-
GAMEPOD.hu
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SP4C3
veterán
Hm, tapasztalataim szerint, ha US+GB vs GER+USSR+JAP+ITA meccs van, akkor 10-ből 9-szer axis nyer. Estére kipróbálom milyen M18 meg Jumbo ellen veretni, némettel meg soviettel megyek pár kört és meglátjuk.
Most pedig megyek pizzát sütni...[ Szerkesztve ]
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
SP4C3
veterán
T3485, tigris, panther, t3457. Ez mellé még OPwind és wirbelwind.
Ottvan még a pz iv H, ami lazán hullbreak-eli az m18-at...
[ Szerkesztve ]
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
milkabrams
őstag
Megjelent egy csomó map, ahol a spawnról sem tudsz kimenni és már szét is kaptak, sokkal nagyobb teret katnak a repcsik amik ellen 6.7 környékén tehetetlen vagy. Megjelentek a "railgunok" pl. 20 fontos angol apds, amik ellen a vh-s vasak tehetetlenek, olyan használhatatlna az MM, hogy jobb lenne, ha egyáltalán nem is lenne. És kb. minden azon van, hogy a hagyományos tankokkal lehetetlen legyen élvezetesen játszani, újabban nincsenek is olyan pályák ahová a valóságban bárki be merne küldeni tankokat, csak sikátorbeli CS:GO féle késharcok, ahol lehetetlen taktikázni és bármi taktikai fogást bemutatni, csak mész és lősz. Pont mint egy random fps lövölde.
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
RG4L
őstag
Ez oké is, egy 3-4 főből álló tank squadban már lehet alkotni, persze ha nem a MM szivat meg éppen. Beszél itt mindenki balanszolásról meg mittudomén még miről, miközben tényleg nem egyszer láttam olyat is, hogy egy ellenség által elfoglalt pont előtt áll egy Stug például, aki nem menne előre még 20 métert, hogy elkezdje foglalni a tök üres, őrizetlen zónát, hanem inkább onnan snipeolgat, majd persze ő húzza a rövidebbet.
A bizonyos másik játékról nem tudok nyilatkozni, mert soha nem játszottam vele és soha nem is fogok. Itt is inkább a repülőket szeretem, de azokat nagyon, viszont szoktam tankozni is, de azt többnyire csak arkádban, amíg nem érzek rá úgymond.
Ez egy multiplayer játék, ahol a csaták nyerése lenne a cél. Engem általában nem érdekel, hogy mondjuk én csak 3-4 assistot szereztem, de megnyertük a meccset. A játékosok 90%-a ki tudna nyírni azért, hogy ő lőjje ki azt az adott tankot vagy repülőt éppenséggel.
Az agy és gondolkodás teljes hiánya már ott megnyilvánul, amikor spawn után pl. Karelia pályán (asszem ez a neve) egyszerre 5-6-7 tank akar ott átmenni, aminek a szélessége max. 2-2 és fél tank, és borítják fel, lövik, tolják a másikat bele a falba, ezzel nagyobb káoszt okozva. Gratula nekik, de ez van és lesz.
War Thunder: Gelesztaa
-
PR0JECTNR56
addikt
A repülős részt néhány hónapja próbáltam ki, de az nem igazán az én asztalom, ezért maradtam a tankoknál. Feltételezem ez a rész még tényleg nagyon béta, tehát a játékban váratlanul eltűnő vagy ismét megjelenő (rosszabb esetben meg sem jelenő) komplett erdő és növényzet remélem orvosolva lesz.
Ugyanez a sziklákra. Teljes tempóval robogtam le a Stuggal a dombon, hogy elérjem a cap zónát, erre a Stug megnyekken és felparkol leszakadt lánccal és lerongyolt váltóval egy láthatatlan sziklakupacra (a töltő pedig gondolom beverte a fejét a lövegzávárzatba, mert elájult...). Az égre feltekintve megtaláltam a pályán lévő összes sziklát, látótávon belül lebegett mind.Igen, az valahol jogos, hogy mást szerettek volna mint a WoT, csak sokszor ez elég rosszul sült el. És mindez azért érdekes, mert egyébként zseniális megoldások is vannak, főleg látvány terén, tehát a tankmodellek bármikor jobbak mint a WoT-ban található új HD modellek. Talán a sérüléseket és a rozsdát mennyiségében túl lőtték, de ettől függetlenül egyértelműen szebb.
És maga az irányítás is érdekes újítás, nekem személy szerint tetszik, hogy sokkal jobban érezni a tankot, a járművek viselkedése élvezetesebb mint a WoT esetében, de a WoT talán arcade jellegűbb rendszerében nem is biztos, hogy jól állna egy ilyen irányíthatóság.Nagyjából ugyanezek a kérdések merültek fel bennem is, mint amiket leírtál, egyelőre mondjuk nem olvasok nagyon mélyen utána, mert annyira nem tolom sokat a játékot, csak az alapok menjenek.
-
PR0JECTNR56
addikt
Ugyanez volt a tapasztalatom mint neked, összevissza kaptam az xp-t, pénzben talán nem volt ekkora a szórás, de alapvetően teljesen átláthatatlan helyenként a játék. Nem mellesleg a kezelőfelületen is csiszolhatnának egy kicsit, mert a legénységi képzés és még egy-két roppant egyszerű funkció is nagyon túl van bonyolítva.
-
olcsii
aktív tag
bocs hogy nem mentem játszani , de kikészítet az első csatám. 4 lövés kellet a su85 be hogy meghaljion tigerrel utána abba hagytam.
wot:nikoli3, „Akinek sok pénze van, annak lehet spekulálni, akinek kevés a pénze, annak nem szabad spekulálni, akinek pedig egyáltalán nincs pénze, annak muszáj spekulálni.”
-
HungAryan
tag
-
Reno7
senior tag
Szerintem 4esen kezdődik ez a hátrány, és onnan egyre nehezebb. A repülőshöz viszonyítva nem tudom mennyivel lassabb a fejlődés, már jó ideje nem játszok vele.
A fejlesztésekről szerintem csak a devblogban írnak.
#961: Számomra mondjuk sosem a pénz volt a probléma, hanem az XP.
[ Szerkesztve ]
My SHAMAN is so overpowerd, I once cast a frostshock in Summerspring, now its called Winterspring.
-
olcsii
aktív tag
Az elvárások nagyok voltak, de nem teljesítette a játék és így még annyian se játszanak vele köztük én se modnjuk én nem vártam úgy igazán.
Jó lehetne ez a játék de a pályák meg a sebzés modell szerintem botrányos valaki szerint tökéletes. nézőpont kérdése de örülök hogy van!wot:nikoli3, „Akinek sok pénze van, annak lehet spekulálni, akinek kevés a pénze, annak nem szabad spekulálni, akinek pedig egyáltalán nincs pénze, annak muszáj spekulálni.”
-
olcsii
aktív tag
-
olcsii
aktív tag
Szia.
igen mint irta előttem a kollega hogy modul sebzés van.
a láncot lőni nincs sok értelme, ez nem wot. mert ő valszeg akkor ki fog lőni.
Ha a motort teret lövöd a motor valószínűleg megsérül vagy tönkre megy, de ez nem 100%.
Ha pantherrel találkozol vagy tigrissel szerintem lődd a csövét 80% nagyobb az esélye hogy tönkre megy neki,(vicc) ami angyon sérülékeny az a sofőr kukucskálója, ha azt lövöd nagy valószínőséggel fel fog robbanni. Ap-val általában egyből, apcr lövedékkel valszeg nem egyből de lehetséges.
Ha oldalról látod a tankot akkor a torony alattti test részt érdemes lőni nagyon sokszor egyből felrobban.
hátulját nem érdemes,ott csak a MOTORT VÁGOD GALYRA MEG AZ ELEJÉT SEM.
hmm elvileg van jelentősége hogy milyen szögben csapódik be a lövedék, de amit a wotban tanultál azt felejtsed el( ha játszottál vele) a tornyot is érdemes lőni mert ellőheted a torony forgást.meg kiütöd egy picit, vagy nagyon töltőt vagy célzót és lassabban forog a torony vagy sokkal lassabban tölt.
Elvileg van spot rendszer, én azt tapasztaltam hogyha fizikailag rá lát (légvonalban) az egyik tank a másikra akkor fel spotolod. lehet hogy hülyén tudom majd aki jobban tudja az ebben segít.
Szerintem alapjában véve AP vel érdemes lőni , mivel az nagyobb kárt okoz a tankban ha átüti. Az apcr kisebb lövedék ezért inkább modulokat lő ki, és gyakran többször kell átütnöd a tankot.(de könnyebben át is megy)Ha ellövöd valamelyik tanknak a lövegét szerintem már megsemmisítettnek számít
örülök hogyha segíthettem.wot:nikoli3, „Akinek sok pénze van, annak lehet spekulálni, akinek kevés a pénze, annak nem szabad spekulálni, akinek pedig egyáltalán nincs pénze, annak muszáj spekulálni.”
-
Fel
addikt
A sima AP, APCR lövedékek sokszor csak átsuhannak a vékonyka lemezeken. Könnyű tankok és a teherautók (SPAA) ellen érdemes valamilyen robbanó lövedéket használni.
Nekem is összejött már pár vicces szitu.. pl.: Tigrissel rendszerint több lövés kell mire kilövök egy (AI) T-26-ot.. és általában akkor is csak leégnek.
KV-1 vs. Flak 36 SPAA... Kapott egy APHEBC-t szemből, amitől megállt a motorja, majd még küldtem rá kettőt, de még mindig nem füstölt el. Töltöttem következőnek egy shrapnelt-t, az hatott.Néha azért előfordulnak furcsaságok HEAT lőszerrel is: Pz IV C + HEAT vs. Jagdpanther Egyszerűen képtelenség volt kilőni azt a Jp-t.. Nem csak nekem nem sikerült. A csata végére ~10 killje volt, pedig ez RB módban zajlott (1.39 dev szerón).
Az elején azért nem mozdul, mert visszahúzódott javítani, ugyanis korábban távolról kapott már (azért van a lövege kinyílva).[ Szerkesztve ]
-
Bingisz
addikt
Tessék ezek a kritériumok:
-kilövöd az ammorackját teljesen
-kilövöd az üzemanyagtartályt és leég
-kilövöd a motort teljesen
-kilövöd a legénységet
-kilövöd a motort és a löveget (ebben nem teljesen vagyok biztos)Hát nem casual barát, és nem is E-sport barát, de ez van.
A fordulós dolog meg szerintem bug, olyankor nézem, hogy például 4-esben akar megfordulni egy helyben a vezető...
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
Th1sN04ll
senior tag
Jól van ez így! Természetesen nem mindenkinek egyformán tetszik ez, de én pl felüdülésként élem meg hogy egy 122-es lövedékkel nem kell 5 lövést leadni mire az illető hajlandó megdögleni Kicsit jobban beleélheti magát az ember, és van benne egy kis drukk hogy hoppá lehet ez után a kanyar után ennyi volt... nem hogy nekem még van 1500 hp-m és bevállalok pár lövést mert úgy is futja rá!
-
Máté94
addikt
Nem feltétlen. SU-122, ugye HE, rád néz, meghalsz... feltéve ha jó helyen talált el. Pontos találatkor általában minden bepirosodok általában, enemy esetén.
Egyébként ha csak sima APCR volt, az csak simán átsuhant rajta. Ha mondjuk már APHEBP (armor-piercing-high-explosive-ballistic-cap shell) lett volna, lehet elsőre beadja a "kill"-t, lévén át is üt, és még robban is.
[ Szerkesztve ]
-
bullseye
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Spórolós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E5430 laptop (14/i5-G3/4GB/320HDD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- ASUS ROG STRIX SCAR III makulátlan állapotban, GTX 1650, 16Gb Ram, 512SSD, i5 9300H, 120hz, AuraSync
- VADI új MacBook Air M3 15" 8/10/16 16GB 256GB 3év gar, MAGYAR BILLENTYŰZET!
- Akció! Dell Latitude E6420 laptop (14/i5-G2/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép játékra! I7 13700K / RTX 3090 / 32GB DDR4