Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezo0
addikt
válasz Eyesis #45396 üzenetére
Gondolom, csak akkor hallod a zúgását, amikor épp nem nézed a boxon keresztül a tévét, tehát amikor a tévé és (elvileg) a box is ki van kapcsolva. Ámde ilyenkor a box nincs teljesen kikapcsolva, csak egy olyan standby üzemmódban van, amelyből bekapcsoláskor a lehető leggyorsabban magához tér. Ha szeretnéd teljesen kikapcsolni, akkor a box menüjében válaszd az energiatakarékos üzemmódot (Kikapcsolási beállítások --> Áramfogyasztás készenléti állapotban: Alacsony). Ilyenkor kikapcsoláskor a box olyan mélyen elalszik, hogy a beépített HDD is leáll, és a kijelzőjén sem mutatja a pontos időt. Plusz bekapcsoláskor kicsit hosszabb ideig tart, míg feléled. Viszont így egész biztosan nem fog neked zúgni, amikor ki van kapcsolva – és még némi áramot is megspórolsz ezzel.
Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
Eyesis
őstag
válasz Intruder2k5 #45397 üzenetére
Na ez jól hangzik Csak betelefonálok, hogy szeretném ezt és teljesítik a kívánságom, vagy ez nem lesz ennyire egyszerű?
Eyesis
-
Eyesis
őstag
válasz Intruder2k5 #45395 üzenetére
ugye a HD-hez ez a box van.. hát megpróbálom. Tényleg én vagyok az egyetlen akit zavar és nem használja amúgy sem?
Eyesis
-
MODERÁTOR
válasz Eyesis #45394 üzenetére
Hát annak nyilván nem, ellenben szerintem lemondhatod a felvétel opciót, ha nincsen rá szükséged. Vagy, ha esetleg valami olyan csomagban vagy amiben ez alapszolgáltatás, akkor próbálj meg alárakni valami rezgéscsillapító dolgot, pl. vékony hungarocell, vagy hullámpapír darabot a box lábainak. De megpróbálhatod cseréltetni is, az enyémnek pl. semmi hangja nincsen.
[ Szerkesztve ]
-
Eyesis
őstag
Nem lehet valahogy lekapcsolni ezt a hülye winyót a media boxban? Totál nem érdekel, hogy lehet megállítani, felvenni adásokat, de ne zsizseregjen már nekem nonstop. Gondolom ha szétkapom és kikötöm, annak nem örülne a UPC ha egyszer visszavinném.
Eyesis
-
veterán
-
pjen
félisten
válasz szabogabor10 #45384 üzenetére
Nem vagyok benne biztos,de ha bármelyik szolg nál vanelőfizud aHBO nak van saját go ja.Egy Lg smart Tv re is fel tudtam telepíteni.
-
MODERÁTOR
-
elfelejt
aktív tag
Sziasztok!
Nekem is ez a retek router van a UPC-től, és szeretném bridge módba rakni, de nem tudom.
A leírását a UPC oldalán nem érem el valamiért, amit meg találtam angolul az alapján nem tudom megcsinálni.
Próbáltam azt hogy bejelentkezek az admin felületre, és a rendszer menüpontban kellene lennie egy "bridge mode" fülnek, de semmi ilyen nincsen... csak :
-jelszó
-biztonsági másolat
-napló
menüpontok vannak. A Wifin keresztül vagyok a routerre csatlakozva, és a TC7200_V2-es verziójú készülék van nálam. Esetleg valami ötlet hogyan állítsam át bridge módba? Egy kis leírást nagyon megköszönnék! -
gomez55
tag
válasz szabogabor10 #45384 üzenetére
Az HBOk mukodnek mindenhonnan, nem csak UPCrol.
-
inf3rno
nagyúr
válasz inf3rno #45372 üzenetére
Közben sikerült megoldani. Kinyomtam a modemet, aztán 5 perc múlva visszakapcsoltam. Gondolom a HTTP szerver szállt el róla. Egyébként sem tűnik egy stabil valaminek az admin oldalak. DHCP-nél most állítottam statikus IP-t az egyik gépnek, és kiírja ugyanazt a MAC address-t dinamikus és statikus IP-vel is. Próbálok valami routing szabályt is belőni, hogy VPN-ezni tudjak (nem értek hozzá), de nem találok rá semmit az admin oldalakon. :S
Buliban hasznos! =]
-
veterán
válasz 4Grider #45382 üzenetére
Nagyon szépen köszi, nem is rossz arány. A nagy többség azért elérhető.
A többit VPN szerverrel meg lehet oldani (már ha áthozom a net előfizetésem is).
Az HBO-kra még kíváncsi lennék, megköszönném, ha valaki csekkolná.[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
pjen
félisten
válasz szabogabor10 #45381 üzenetére
Sajnos ez ilyen,nekünk sem jön minden csati a Tv go n.
-
4Grider
nagyúr
válasz szabogabor10 #45378 üzenetére
Horizon Go csatornák Gold előfizetőknek, ahol a "nem OK" szerepel, azok csak UPC hálózatból nézhetőek:
M2 OK
RTL Klub nem OK
TV2 OK
M3 nem OK
Duna OK
Duna World OK
Viasat 3 nem OK
Viasat 6 nem OK
RTL II nem OK
Super TV2 nem OK
Cool TV OK
Film+ nem OK
Film+2 nem OK
AXN OK
AXN White OK
AXN Black OK
Comedy Central OK
Paramount Channel OK
Sorozat + nem OK
Story4 OK
Stroy5 OK
Filmmánia OK
Filmcafé OK
RTL+ nem OK
AMC OK
Pro4 nem OK
FEM3 nem OK
LifeNetwork OK
Filmbox OK
ATV OK
Hírtv OK
Sport1 OK
Sport2 OK
Eurosport OK
EursportHD OK
Eurosport2 OK
Eurosport2HD OK
SportM OK
Extreme Sports Channel OK
Spektrum OK
NG OK
NG HD OK
NG Wild OK
NG Wild HD OK
Discovery Channel OK
Animal Planet OK
Discovery World OK
Discovery Science OK
Investigation Discovery OK
History OK
History HD OK
Ozone Network OK
Viasat Explore nem OK
Viasat Nature/History HD nem OK
Travel Channel OK
Travel Channel HD OK
DQ nem OK
CBS Reality OK
Da Vinci OK
TV Paprika OK
Spektrum Home OK
Disney Channel OK
Nickelodeon OK
NickJr. OK
Minimax OK
Megamax OK
Cartoon Network OK
JimJam OK
Baby TV OK
Muzsika TV nem OK
VIVA OK
MTV Hits OK
MTV Rocks OK
Vh1 OK
CNN OK
Euronews nem OK
M4 OK
Disney Junior OK
M1 OK
M1 HD OK
M2 HD OK
Duna HD OK
Comedy Extra OK
TLC OK
MTV OK
M4 HD OK
Galaxy OK -
veterán
-
pjen
félisten
Belépsz a UPC mobilos táborba és megy mind.
-
4Grider
nagyúr
Korábban már le lett írva itt többször is.
De mindjárt csinálok neked egy friss listát. -
veterán
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy a Horizon Go-ban a csatik nagyjából mekkora részét lehet nem UPC-s hálóról is elérni? Mert elég szép választék van mostmár (sok HD csati is van), de ha a csatik többségét csak UPC-s nettel lehet elérni, nem sokat ér.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
csabi63
senior tag
Hogy lehet benn nálam az HBO HD a Horizon Go-ban? Mert arra előfizetésem nincs. Ajándékba adják, vagy szimplán elszúrtak valamit? Nem ma vettem észre, hónapok óta ott van.
-
Milyen spéci formulát használ a UPC által küldött számla táblázat?
Se az "online office"-al, se az Excell Mobile-al nem tudom megnyitni.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
air
nagyúr
válasz csabi63 #45371 üzenetére
"Sem Firefox, sem IE. "Hiba merült fel. Kérjük nyomja meg a lejátszás gombot a videó újraindításához." Kétszer hívtam már fel őket, szerintük mennie kell. De van 3 gép a házban, egyiken sem jó. Egy hónapja meg szépen ment mindegyiken. Nem értem én ezt, sehogy sem."
Szó szerint ugyan ez a helyzet, azzal a különbséggel, hogy nálam soha sem ment.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Beri
addikt
válasz Intruder2k5 #45364 üzenetére
Néha lefut. Akkor a számok is jók
-
net91
senior tag
Köszönöm a válaszokat.
Az élet egy rövid utazás, éld meg. Emlékeket gyűjts, ne anyagiakat.
-
inf3rno
nagyúr
No én rebootoltam ma a modemet abban a reményben, hogy kapok új IP címet, és tesztelni tudom a dyndns-t, hogy rendesen megy e. Hát azóta nem elérhető a webes admin oldal a modemen, viszont minden más megy, a netre felcsatlakozik. Bármi ötlet?
Buliban hasznos! =]
-
csabi63
senior tag
Horizon Go, Sport 1. Több évtizedes bokszmeccsek összefoglalói mennek éppen. Csak blokkolva van a szerzői jogok védelme miatt. Ha nem ment már le 40 év alatt 1000 csatornán 100 ezerszer, akkor egyszer sem.
De a problémám nem ez. Androidon nálam jó a Horizon Go. Meglepően stabil is. Viszont PC-n már egy hónapja nem megy. Sem Firefox, sem IE. "Hiba merült fel. Kérjük nyomja meg a lejátszás gombot a videó újraindításához." Kétszer hívtam már fel őket, szerintük mennie kell. De van 3 gép a házban, egyiken sem jó. Egy hónapja meg szépen ment mindegyiken. Nem értem én ezt, sehogy sem.
-
blakey
titán
100%-ban működik a tv-vel a kártya, nem kell ellenőrízned, feltéve,m hogy minden egység, tv, kártya, stb. hibátlan.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
MODERÁTOR
-
net91
senior tag
válasz kabelmania27 #45366 üzenetére
Köszönöm a válaszokat.
kabelmania:
A TV-nek természetesen van modulfogadója (2016 február gyártású), akkor működnie-e kell.
Csak valamelyik TV-és fórumon olvastam, hogy a UPC két éves lemaradásban van a kártya sw követése terén.blakey:
Én sem látok lényeges eltérést az analóg adóknál, akkor megerősítettél.Az élet egy rövid utazás, éld meg. Emlékeket gyűjts, ne anyagiakat.
-
blakey
titán
Milyen box-od van? TV-től is függ valamint a boxtól is, nem feltétlenül igaz, hogy szebb a képe, nekem a box képe is nagyon rendben volt, nem látom annyival szebbnek, hogy egyértelműen kijelentsem, hogy a tuneren keresztül érkező jel szebb és senkinek sem ajánlom a box használatát. Jelenleg már csak a kártyát használom, box a másik tv-nél van.
Kedvenceket be lehet állítani valamint ha nen szolgáltatót állítasz be a hangolásnál hanem egyebet akkor sorrendet is lehet változtatni. Most is kipróbálhatod, hogy mi a különbség a tv és s box között, a box előtt egy elosztóval megoldód, hogy mindkét eszközön legyen adás és szépen összehasonlítod, a kártya nem tesz hozzá minőségben, csak a kódolt adókat dekódolja.[ Szerkesztve ]
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
-
MODERÁTOR
-
net91
senior tag
Sziasztok,
Eddig box-ot használtam, de vásároltam egy új TV-ét (LG 43LF632) és valahol azt olvastam, hogy kártyával szebb a kép, mint a box-al.
Felmerült a kérdés, hogy váltok, medicard-ra, de sem a UPC hivatalos, és sem az összefoglalóban ajánlott nem hivatalos leírásban nem szerepel ez a TV típus.
Kérdéseim a következők lennének:
Tényleg szebb a kép a kártyával?
UPC tud ehhez a típushoz kártyát adni?
A kártya használata esetén lehet kedvenc adókat beállítani (mivel a UPC oldalán az szerepel, hogy nem)?
A válaszokat előre is köszönöm.Az élet egy rövid utazás, éld meg. Emlékeket gyűjts, ne anyagiakat.
-
blakey
titán
A következőt javaslom, állíts be egy másik jelszót, ad meg nekik, kipróbálják, visszahívnak, elmondják mi van, te meg belépsz és visszaállítod a másik jelszót. A számítástechnika vilgában egy hibát úgy lehet ellenőrízni ha az adott felhasználóval próbálod, jelen esetben másképp nem tudnák megnézni, én sem tudnám, mert nálam nincs hiba.
-
Beri
addikt
-
air
nagyúr
válasz blakey #45359 üzenetére
Átkapcsoltak technikushoz.
A megoldáshoz adjam meg a felhasználói nevem és a jelszavam.
Mondtam, hogy a jelszót nem adom meg, állítsanak be valamit, és próbálják ki.
Ja, azt nem lehet, akkor ők lezárják a bejelentést. Mondom: Anyád!
Akkor törlik a regisztrációmat, és próbáljak újra regisztrálni.
Ez még a híg fosnál is rosszabb hozzáállás.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
blakey
titán
Azért írtam a boxot, mert a szolgáltatás összefüggése miatt akár a tv-szolgáltatásban is lehet hiba. Tehát ha neked azt monták, hogy központi hiba akkor lehet, hogy a területeden tényleg az van. Országos központi hiba valamint HorizonGo hiba biztos nem áll fenn, mert nálam működik. Firefoxot, IE-t nem használok, azokról most nem tudok nyilatkozni.
(#45358) Noá
Esetleg veszel egy normális routert, 1x kell megvenni, és a TC-t bridge módba teszed, utána a routerrel meg úgy használod ahogy szeretnéd. Én a helyedben nem vennék "gagyi" routert.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Azt hogy tudom megmókuskodni, hogy legyen 2.4 és 5Ghz is a házban? Arra gondoltam, hogy ha veszek egy vacak n-es wifi routert, akkor azt meglehet csinálni, hogy megy a UPC-s wifis modem által az 5Ghz, és rádugva egy n-es wifi router, lersze a kettő egy időben. Ez így megoldható lenne Technocolor modemmel?! Vacak 2 eszköz miatt nemtudok átállni 5Ghz-re...
-
blakey
titán
Már csak azt kéen tudni, hogy nálad milyen platformon nem megy valamint simán elképzelhető, hogy központi hiba van a solgáltatási területeden, mint írtam, a HorizonGo valamiért össze van kötve a boxokkal is, nekem ezt mondták és hajlok abba az írányba, hogy igazuk lehet.
-
MODERÁTOR
Akkor viszont x@r a cucc ami nálad van, ütni kell az asztalt amíg nem adnak egy jót. Gondolom már nem Hitron HGW-t kaptál.
-
air
nagyúr
Sejtettem.
Mellébeszélés, megtévesztés, hazudozás.
Ráadásul szombaton, nem éppen csúcsidőben 15 percig tartott megszülni ezt az orbitális hazugságot.
Ilyen egy korrekt szolgáltató 2016-ban Magyarországon.
Magyarország: mert megérdemlem.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Beri
addikt
válasz Intruder2k5 #45352 üzenetére
Bridge módban minden oké.
-
MODERÁTOR
- Egyébként ugyanez a helyzet több klienssel is?
- Ideiglenesen a saját routert kihagyva, HGW bridge módban is?
- Szomszédokról nem tudsz semmit? Náluk nincs probléma?De szerintem ne küzdj vele, be kell jelenteni, mert ott valami x@r lesz, amin Te nem fogsz tudni segíteni, főként ha több klienssel, saját router nélkül is ugyanez van.
-
blakey
titán
A szolgáltatás minőségével nálam nem volt gond, mindenhol akadásmentesen és jó minőségben nézhető. A HorizonGo tartalmazza a MyPrime és Videótár szolgáltatásokat is, azon kívül, hogy a rögzítést be tudod állítani a MyPrime és a Videotár akkor működik ha van boxod és elmondásuk szerint szoros kapcsolatban állnak és ha nem megfelelő a box szoftvere akkor a HorizonGo-ban nem láthatóak a HD adások, vagy nincs MyPrime és Videotár. Nálam nem voltak HD adók, utóbbi 2 hétben nem működött a MyPrime és a Videótár. Annyi történt 2 hete, hogy az SD-boxot egy HD kártya váltotta, gondolom, és ahogy kiderült utólag is, a sorrendet összekutyulták és nem működött a MyPrime és a Videótár, csak a boxon lehettt nézni, ezt végre pénteken megoldották, megfelelően vitték fel a szolgáltatásaimat, firssítették a boxot és egyelőre minden frankó a HorizinGo-val.
(#45349) air
M4 HD-t nézem és tökéletesen megy. (iOS)[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Na majd nekifutok megegyszer majd lehet, hátha segítenek.
-
blakey
titán
Már leírtam, törölték a szolgáltatásaimat és újból felvitték a megfelelő sorrendben valamint a boxot is úgy frissítették, hogy működjön a HorizonGo is, szoros kapcsolatban állnak, tehát a Videótár és a MyPrime elmondása szerint a boxról indul.
-
-
blakey
titán
A Silverlight egy nagy hiba, de el fog tűnni, ez biztos, viszont 3 napja nálam tökéletesen működik minden platformon, úgy ahogy kell, ez 9 hónapba tellett, de mogoldotta nekem egy hozzáértő üdsz-es. Ezúton is köszönöm neki.
-
-
4Grider
nagyúr
válasz inf3rno #45339 üzenetére
Mindenkinél ugyanannyiba kerül a második médiaeszköz, külön megszívatják a HD csatornákat is nézőket :
https://www.upc.hu/televizio/premium-digitalis-szolgaltatasok/tobb-tv-keszulek/ -
inf3rno
nagyúr
válasz kabelmania27 #45336 üzenetére
Lehetne bridge módot választani most is (úh gondolom ki van kapcsolva), de én nem akarok külön routert rátenni. Pingeltem tegnap 5000-et google.com-ot, és nem veszett el egy csomag se 10ms - 150ms voltak az idők, átlagba olyan 25ms körül. Nekem ez így teljesen korrektnek tűnik. Nem hiszem, hogy a modem részén lenne a gond a rendszernek. Inkább a Windows meg a wifi driver tűnik gagyinak. Kábellel Windows alatt érezhetően gyorsabb minden, mint wifivel, Linux-nál meg nincs különbség, mindkettő ugyanolyan jó. Amint szerzek fúrót, átütöm a falat, aztán megcsinálom normálisan, hogy kábelről jöjjön legalább hozzám. Ezt amúgy is megcsináltam volna, mert nem mindegy, hogy 10MB/s vagy 90MB/s-el jön az adat a belső hálóról.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
blakey
titán
válasz #99546112 #45335 üzenetére
Nekem ne mond, 9 hónap után végre megjavították, most minden működik, nem véletlenül írtam, hogy most jó. a mi a lényeg, a szolgáltatások megfelelő sorrendben legyenek felvíve és az előfizetéshez tartozó box, amennyiben az van, megfelelő szoftverrel legyen ellátva, ugyanis a Horizon Go és a box szorosan együttműködnek. Szóval, nekem most egy hozzáértő ügyfélszolgálatos megtudta csinálni.
-
törölt tag
Nekem azt mondták hogy a hiba lezárásra került, 1 hónapos vizsgálat során de nem tudták megcsinalni mert valami gebasz van a rendszerben kgy a hd adók mindegyike meg sem jelenik horizon-ban. Másoknak sem működik 🙄😩
-
blakey
titán
válasz #99546112 #45322 üzenetére
Nálam működik minden, tegnap egy normális üf-ost fogtam ki, és szépen beállított mindent.
A rögzítés is működik, bár már nem használom, mert a gyerekekhez került a box, minden HD adót látok, MyPrime/Videótár is működik tableten, gépen, telefonon, stb.[ Szerkesztve ]
-
Most, hogy a routert is beletetted, hogyan módosultak a ping idők?
Amúgy tuti vmi egyedi gond, nálam "csak" ubee van, de röhögve tud 1ms alatti válaszidőt.
80 packets transmitted, 80 packets received, 0.0% packet loss
round-trip min/avg/max/stddev = 0.493/0.659/2.183/0.286 ms[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Beri
addikt
válasz kabelmania27 #45320 üzenetére
Átraktam bridge módba, kikapcsoltam a wifree-t (eleve nem volt bekapcsolva elvileg) és most jobb. Ez a "router" ilyen okádék, vagy csak az enyém retardált? A szerelő szerint ez az egyetlen eszköz az 500-as csomaghoz.
[ Szerkesztve ]
-
BUKSIKA75
csendes tag
válasz wjbhbdux #45306 üzenetére
értem az jó csak a box-al mi a helyzet megy marad?nekem kell visszavinnem vagy mi mert a weboldal nem egyértelmű..igazából próba kéne hogy milyen a smartcard a tvben(ci+ meg minden ok de használva még nem volt..mert ugye amugy 0ft a mediacard ezért probálnám bár a boxal nincs bajunk csak sok a távirányitó már) ezért kellene
-
inf3rno
nagyúr
-
MODERÁTOR
válasz inf3rno #45325 üzenetére
Akkor telefon a 1221-re, és ott tiltasd le ha nincs rá szükséged. Mellesleg nekem is 3208 modemem van, ami nem wifi-s, ettől függetlenül ott volt az opció az online ügyfélszolgálaton, ahol le le lehet tiltani.
Szolgáltatásaim -> UPC Wi-Free beállítások
Egyébként megy a wifree? Látszik az ssid?
[ Szerkesztve ]
-
inf3rno
nagyúr
válasz Intruder2k5 #45324 üzenetére
Már hosszú évek óta wifi modem van nálunk...
Egyébként csak az zavar ebben a wifree dologban, hogy a UPC az én kontómra építi ki a saját szolgáltatását, amin ő pénzt keres. Errők tájékoztatást nem adtak, a beleegyezésemet nem kérték, stb. Ebbe a logikába elég jól beleillik az is, hogy a fenti módon nehezítik meg, hogy kikapcsoljam a modemen a wifree-t.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
MODERÁTOR
-
inf3rno
nagyúr
válasz kabelmania27 #45320 üzenetére
A wi-free-t hogyan lehet kikapcsolni? Néztem a my upc.-n, de azt írja, hogy nincs wifi modem nálunk...
Buliban hasznos! =]
-
törölt tag
Remélem hogy a Horizon boxok bevezetésével végre megcsinálják a rendszert és lehet az appon belül is majd az összes HD csatornára felvételt beadni, de lehet hogy ebből még ekkor sem lesz semmi,msanda gyanúm. 😅😅
-
Beri
addikt
Üdv!
Tegnap kötöttek hozzánk überfájber 500-at, de az élmény pocsék. Kapcsolatot felépíteni rendszeresen nem sikerül, egy sima weboldal (mondjuk ez) betöltése ~1 perc. Ha felépül a kapcsolat valamivel, akkor a sebesség nagy része is meg szokott lenni (tegnap este mértem 500M felett is, most 90.140). Bixre 30-40ms a ping. Google DNS szerverével is ugyanez, tehát nem a DNS requesteket szolgálja ki lassan a UPC defaultja.
Eszközt újraindítottam 200x, routerként működik perpill. -
Uthenger
aktív tag
válasz Abysmal #45315 üzenetére
Ha csak a net nem mukodik minden mas ok, akkor 1221
Telefonon engedelyezni kell az adatkapcsolatot+be kell allitani az apn-t, es aktivva tenni az apn-t,
Ott legyen a potty...
Ha ezt megnezted akkor lehet vmi hiba tortent, hiaba varsz magatol kesobb se lesz joFekete, full cover üvegfóliák Xiaomi, Huawei és Samsung telefonokhoz. OE-KVK, BMF-KVK (Kandó) tankönyvek. Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/uthenger
-
Topikgazda
-
Abysmal
aktív tag
Sziasztok!
A UPC Freedomhoz szeretnék egy kis segítséget kérni. Ma érkezett meg a kártya, aktiváltam, az oldaluk alapján beállítottam a telefonon a mobilnetet, annyi különbséggel, hogy nekem Nokia Lumia 925-öm van, nem 930 (ennek a leírását követtem). Ennek ellenére nincs net. Van valakinek valami ötlete, hogy mit kéne még tennem az oldal leírásán kívül, hogy működjön?
Amikor aktiváltam, akkor az automata mondott egy olyat, hogy az aktiváció legfeljebb 72 órán belül lezajlik. Lehet, hogy itt ezzel van a gond és csak várnom kell? A telefonálás azonnal működött.[ Szerkesztve ]
-
Zitronensaft
aktív tag
Esetleg,nagyon elvétve előfordulhat,hogy bent van még egy csomagszűrő,amiatt előfordulhat,hogy felsőbb frekvenciákon nem tudsz hangolni... próbálj meg kézi kereséssel 630 mhz fölött keresni,ha onnantól nincs semmi,akkor valószínű ez a gond. Ezenkívül némelyik tv a 112,120, és 128 mhz-ekre automata hangolásnál nem keres rá,ez is kb 24 csatorna hiányt okozhat..
-
Ptech
addikt
Sziasztok,
Találkozott már valaki ilyen hibaüzenettel?
Online szeretnék internetet+telefont+kábelTVt megrendelni, a szolgáltatás kereső szerint a kiválasztott csomag a címen elérhető.
Semmi infót nem látok hogy miért nem lehetséges a megrendelés... -
inf3rno
nagyúr
válasz BomiBoogie #45307 üzenetére
Nekem 401/22, de mondta a srác, aki beszerelte, hogy valszeg még nem lesz teljes a sebessége. Nekem is akad az oldalak betöltése, meg néha 1-2 másodpercre megszakad a kapcsolat a szerverekkel játék közben. Én az előbbit a Firefox-ra fogom, mert már elég régóta fenn van, és kezd hülyén viselkedni. Gondolom eltörhetett benne valami, aztán újra kell rakni. A másodikat meg a játék szerverre fogom, mert úgy néztem, hogy mások is kifagynak néha. Nem tűnt úgy packetloss tesztek alapján, hogy bármi baja lenne a modemnek. Azért majd böngészgetek később Linux alól is, szóval ha tényleg van valami nálam is, akkor majd küldök update-et.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
MrCsiT
addikt
válasz Gubek-Einste #45278 üzenetére
E szerint: "Kezel IMAP protokollt a UPC szervere?
Sajnos nincs lehetőség IMAP beállításokkal használni a levelezést. Amennyiben Windows 8 vagy újabb operációs rendszert használ, kérjük ne használja a gyári levelezőprogramot."olyan sok lehetőség nem áll rendelkezésre felvenni egy fiókot.
Az otthoni gépén/akármin akkor mégis, hogyan látja a naptárát? Lokális lenne, és nem UPC-s?
[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz n@p@lm #44993 üzenetére
Nálam is a héten üzemeltek be egy ugyanilyen routert, de nem tapasztaltam akadozást.
Ezt buta kérdés, de wifiről nézed vagy kábellel? Előbbinél ezer más dolog lehet.
Nekem kábellel ilyen értékeket ad,, 487/23.
-
blakey
titán
HorizonGo
2 héttel ezelőtt jeleztem, hogy HorizonGo-n nem megy a Myprime/Videotár, az volt a válasz, hogy nem is fog, persze hiába mondtam, hogy a szolgáltatásaimnál szerintem a sorrend nem jó, ők mondták, hogy minden tökéletes, leráztak. Persze hagytam egy kicsit pihenni a dolgot és ma megint felhívtam őket, egy srác vette fel, megértette a problémát és kért 10 percet. 10 perc műlva kipróbálta és működik, később felhívott és az volt valóban a hiba, hogy a szolgáltatások nem megfelelően voltak rögzítve. a MyPrime/Videotár szolgáltatás szoros összefüggésben van a boxszal, tehát én azon keresztül használom a HorizonGo segítségével, a boxszra is küldött frissítést, bár ezt nem ellenőríztem. Szóval most működik a HorizonGo.
-
Faby
senior tag
válasz Gubek-Einste #45297 üzenetére
Kösz, ezek megvannak hiánytalanul.
A barátok azok, akik jól ismernek és mégis szeretnek Téged!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Anime filmek és sorozatok
- Filmvilág
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OTP Bank topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Dell Latitude E5530 laptop (15,6FHD/i5-G3/8GB/500HDD/MagyarVilágítós)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest