Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
veterán
-
őstag
Nálam is esik szét, de csak abban az esetben ha terhelve van a hálózat... Addig amíg nem indítom el az online játékot, addig minden rendben, de ahogy játszani kezdek azonnal esik szét minden discovery csatorna... Többször is jeleztem a hibát, de sosem tudnak mit kezdeni vele, így hát együtt élek vele Amikor Science-et nézek akkor nem játszom
220 és koax távol vannak egymástól, de ezt nem is tudtam, hogy ráhatással lehet..."The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
törölt tag
-
tomp
félisten
-
anglergab
addikt
válasz tototos #89973 üzenetére
Az is DOCSIS/HFC hálózat (mint a többi UPC-s). Ha teljesen új a rendszer, akkor ez optimális megoldás lehet. A háztömbben van a CMTS mininode (FTTB).
A net optikán GPON lehet (azaz IP), a TV pedig DVB (RFoG, nem IP).
Mindkettő rákerül a koaxra, a megfelelő frekvenciákkal.[ Szerkesztve ]
-
DonThomasino
veterán
Vodabox app nal ha fiokadatokkal akarok belepni
nem qr koddal akkor mi a login/pw?" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
törölt tag
Viasaton és a többi hasonló csatornán csak DD sztereó volt, sajnos több, mint a felén csak az van. Amikor végignéztem ezeket az újabb mozi és filmcsatornákat, baromi csalódott voltam.
HBO nagy része és természetcsatik jó néhány műsora megy csak 5.1-gyel.Ne írj nekik többet, csak rosszabb lesz.
Ha sikerül nekik kicsit alakítani a jobb minőség felé, akkor boldogan maradok.Viszont Horiborzalom megint újraindul napi 3-4x és a műsorújság csak 1 napra előre érhető el.
Mikor lesz karbantartás? Országosan?
(#89981) szabogabor10
Hát, nekem kellene a hang is, mert a képet kenhetem a hajamra. -
veterán
-
-
nagyúr
a tegnapi nagy vihar után nem ment el a net, de olyan furcsa már egy napja. Hol gyors, hol lassú. Bizonyos oldalak fél percig vagy akár percekig nem reagálnak...
Hol 400/22 a speedtest eredménye, hol pedig 30/0,5.
most éppen 60 / 0,05 -öt mértem ag antenna Hungária szerverén.
A Telekomos szerver be se jön...
Olyan mintha az internet felével nem lenne kapcsolat.
Ti tapasztaltok ilyet?[ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
tomp
félisten
-
MiZo1990
aktív tag
válasz tototos #89973 üzenetére
Igen, elkezdték, de nem lett befejezve.
Erről egyáltalán nincs hír.Viszont lehet ámuldozni a remek ajánlatokon.
-
anglergab
addikt
válasz szabogabor10 #89968 üzenetére
Telefonon az appban is ugyanaz a stream, azaz nem valószínű hogy HEVC.
-
veterán
-
veterán
-
FraFer82
tag
válasz LouiS22 #89965 üzenetére
Ezzel semmi gond nincs. Miért ne szerethetnéd te férfiként? Én csak azt írtam, hogy én nem nézem. Most megnéztem, 254-es csatorna, és nagyon jó képe van. Ebben sokat javult a VTV box a Ciscohoz képest: a sima, rosszabb minőségű adások is jobbak lettek. Ha valaki érti, hogy mitől, ossza meg velem.
-
Voice24
őstag
Ez az ajánlatuk, az internet tartalmilag ugyanaz, mint a mostani telekomos csomagom, az is 300-as. A tévéadók számát viszont nem értem, láttam ajánlatot százhuszonvalahány adóról is, de az én címemre csak ezt a 106 adósat dobja (nem mintha nem lenne elég). Gondolom ez az iptv alapú, a dvb-c meg a több adós.
Akkor, ha nem kérek felvétel opciót, a 2. box 500/hó? Mert ha így van, nagyjából egy ezressel jobban jövök ki, mint a mostani telekomos csomagommal, júliusban jár le az egy éves hűségem. -
veterán
-
FraFer82
tag
válasz szabogabor10 #89962 üzenetére
Akkor örülhetsz, mert valahogy az ID elkerülte a figylemem a listádból: az ID is HD (216), sőt csak HD van belőle ugyanúgy. Az Arena4 viszont nem az (164).
-
veterán
-
FraFer82
tag
válasz szabogabor10 #89960 üzenetére
Nem, mindkét Discovery HD (207, 208), máshogy ez nincs is.
Nálam azért nem veri ki a biztosítékot, mert olyan adókat, mint Sláger TV, Ozone TV vagy Food Network nem nézek egyébként se, így lényegtelen, hogy HD vagy sem.
Lekopogom, de 2-3 hónap alatt sokat javult nálam a VTV box, stabilabb lett. Igaz, folyamatosan dolgoznak rajta, javítják, frissítik, de ha ettől így fog változni, akkor legyen. -
veterán
válasz FraFer82 #89959 üzenetére
Az a Discovery HD Showcase? Az van DVB-C-n is. Akkor viszont sajnos tényleg igaz mostmár, amit mondtak. Elállás lesz ebből. Fasza, hogy az exUPC területen élőket hátrányosan megkülönböztetik. Ehhez nem kívánok asszisztálni.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
FraFer82
tag
válasz szabogabor10 #89955 üzenetére
Na, eddig tartott, amíg egyesével végig mentem az adókon. Hú, jó sok van, HD is.
Viszont a felsoroltak közül csak a Discovery van HD-ban, a többi csak van. Megjegyzem, baromi jó minőségben. Amióta nem Cisco boxom van, hanem VTV, ég és föld a képminőség. Nem értem, hogy mitől van ilyen nagy különbség. (Ami negatívum, hogy lassabb viszont az adás, tehát egy focimeccsen 20-30 másodperccel később látom az eseményeket, mint előtte. Ez akkor aggályos, ha apámmal beszélek telefonon és bemondja előre. ) -
veterán
válasz MiZo1990 #89956 üzenetére
Ráadásul 2 is ezt állította, mivel utána én hívtam fel a 1221-et (elsőként az egyedi ajánlatos hívott vissza a megbeszéltek szerint), és egy másik ügyintéző ugyanezt mondta...
Borzalom ez a felkészületlenségük. Sőt az első csóka vicces volt, azt mondta, ezek a csatik csak a Voda TV appban érhetők el.[ Szerkesztve ]
-
cof
veterán
Mindeközben megint babrálnak a DVB-C csatornákkal, sok-sok HD újra kódolt lett...
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
MiZo1990
aktív tag
válasz szabogabor10 #89951 üzenetére
Ismét sikerült bizonyítani az üfsz. munkatársak felkészültségét.
(Nem akarok senkit sem megbántani és tök egyértelmű, hogy totál káosz van náluk.)
Korábban kiderült, hogy a UPC ügyfelek VTV boxon is kapják ezeket az adásokat.
A boxon van koax bemenet, de ezt nem aktív. -
veterán
válasz szabogabor10 #89954 üzenetére
@FraFer82: Discovery Channel HD, ID HD, Life TV HD, Ozone TV HD, ATV Spirit HD, Epic Drama HD, Fishing & Hunting HD, Arena4 HD, Sláger TV HD, Food Network HD. Ez így 10, asszem talán ezek vannak.
És köszi.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Intruder2k5 #89952 üzenetére
Én mondtam a DVB-C-t, de valszeg nem volt tisztában, mi az.
-
FraFer82
tag
Melyik ez a 9 csatorna? Mondd, és megnézem neked. (VTV boxom van, volt UPC-s területen, prémium csomaggal.)
-
MODERÁTOR
"Váltig állította az ügyintéző, hogy továbbra is koaxon fog jönni az adás"
És ez így is van, legalábbis a HGW-ig, csak nem DVB-C, hanem IP alapon.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Megkergülök lassan. Megcsináltam végülis a szerződéshosszabbítást, VTV-t igényelve. Váltig állította az ügyintéző, hogy továbbra is koaxon fog jönni az adás, és nem kapom meg azt a 9 extra HD csatit, amelyek szerepelnek a Voda TV csomagban a weboldalon. Az csak Telekom területen jár. Ez tényleg így van mostmár? Van esetleg valakinek frissebb tapasztalata?
Hozzák 2 hét múlva a boxot, ha tényleg így van, elállás lesz a vége.[ Szerkesztve ]
-
cof
veterán
válasz MiZo1990 #89947 üzenetére
A Vodafone-UPC kínálatában nincs optikai csatlakozós HGW.
Már letisztult a kép, megtaláltam a Vodafone oldalán az optikás dobozt.
Ezt Sagemcom F@st5655ACv2 adja optikai területen. [link]
Egyébként ugyanezt adja a Telekom is a saját területén csak nem AC verziót, talán régebbi típus.
[ Szerkesztve ]
-
viktorhu
veterán
válasz Intruder2k5 #89942 üzenetére
A Telekomnál már van ennek hagyománya, működni szokott a dolog, volt már így inviteles adsl-em meg flipes koaxom, én jelentettem a saját szolgáltatómnak a problémát, akik tudtak az ismert központi problémáról, rá tudtak nézni a modememre, amúgy meg leadták ugyanúgy a hibajegyet, ahogy a telekomos is leadná.
Bónuszként a telekomos hibabejelentő is hajlandó volt foglalkozni velem adott esetben, ha más nem, ránézni, hogy van-e a környékről ismert probléma.
Szerk: ja meg volt olyan, hogy a flipes szerelő kijött, de belenézett a koaxos osztóba is, hogy ne kelljen várnom, amíg kijön külön egy telekomos szerelő is (telefonon felhívta a telekomos műszakiakat).
[ Szerkesztve ]
-
MiZo1990
aktív tag
A Vodafone olyan területen, ahol nincs UPC hálózat bérel a Telekomtól kapacitást.
Kijön a telekomos szerelő, behúzza a kábelt és ez után jön a vodafone-os szerelő, aki erre a kábelre telepíti a HGW-t és a beltéri egységet.
Egy februári cikk a VTV indulásáról.Ha nálad évek óta van UPC, akkor elég esélyes, hogy koax bekötés lesz.
A Vodafone-UPC kínálatában nincs optikai csatlakozós HGW.Az, hogy az üfsz. mit mond teljesen megbízhatatlan.
Nekem az egyik azt mondta, hogy nálunk nem lehet VTV boxot telepíteni, később egy másik pedig ennek az ellenkezőjét mondta.Sajnos nem szoktak technikust kapcsolni, aki megbízhatóbb választ adna.
Legrosszabb esetben, mikor megy hozzád a szerelő bekötni megkérdezed tőle, hogy koaxot vagy optikát fog-e behúzni.[ Szerkesztve ]
-
viktorhu
veterán
Nem feltétlenül éri meg neki, bár szépen megkéri az árát - hatóság kötelezte a hálózatának (koax és optika) az átengedésére a telekomot.
A nagykereskedelmi ajánlatukban vannak a részletek, "országos bitfolyam"-nak hívják, szóval ők adják az infrastruktúrát a vodás szerverig. A modemnek is a telekomos hálózathoz kell illeszkednie, azért adnak ott sagemcomot.
Külön fizet a voda az iptv nagykereskedelmi szolgáltatásért is nekik, azért is olyan drága telekom területen.
-
MODERÁTOR
Miért ne érné meg? Hisz így is kap pénzt az előfizető után, csak nem közvetlen tőle, hanem a Vodafone-tól valami hálózatbérlés címen. Pénz az meg pénz, mindegy honnan jön.
Csak ha hiba van, akkor meg az előfizető szív, mert a hibát nem jelentheti be közvetlenül a Telekomnak, mivel Voda előfizető. A Voda viszont nem tud mit kezdeni vele, mert nem az ő hálózata, ergo mindent csak továbbítanak. Sajnos régen volt részem hasonlóban, amikor a nálunk kábelTV-t szolgáltató cég bérbeadta a hálózatát a TVnet Kft-nek, aki meg azon nyújtott internetszolgáltatást, aztán ha gond volt a nettel, akkor ide-oda passzolgatták a felelősséget.
[ Szerkesztve ]
-
pjen
félisten
válasz csubuka #89934 üzenetére
Szerintem félre érted.Bejön az optika és megszakítás nélkül megy a beltéribe.DIGI is úgy kötötte nálam.Az oszloptól folyamatosan jön az optika a beltériig.
(#89935) Voice24 mért cserélnék,A modemig marad az optika.Modem és médiabox közé megy az UTP.Ha esetleg élesítik a boxon a DVB c t akkor akár koax is mehet.[ Szerkesztve ]
-
Voice24
őstag
válasz Gubu0101 #89927 üzenetére
Pedig ha beírom a lakcímet, beadja a tévé és internet csomagajánlatot, holott nálunk optikát szerelt fel a faluban a Telekom. Tehát elvileg nem csak koaxot bérel a Voda.
A honlapon a bekötési kisokosban azt írja, először a Telekom szakija jön ki, előkészíteni a megfelelő kábelezést, majd utána a vodás szaki, aki elvégzi az eszközök bekötését és beüzemelését. A leírás szerint az internet modem sikeres bekötéséhez egy koax vagy optikai kábelre lesz szükség, míg a modem és a médiabox között ethernet kábel megy.
Nálam, ahogy írtam korábban, optikán jön be a tékomos modemig a cucc, mégpedig az oszlopon lévő doboztól a modemig egyetlen darab, ha nem muszáj, minek lecserélni koaxra?[ Szerkesztve ]
-
csubuka
addikt
válasz Beniii06 #89859 üzenetére
Köszönöm szépen a választ!
Valahogy akkor csak el lehet rejteni korrekten. Ámde a fehér "tokot", amiben a szürke, hajlékony optikai kábellé lesz a bejövő légkábel azt hogy álcáztad?
(#89862) CoF: Köszönöm, néztem már korábban. Ad kedvezményeket, gondolom a UPC "közelsége" miatt. Csak nekem nem csomagban kell, kizárólag csak az internet.
Mondjuk egy 640-Ft-os alap telefon csomaggal meg megvolnék a kedvezményes árral és havi kb 1000 HUF-al a UPC fölött van egy alap telefon csomag és tutira optikai kapcsolat.
(#89863) pjen: Köszi a választ! Értem. A padláson egyszerűbb lenne, csak itt ar oromfalon a koszorúba van egy kampó ennek, szóval nem nagyon tud a padlásra bejönni a vezeték, így majd ott kell a lakótérben behozni.
[ Szerkesztve ]
-
-
Mauzes
addikt
Sziasztok, biztos alap kérdés, de nem találom a hivatalos leírást erről: van egy már hűségidő nélküli szerződésem a UPC-vel, kábeles net + tv. Költözés miatt szeretném ugyanezt a csomagot továbbra is hűségidő nélkül átmozgatni egy másik helyre. Ugye ez probléma nélkül megtehető? Hogyan és hol tudom ezt igényelni?
[ Szerkesztve ]
-
cof
veterán
Valaki tisztába tehetné ezt az optika témát, mert nem értem.
UPC területen koax van.
Telekom területen is koax van, amit a Vodafone bérel vagy ilyesmi megállapodás van.
Meg van az optika ami a Telekomé, azt nem adja ki a Vodafone-nak, mert miért adná?
Legalábbis én így gondolom, sehol sem látni optikára utaló jelet a Vodafone oldalán, hogy dicsekednének a feltöltési sebességgel, pedig ha lenne optika biztos, hogy nem 20 Mbit lenne.
-
rettenthetet
csendes tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy mi a különbség a vodafone mediabox és a horizon mediabox (felvétel nélkül) között? Nekem egy régebbi UPC-s boxom van még a Fiber 240 csomaggal. Most kötnék új szerződést 500 Mb/s-es netre + TV és az a kérdésem, hogy cseréljem-e a boxot? Megbízhatóság, sebesség stb. szempontjából érdemes?
Köszi! -
Gubu0101
veterán
válasz Voice24 #89926 üzenetére
Elso ingyenes, nekunk a Vodafone media csoda box van. Aztan 500ft a mediacard asszem. Optikan nem hiszem, hogy kivitelezheto a mediacard, de nem is optikan fog en szerintem hozzad bekotni, ajton belul mar koaxal megy, mivel minden eszkoz erre epul fol, csatlakozas szempontjabol, pl a connect boxon is csak koax csatlakozas van.
Remelem kijavitanak ha tevedek.…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Voice24
őstag
válasz Gubu0101 #89913 üzenetére
Köszi!
Hát ez elég durva ár. Minden egyes boxra vonatkozik, elsőre és esetleg másodikra is? Mert akkor ez így nemgyerebe.
Amúgy az hogy van, hogy médiacard? Mivel optikán jönne a cucc, az nem iptv-szerű rendszer, amihez mindenképpen kell egy box? Vagy a Voda-Upc megoldotta ezt másképp? -
kabelmania27
Topikgazda
válasz feketedini #89924 üzenetére
Üdv!
A legközelebbi ügyfélszolgálati irodában érdeklődj, ha nincs készleten rendeld meg online. -
feketedini
tag
Sziasztok!
Vodafone otthoni internet+tv+telefon mellé láttam, hogy online lehet részletre laptopot rendelni futáros kiszállítással.
Tudja valaki, hogy személyesen a vodafone üzletekben szokott lenni készleten, vagy mindenképp csak online lehet rendelni futárral? -
hhgygy
senior tag
válasz kabelmania27 #89917 üzenetére
Köszi a segítséget, most bementem a Médiabox technikai ellenőrzés vagy mi menübe és az alapján csináltam egy hard resetet és úgy tűnik, minden visszajött.
Dell Latitude 5590 i7 8650u 16GB 512 GB NVMe SSD; POCO F3
-
cof
veterán
válasz hhgygy #89918 üzenetére
Kábeleket úgy rendezném el, hogy a 220V-os kábel és a koax között ne legyen kontakt, hozzáér stb. legyen távolság. Nálam is szétesik némelyik frekvencia ha éppen 220-as kábel közelében van a koax, nem tesz neki jót, hiába 3x árnyékolt.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz hhgygy #89918 üzenetére
Ez az osztó jófajta. Ellenőrizd, hogy a lakásba bejövő kábel legyen az in-ben, modem és a box legyen az out-ban, az egyik kimeneten csavaros F csatlakozó van, annál meg kellene nézni, hogy a kábel rendesen megszorul-e mert lehet az árnyékolás nem érintkezik megfelelően.
-
hhgygy
senior tag
válasz kabelmania27 #89904 üzenetére
Ilyen koax elosztó van:
És így jön az ATV HD jelenleg:
Dell Latitude 5590 i7 8650u 16GB 512 GB NVMe SSD; POCO F3
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz hhgygy #89916 üzenetére
Nem fontos beírni az egész táblázatot, úgy is meglehet oldani, hogy képként elmented és a hsz írása gomb után a képfeltöltésre kattintva feltöltöd a képet és beilleszted a hsz-ba.
Balról harmadik oszlopban vannak a jelszint értékek ezek jónak számítanak.
Médiabox esetén a diagnosztika menüpontban lehet megnézni a jelszintet vagy 1221 menü gomb és többször le.
Meg kellene nézni, hogy milyen osztóval van elosztva a koax és van-e bekötve Fam/Attenuator feliratú csillapító.[ Szerkesztve ]
-
hhgygy
senior tag
válasz kabelmania27 #89904 üzenetére
Köszönöm, megtaláltam, itt ilyen értékek vannak: (nem akarom az egész táblázatot beírni ide, mit kell nézni?)
Downstream:
1 450000000 7 36 256 qam 13
Upstream:
1 26600000 41 5.120 64 qam 12
Médiacardom asszem nincsDell Latitude 5590 i7 8650u 16GB 512 GB NVMe SSD; POCO F3
-
Gubu0101
veterán
Amugy van mar tablet es laptop is akar reszletfizetesre, otthoni szolgaltatas melle a webshopban.
[ Szerkesztve ]
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
-
veterán
Én is, kissebb nagyobb kihagyásokkal, ezeket leszámolva ~32év Bakony utca, majd Idén február óta Kastélydomb utca
Na ideje volt. Újra mehet a menet
zzola: Ezekkel annyira nagy tapasztalatom nincs. Egyetlen egy online játékkal játszok, ami egy gagyi telefonos ki nevet a végén. Na ez UPC vel használhatatlan. Másodpercekre megáll minden, sokszor arra eszmélek fel hogy lement egy kör, bekapcsolt bot stb. Úgyhogy ezzel csak mobilneten játszok, ott oké.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
veterán
Na ez az a kérdés amire nincs egyértelmű válasz. Van akinek rendben van, és sokan panaszkodnak időnkénti magas válaszidőre.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Voice24
őstag
válasz Gubu0101 #89890 üzenetére
A honlapon csak a csomag árát látom a cím megadása után, a részleteknél csak a fel és letöltési sebességeket írja. Ha rákattintok arra, hogy érdekel, akkor bekéri az elérhetőségeimet, hogy majd a munkatárs megkeres. Én sehol nem találok olyan menüpontot, ahol a kérdéseimre (második box ára, felvétel plusz díjas-e) választ kapnék. Ezért fordultam ide, hogy itt valaki csak tudja a részleteket, mert használ ilyen szolgáltatást, de ezek szerint nincs ilyen...
-
zzola
titán
500/25-ös otthoni csomaggal multiplayer jatékoknál milyen ping értékekre lehet számítani Eu szervereknél?
Kösz. -
veterán
Nem csodálom. Tdomb ról nem láttam a Jókai 10 emeletesek et annyira szakadt. Pedig tiszta időben eleg messze ellátni.
[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz hhgygy #89889 üzenetére
Modem értékeket a 192.168.100.1 címen, jelszót a modem alján találod, ha beléptél, haladó beállítások, hálózat állapota letöltés és feltöltés fülek.
Amennyiben médiacardot használsz a tévén tudod megnézni a jelszintet, lg-nél jelteszt menüpont, más tipusoknál szokott lenni diagnosztika menüben.
Amennyiben leírod, hogy milyen osztóval van elosztva a koax és van-e bekötve Fam/Attanuator feliratú csillapító meg tudjuk írni, hogy rendben van-e a bejövő jelerősség. -
veterán
Igen én is olvastam ( Ha a Palotai Portál FB csoportra gondolsz). Na meg jókat röhögtem némely kommenten. Nem hiszem hogy csak egy bizti lenne a ludas, azt már megoldották volna vodán belül. Óra beázás stb inkább valószínű.
-
cof
veterán
válasz MadMancs #89900 üzenetére
Még mindig semmi, de már este olvastam, hogy tudnak a hibáról. Az e.on-osokat várják, gondolom valami biztosíték ment csak ki valamelyik szekrényben.
Azért este én is bejelentettem interneten, hogy legyen nyoma, ha tovább tartana a kiesés mint 72 óra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Milyen videókártyát?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Lexus, Toyota topik
- Autós topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- PlayStation 5
- Asszociációs játék. :)
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest