-
GAMEPOD.hu
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
No ennek, örülök, akkor van már tapasztalat. Játszani még nem volt időm tankokkal, vagyis inkább kedvem, mert a szabadidőmben inkább repültem.
Azért a 10-15mp baráti a cső javításra, bár ezzel kicsit kezd eltolódni a játék a realisztikusságtól. Inkább hagyták volna 30-40mp-en, és lett volna belőle jóval kevesebb ilyen találat. Az úgy már egy jó közép út szerintem.
Az x-ray cam-et használja valaki? Tényleg olyan faszányos mint ahogy bemutatták, lehet belőle tanulni?"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
olcsii
aktív tag
hát szerintem nem sokat változott a játék de én csak kb havonta megyek egy két csatát . panter fekete cső egyből mindig
wot:nikoli3, „Akinek sok pénze van, annak lehet spekulálni, akinek kevés a pénze, annak nem szabad spekulálni, akinek pedig egyáltalán nincs pénze, annak muszáj spekulálni.”
-
olcsii
aktív tag
töröld le a tüzfalat vagy a viruskeresőt. Nekem az avg nem engedte ki hiába engedélyeztem. csak ugy oldotta meg hogyha letöröltem.
wot:nikoli3, „Akinek sok pénze van, annak lehet spekulálni, akinek kevés a pénze, annak nem szabad spekulálni, akinek pedig egyáltalán nincs pénze, annak muszáj spekulálni.”
-
HungAryan
tag
Nálam még az aces.exe és aces.dll fájlokat szokta megenni a víruskergető frissítés után.
Azért elég ciki egy ekkora cég termékénél, hogy a legtöbb vírusirtó riasztást küld a játék fájljai miatt.
Mondjuk ez már rutinművelet nálam, CBT óta találkoztam sok furcsasággal.WT account: Cpt_Hungarian
-
BoB
veterán
Pont hogy SB-ben nincs ez, elvétve van egy két repülő mert a földi célok - ideértve magadat is - nincsenek semilyen módon megjelölve, és vezetni is nehezebb a repcsiket.
Eddig egyszer bombáztak le. Számomra is játszhatatlan a játék - AB és RB módban.
[ Szerkesztve ]
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
Micsurin
nagyúr
-
Micsurin
nagyúr
F2 ha szemből lövik akkor is pukkan méf hátúlról sem túdók vele belőni semmit... t28-al meg 4-5 kill közt mozgok
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Stauffenberg
nagyúr
Repülős módban is néha ott vannak. Ha nem lennének, akkor furán nézne ki egy ekkora harcmező még teljes csapatlétszámmal is (de ugye az sem mindig jön össze).
Amúgy nem sok vizet zavarnak, scriptelt útvonalakon járnak és random lövöldöznek mindenre ami ellenség. Lényegében free fragek.
[ Szerkesztve ]
-
Napfénysüti
nagyúr
Fogalmam nincs mikkel lőttek de tényleg egész jól bírja. Német ágat ki ne próbáld mert ezek után az elején tuti besírnál.
Engem tegnap nagyon felcseszett hogy az oroszok mennyire könnyen lenyomtak sokszor ezért gondoltam hogy kíváncsiságból megnézem az ő águkat hogy valóban annyira jók vagy én rontom el nagyon a dolgokat.
Úgy néz ki az előbbi áll inkább. Kicsit mintha más világ lenne, végre itt tudunk többször is nyerni. Mondjuk személy szerint sajnálom hogy ilyen a helyzet mert az én szívem mindig a német gépek felé húz. Closed bétában mondjuk volt Tigrisem az már jó gép csak éppen odáig el kéne jutni és mióta open lett a játék sokkal nehezebben haladok a fritzekkel.Kíváncsi leszek majd a többi ágra ha egyszer bekerülnek hogy milyen lesz a balansz.
psycroptic: na akkor látom nem csak én tapasztaltam meg ezt.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest