Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kekedi
senior tag
Nekem is hasonló a probléma. Lassan tölt be mindent.
Speedtest is mire beindul... De közben nagyon jó sebességet mér... Nem is értem.Modem ujrainditas segít nekem is, egy darabig.
(Debrecen belváros) -
gduck
addikt
válasz Tomi881 #119497 üzenetére
Ha visszaolvasol picit, látod hogy sokaknak van ugyanez a gondja.
Nem tudni mi okozza, nekem speciel modem módban van és tökéletesen működik.
Összefüggésben lehet a mostani firmware frissítéssel is és simán lehet, hogy központilag haldoklik valami, amit nem vesznek észre...
[ Szerkesztve ]
-
Tomi881
tag
4 napja tapasztalom, hogy az oldalak betöltése siralmas, mérésnél viszont a sebesség maximális a díjcsomagomnak megfelelően. Minden nap fel kell hívnom az ügyfélszolgálatot, mert behal a net. Frissítik, újraindul. Aztán jó ideig-óráig, és megint kezdi ugyanezt.
Nem értem mi okozza ezt a problémát, de elég idegesítő. Félnaponta nincs kedvem újraindítgatni a routert (Emta 3.0 fehér, Vodafone-os szoftverrel).
Másnál is van hasonló jellegű probléma? -
törölt tag
Modemben van a logban pár bejegyzés, hogy No Ranging Response Received - T3 time-out.
Ezzel mit lehet kezdeni?
Gugli szerint nézzem meg a kábeleket, de azok jól vannak csatlakoztatva, nem lazult ki sehol. -
apollo12
veterán
válasz kabelmania27 #119488 üzenetére
meghúztam a csatlakozókat( megvoltak húzva) , reseteltem a routert, fő ág után 1db Y csatlakozó van rajta
most az értékek jók, de kicsit sokáig tart mire betöltenek a honlapok
ipv6 ki lehet kapcsolni online ügyfélszolgálattal is ?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz kabelmania27 #119488 üzenetére
És hirtelen csomó ügyfélnél kilazultak a csatlakozók?
-
cof
veterán
válasz petey #119483 üzenetére
Én azért elhinném ha 2 külön szaki is 60-at mért. Lehet eleve valami gagyi koax kábel. Kapunál nem cseréltek osztót? Az is meghibásodhatott, pláne ha nincs dobozban és ki van téve az időjárásnak. Ha védőcsőben van miért kellene kiásni? Csak ki kell húzni, olyan nagy kihívás cserélni?
Amúgy meg felbontható a hűség minden következmények nélkül ha elég panaszbejelentés érkezett egy hibára és nem tudják kijavítani, talán 10 bejelentés.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz apollo12 #119473 üzenetére
Ezek az értékek rendben vannak, nézd meg, hogy az F csatlakozók nem lazultak-e ki az osztónál modemnél és a toldásnál. Ha megírod, hogy milyen osztóval van elosztva a koax és van-e bekötve Fam/Attenuator feliratú csillapító ki tudjuk számolni, hogy milyen a bejövő jelerősség. Amennyiben a modem oldalán nincs modem üzemmód ügyfélszolgálattal kapcsoltasd ki az ipv6-ot.
-
veterán
válasz cocka #119484 üzenetére
Elhiszem, meg tudom is hogy nagyon sok promlémás országrész van. Ugyanez igaz Yettelre is. Na pont ezért van mind a kettő. Így azért többnyire nem maradok (használható) net nélkül. Napi 180km utazok munkahelyemre és haza, illetve évente 5-6 alkalommal alföldre 260km re vonattal. Van azért tapasztalatom bőven.
Telekomról mostanában (még) nincs tapasztalatom.
Szóval összességében nincs általános minőségi sorrend mert változó. De az is igaz hogy Yettelt pl speedtest statisztikában 5G hálózatuk húzza fel, mert az brutál jó, csak alig alig érhető el itt ott.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
MrTwister
őstag
Vodafone TV-ben(https://tv.vodafone.hu/) PC-n a böngészőből, hogyan lehetne menteni a streamet? Kollégámat érdekelné egy teniszmérkőzés a Euro*portról és odaadnám neki pendrájvon. Gondolom hivatalos út nincs rá és nem hivatalos? Valami böngésző pluginnal? Remélem ez nem annyira szürke dolog itt, ha igen topikgazda kérem törölje!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
petey
tag
Sziasztok, nem tudom ide tartozik-e, de most lett elegem a Vodából. Mennyi forintosítva ha lemondom az előfizut, amit márciusban hosszabbítottam? Átolvastam a szerződést, de nem tudom kimatekozni. pár hete szar a 2 fenti tévén az adás(nincs jel, a csatorna kódolt - médiakártya). Kihívtam a szerelőt, aki bemérte, hogy fent kb 40db a jelerősség, lent a nappaliban 55 körül. Kint a kapunál jön be, ott egy osztó, állítólag ott meg majdnem 100%. Mire elér a mi lakásunking ott már az ajtó feletti kötésnél 60-as...Nem tud mit tenni kiküldik a komolyabb szerelőket..kijöttek kábelesek, ugyanezt mérték, szerintük a kapu és lakás között van kábelprobléma, amit nehezen hiszek, mivel kb. 90 centi mélyen van, védőcsőben. Ássuk ki és meg tudják nézni..Persze. Szóval 1-2 hónap és itt lesz az optikai kábel T-től átmegyek oda. Elegem van, hogy havi vendégek mert majdnem mindig van valami...Szóval mibe fájna kb? Van tapasztalata valakinek ebben?
-
veterán
válasz cocka #119481 üzenetére
Ezzel azért vitatkoznék.
Lakó és mozgáskörnyezetemben Yettel viszi a negatív prímet az átlag 1/1mbps alatti 4G sebességgel.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
sb
veterán
válasz powers #119469 üzenetére
Nekem a frissítés óta a sima webezés ment, de torrentre teljesen elhasalt. Töredék sebesség és le is halt, nem ért el semmit mellette weben sem.
Ez máig tartott. Ma váltottunk arra amit te is írsz. Nincs torrent, semmi letöltés. Egyszerűen csak nem megy a sima webezés sem. Leszakad, 10-30mp-ig semmi nincs. Utána betöltődik az oldal. Ez ismétlődik folyamatosan, a kettő között is tetű lassú. Mobilon töltök oldalakat, 500-as net és nézem a csíkot, ahogy 5-10mp-ig megy és várom az oldalt. Kínomban mobilnetre kapcsoltam telefonon.
Hihetetlen egyszerűen.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Kátai #119472 üzenetére
Nem.
Egyébként TV-n múlik a sebesség nem a mediacardon.
Nálam HD rá váltás esetén ~3mp SD re váltásnál ~2mp.Egyébként nem kell keresgélnie semminek. Adott csatornaszámhoz TV élből tudja melyik MUX az illetékes, MediaCard ellenőrzi a jogosultságot és ad nyitó kódot, na ez az a pár mp.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Ledi
aktív tag
Nekem nagyon gyanús, hogy pont akkor lett ilyen sz*r a net sokaknál amikor bevezették az új Internet pro csomagokat.
Fizessünk még +590 Ft havonta ha nettezni akarunk. Akár az új fw akár más központi hiba miatt döglődnek a modemek.
Mondjuk én még a szerencsések közé tartozom, mert semmi problémát nem tapasztalok.
Igaz 2.1 végű fw van a CB-n, ráadásul feltöltési értékek is 54 dB mindegyik csatornán. De az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy a közel lakok az elosztó dobozhoz.
Szerk.: Na most futtattam pinget a bix.hu-ra:
Minimum = 13ms, Maximum = 17ms, Average = 15ms
[ Szerkesztve ]
-
-
apollo12
veterán
válasz kabelmania27 #119439 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Kátai
senior tag
MédiaCard esetén kb. 5-10 másodpercbe telik egy csatornaváltás? Akinek ilyen van szintén ilyen lassú? Valami megoldást tud valaki?
-
R a y
senior tag
válasz powers #119469 üzenetére
Az elektronikus hírközlési előfizetői szerződések részletes szabályairól szóló 22/2020. (XII. 21.) NMHH rendelet 26. § 3) bekezdése illetve, Az elektronikus hírközlésről szóló 2003. C. törvény 134. § 15b) bekezdése véd teged, nem kell megvárnod a hűség lejártát!
Ha olyan releváns találatokat akarsz látni, mint amilyeneket a 2000-es években kaptál, akkor használd a Yandex-et. ~ Pro Bono Publico ~ | Ephesians 6:10-18 |
-
powers
tag
Sziasztok,hetek óta küzdök az internettel,fehér modem,500/22 es net. a speedtesten mindent jónak mutat,már amikor fel tudok menni...ha csak a modemet használjuk,akkor nagyon lassú általában,alig töltenek be az oldalak,ha meg routert rakok mögé,akkor folyamatosan megszakad,pár másodpercre,aztán vissza jön.szinte használhatatlan.Látom nem csak én vagyok így ezzel.Kezdek besokallni,még 5 hónapom van a hűségből,és váltok telekomra.Kicsit drágább lesz,mert az évek alatt elég jó kis árakat sikerült kialkudnom,de upc-nél tizen x évig gondom nem volt,ami meg most megy....
-
R a y
senior tag
Azért ez nem így működik, hogy még én fizessek többet, hogy jó legyen! Kedden jön végül a technikus, nyilván utána sem lesz jó, akkor már a bőven 10. hibabejelentés után valasztás elé állítom őket; vagy a mostani előzetésem árán adjanak 1000es netet, vagy megyek tőlek a konkurenciához.
Ha olyan releváns találatokat akarsz látni, mint amilyeneket a 2000-es években kaptál, akkor használd a Yandex-et. ~ Pro Bono Publico ~ | Ephesians 6:10-18 |
-
veterán
válasz Masato #119466 üzenetére
Backup netes business csomag?
Volt. Nekem is az van. Csak épp backup kuka belőle már 3G hiányában (lekapcsolták).
1420 lényegében annyit mondott így jártam, akkor se fogják 4G hálóra felengedni. Lassan kezdik is kivezetni.Mondjuk hirtelen úgy felkaptam a ***** hogy azt meg se kérdeztem akkor ebben a formában mitől prémium a prémium csomagom. Mert OfficeNet business 500 és OfficeNet business 500 prémium között pont a backup mobilnet a különbség
Most hiába 0Ft os opciónak tüntetik fel számlán, a teljes havidíj attól még majd 2000ft al több.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Masato
tag
válasz ztibor #119463 üzenetére
Válts még ma! Az iroda és az otthonom ugyanazon településen van. Amihelyt lett Digi, azonnal léptem a UPC-től. Azóta nagyon kevés problémám volt vele. Apámnál Telekom optika van, gyakorlatilag az is tökéletesen működik.
Ez a backup mobilnetes business csomag meg egyszerűen egy vicc. "Nem tudunk rendes netet szolgáltatni, ezért adunk kettőt! Pénzért, így win-win."
-
pl92
csendes tag
válasz kabelmania27 #119457 üzenetére
azokkal nincs gond, sebesség is jó, csak az újraindulás a gond
-
ztibor
senior tag
válasz #42308056 #119456 üzenetére
Biztos hogy az uj vodás FW a gond, azóta van ez mióta frissítették a upc-sről, konkrétan rögtön jelentkezttek a gondok, elötte soha semmi bajom nem volt a nettel.
Az értékek rendben vannak, a legnagyobb kánikulában is.Én nem fogok voda 1000-esre váltani mert mióta átvette a Voda a bizniszt egyre xarabb minden csak idő kérdése hogy valami gond legyen ott is, inkább átmegyek a konkurenciához, ami még lehet olcsóbb is, és valahogy nagyobb a bizodalmam beléjük.
-
Masato
tag
válasz MadMancs #119460 üzenetére
Irodában ugyanez, CB viszont állandóan újraindul. Tegnap a net 3 órán át csak néha-néha ment max. 5 perc erejéig. Digi ott lóg az oszlopon, azt meg nem kötik be, mert társasház és nincs kiépítve kötődoboz. Ha így megy tovább, a végén mobilnet lesz a vége, vagy nem tudom. A nap eljön, amikor lapátra tesszük ezt a szemetet, az biztos.
-
veterán
Mióta bejöttek a dög melegek, nálam is rendszeres hogy (bár újra nem indul) de elszáll pár percre a net. Telefonon megjelenik felkiáltójel wifi ikon mellett és átvált mobilnetre, laptop pedig wifi ikon helyére kidobja földgömböt (nincs internet elérés), és írja is hogy csatlakoztatva, nincs internet.
Pedig jelszintek kb változatlanok 45-46dbmv körül vannak.
Ez Hitron, szóval nem csak CB/CBN érintett.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
markknight
veterán
Csak, hogy tisztán lássak. kabelmania27 egy vodafone dolgozó?
-
cof
veterán
válasz #42308056 #119456 üzenetére
Nem hinném, mert ahol még a régi modemek vannak tőlük egyáltalán nincs semmi panasz. Csak CB és CBN panaszokról lehet itt olvasni már pár hete, és épp ezek kaptak frissítést, Arris modemesek sem panaszkodtak azt az 1000 nethez adják. Esetleg aki át tud menni 1000 netre szerintem nyugodtan menjen 1-200 Ft-tal több havidíjért, és nincs probléma.
[ Szerkesztve ]
-
pl92
csendes tag
Nálam kb. 1 hónapja jelentkezik az, hogy a modem újraindul naponta többször is.
Volt már több technikus is, végül lecserélték a fehér CB-t egy új feketére. Ugyanazt csinálja ez is. Szerelés után 1-2 napig jó, aztán kezdi megint.
Tegnap felhívtam ügyfélszolgálatot, elvileg küldtek szoftverfrissítést, de nekem újraindítás után még mindig 2.1 van, nem 2.2.
Évekig upc-s voltam mielőtt a voda megvette, de úgy néz ki most jött el a váltás ideje. -
ztibor
senior tag
válasz Toth_Jani #119451 üzenetére
Nagyon nem kell extrém használat hogy xar legyen, nálam pc kikapcsolt állapotban is jelez időnként a telefonom hogy megszűnt a wifi jel, ilyenkor indul újra a CB magától. Tegnap éjjel kb 3-4x ébresztett fel a jelzés. HBO max sorozat nézés közben 1 óra alatt 2x ment el ugyanígy a net 4-5 percre...
Te a szerencsések egyike vagy akinél nincs gond, ennek csak örülnöd kell -
Toth_Jani
őstag
válasz kiraly.andra #119445 üzenetére
Nálam a 2.1-es van, egy laptop egy asztali gép +torrent és egy TV van rákötve, hibát nem tapasztaltam, a mobilaréna, Gmail, hírkereső, azonnal betöltődik a TV-n pedig most néztem meg az RTL Most+ egyik sorozatának új részét és hibátlanul lement, előtte a Laptopon néztem vissza a VodaTV felvett műsorát böngészőben.
(Ja hogy ez nagyon nem extrém használat??) -
gregory91
senior tag
Szerencsére ilyennel(netakadozás) pont nem találkozunk,igaz fehér CB modem van még(*kop*kop*kop).Mondjuk ettől a három ikontól úgy fénylik este mint a karácsonyfánk.
[ Szerkesztve ]
Remélem itt elfér - https://sites.google.com/site/geriprojekt/ - https://github.com/kgregoryan - Az ember téved,a gép hibázik.
-
Kami11
őstag
Ez a 2.2-es firmware jó/van a fekete CB-re is, vagy csak a régi fehérhez?
A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
R a y
senior tag
Ugyan ez volt nálam is a 2-2 es fw felrakása után. Pár órára rá még rosszabb lett mint volt.
-
cof
veterán
Egy ideig jó mindenkinek de utána elcsesződik ahogy olvasom. Szóval nem sokat ér ezt igazán jól összehozták.
-
kiraly.andra
aktív tag
Hátha valakinek segít, leírom: nálam (fehér, 5.01-es CB) a hard reset nem segített (5 percig volt csak jó utána a helyzet), de ma délelőtt kértem a 2.2-es firmware kiküldését, és azóta (2,5 órája) minden rendben van. Az oldalak azonnal betöltődnek, de a ping és traceroute értékek is normálisak. Most épp egy eszköz van wifin, egy pedig kábelről megy (ezt azért írom, mert olvastam olyan tippet, hogy akkor szar az állapot, ha vegyes használat van).
:a:
-
forguet
senior tag
Sziasztok. Upc-s connect boxom van. Rengeteg problemat tapasztaltam a nettel az elmult napokban, van hogy elmegy teljesen tv-stul 20 percre, van h 'csak' az internet megy el, van h csak fos a net, bizonyos oldalakat nem erek el, online jatekok szervereihez nem tudok kapcsolodni vagy ledobalnak. Multkor egy ph-s kommenteles is timeoutolt.
Sokszor probaltam hivni oket, legtobbszor senkit nem erek el 10 perc alatt, ma vegre sikerult.
Rakuldtek vmi frissitest a hardverre, kivancsi leszek...de a kommenteket olvasgatva visszafogom a remenyeimet.
Budaorson lakunk btw.Mundo will go where he pleases! SZLÖRTY.
-
törölt tag
válasz kabelmania27 #119436 üzenetére
Passz, az ügyintéző mondta hogy jó. Majd ránézek én is, most a reset miatt talán be tudok majd lépni az alap jelszóval.
-
apollo12
veterán
válasz kabelmania27 #119439 üzenetére
azt hogy látom ?
-
apollo12
veterán
Heló Sopronba lenne egy olyan gondom ha újra indítom a modemet akkor tudja 500/22 netet, pár óra múlva meg már csak 13/5 tud csak , mennyire valószínű hogy a modem lehalt ?
-
adika4444
addikt
Hali!
Akinek van némi kedve kísérletezni vele, esetleg megpróbálhatná, hogy Cloudflare Warp-pal használva a netet is ilyen pocsék-e (csak a torrent ne fusson közben).
Illetve az esetleg nem segít - már ha próbálta már valaki -, hogy valamilyen TCP alapú pl. OpenVPN megoldással használni a netet? A Wireguard UDP, ez van a Warp mögött, ezért nem vagyok 100% biztos benne, de hátha segít.
Szerencsére én nem vagyok Voda kábeles, perpill tesztelni sem tudom igazán, ettől független hátha segít valakinek a Warp.
[ Szerkesztve ]
üdv, adika4444
-
törölt tag
válasz kabelmania27 #119432 üzenetére
Az a vicc amúgy hogy nálam pl. rendben vannak az értékek és nincs csomagvesztés, mégis ingadozik a sebesség.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz markknight #119423 üzenetére
Üdv!
Ha megírod, hogy milyenek a modemértékek meg tudjuk írni, hogy elfogadhatók-e az értékek.
Amennyiben leírod, hogy milyen osztóval van elosztva a koax kábel és van-e bekötve Fam/Attenuator feliratú csillapító ki tudjuk számolni, hogy milyen a bejövő jelerősség. -
cocka
veterán
Nekem úgy tűnik, hogy itt leginkább az új modemek.. akarom mondani HGW-k a ludasak abban, hogy ennyi embernek szar a nete. Meg az, hogy mondjuk a szerelőkre jó ha az esetek 10%-ában van valójában szükség. Már ha normálisan működő HGW-ket adnának.
-
törölt tag
Folyamatosan hívni kell őket mást nem tudunk tenni, hátha akkor megoldják. Kötbér igényt is jelezni kell.
-
ztibor
senior tag
Nekem ma jött a levél hogy a hibajegyemet lezárták (kedden jött volna a technikus), mivel frissítették a 2.2-esre a FW-t, és ők már nem tapasztalják a hibát, vagyis hogy újraindulgat a CB. LEvél megkapása után 10 perccel már nem volt netem mert a CB újraindult.
Vicc lett ez a banda.[ Szerkesztve ]
-
R a y
senior tag
válasz Nordik #119425 üzenetére
ne is mondd, a telefon megosztott netjével fórumozok....Ha tényleg nem tudják megoldani, akkor megyek át a digihez, hiába kapom jóáron a csomagot, de így már semmit sem ér. És közel vagyok a 10. hibabejelentéshez, ami után bármiféle kötelezettség nélkül felmondhatom a határozott szerződésemet.
[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
Sziasztok!
Itt vagyok a 13. kerületben, már jó ideje három led villog a routeren, látom nem én vagyok egyedül. Nem, hogy 500 megabit, de még 20 megabitem sincs mától, felnézek szépen a routerre és látom ezt a moslék 2002-ben készült felületet, ami be se tölt és folyamatosan megszakad a kapcsolat. Mondjuk oda is csak telefonról tudok fellépni azt írja a gépemre, hogy ez a felület nem engedélyezett nekem Az agyam eldobom, tényleg nagyon kellett ez most.
-
Phvhun
őstag
válasz R a y #119411 üzenetére
Szintén zenész.
Nekem hónapok óta olyan van, hogy 1-2 naponta újra kell indítani a routert mert elmegy a DNS feloldás (még a UPC időkből volt egy 7 éves modem), namost tegnap volt kint szerelő, és kicserélte egy új csilivili modemre, na azóta teljesen retek lett a net.
Nap közben folyamatosan lassú a DNS, és van amikor timeoutol is.
Vezetékesen és wifin is.
Amit nem értek, hogy ha beállítom gépen pl cloudflare dns-t (1.1.1.1), akkor sem javul a helyzet.
-
törölt tag
válasz #42308056 #119415 üzenetére
Na most megint gyengének éreztem, de nem a modemet indítottam újra hanem a routerem, és megint mintha megoldódott volna. Lehet ez router gond? De ha a modem indul újra akkor is megoldódik, de nekem nagyon okkult ez a hálózatos tudomány. Lehet egy bárányt kellene feláldoznom hogy megjavuljon.
-
törölt tag
Na most kértek egy manuális resetet a modemen, azóta megint jó. De elég meredek ha 8 óránként ezzel kell szórakozni hogy működjön...
Meg bemondtak valami körzetet ahol nagyobb hibát hárítanak el, az vajon kihathat máshova is? Bár akkor nem hiszem hogy a modem reset megoldaná.
-
törölt tag
Most itt is elég ingadozó. Nem értem, tegnap nem rémlik hogy gond lett volna azután se hogy megcsinálták a feszítést.
-
R a y
senior tag
válasz Ironizer #119412 üzenetére
Nálam is így volt, aztán még rosszabb lett. Most várom a szerelőt, aki majd szintén nem tud mit tenni.
Annyira szar a net, hogy ezt a bejegyzést is már megosztott netről kell, hogy írjam...[ Szerkesztve ]
-
R a y
senior tag
-
törölt tag
Másnál is van most probléma a hálózattal? Ilyen 20-100 Mbps közt mérek az állítólag 300-as netemmel és érezhetően lassú a böngészés is. Alig akar elindulni egy speedtest mérés. Csomagvesztés nincs vagy elhanyagolható.
Tegnap voltak feszítőkábelt rögzíteni mert két hete elszakadt, mára meg szar lett a net...
[ Szerkesztve ]
-
Rocoo
tag
Sziasztok nem tudom ti ,hogy vagytok Vele de Másnál is van probléma az internet kapcsolattal Ujpesten (Városkapu) nem mondhatom valami hűde faszának a netet otthon az 5ben sokkal jobb volt
-
R a y
senior tag
válasz Kami11 #119402 üzenetére
Rádugtam egy EAP245 AP-t azzal is megfeküdt. Ez az FW egyszerűen nem ehhez az eszközhöz való.
Holnap jön a technikus.
Vagy wifin vagy kábelen van packet loss, felváltva.Ha olyan releváns találatokat akarsz látni, mint amilyeneket a 2000-es években kaptál, akkor használd a Yandex-et. ~ Pro Bono Publico ~ | Ephesians 6:10-18 |
-
Kami11
őstag
válasz R a y #119401 üzenetére
Valahogy nem lepődtem meg.
Mondjuk nekem nem is kell a wifije, van normális routerem, ami megoldja a router funkciókat, nekem csak egy jól működő modem mód kellene, mint UPC idejében, de akkor majd talán a javított fw. javításában megoldják.A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
R a y
senior tag
válasz Kami11 #119400 üzenetére
Nem kell várnod pár napot. Ugyan olyan szar.
Ami nekem feltűnik, hogy nem bírja egyszerre a wifit és a kábeles netet. Nevetséges, így elbaszni valamit.Ha olyan releváns találatokat akarsz látni, mint amilyeneket a 2000-es években kaptál, akkor használd a Yandex-et. ~ Pro Bono Publico ~ | Ephesians 6:10-18 |
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest