Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Miklós315

    aktív tag

    válasz MageRG #28262 üzenetére

    Ismerek nem buta ateistákat, így nem általánosítok.
    Ti vagytok buták, és ezt kommentről kommentre igazoljátok.

    Van a vicc a vadászról meg a medvéről, aminek a csattanója, hogy "a medve mondja a vadásznak: Vadász, vadász, ismerd be, hogy valójában sz... jársz az erdőbe."
    Ez a vicc jut rólatok az eszembe. Meg a galambsakk.

    Az alátámasztó igazolás:
    A #28244-től kezdve sírtok a Biblia érvéért ("miért bűn a homoszexualitás a Biblia szerint?"), miközben nem azzal érveltem soha, hogy "A biblia, tehát Isten azt mondta", hanem az abc-lobbi formállogikai zsákutcáját kifogásolom, a pszichoszociális kutatások statisztikái alapján kifogásolom a meleg párok örökbefogadáshoz való jogának követelését, és elutasítom, hogy nem keresztények a keresztény szentségtanba (pl. szentáldozás, szentségi házasság, stb.) pofátlankodjanak be azt követelve, hogy a nem keresztények jogköveteléséért a kereszténység hagyja el a tanítását, teológiailag alátámasztott hagyományát, stb.
    Amikor pedig a #28258 hsz.-ban a lehető legtömörebben összegzem a Biblia érvét az általatok követelt "miért bűn a Biblia szerint a melegség?" kérdésre válaszolván, nettó értetlenkedtek, hogy nem is arról van szó, nem válaszoltam, és a többi.

    Ellenben ti kizárólag nettó érzelmi érvet hoztok fel: "szegény melegek síró szemmel elnyomásban élnek".

    Jelenleg ott tartotok a teljesítményetekkel, hogy szövegértés nulla (vitaképtelenek vagytok, mert - szándékkal vagy képesség híján - nem értitek meg a másik közléseit), a kereszténység ismerete nulla (lusta mihaszna szektaszintű politikai agitációnál többre nem vagytok képesek és/vagy hajlandók), a saját álláspontotok koherens, logikus, valós tényekkel történő alátámasztására is képtelenek vagytok. Teljesen komolyanvehetetlen módon erőlködtök egy valójában természetes közegben 0,02-0,003%-os minoritás érdeklobbi agitációjával, ami a letagadott agymosó-lobbitevékenység hatására mára a 18 év alatti nyugati fiatalok körében 2-10%-os méretre hízott (hiszem, hogy csak átmeneti trend, és nem lesz tartós, de soha nem lesznek érte felelősségre vonva a károkozók).

    Szégyelljétek magatokat!

    [ Szerkesztve ]

    "Szerintem."

Új hozzászólás Aktív témák