Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz leikomessi #44599 üzenetére
Értem, ebben az esetben egyszerűbb volna a helyzet ha más csatornán lennének ezek a műsorok
Vagy elmegy két koax egymás mellett vagy nem+ha van benne egy kanyar akkor esélyes hogy megszorul.[ Szerkesztve ]
-
leikomessi
aktív tag
válasz kabelmania27 #44598 üzenetére
Az a baj Digi Sport csatorna egyáltalán nincs a UPC kínálatában. (Angol bajnokság, MotoGP amik igazán érdekelnek. Utóbbit még felvételről is megnézem de a focit nem.)
Árban nem rossz ez a dupla megoldás. Kérdés, hogy a kábelcsatornába be tudunk-e húzni két koaxot, de vékonyabb változattal csak megoldjuk ha holnap a szerelő nem tud rá megoldást.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz leikomessi #44595 üzenetére
Ha rendelsz trio csomagot nem kell másik bejövő koax, hátrány hogy pár adás nem lesz de attól még biztos marad jópár nézhető csatorna, upc oldalon megtudod nézni a tévékiosztást.
[ Szerkesztve ]
-
Yogi Bear
aktív tag
Sziasztok!
Elsősorban LG UF85xx készüléket UPC mediacarddal használó topik társaktól érdeklődnék.
Az UF85xx tv-kre kiadott 04.00.70-es fw frissítés nálam (és az LG szerviz szerint több más tulajdonosnál is) azt a hibát okozza, hogy több csatornát (SD és HD is) a kártya nem tud kikódolni, a képernyőn a "Kódolt" felirat látható. Ha kihúzom a kártyaolvasót a tv-ből, majd néhány másodperc elteltével visszadugom, akkor az adott csatorna bejön, de több más csatorna így sem, ez a megoldás mindig csak az éppen nézett csatornánál működik. A smart card (nem a modul) szoftververziója 1.1.0.
LG szerviz szerint a smart card szoftververziója a gond, ebből 1.2.0-sal működik, rajtam kivül 5 másik bejelentőnél a UPC cserélte a kártyát 1.2.0-ás verziójúra és azóta működik.
UPC szerelő kint volt nálam és utána is kérdezett, de azt mondta, hogy nekik csak egy féle kártyáik vannak, ezért és mivel ez a készülék nincs fent a mediacard által támogatott eszközök listáján (aka "white list", ami nem mellesleg kb. 2 évvel le van maradva), ezért csak a set top boxos megoldást tudta megoldani, de nekem ez nem jó, mert ennek a set top boxnak tragikusan rossz képe van, legalábbis a tv saját tunerén keresztül feldolgozott képhez képest.
Az lenne a kérésem, hogy aki ráfutott ugyanerre a hibára az írja már meg, hogy nála hogyan oldották meg, ha megoldották?
Jöhet privátban is.
(Ugyanezt betettem az LG LCD és LED TV-k topicba is)
Üdv YB
Tags: UF85; upc; media card
[ Szerkesztve ]
.: LG 22LD350 .:. LG 55LW659S .:. LG 55UH8507 .:. Onkyo TX-SR607 .:. Onkyo TX-NR676 .:. Magnat Motion 880 :.
-
_seth_
veterán
válasz kabelmania27 #44589 üzenetére
Sikerült, köszi
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
leikomessi
aktív tag
válasz 4Grider #44592 üzenetére
Ez elszomorít. Köszönöm.
Az a baj, hogy a lakásban nem elérhető a nagy sebességű Digi net. 8 megabitet kínálnak 3500 forintért. Nem tudták megmondani mikor lesz gyorsabb. Akkor inkább a 30 megabit.
Tévé esetében pedig más nem érdekel engem csak a sport, a legjobbak pedig a Diginél vannak.
(Előző tulaj csak Diginél volt igen, de a nyolc megát én nem akarom.)
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz leikomessi #44590 üzenetére
Nem jön egy kábelen. Két dudás egy csárdában nem fér el. Nem megy két szolgáltató egy kábelen, szerintem az előző tulajnál sem ment.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
4Grider
nagyúr
válasz leikomessi #44590 üzenetére
Természetesen nem lehet egy kábelen két szolgáltató.
Amúgy annak már mi értelme, hogy a UPC-től kérsz netet, amikor az drágább és rosszabb mint a Digi-é?[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz kabelmania27 #44584 üzenetére
& (#44583) Gubek-Einste Köszi!
A ussnr kibontva mi?
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
leikomessi
aktív tag
Sziasztok!
Egy gyors, ám lehet buta kérdést szeretnék feltenni.
Holnap kötik be a UPC Fiber Power 30 internetet. A szobában van egy koax kábel. Gondolom erre lesz rákötve a modem.
Viszont később szeretnék Digi kábel tévét is köttetni.
Ugyanezen kábelen jönne az is egy elosztóval?
(Előző tulajnak mintha így lett volna.) Nem lenne jó ha tákolni kéne.Tehát lehet egy koax kábelen két szolgáltató? (UPC net és Digi televízió.)
Előre is köszönöm szépen a választ!
-
_seth_
veterán
válasz kabelmania27 #44587 üzenetére
Ha bridge módra állítom akkor a routert mit kell beállítani? Dynamic ip vagy kérni fog valamilyen bejelentkezési adatot?
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
kabelmania27
Topikgazda
-
_seth_
veterán
TC7200.U és TP-Link 1043ND v2-t hogyan célszerű összekötni? A cél az lenne, hogy a TC7200.U csak modem legyen, vagy lehet akár router is de wifi nélkül és a wifit a 1043 szolgáltatná a lakásban. A 7200.U a lakás másik oldalán már mobilról netezni is gyenge + a tp-linkre rákötnék egy nyomtatót is, így nyomtatáshoz nem kellene kábellel foglalkozni.
-
BUKSIKA75
csendes tag
válasz Intruder2k5 #44581 üzenetére
köszi már okosodom,most már csak kikéne deritenem/deritenünk hogy az acer e725 emachines-ban cserélhető-e,mondjuk neten láttam egy helyen árusitani akkor talán igen..
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
-
ledgeri
nagyúr
Hol tudnám megnézni, hogy a környezetemben az elmúlt fél orában mi történt? Mert eléggé fura dolgok történnek mostanában. (le-le szakadozások, miközben a modemledek nem mutatnak semmi változást a normál működéshez képes...
Kezd zavaró lenni.
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
MODERÁTOR
-
BUKSIKA75
csendes tag
válasz Intruder2k5 #44579 üzenetére
értem elvben az van valami broadcom 802.11g...akkor ezt cserélni vagy frissiteni vagy uj latop?
-
MODERÁTOR
-
BUKSIKA75
csendes tag
Üdvözlet újként egy több lépcsős probléma megoldás segitsége lenne a kérés...pár napja van bekötve upc fiber power 30mbit,bronze tv..a sebesség azonban sosem 30 31 a laptopon csak eddig 22 23 speedtesten,az iphone-on mérve még 31,5 is rendszeresen...a laptop is wifin kapja kb 1-2 méterről a jelet csak én használom a netet,a upc wi free ugyanazon a csatornán van kb pont 10mbittel de állitolag ennek nem lehet köze..kérdésem hogy hogyan lehetne a laptopon is kb 30ra felvinni a sebességet?mert a telefonon simán megy a sebesség tehát kábel ilyesmi jo lehet a lakásban..a netsurveyor szerint egy csatin van a wi-free és a saját upc net de ez meg elvben külön csatin kéne azt irták máshol..szoval ötleteket kérnék ha szabad előre is köszi mindenkinek(a modem technicolor...)
-
_seth_
veterán
válasz kabelmania27 #44574 üzenetére
Köszönöm
-
_seth_
veterán
Technicolor TC7200.U modemhez milyen telefont lehet csatlakoztatni? Egy mezei analóg készülék elegendő lenne? Ahogy látom sima 4 érintkezős telefon csatlakozója van, az IP telefonoknak RJ45-ös szokott lenni.
Másik kérdés: a bronz telefoncsomagban milyen percdíjak vannak? Fiberpower 25-ös net van mellé + tv, ha ez segít A upc oldalán már egyik csomagot sem találom meg.
-
csabi63
senior tag
válasz cris78 #44561 üzenetére
Én pedig most hívtam fel őket, hogy itt a nyakamon a My Prime, de jó lenne megszabadulnom tőle. Már nincs nálam box, 3 médiakártyám van, megsüthetem a médiatárat.
Erre azt mondja a hölgy, a hűség miatt levonnak 10 rugót és rendben vagyunk. (Vagy fizetem tovább havonta az 1490-et, ami annál jóval több lesz.) Így jártam, a következő hónapban levonják a pénzt. Ez van...vagy mégsem.
A beszélgetés után 3 perccel visszahívott ugyanaz a hölgy. Konzultált a főnökkel. Méltányosságból elengedik a kötbért, mert amikor kötöttem a szerződést, még volt nálam box. De mivel már nincs, egy olyan szolgáltatásért fizetek, amit nem tudok használni. Remek.
-
Nakivagyok
tag
Költözéskor másnak is napokig nem ment a myUPC és nem aktiválódott a nagyobb netcsomag?
Nálam már 3 napja ez a helyzet, és a Facebookos ügyfélszolgálat ezzel a szöveggel rázott le:
"Rendszereink alapján, a költöztetés befejezésének időpontja 2016.02.03. Amennyiben folyamatok lezáródnak rendszereinkben, akkor újra elérhetővé válik a funkció.
Addig is türelmedet és megértésed szeretnénk kérni."Majd 23:59-kor fog helyreállni minden?
-
törölt tag
válasz Intruder2k5 #44565 üzenetére
Szia, köszi, a 3-as és az 5. pontok miatt ez bizony bukta a szemszögemből. Köszi, akkor UPC kihúzva
-
Melack
veterán
Sziasztok! UPC mobil kapcsán kerestem az oldalon, de nem találtam megoldást: magán előfizetőként (net+kábelTV) mennyi UPC Mobil előfizetése lehet a szerződési számunknak?
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
MODERÁTOR
válasz #41133696 #44562 üzenetére
Szia!
1. Csatornakiosztás
2. Ingyen semmit sem adnak, de benne van a csomag díjában.
3. Több TV készülék
4. GoTo 1
5. Sajnos ezt passzolom -
blakey
titán
válasz #41133696 #44562 üzenetére
A upc.hu-n mindenre választ kapsz.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
törölt tag
Helló, pár kérdésem lenne:
1. UPC-nél van e FilmBox Live előfizetés?
2. Az első CA modul vagy STB 0 Ft/hó bérleti díjjal van e kiszállítva?
3. Koax területen mennyibe kerül a második illetve harmadik egység (CA modulok) havonta?
4. Van pár csatorna ami kellene:
SD-ben M3
HD-ben:- Animal Planet HD
- Discovery Science HD
- Discovery Showcase HD
- HISTORY
- ID Xtra HD
- Nat Geo Wild HD
- National Geographic Channel HD
- OzoneNetwork
- Spektrum
- Travel Channel
- FilmBox Extra HD
- M1
- DUNA
- DUNA World5. Invitelnél van olyan, hogy Star Max, ahol havonta 1200 Ft-ért lehet normál azaz nem emelt díjas vezetékes számokat hívni. A UPC-nél ez hogy van? Illetve mennyibe kerül? Számhordozásnak mennyi a költsége?
6. Kb ezekkel a követelményekkel, és minimum 100 Mbps-os sávszélességgel (Berettyóújfaluról van egyelőre szó, és most fedik le a kertvárosi részt akár 500 Mbps-os sávszéllességet kínálva), mennyibe kerülne mindez?
Milyen esetleges rejtett költségek lehetnek?[ Szerkesztve ]
-
cris78
őstag
válasz kabelmania27 #44558 üzenetére
Nem is kértem... decemberben talán 3-4 filmet néztünk meg a videótárral együtt.
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
Orgi
addikt
Köszi mindenkinek a hozzászólását
-
válasz Intruder2k5 #44556 üzenetére
Nem arra gondolok, hogy mindenkinek árat emel, hanem ahogy a honlapon is szerepelnek az akciós feltételek. pl. Fiber Power 120 5490 Ft/hó (az első 2 hónapban, utána 6490 Ft/hó) ill. a másik ugyanez, csak sebességgel, hogy az első pár hónapban egyel nagyobb csomag sebességét kapod meg, aztán visszazökken a szerződés szerinti csomag sebességére.
az igénybevétel első 4 hónapjában az eggyel nagyobb internetcsomag le- és feltöltési sebességeit díjmentesen biztosítjuk. Az 5. hónaptól a +20 Mbit/s és a +70 Mbit/s sávszélesség díja 1500 Ft/hó, a +120 Mbit/s sávszélesség díja 2500 Ft/hó.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
MODERÁTOR
-
-
MODERÁTOR
-
Orgi
addikt
válasz Intruder2k5 #44552 üzenetére
Köszi a választ! Régebben mikor olvastam ezt a topicot láttma, hogy nem túl jó az az Ubee modem, szóval direkt kérdeztem és Ciscot mondott a hölgy (bár azt is mondta, hogy az én régi Ciscom is jó 500-as netig). De van külön routerem (igaz nem egy mai darab, azért is kértem az ingyenes wifis modemet), szóval ha nem az igazi az újjal vmi, max beüzemelem azt is... de akkor a többi része oké a dolognak, ez igazán nagylelkű ajánlat szerintem
-
MODERÁTOR
-
Orgi
addikt
Sziasztok,
jelenleg lejárt hűséggel 3500.-Ft-ot fizetek kb 30-as netért, amivel teljesen elégedett vagyok és egy régi Cisco modemem van. Most hívott egy üzletkötőjük, hogy ha bevállalom a 2 év hűséget ugyanennyiért adnak 120-as netet és új Cisco modemet, már wifiset. Ez annyira kedvezőnek hangzott, hogy rábólintottam a telefonban, ugye nem volt vmi apró betűs rész, ami esetleg nem hangzott el?
Előre is köszi -
cris78
őstag
Most hívott a UPC. Látják, hogy decemberben kipróbáltuk a myprime-ot. Most lenne lehetőség 1 év hűséggel első hónap 0Ft, aztán 1490-ért előfizetni. Mondom köszi, de nem. Ha az ár a gond akkor 24 hónapos hűséggel 990-ért. Köszi, nem. Látjuk, hogy speciális csomagban vagyunk, így megkaphatjuk 500Ft-ért.
Nem éltem vele, mert nem használjuk ki....Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
Topikgazda
válasz Intruder2k5 #44548 üzenetére
Külső cég végzi az eszközöknek a javítását/felújítását.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
MODERÁTOR
-
Levi123
senior tag
válasz Intruder2k5 #44545 üzenetére
Köszi az infot, hasonló válaszra számítottam, mert a menü is UPC logós stb.
Egyébként mit csinálnak a használt visszaadott modemmel?
Kidobják vagy felújítva/újracsomagolva átadják új ügyfeleknek?Levi
-
petakpa1
őstag
válasz Jamboo529 #44514 üzenetére
Én nemrég költöztem új lakásba. Előző tulajnak volt tv-je és netje is. Hogy tv analóg vagy digitális volt-e azt nem tudom. Mindenesetre a régi lakásomból áthoztam a HGW-t rákötötem a koax-ra és ment a net. Kábel be a tv-be és analóg adás is van. Digitális tv-t nem tudom kipróbálni mert nincs boxom a tv pedig csk DVB-T-t tud.
Ez alapján én azt gondolom nem nagyon foglalkoznak a notv szűrővel, sőt az én lakásomba jövő kábelt le se kötötték a földszinten elhelyezett szekrényükben lévő egységükről, így netem is van.
[ Szerkesztve ]
"... Feltalálom a hidegfúziót oszt reszeltek az amcsiknak...":)))
-
MODERÁTOR
-
Levi123
senior tag
válasz 4Grider #44535 üzenetére
Csütörtökön jön a technikus kollégájuk ma hívtak. Aztán lehet cserél modemet, de ha nem upc oldali hiba akkor 1500 Ft-ot kell fizetni - mondta az ügyintéző. Mintha rémisztés lett volna, hogy biztos azt mondom ok inkább maradjon rossz a net csak nehogy 1500 Ft-ot kelljen fizetni. Majd megbeszélem a szerelővel, hogy adjon másik modemet - úgyis kap mindig kávéravalót
@(#44538) vg:
érdekes akkor működik a nem általuk forgalmazott modemmel? Nem saját FW van ezeken a készülékeken. Mikor kaptad a cisco modemet? Mert mostanában már nem adják csak a TC-t - azt mondta az ügyintéző.[ Szerkesztve ]
Levi
-
Topikgazda
válasz Nakivagyok #44540 üzenetére
Klónozni kellene a korábban használt router-nek a WAN oldali MAC címét az újba.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
vargalex
félisten
válasz Nakivagyok #44540 üzenetére
Szia!
Áramtalanítsd a modemet és a routert. Majd kapcsold be a modemet. Ha online, akkor a routert is.
Persze, ha minden jól működik, akkor elég egy modem restart is.[ Szerkesztve ]
Alex
-
Nakivagyok
tag
Lecseréltem a routerem TL-WR841N-ről TL-WR1043NDv3-ra. A gondom az, hogy nem kap IP-t a modemtől az új router.
Minden gyári beállításon:
- WAN Connection Type: Dynamic IP
- MTU size: 1500
- default DNS
- Host name: TL-WR1043ND
- Unicast DHCP offolvaMi lehet a gond? Kábeleket ellenőriztem, a "planéta ikon" folyamatosan villog a routeren.
-
Jamboo529
senior tag
válasz Zitronensaft #44528 üzenetére
Biztos neked van igazad, én csak azt mondom, amit látok. Alap esetben a TC bridge módban van nekem. Laptopon, vagy telón ha inssiderrel vagy egyéb wifi hálózat figyeló appal nézem, akkor van egy wifi jel, ami rejtett, és én csináltam, valamint van a wifree jele. A vezeték nélküli hálózat ledje villog ilyenkor a készüléken. Ha megnyomtam a gombot, a led nem világított, valamint a progik nem érzékelték egyik wifi jelét sem. A következő gombnyomáskor minden visszaállt eredeti állapotba.
-
vg
addikt
válasz Levi123 #44534 üzenetére
Nekem régen sokáig Cisco 3208 modem volt, azt lecserélték ubee-ra, azt viszont visszacseréltettem Cisco-ra és kaptam egy 3925-t, majd vettem egy Cisco 3212-t és azt én cseréltem ki, regisztráltam be. Az oldalon még mindig a ubee-t írja. Most mindhárom Cisco modemem megvan.
-
4Grider
nagyúr
válasz Gubek-Einste #44536 üzenetére
Az én "ügyfélélményemet" szerencséjükre nem kérdezték. Gondolom emiatt a díj miatt emelnek nekem megint 300 Ft-al...
-
Topikgazda
-
Levi123
senior tag
válasz Gubek-Einste #44460 üzenetére
Ma hívott az ügyintéző, hogy gyakorlatban is újra regisztrálhatom a modemet, csak nem fog sokáig működni, mert az ő rendszerükben már a TC van beírva. Kérdezem tőle mi lenne ha újra beírná a régit?
Válasz: azt nem lehet, mert ez jobb és újabb modem.Másik téma ami itt érint pár embert az a config fáj le- betöltési hiba.
Erre meg azt mondta, indítsam újra a modemet csináljak egy hardresetet, csavarozzam le a koaxot várjak kicsit majd újra csatlakoztassam.Mondtam neki, hogy fórumon sokat olvastam erről a csodakészülékről csak sajnos nem az előtt, hogy hozzám is ilyen került..
Mondta, hogy jó készülékek ezek, nincs velük baj. Csak mondom az újraindulásokat, nem válaszoló oldalakat stb.
Erre annyit mondott, hogy nem sokára jön egy javító szoftvercsomag a TC készülékekhez. Ezek szerint csak tudnak róla, hogy problémás.
Most is mondta az ügyintéző, hogy kivonják a régi cisco modemeket.Íme az általuk jónak ígért javítás eredménye (ugyanaz a hiba):
2016-02-01 19:40:05: [Minor] SW upgrade Failed before download - File not Present
2016-02-01 19:40:05: [Info] SW Download INIT - Via Config file fiberpower120_sip.cfgLevi
-
Annyira lehangoló ez a szinvonal:
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
gabikiraly2
aktív tag
válasz Gubek-Einste #44531 üzenetére
Igen, az van rá írva. De kipróbáltam egy másikkal, ami úgyszintén CAT5E. Azzal már jön rendesen a sávszél. Köszi a segítséget mindenkinek!
Csend a lelke mindennek!
-
Topikgazda
válasz gabikiraly2 #44530 üzenetére
Kábel biztosan min CAT5E?
-
gabikiraly2
aktív tag
válasz Intruder2k5 #44529 üzenetére
Megtaláltam és átállítottam erre: 1Gbps full duplex. De még mindig csak 100 Mbps a sebesség.
Csend a lelke mindennek!
-
MODERÁTOR
válasz gabikiraly2 #44527 üzenetére
De én nem azt a beállítást mondom ami a képen van, hanem az alján látható Speed & Duplex-et, csak arról nem találtam képet. De a sebességre az vonatkozik.
-
gabikiraly2
aktív tag
válasz Intruder2k5 #44526 üzenetére
Ez a beállítás elméletileg így van. A hálókártya saját drivere van fent.
Csend a lelke mindennek!
-
MODERÁTOR
válasz gabikiraly2 #44525 üzenetére
Speed & Duplex alatt kellene lennie.
Fel van téve a hálókártya saját Windows 10 drvere, vagy csak az oprendszer által felpakolt generic driver?
[ Szerkesztve ]
-
gabikiraly2
aktív tag
válasz Intruder2k5 #44524 üzenetére
Win 10 van a gépen, sehol nem találok ilyen beállítási lehetőséget...
Csend a lelke mindennek!
-
MODERÁTOR
válasz gabikiraly2 #44523 üzenetére
Eszközkezelőben próbáld meg fixen Gbit-esre állítani a hálózati adaptert.
-
pjen
félisten
válasz gabikiraly2 #44520 üzenetére
Ha 100 as neted van a 80 jó érték a UPC nem garantál 100 at.
-
Jamboo529
senior tag
válasz Zitronensaft #44518 üzenetére
Hát nem tudom de nekem a gomb nyomogatása ki be kapcsolgatja a wifit. Legalább is a zöld ledek erről árulkodnak.
Gabikiraly2: a hálózati kártya a gépben gigabites? Milyen netre fizettél elő? Neten mit irnak a upc ügyfél szolgálati menüben? Ja és a vezetékeket ellenőrizni kellene. Meg a csatlakozókat.
[ Szerkesztve ]
-
gabikiraly2
aktív tag
Sziasztok,
A mai nappal én is UPC-s lettem. CH7465CE típusú modemet kaptam. A következő a problémám:: UTP (CAT5E) kábellel van összekötve az asztali géppel. A sebesség csak 100Mbps. Igy a speedtest 80Mbps körüli sebességet mutat. Mit rontok el?
Köszi
GáborCsend a lelke mindennek!
-
dareee
tag
üdv,
ma betettem egy mediacardot egy samsung f6100 tv-ben(gyári software), nincs rajta a listán de működik. igaz bekapcsoláskor lassan jön a jel,kb olyan 5-8 másodperc de van adás mintha boxról néznéd. Bekapcsolás után egész gördülékeny, bár a Guide gombnál nincs kis kép.akinek van hozzáférése ehhez: link a táblázathoz kérem írja be :p ha kell küldök képet
[ Szerkesztve ]
Lenovo loq 15
-
MODERÁTOR
-
Jamboo529
senior tag
válasz Intruder2k5 #44510 üzenetére
Mondjuk korábban (jó pár évvel ezelőtt) volt kábeltv előfizu is. Ahogy vissza lett mondva, felrakhatták utólag a szűrőt? Gondolom az kint az oszlopon lesz és nem bent a padláson.
Lehet ezt tesztelni valahogy, anélkül, hogy STB-t kellene venni? Analóg kábelcsatorna van ingyenes? Vagy csak a digitálisok lettek kódolatlanok?
Sajna a TV régi, nincs dvb-XXX tuner benne.[ Szerkesztve ]
-
Melack
veterán
Mert vannak olyan "tények", amiken egyesek nem tudnak felülemelkedni. Nekik elég nehéz ész érvekkel elmagyarázni a dolgokat. Én is tapasztaltam ilyet, adott személyt a gyakorlati tapasztalatok "győzték meg". Ott az antenne lett "leárnyékolva"...
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
MODERÁTOR
-
Jamboo529
senior tag
Nos kedves fórumlakók, aki eddig a falat kaparta, mert bizonytalanságban hagytam ; annak elmondanám, hogy fejet hajtott a UPC! Írásos tájékoztatást kaptam, hogy elismerték a hibát! Valóban tévesen számláztak, úgyhogy a szerződés szerinti alacsonyabb áron fogom jövő hónaptól kapni a (z)internetet.
Kíváncsian várom a következő havi számlát.
Tanulság: ne hagyd magad, egy idő után megtörnek, ha jogos a panaszod.Más:
Most olvasom, hogy néhány adó valóban kódolatlanul fogható a UPC-nél?
Az mit jelent? Ha van pl csak internet előfizu, és ol egy régi crt tv, akkor elég csak megosztani a koax kábelt, venni egy alkalmas STB-t és bekötni a rendszerbe, és már megy is a "2x" csatorna?
Vagy mindenképp meg kell rendelni valami féle tv csomagot is?[ Szerkesztve ]
-
-
Tamás34
senior tag
válasz #42308056 #44501 üzenetére
Anyám Orion TV-je szokta kiírni ezt a szöveget, ilyenkor újra csinálok mindent és jó lesz!
Van olyan időszak is amikor csak úgy magától nem lehet csatornát váltani, ilyenkor kártya ki újra beprogramozás majd kártya be és megint jó lesz egy darabig! Havonta kb. 2-szer csinálja ezeket![ Szerkesztve ]
LG48C2OLED- Samsung Galaxy S23 Ultra-Garmin instinct 2-Amazfit Balance Grey
-
MODERÁTOR
válasz #42308056 #44502 üzenetére
Biztos hülye kérdés, de próbáltad már kivenni, megmozgatni, esetleg kifújni, visszadugni...? Korábban írt itt valaki olyat, hogy nála is laza volt a kártya a modulban, mintha vékonyabb lett volna a kelleténél, ezért bizonytalanul működött. Azt hiszem egy papírlapot szorított be a kártya mellé, úgy dugta vissza a modulba.
-
4Grider
nagyúr
válasz #42308056 #44500 üzenetére
Ott kezdődik, hogy a kártyának semmi köze ahhoz, hogy hány csatornát lát a tv-d. Kártya nélkül is be kell tudnod hangolni az összeset. Csak a kódoltakat nem tudod nézni.
Húzd ki a kártyát, hangold újra a tv-t, ha megvan az összes digitális adó, akkor visszadughatod a kártyát, ha nincs, akkor ott valami tv vagy kábel probléma van. -
törölt tag
válasz #42308056 #44501 üzenetére
Frissítettem a tévé szoftverét, illetve nézelődtem a beállításokban:
- A tévé be tudja olvasni a kártyamodul tulajdonságait
- Viszont a kártya tulajdonságait nemEbből arra következtetek, hogy tönkrement a kártya. Létezik ilyen?
Elnézést a sok hsz-ért és köszönöm előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- SSD kibeszélő
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Villanyszerelés
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest