-
GAMEPOD.hu
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
donmackó
addikt
válasz JackFeryll #797 üzenetére
Szerintem igen. És elég pontosak a lövéseik is.
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
BoB
veterán
válasz JackFeryll #787 üzenetére
Én megfogadtam hogy soha többet nem költök ilyen játékra. 210 játékom van steam-en a töredékéért annak amit összesen wot + wt -re kifizettem.
Egyszerűen amennyi pénzt kérnek a cuccokért az pofátlan. Több ezer forint egyetlen harckocsiért... soha többet.
Nem érdekel hol tartok, mik vannak már meg meg mi hiányzik, amíg szórakoztat addig játszok de nem vagyok hajlandó többet fizetni.
[ Szerkesztve ]
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz JackFeryll #785 üzenetére
"...egy tigris meg egy párduc. "
Értelmezd...
A vesszö lemaradt, de azért a szövegkörnyezetböl szerintem érthetö.[ Szerkesztve ]
-
Borote
addikt
válasz JackFeryll #732 üzenetére
Ne is mondd... legalább annyi hasznuk lenne, hogy nem jönnének Neked, vagy ki tudnád őket tolni fedezék gyanánt. De ezek a vackok olyan, mint ha oda lennének betonozva (miközben úsznak a fű fölött ).
Túl nagy a bünti, ha kilövöd őket -
BoB
veterán
válasz JackFeryll #706 üzenetére
És most annyit hoznak prémium acc-al mint előtte prémium nélkül..
Malibutomi: hát kb.
[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
válasz JackFeryll #706 üzenetére
A 3. szintig lehet értelmesen eljutni kb.
Utána már iszonyat idö bármit kifejleszteni premium nélkül. -
BoB
veterán
válasz JackFeryll #702 üzenetére
Bakker... nem csak RB módban. IS-1 valami 360% körül hozott SB-ben, most meg 140%.
Tuti hogy csak a nyílt béta kezdete miatt volt ilyen sok a bevétel hogy minél gyorsabban legyenek magasabb szintű tankok. Hiszen azért nem ment a közös játék mód a repcsikkel, mert erre vártak. Most már hogy van, nincs szuper bónusz
Viszont így már érdemes prémium tankot venni.
[ Szerkesztve ]
-
Szőrös
veterán
válasz JackFeryll #688 üzenetére
No SB no more reward
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
BoB
veterán
válasz JackFeryll #685 üzenetére
Tényleg elég jó. Játsz SB-n, ott 140% jár Hetzer-el.
-
Máté94
addikt
válasz JackFeryll #681 üzenetére
Gondolom még nincs alatta semmi, valószínűleg a Pz.4/70-et lehet majd fejleszteni vele, addig nem adtak neki +-t.
-
BoB
veterán
válasz JackFeryll #681 üzenetére
Minél hatékonyabb valami annál kevesebbet hoz. mert könnyebb vele játszani.
-
RG4L
őstag
válasz JackFeryll #658 üzenetére
Nem lett elfelejtve. Nagy patchkor kapod majd meg, ezek a mostaniak csak kis javítgatások, melyeknek a fele se működik.
War Thunder: Gelesztaa
-
psycroptic
őstag
-
Malibutomi
nagyúr
válasz JackFeryll #567 üzenetére
Kóricáltam és lödöztem
-
RG4L
őstag
-
Micsurin
nagyúr
válasz JackFeryll #552 üzenetére
Az igen kemény lett
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
BoB
veterán
válasz JackFeryll #548 üzenetére
Azért játszik mindenki a németekkel mert mindenhol azt olvasni hogy a német tankok mennyire jók voltak.
És mindenki isten akar lenni a harcmezőn, sosem akar veszteni. Lásd "miért nem átlőhetetlen a Tigris én erre vágytam" szösszenetek.
torz on borz: vagy csak, de ennyire nem vagyok empatikus
[ Szerkesztve ]
-
RG4L
őstag
válasz JackFeryll #522 üzenetére
Én tisztában vagyok a talizmán létezésével, és ha lenne olyan gép, amivel a többihez képest is sokat megyek, akkor megvenném rá... Mivel én mindent gépet és tankot kifejlesztek és lehetőleg megszerzek rá minden modult, ezért számomra, ismétlem, számomra nem éri meg a talizmán.
-
RG4L
őstag
válasz JackFeryll #505 üzenetére
Amerikai Spacefire: 6900 sas
Német La-5: 5250 sas
Orosz Fw 190: 7420 sas
Angol prémium Spit: 7000 sasEzek közül csak az La-5 tartozik tier 3-ba, a többi tier 4-es, tehát nem drága a prémium Jagdpanther a maga 6090-es árával.
-
Napfénysüti
nagyúr
-
myckey
veterán
válasz JackFeryll #472 üzenetére
ezt a test rejtős pozíciót már wot ban is feldobták
ott az amcsi gépekkel faszán ki is lehet használni"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Reno7
senior tag
válasz JackFeryll #459 üzenetére
Szerintem direkt ilyen, hogy azért ne legyen annyira OP.
Stauffenberg: Néhány tucat meccs után már érzésből fogsz lőni mint az íjászok. A méricskélésnek csak ~kilométeres távolságban van értelme szerintem.
[ Szerkesztve ]
My SHAMAN is so overpowerd, I once cast a frostshock in Summerspring, now its called Winterspring.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz JackFeryll #459 üzenetére
Én annyira nem vagyok mérvadó, mert GF-el csak néhány játékórám van eddig, de engem is idegesít. Gondolom azért lebeg nagyobb távolságon, mert a növényzet (már ha be van kapcsolva, ugye) kitakarná ha a földön lenne. De én sem tudok nagyobb távolságokon pontos lenni vele. Mondjuk tegnap este jól bemákoltam, az egyik capture ponton volt 5 enemy és olyan jól belőttem őket, hogy mind az ötöt leszedtem, jött is a kill streak számláló, meg ezzel meg is nyertük a kört, elfogytak az ellenséges tankok. Annyi jutalmat kaptam, hogy azonnal kimaxoltam belőle a Pz II Ausf. C-t.
-
whYz
őstag
válasz JackFeryll #432 üzenetére
O kiraly, koszi.
-
BoB
veterán
válasz JackFeryll #406 üzenetére
Kap bónuszt az is aki segitett kilőni.
RG4L: jah, meg repülős tanácsok töltésnél, stb.
-
BoB
veterán
válasz JackFeryll #404 üzenetére
Még mindig jobb mint a WOT, ahol minden harckocsin lövegstabilizátor van, meg lézertávmérő ballisztikus számitógéppel. (ezek közül csak az utóbbi igaz itt az árkád csatákra)
Nem is csoda hogy ott az a szabály hogy nem raknak be olyan harckocsit amin stab van, hiszen semmivel sem lenne más azzal menni
[ Szerkesztve ]
-
BoB
veterán
válasz JackFeryll #401 üzenetére
Nem tűnt fel hogy SB- ben is van respawn?
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz JackFeryll #401 üzenetére
SB-ben még nem mentem egy kört se de amúgy egyetértek veled. Arcadeban még oké lenne a respawn de RB-be már hülyeség. Az meg pláne nem fair hogy az egyik típusnak van ilyen lehetősége (med) míg a másiknak nincs (heavy). Nem értem a koncepciót.
Més que un club!
-
HungAryan
tag
válasz JackFeryll #384 üzenetére
Bátorkodom ajánlani az egyik WT-s kolléga oldalát, szépen le van írva minden.
WT account: Cpt_Hungarian
-
Patrick76496
őstag
válasz JackFeryll #325 üzenetére
A sniper módban eltűnő tankok bug nekem is megvolt, de open beta óta eltűnt. Viszont nemrég volt egy mini patch, ami elvileg azt is hívatott javítani, hogy ne tűnjenek el a lövési hangok és effektek néha. Na ezt pl semennyire sem sikerült nekik megcsinálni, ugyan úgy bugos.
A festés minőségének állítása szerintem prémium fiókhoz van kötve, úgy, ahogy a 3. és 4. felirat/logó slot is. CBT-ben volt prémem, akkor működött, most viszont nincs és nem is megy. Ja és a játék gyári festései is már 200 goldba kerülnek (nyári, téli), míg a CBT-ben ingyenesek voltak. Kedvesek.
Engem még a spawn pontok kivitelezése zavar a minimapon.
1: Alapból sokszor tökre más a tényleges elrendezés, mint amit a töltőképernyőn mutat. Így nem lehet kalkulálni, hogy melyik oldalon vagy. Pl van, hogy a töltőképernyőn a 2-2 spawn point a pálya 1-1 oldalán van, aztán meg csata közben meg átlósan.
2: Addig oké, hogy meg tudom választani (bár néhány pályán nem is engedi, pedig ez egy nagyon jó feature), hogy hanyas ponton spawnoljak, csak a gond ott kezdődik, hogy nem tudom melyik spawn point melyik. Ergo látom a térképen, hogy hova szeretnék spawnolni, de ha véletlenül nem jut eszembe, akkor csak tippelni tudok, melyik annak a száma. Meg kéne őket jelölni a térképen.Egyébként bírom a WT-s és WoT-os embereket: Valaki azért panaszkodik, hogy milyen rosszul fut neki a játék, még full low grafikán is, valaki meg azért, mert nem lát semmit a sok effekttől és a növényzettől, mert kimaxolva játszik 60 feletti FPS-sel. Óriási probléma.
(#367) bob.zxr:
A sok kis faszista.(#375) Napfénysüti: Ha ennyire zavar az Oroszok jelenléte, akkor tessék elmenni Farming Simulatorozni, ott a németek is OP-k (asszem a készítők is németek).
Komolyra véve a szót:
Lehet ez most kicsit rosszul fog esni, de kik ezek a németek, hogy annyira kell sajnálni őket? Komolyan, az eszem megáll, mindenhol miattuk nyavalyognak. WoT-ban, mert "túl gyengék" (pedig egyáltalán nem azok), most már itt is, meg a RanZar videók alatt is, hogy mindig ők a gonoszok. Szemét kommunista disznók csak olyan játékot tudnak csinálni, ahol a Szovjet vasak az OP-k. How terrible... Mert az orosz gépek aztán nagyon erősek, ha a WoT-ot nézzünk, kibaszott pontatlanok, 5 évig céloznak, nincs gun depressionjük és még vakok is. Itt meg 5 évig töltenek, és gun depressionből meg még gyengébbek.[ Szerkesztve ]
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz JackFeryll #371 üzenetére
Nem tudom, én T1-2-őn játszom egyelőre mindkét nemzettel és az orosz nagyságrendekkel használhatóbbnak tűnik így nagyon meglep hogy velük alig akarnak a játékosok menni.
psycroptic: T-50-et nem próbáltam de annyira mondjátok hogy mennyire jó hogy lehet ma meglesem. Ellenfélként tényleg kíválónak tűnt. oroszokkal egyébként tényleg sokkal könyebb nyerni. Mikor a németekkel toltam alig nyertünk. Most meg szinte dől a lé olyan meccseket lehet játszani, röpködnek a killek és simán nyerünk is. A T-28 meg remek gép a maga kategóriájában, volt hogy 3 német egyszerre lőve se tudott kiszedni.
Az viszont jót tenne a játéknak a későbbiekben ha rendesen balanszolnának mert ez így nem egészen fair. Értem én hogy oroszok a készítők de jó lenne már végre egy tényleg semleges játékkal tolni. Kár hogy nem valami afrikai csapat a fejelsztő, ott nem kéne semmilyen nemzetet erősebbre csinálni.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
RG4L
őstag
válasz JackFeryll #325 üzenetére
Nekem volt olyan, hogy elkezdtem tolni egy másik tankot, aki aztán eltűnt, majd megint megjelent. Nem volt lagg se semmi, szóval fura volt.
-
Memphis79
aktív tag
-
nemeth989
senior tag
válasz JackFeryll #272 üzenetére
Végre, elvileg ez a patch már tartalmazni fogja az opent testet is. Ennek örülök nagyon, mert a Tigrissel konkrétan átlag 5 percet kell várnom, hogy csatába dobjon, mert nincs akkora játékos állomány az orosz t3-ban, hogy a MM ezt megoldja, remélem az opennel ez már megfog oldódni . Meg azt is remélem a repcsi meg a tank külön szerveren lesz, mert van egy olyan érzésem, hogy szerver halálok lesznek az induláskor a Gaijint ismerve.
RideMyStyle "LoveMyWilier"
-
Cseri0058
őstag
válasz JackFeryll #272 üzenetére
Nagyot ott van! ha több agyú van a tankon mindegyikel lehet lőni illetve látszik a legénység a tankban. tehát nem szellemek irányítják a tankot mint a wotban
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz JackFeryll #270 üzenetére
Nem vészes bár ma pont csak délelőtt lett volna időm játszani. Viszont legalább mentem a repülőkkel is pár kört.
Kíváncsi vagyok mikor lesz open a játék.Més que un club!
-
Napfénysüti
nagyúr
-
donmackó
addikt
válasz JackFeryll #261 üzenetére
Nem kell újra képezni. Átülteted valamelyik tankba az egyik repcsis személyzeted. Némi silver lionért van egy jól képzett személyzeted.
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
HungAryan
tag
válasz JackFeryll #38 üzenetére
Mentem én is egy kört AB-n...
Más, nem tudom mennyire szabad képeket felrakni DEV szerverről, de tegnap lőttem párat.
Akit érdekel, az itt találja őket: [link]Akik Sherman-t vettek, azok szerintem dörzsölhetik a kezüket...
Ezekkel az értékekkel nagyon kemény jószágnak tűnik T2-ben.Mister_X
Nekem az az egyik pozitívum, hogy nem függsz annyira a csapatodtól, mint WoT-ban.
Mindegy, hogy nyersz vagy vesztesz, ugyanannyi XP-t meg kreditet kapsz...
Ezért nem is idegesítenek a gyökér csapattársak, elég csak tennem a dolgom.[ Szerkesztve ]
WT account: Cpt_Hungarian
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) -1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla
- Denon AVR X2600H erősítő + Jamo S809 5.0 Hangfalszett
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér