Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Bestbuy játékok
- Automobilista 2
- Nintendo Switch
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- PlayStation 5 Pro teszt
-
GAMEPOD.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyrael
senior tag
Sziasztok, Tiger hez hasonló problémával küzdök (#117293), Arris modemmel bridge modban hasznalom(tam) joideje a szolgaltatast problema nelkul, de kb 2 hete (7.-en) elkezdett percekre szakadni a net.
Viszonylag hamar kiderult hogy mikor szakad a net akkor az tortenik hogy az Arris modem indul ujra, es emiatt nyilvan leszakad a routeren a WAN port, illetve azt tapasztalom hogy neha nem is sikerul magatol visszacsatlakozzon, hanem a routeren is ra kell nyomnom a WAN config fulon az apply -ra (vagy ha kihuzom majd visszadugom a modem es router kozott az utp -t az is mukodik).
Mivel erre a hetre volt vodafone -tol elore bejelentett halozatfejlesztes karbantartas, ezert fajo szivvel de elviseltem, viszont a karbantartas veget ert, de a problema megmaradt.
Nyilvan tettunk hibabejelentest, volt mar kint (ugyanaz a) szaki 2 alkalommal, megnezte a bejovo jelszintet, az szerinte rendben van, illetve mar a modem(tapcsatlakozostol) is ki lett cserelve, de a hiba tovabbra is megmaradt.Itt egyreszt elkezdett magyarazni hogy o nem informatikus, es ezen kivul o nem tud mast csinalni, masreszt felemlegetett torteneteket, hogy mas ugyfelnel a vodas wifin logo sok es/vagy bugos kliens okozott mar hasonlot.
Nyilvan megbeszeltuk hogy dehat bridge modban van a vodas keszulek, tehat a routeremen es a vodas set-top boxon kivul nincs direktben semmilyen mas eszkozzel osszekotve (es a wifi sincs ilyenkor bekapcsolva rajta) de tovabbra is azon az allasponton volt hogy biztosan valamelyik eszkoz indukalja a problemat a halozaton.
Mentem egy kort es leszedtem kb. minden eszkozt a halozatrol, illetve vettem egy uj routert is (ez mar amugy is aktualis volt hogy ki tudjam hasznalni a gigabites netet), de igy is jelentkezik a problema.
Csatolok kepet a jelszintekrol meg hogy milyen toldo van a koaxon, ha ez alapjan van barkinek otlete/javaslata akkor irjon batran mert en kb. kifogytam az otletekbol.
Legroszabb esetben nyilvan meg lehet probalni bridge modbol visszavaltani routerbe, es kikapcsolom a wifi -t es berakom a sajat routert dmz -be, de azert szar lenne a dupla natolas meg a 24 orankenti bontas.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs