-
GAMEPOD.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
dualface
tag
Nem szeretnék beleszólni a korábbi vitába/eszmecserébe...
viszont abban a cipőben járok, hogy 1 hete kötöttem 300-as netet a UPC-nél, ugye CB modem.
Sávszélesség rendben, stabilitással nincs gond, viszont a legelső játék során kapásból tapasztalom az emlegetett és alátámasztott problémát, pedig nemvagyok se hardcore gamer, se IT guru.Két online játékkal is teszteltem, mindkét esetben zavaró, sőt majdnem élvezhetetlen.
(pl. worldoftanks-ban, megy tovább a tank miután elengedted a billentyűket, fél másodperccel később érnek célba a lövések, meg hasonlók = bármilyen FPS, moba, vagy olyan játék amiben fontos az időzítés játszhatatlan)Jelenleg utánajárási fázisban vagyok, teljesen alapbeállítások vannak, IPv6, router üzemmódban megy a CB, és wifin keresztül próbálkoztam még csak. Próbálkoztam Pingplotterrel és rengeteg packetlosst látok sima weblapok esetén is a TCP portot figyelve.
Az lenne a kérdésem, hogy esetleg van rá mód, hogy enyhítsem legalább a tüneteket, ha teljes megoldás nincs is a latency spike-k megszüntetésére?
Olvastam, hogy talán modemmód+router segíthet mert vesz le terhelést a CB-ről, esetleg IPv4-re visszaállítás segíthet valamit?
Van bármi értelme a szolgáltatónál próbálkozni ezen hiba miatt vagy úgyse értik/tudnak segíteni?Köszi előre is bármilyen segítőkész hozzáállást, és külön köszi Watercolournak a cikkért, amiben tök érthetően leírja a problémát. Én mint aki nem vagyok valami jártas az informatikában is egész jól megértettem mi a gond.
Aktív témák
- Yettel topik
- Autós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fotók, videók mobillal
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green , 100% akku, független
- Apple iPad Air 6gen ,Space Gray,M2, 11'',256Gb, Wifi, új, 2026.12.ig garos
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -40% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple iPad Air 6gen ,Space Gray,M2, 11'',256Gb, Wifi+Cellular (eSim) független, új, 2027.12.ig garos
- Cooler Master 700W-os tápegység