkekben, kb harmincadik alkalommal immár, de nincs
Ennyire kicsi az esélye hogy essen, vagy rosszul csinálok valamit? A kutyaszerű lényeket megölöm, a fészkeiket szétcsapkodom, gondolom ennyit kell tennem..
Más. Ha van működő (aktív) magyar csapat, szívesen csatlakoznék, drHhun a nickem a játékban. Kezdő vagyok, hármas rankú jelenleg, de lelkes (11 bolygó van unlockolva)
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vicces képek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sweet.tv - internetes TV
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest