Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee001
őstag
válasz 4Grider #81398 üzenetére
Igy igaz,mint ahogy feltüntettem szigoruan a magánvéleményemet tettem közkincsé:-)
Az állami reklámbevételek jogos de éppen nincs idöm siratni a ker tv-ket emiatt mert pár mrd ft nyereseé igy is van.
Valamint ott van az általam felháboritónak tartott szolgáltatók megsarcolása az RTL,Tv2 kapcsán akik az országos frekit nyerték.
A kábel tv szolgáltatóknak ingyenesen kellene továbbitani ezeket a csatornákat és semmiféle pénz nem járna a tv társaságoknak ahogy közel 20 évig volt
Akar bevételt a kábel üzletágból? Adja vissza a földfelszini frekit éslegyen cable only,akkor jogos -
zolee001
őstag
Magam részéröl azt sem tudtam mi ez a rtlmost+ és most néztem utána
Valami marketing zseni találmánya lehet,csak ezen a plattformom elérhető rtl saját gyártásu szarjai és még pénzt kérnek érte:-)
A nézettségi versenyben jo SHR mutatokat fognak elérni az tuti,még ha ök fizetnének akkor sem kellene
Identitászavarban szenvednek,nem HBO vagy Netflix ezek ahol 0 reklám és néha vannak saját találmányaik amiket a fél világ néz -
LouiS22
veterán
-
Toth_Jani
őstag
Egyébként lehet tudni hogy mire adják a kódot, bármilyen előfizetésre, prémium TV-re, esetleg valamelyik extra csomaghoz?
Azt látom hogy nekünk a Vodafone ajánlatait (reklámok) is tartalmazni fogja.[ Szerkesztve ]
-
snooze
veterán
Sziasztok!
ha lenne valakinek egy felesleges rtlmost+ kodja és ha át tudná adni nagyon megköszönném..GO Gunners!!!
-
LouiS22
veterán
válasz djsunstealer #81377 üzenetére
Feltételezem van Chromecast képes eszköz, amin fogadnád. Elindítasz BÁRMIT, és a jobb felső sarokban nagyító és loginod mellett ott cast ikon. Ráböksz és ennyi. Vagy ha már tartalomban vagy, akkor a lejátszósávnál is ott a cast ikon.
[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
cocka
veterán
válasz djsunstealer #81377 üzenetére
Ígérik a HD-t is, de mutassa már meg nekem valaki, hogy a webes lejátszóban hol lehet a minőséget HD-ra állítani, mert szerintem sehol.
-
bigdady
nagyúr
Hali
Ki akarom próbálni a upc connect box wifijét, de bridge módban van. Hogy tudom használatba venni újra? Hol tudok egyáltalán belépni rá így? Vagy kössem ki a routerem és úgy próbáljam elérni? Így is kéne vhogy nem? -
djsunstealer
aktív tag
RTL most+ aktiváló emailt kaptam tegnap. Megcsináltam. Ok. De a chromecast funkció nem működik sehogy. Ez csak élő műsorra vonatkozik vagy konzerv műsorokat is ki lehet castolni? Applikációról beszélek. PC-n nem néztem. Köszi!
-
tomp
félisten
Szolgáltatási cím költöztetésnél elég ha online felületen "jelzem" aztán elviszem az új címre az eszközöket bekötni? Új címen ott a koax.
-
törölt tag
válasz cris78 #81373 üzenetére
Engem is hívogattak már októberben, de a telóm tiltotta őket spam jelleggel.
Aztán nemrég hívtak vezetékesen. Akartak sim kártyát nekem is, mondtam, hogy nem köszi, tartanám a régi csomagot, ami minimálisan változott. Januárban járt volna le nekem is, már előtte 3 hónappal hívtak. -
cris78
őstag
válasz gyulazsolti #81363 üzenetére
Tegnap engem is hívtak és nekem is csak tavasszal jár le a hűség, de szerinte hamarosan. Kaptam egy olyan ajánlatot, mint a mostani plusz egy voda 100 perc, 3GB-os sim kártya. +4000Ft lenne a havidíj. Mert korlátlanság az első most náluk.
Nemet mondtam. Délutánra el is ment a net itthonLegjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
kabelmania27
Topikgazda
-
cocka
veterán
válasz kabelmania27 #81367 üzenetére
Csak egy amatőr kérdés:
Minden eszközöm megvan nekem ahhoz, hogy azt az elosztót kivegyem onnan majd a két kábelvéget csak úgy összekössem?
Előszeretettel szokott a koax rázogatni, szóval annyira nem szívesen csavargatom, ha nem muszáj.
-
boat76
csendes tag
válasz kabelmania27 #81367 üzenetére
-
-
-
4Grider
nagyúr
válasz gyulazsolti #81363 üzenetére
Lehet, hogy megjelenik nálatok egy olcsóbb/gyorsabb szolgáltató optikával. Akkor szokta a UPC ráereszteni a körzetre az összes sales-t...
-
tPedro_
őstag
válasz kabelmania27 #81361 üzenetére
Odáig nem jutottam el, de azóta már helyreállt, késő délutántól hibátlanul megy.
-
cocka
veterán
válasz kabelmania27 #81353 üzenetére
A tévénél csak egy osztó van (első, amit írtam), mégis azt írja ki pár pillanatra, hogy "nincs jel". Szóval lényegében nem hiszem, hogy a hibajelenségen sokat javítana, ha eltávolítanám tévékártyás osztót.
-
gyulazsolti
senior tag
Hét elején, jött email, hogy hamarosan lejár a szerződésem, hosszabbítsak.
Ma hívtak a Vodafon-UPC-től, hogy hamarosan lejár a szerződésem, hosszabbítsak.
Mondom a hölgynek, van még idő.
Igen márciusban fog lejárni.
Mégis mennyi lenne?
Listaáron tudja adni 3190 Ft-ért.
Akkor köszi, várjunk még, most 2699 FT-ot fizetek. Márciusban visszatérünk.
Mi ilyen sürgős?Szerk.
Ja, 300-as csak net+tel.[ Szerkesztve ]
-
tPedro_
őstag
Sziasztok!
Újpesten másnak is akadozik a net? Hol elmegy, hol visszajön. -
kezo0
addikt
13-as programhelyen megjelent a Paramount Karácsony csatorna.
12-esen ugyanaz HD-ban.Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
Lajosnagy17
senior tag
Hol lehet nyomon követni, hogy hol fejleszt a Upc legközelebb?
Most vettem észre, hogy a Kapuváron is már elérhető jobb internet.
-
NoOne1976
őstag
válasz bbsofficial #81342 üzenetére
Szerintem is magas az ár. Ugye a komplett csomagot nézted és nem csak netet meg tvt külön?
300-as net, prémium tv, legkisebb telefon, 3 eszköz összesen, 6100.
-
-
Rogiii
aktív tag
-
modi
tag
Megjelent a már behirdetett Paramount Karácsony csatorna SD és HD felbontásban a mediacardon.
-
cocka
veterán
válasz kabelmania27 #81347 üzenetére
A hátulján van valami gravírozott marhaság, de olyan szar helyen van, hogy még tükörrel és jó megvilágítással is alig látni, na meg kicsi is. De valójában már nincs is használatban igazából, mert eredetileg csak tévékártyához kellett, de mivel az ilyen kódolatlanul natúr veheted az analóg jelet szolgáltatást lényegében kinyírták, így az egész történet okafogyottá vált. Pláne, hogy azóta lett Horizon Go is.
-
cocka
veterán
válasz kabelmania27 #81345 üzenetére
Egyik valami kis négyzet alapú téglatest:
PCT-MIS-2W
A másik meg DTS209 DATA-TV splitter
Ja a router újraindításra meg azt tudom mondani, hogy ha kompletten kihagyom a router a játékból, akkor is megszakad időnként, tehát nem a router a hunyó meg nem is a modem, hanem az az ürge, amelyik 3-án matatott valamit a tetőn, mert amíg az nem jött ide, nem volt semmi probléma.
Az meg nem user error, ha valami tökéletesen működött eddig, szolgáltató elbasz valamit és keletkeztet egy hibát, amit a userre fog. A user meg tótágast állhat, akkor is marad a hiba, mert nem az ő sara.
[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
Topikgazda
Ha van rá lehetőség fontos lenne mindegyiket megnézni, hogy ki lehessen számolni a bejövő jelerősséget-
rogi666: Amennyiben bemásolod a modemértékeket a haladó beállítások hálózat állapota letöltés/feltöltés fülről meg tudjuk írni, hogy kell-e szakadástól tartanod.[ Szerkesztve ]
-
cocka
veterán
válasz kabelmania27 #81339 üzenetére
Hát több osztó is van, melyiket nézzem meg?
Na mindegy, majd csinálok fotót. De a lényeg: eddig hibátlanul teljesített, 3-a óta, mióta a csávó matatott a szomszéd panel tetején, azóta van ez a hopp hirtelen nincs net, tévén meg hopp, hirtelen nincs jel, meg hopp hirtelen nincs telefon. A netnél az a legszarabb, hogy sokszor lényegében mindenféle előjel nélkül egyszercsak elmegy a net, de a led jelzőfények nem jeleznek semmit, rá 1 percre már viszont villognak. Leginkább olyan szolgáltatásoknál szoktam észrevenni, ami nonstop netet igényel, pl. messenger.com már akkor írja, amikor még a modemen nem lehet látni, hogy gáz van.
-
Rogiii
aktív tag
válasz kabelmania27 #81310 üzenetére
Na sikerült a telefonos ügyfélszolgálat segítségével áttennem modem üzemmódba.
Most már tényleg minden jól működik.
Köszönöm a segítsésget![ Szerkesztve ]
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!
-
kezo0
addikt
válasz LouiS22 #81334 üzenetére
Nyilván újraindítottam a modemet, de utána is csak ugyanúgy a két nyíl villogott rajta, nem tudott felcsatlakozni. Plusz ugye tévészolgáltatás sem volt, a boxok kijelzőjén kikapcsolt állapotban is csak vízszintes vonalkák voltak a pontos idő helyett...
Pár perccel 10 óra előtt javult meg – és persze ekkor újra sem kellett indítani semmit.Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
NoOne1976
őstag
válasz bbsofficial #81336 üzenetére
Ha nincs más szolgáltató, nehéz helyzetben vagy. Persze manapság tudsz érvelni azzal, hogy van mobilnet stb.
Tapasztalat itt az, hogy a lemondás az, amit nem szeret a Upc, és ott hajlandó árat csökkenteni, hogy maradj, vagy plusz szolgáltatást adni változatlan áron.
A házszámból gond nem lehet.
Én mikor kötöttem, úgy mentem oda, hogy digis helyről jövök, ennyit ér és kész. Meg szerencsémre az itt lakónak is kialkudott csomagja volt, így tudtam arra hivatkozni, hogy "megy az annyiért is".
Írd meg milyen árat ajánlották, lesznek biztos, akik adnak neked támpontot, hogy reális-e.Amúgy nevetséges, de konkrétan mondta ott dolgozó, hogy ha a vele való beszélgetésbe beleszövöm a lemondást, jobb árat tud kínálni, mint ha érdeklődöm hogy hosszabbitanék, de a mostani csomag drága és mit ajánl. A beszélgetést a cég figyeli., jöjjek vissza pár hét múlva.
Lehet ha bemész még egyszer és mást adsz elő, más árat kapsz.[ Szerkesztve ]
-
cocka
veterán
válasz kabelmania27 #81335 üzenetére
Tessék:
De az a probléma, hogy amikor pár percre megszakad, akkor a 192.168.100.1-et se tudom elérni. Amúgy csak modem mód van.
-
bbsofficial
aktív tag
válasz bbsofficial #81315 üzenetére
Sziasztok!
Aki találkozott már az említett, ehhez hasonló problemával, tudna segíteni?
Viszonylag sürgős lenne.
Köszönöm
-
LouiS22
veterán
Ha tudják igazolni, hogy működött a területen a szolgáltatás (logfájlból, bármiből), akkor nem tudsz mit tenni. Egyébként ha küldtek sms-t, akkor érdemes a csodamodemet újraindítani és megnézni, hogy mi újság van.
[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
kezo0
addikt
Bp. XIII. ker., Pannónia u. környékén tegnap reggel fél 9h óta nincs szolgáltatás. Elvileg de. volt egy áramszolgáltatói karbantartás a fejállomásnál, akkor kezdődött. Azóta már négyszer jelentettem be, hogy se net, se kábeltévé, és mindig csak annyit tudnak mondani, hogy még pár óráig eltart a javítás... Mindeközben este 11h-kor már jött egy sms, hogy köszönik a türelmet, elhárították a hibát. De persze azóta sincs szolgáltatás.
Mennyi idő után is tarthatok igényt kötbérre?Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
Topikgazda
-
4Grider
nagyúr
A leírtak alapján a modemen lévő jelszintnek is el kellett mennie. Megnézed és bejelented hibára ha tényleg rossz. A boxon is van diagnosztika, ha rossz, bejelented hibára. A végeredmény az lesz, hogy megcsinálják.
Vagy ha lejárt a hűséged, akkor váltasz. De ne akarj januártól sport1-2-t, spektrumot és amc-t nézni... -
cocka
veterán
Sziasztok!
Tegnapelőtt valamit matatott itt egy upcs ürge a szomszéd panel tetején, azóta megy a szarakodás ezerrel, ezelőtt lekopogom évekig semmi baj nem volt.
A tévé Pace HD-vel megy, tehát külön kapja a netet, tegnap kiderült, hogy néha ott sincs jel. Következésképp nem a modemnek van baja.
Adódik a kérdés, mit matatott a tetőn a csávó a kábelekkel "hálózatkarbantartás/-építés" címszóval, ha sikerült így elqrni a dolgot?
Most a mobilnet segít ki. De ez a dolog azért is szívás, mert így a vezetékes telefon is hol működik, hol nem.
Ha ez lesz az új vodkafon szolgáltatás, akkor lehet, hogy érdemes lesz Digire váltani.
Pl. telefonnál azért vicces, ha beszélgetés kellős közepén csak úgy megszakad a vonal, akkor két dolog kerül egymással szembe:
fix díjas korlátlan ingyen duma bizonytalan rendelkezésre állással vagy minimál fix díjas nem ingyen duma biztosabb rendelkezésre állással (UPC vs. Digi)
A Telekom ezen a környéken nem opció, legalábbis a vezetékes telefonjuk biztosan nem, mert mellé csak gagyi net van, külön meg drágább, mint triple playben.
-
Zolifarkas
tag
Köszönöm.
-
cof
veterán
válasz Intruder2k5 #81318 üzenetére
Igen, de ezt nem tudhattam, nem is gondoltam, hogy külsős DNS feloldó szolgáltatót használ.
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
H0r1
tag
válasz kabelmania27 #81307 üzenetére
Szia!
Atallitottam modemre, es bedugtam egy sajat routert. Onnantol kezdve minden jol mukodik. Szoval eppenseggel ez is megoldas lehet. Nem lakopark, nem lesz baj a2.4 ghz-vel! Koszonom!
-
F_Zolee
veterán
Már több, mint 2 hete nem sikerült helyreállítani a szolgáltatást... Panasz vonalat is hiába hívjuk. Kezd nonszensz lenni.
-
MODERÁTOR
Ha nem éritek el a pcreg oldalt, próbáljátok meg IP-vel, úgy menni fog.
-
cof
veterán
válasz BalaNce87 #81316 üzenetére
Ó, akkor úgy tűnik menni fog. Gondolom mivel internet nincs, ezért nem tudta feloldani a DNS-t külső megbízótól. A CB-n ez, hogy sikerült azt ne kérdezd (bár ha nem kellett végig menned ezen a modem regisztrációs procedúrán, akkor már talán központból beállították neked). Ezek szerint menni, fog, nincs mit.
-
BalaNce87
addikt
A telefon nem vilagit, es nem is mukodik, ezt mem mondtam sry. A windows hibeaelharitas, ezt irja: A számítógép beállitásai megfelelőek, de az eszköz vagy erőforrás (DNS-kiszolgáló) nem válaszol. Felmentem a upc.hu-ra azzal se mentem semmire. Mikozbe ezt irtam, utolso probakent visszallitottam az ipv4 dns-t alapertelmezettre es helyrejott, most mar bejon az az oldal amit kuldtel, mar csak meg kell szereznem a felhasznalo nevet jelszot (remelem sikerul) mert amit talaltam, azt nem fogadja el, viszont nem ertem miert lett baja a cloudflare dns-evel, a CB lehet azert nem problemazott mert ipv6-ot hasznal? az meg nem volt modositva.
Kitarto segitsegedet koszi szepen! -
bbsofficial
aktív tag
Sziasztok!
Most költöztünk új helyre és sajnos társasházunkban UPC egyeduralkodó, kénytelen voltam ezt kötni jó drágán.
Megpróbáltam telefonon ajánlatot kérni,új előfizetőként ugyanazt kaptam, mint a neten lévő... Lehetett volna valahogy jobb ajánlatot szerezni?Másik kérdésem: földhivatal, bérleti szerződés alapján rendeltem a szolgáltatást, a lépcsőházunk viszont a másik utcából nyílik, másik utcában van a kapucsengő, adalék hászámmal (Földhivatal alapján ilyen cím egyébként nem létezik).
Kíváncsiságból megnéztem, ezen a címen is van szolgáltatás, havi több, mint 2 e ft-al drágábban .
Szerintetek lehet ebből probléma? Még be se kötötték (az is vicc, hogy 4 órás intervallumot adnak erre), de már most unom ezt a céget, pláne a Fliphez képest.Köszi a segítséget!
-
nicu71
addikt
Rtlmost + regisztráló kódhoz hogy tudnék minél hamarabb jutni,elméletileg dec 2-től már elérhető nekünk . Valakinek jött már ?
[ Szerkesztve ]
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
cof
veterán
válasz BalaNce87 #81312 üzenetére
A DS és a US is folyamatosan világít? Plusz a TEL1 ha van vezetékes telefon. Pedig akkor van kapcsolat a központtal. Kapott a PC IP címet? Nekem 192.168.0... de már kiírta, hogy IPV4-en van internetkapcsolat. Ugye IPV4-be vagy?
Ne modem regisztrációs oldalra menj, csak írd be a böngésző címsorába simán, hogy upc.hu és enter. Ennyi, se http semmi nem kell elé-utána.
Nálam még annyi van, hogy 120 Mbit-es a netem csak, de olvastam itt többen is vannak akik CB helyett használnak régebbi modemet, szóval ez nem lehet akadály.
[ Szerkesztve ]
-
BalaNce87
addikt
Sajnos semmi reakcio, egyik modem regisztracios oldal sem elerheto, az ethernet meg a wifi led villog, a tobbi folyamatosan vilagit, lenyegeben itt nem regisztracios problema van, hanem a upc valamit csinalt bentrol. Valamilyen info segitene, amit a modem menujebol kuldhetnek?
[ Szerkesztve ]
-
Rogiii
aktív tag
És utána már át tudom váltani a cb beállításaiban, vagy ha kikapcsoltatom alaból átvált?
-
Rogiii
aktív tag
Sziasztok!
Na túl vagyok a fal csövezésen és ma be is kötötte a technikus a netet. Megy is frankón. A Telekom 10mbit után egy álom az 500-as net.
Elolvastam az összefoglalót és olyan kérdésem lenne, hogy modem módba szeretném tenni a CB-t, de a netes felületen nekem nincs ilyen lehetőség, mint az összefoglalóban lévő videóban. Az a sor hiányzik.
Lehet ez már egy újabb modem vagy nem tudom.
Hogy tudom átváltani router üzemmódból modemre?[ Szerkesztve ]
-
cof
veterán
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz djentleman #81305 üzenetére
Ez jó hír.
kokii: Szuper.
Zolifarkas: Üdv! 1221-en lemondás gomb után kaphatsz ügyfélmegtartó csomagot.
H0r1: Üdv! Nézd meg a modem oldalán van-e modemüzemmód, ha nincs my upc oldalon vagy 1221-en kapcsoltasd ki az ipv6-ot. -
BalaNce87
addikt
A TC csinalja ezt, de csak hetfo ota, alap mod az router, kivalasztom a bridge modot, par perc mig atvalt, belepek menube es marad router modba, annak az eselye hogy pont most ment tonkre miutan megjott az uj eleg kicsi... resetet probalam mar sajnos nem segitett.
[ Szerkesztve ]
-
djentleman
csendes tag
válasz kabelmania27 #81187 üzenetére
Sikerült megtalálni a hibát, nem a connect box okozza (ez jó hír lehet másoknak, akik az én írásaim miatt féltek tőle).
A mai napon végre egy fiatal, agilis, őszinte technikus jött, aki végignézett mindent, kicserélt minden neki nem tetsző csatlakozót és tesztelte a jelszinteket.
Mutatta, hogy a településen lévő főelosztó (nob?! nem teljesen értettem) okozza nálam a packet loss-t, amit ő lát valóban (ügyfélszolgálaton nem láttak hibát most sem és csak úgy küldtek technikust, hogy ki kell fizessem).
Elmondása szerint valószínűleg mástól érkező jel rombolja a teljes településrészen (mutatott pár patkány rágta, forrasztott, stb abszurd kókány bekötést) ezért erre tett egy bejelentést a központjukba.
Ha lesz idejük elkezdik átvizsgálni az utcai elosztókat, hogy kiszűrjék, honnan jöhet a hibás jel majd a főelosztót is ellenőrzik.
Várni kell, de amint tudják, elhárítják a hibát.
1 év, 6 különböző technikus és számtalan hibabejelentés után végre ki lett mondva, hogy nem én vagyok a h*lye, nem nálam van technikai hiba...
Nagy segítség volt, hogy végigvezettél a hibalehetőségeken és ki tudtam zárni végül mindent, köszönöm szépen Neked és másoknak is a segítséget!!!
-
cof
veterán
válasz BalaNce87 #81303 üzenetére
Az meg a masik hogy evek ota bridge modba hasznalom, most meg nem tudok atvaltani, alapbol router uzemmodba marad, hiba allitom at, dolgozik egy picit es marad router modba.
Melyik? Bár mindegy, de ez bug, hiba.
TC-nek van hátul reset gomb, azt benyomva kell tartani kb. 30-60 másodpercig, és vissza áll gyárira. CB-m nincs szóval nem tudom, hogy ott van-e wifi modem módban, TC-n biztosan van, mert 3 publikus IP címet oszt az UPC, ez lehet Wifi vagy LAN, egyszerre 3 eszköz lehet a hálózaton.
[ Szerkesztve ]
-
BalaNce87
addikt
Az meg a masik hogy evek ota bridge modba hasznalom, most meg nem tudok atvaltani, alapbol router uzemmodba marad, hiaba allitom at, dolgozik egy picit es marad router modba. A TC-t modemkent hasznaltam es megis volt wifi, az hogy lehetseges?CB-t modem uzemmodba raktam es igy ugye nincsen wifi.
[ Szerkesztve ]
-
sziszi-fuszi
senior tag
Hölgyeim és uraim! Érdeklődnék, hogy a XXII-ben, Budapesten másnál sincs UPC? Campona környéke.Probléma központi![ Szerkesztve ]
Mi alá kell írás?
-
cof
veterán
válasz BalaNce87 #81300 üzenetére
IP-t sem ad a PC-re? Belső IP-t akkor is kell adnia ha nincs bedugva a koax, egy resetet próbálnék rajta, és router módban. Esetleg kinyiffant.
Magától nem lesz net, azt látod, fel kell menni a upc.hu oldalra, ha már kapott IP-t a PC, és várni, hiába írja ki, hogy nincs internetkapcsolat és hasonlók, pár percet várni kell.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Le Mans Ultimate
- Kuponkunyeráló
- SSD kibeszélő
- Elite: Dangerous
- Formula-1
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Politika
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest