Hirdetés
-
GAMEPOD
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
csandi86
csendes tag
válasz
kabelmania27 #47170 üzenetére
Kint volt a technikus, átnézte a kábeleket. Mondta, hogy max csak 2 toldás lehetne, de itt 4 van. Amikor itt volt nem volt net semennyire, méricskélt egy csomót, illetve mondta, hogy ez a készülék ami nálam van (ubee) nem nagyon csípi a vpn-t a szoftverfrissítés óta, úgyhogy nagyon ajánlja, hogy rakjam bridge módba és kössek rá egy rendes routert inkább.
Már majdnem megnézte az épületben lévő valamilyen fő elosztót, amikor látta, hogy a környéken épp javítanak valamit, pontosabban a külső hálózattal volt valami gond, és azt szerelték. Szóval nem tudtam rábeszélni, hogy azt is nézze már meg. Most megint úgy tűnik, hogy okés a net, de időlegesen előfordult már máskor is. Ha megint rossz lesz, akkor bridge mód, másik router be (tp link wdr3600) és reménykedek.
Ja amit furcsálltam, hogy amikor mondtam neki, hogy jobb lett valamivel a net, amikor kikapcsoltam a wi-free-t, azt mondta, hogy a wi-free-t nem lehet kikapcsolni, le van tiltva, hogy ki lehessen kapcsolni, csak a routeren lévő sima wifit tudom kikapcsolni. De hát mondom, akkor a my upc oldalon miért van ott, hogy ki be lehet kapcsolni a szolgáltatást? De erre csak tovább szajkózta a dolgot és nem tudtam mire vélni, mert úgy tűnt, hogy ért mindenféle jelek leolvasásához és értelmezéséhez, és nehogy már ezzel ne legyen tisztában. Mármint csak ki vannak oktatva ilyesmikről a szerelők.
Ja meg mikor méricskélt mondta, hogy az előző kollégája olyan eszközzel volt kint, amivel nem is tudott olyan dolgokat mérni ami szükséges lett volna. Ok.
Aktív témák
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Microsoft Excel topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honda topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Eladó Vízhűtő cuccok, VGA blokk, radiátor!
- Dell Latitude 5350 13.3" FHD IPS Intel Ultra 5 135U 32GB 512GB NVMe gar
- Powercolor RX 6800 Fighter 16 Gb újszerű
- ZBook Power 15 G9 15.6" 4K IPS i7-12700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Beszámítás! Xiaomi Redmi 9 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest