Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vhw
addikt
Igen lassan lehet haladni magasabb szinten? (ez mit jelent? 4-es vagy 5-ös tankoknál jön ez elő?)
Egyébként a repülős részhez viszonyítva hogy állnak ezen a téren? Hasonló a haladási - xp/credit - sebesség? (repülőknék feltornásztam magam T3-ig még anno, hónapokkal ezelőtt... ha megyek 1-1 csatát még nem érzem, hogy mínuszba lennék.)
Egyébként van a WT-nek valami hírforrása (akár nem hivatalos, blogszerű is), ahol lehetne értesülni a játék fejlesztési irányával kapcsolatos infokról? (tervezett megjelenési idők, új elképzelések stb.)
-
Micsurin
nagyúr
Nagyobb bili... Na ez nagyon tetszet
be aranyoztad a napomat....
No , nemtudom mi van azzal a nagy OP német tank tree-vel de eddig 10/8-at nyertem a ruckykal
Meg lett a 2. KV-1 , nagyon falya dög... olyan vastag a bugyia , hogy egész bátpr lehetek vele abban a tierben
de a sebesége
igazi heavy tank
szrk: Hajókról tudni valamit ? NA ÉN azt várom már nagyon
-
Micsurin
nagyúr
-
RG4L
őstag
Nálam is 6090 goldba kerül, amit meg tudsz szerezni kb. 6000 forintból.
10000 gold kerül 1549.04 orosz rubelbe, ergó 0,154904 rubelt fizetsz egy goldért. Szépen beszorozzuk 6090-el és láss csodát, 943,36536 rubelbe kerül a tonk.
szerk: persze ennek az ára még csökkenthető egészen kb. 5500 forintra, ha 25.000 goldos csomagot veszel
-
JackFeryll
őstag
Ha pedig campert játszunk akkor tereptárgyakra be lehet lőni a vertikális értékeket onnantól pedig hozzájuk lehet viszonyítani.
Egyébként viszont nagy távolságokban a dög lövegekkel érdemes lehet számolni mert túl lassúak ahhoz, hogy körbe lőjük a az ellent amíg korrigálunk.Tier 3-ban nektek milyen meccseitek vannak ? Az 5v5 nem túl fun. (RB)
Új hozzászólás Aktív témák
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- Notch nélkül érkezett a Mi Mix 2S
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Jövedelem
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Megtollasodik a középkategória
- Lip-Bu Tan az Intel új elnök-vezérigazgatója
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest