Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kekedi
senior tag
válasz kekedi #132891 üzenetére
Tud valaki valami okosságot mondani erre?
Létezik hogy a mostani kimaradás miatt nem jönnek be bizonyos oldalak wifin (vodafone vezetékes net) ? eddig nem volt gond vele.(a Vodafone oldala is csak mobilneten jön be (Yetteles) , vezetékes interneten már nem.... Nem értem)
-
cocka
veterán
válasz kekedi #132882 üzenetére
Nem tudom mikor ment el. De nálam se volt. Szóval nálam is úgy kezdődik, hogy HA nincs internet, akkor elő kell venni más eszközöket, hogy legyen, azokat átkonfigolni stb.. szal. ez nem úgy megy, ahogy itt egyesek elképzelik, hogy ha elmegy a vezetékes netem meg se érzem, mert azonnal vált a másikra.
A 2 WAN portos router amúgy is úri huncutság kategória.
Sőt szerintem tegnap kezdődött, amikor beírtam ide, hogy mi újság a vezetékes telefonnal. És arra nincs semmi hibaelhárító baromság szerencsére, az vagy működik vagy nem. Amikor nem működik, valószínűleg ha újraindítom a modemet utána se fog, csak amíg újra helyre nem áll a szolgáltatás.
-
LouiS22
veterán
-
cocka
veterán
válasz kekedi #126057 üzenetére
Sajnos sehogy. Van ugyan valami lejátszási lista, amibe be lehet tenni műsorokat, de csak visszanézhető vagy éppen aktuálisan futó műsoroknál van értelme.
Ha esetleg engedi felvenni, azt amiről értesítést kérnél, akár rá is nyomhatsz a felvételre és akkor tuti fixen ott lesz a felvettek közt. Ugye ami még lesz azt nem lehet lejátszási listához adni, a felvételekből meg külön "lejátszási listát" generál.
-
-
törölt tag
válasz kekedi #119499 üzenetére
Nálam a speedtest véleményes, most azt csinálja hogy 0-ról fut fel jó sebességre, ami még mindig a jobbik eset, csak hát ha minden rendben lenne akkor azonnal kiakasztaná a 300 Mbps-t mint a szart.
Az már jó hír ha azt mondták neked hogy tudnak a problémáról mert akkor talán várható megoldás.
-
cof
veterán
válasz kekedi #118679 üzenetére
Pont itt is téma a napokban a WiFree kontra mobilnet, milyen véletlen időzítés a Voda részéről.
Amúgy nem tudom mit akarnak ezzel a havi 5 GB-os adatforgalommal, mert ma csak olvasgattam és máris van 100 MB adatforgalmam, de biztos olyanoknak készül ez a csomag akiknek elég a 300 MB keret, mint ahogy itt is kiderült, meg lehet élni havi 300 MB adatkeretből is.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
MiZo1990
aktív tag
válasz kekedi #117478 üzenetére
Régi csomag mellé az első Vodafone TV havi 500 Forint (TV Comfort/TV Premium).
Az új csomagokhoz az első Vodafone TV már ingyen van (TV HD Basic/Plus/Max).
A váltás kártyáról boxra ingyenes, médiaeszközre nincs hűség. Bármikor lehet köztük váltani.
Még annyit érdemes tudni, hogy kötelezően kell a Vodafone TV-hez kábelen internetet juttatni. -
veterán
válasz kekedi #112520 üzenetére
Hívd fel. Én se kaptam meg automatikusan, pedig megerősítették hogy kellene (emailben). Ügyfélszolgálatos hölgy küldött újat, amit még beszélgetés alatt meg is kaptam.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
veterán
válasz kekedi #105837 üzenetére
Ingyenes mindenhonnan. Mint ahogy a 1220 és a 1414 hívása is díjmentes a másik 2 nagytól. Gondolom megyegyeztek erről. Digi nincs bent ebben a körben (még).
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
NB2
aktív tag
-
-
4Grider
nagyúr
válasz kekedi #83810 üzenetére
Biztos, hogy megnézném, nincs-e újabb meghajtószoftver ahhoz a hálókártyához.
Meg lecserélném a kábelt közte és a router között.
Meg megnézném a jelszinteket a szolgáltatói eszközön, és ha nem megy a kiértékelésük, elolvasnám ennek a topiknak az összefoglalóját, vagy beírnám ide a jelszinteket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- Path of Exile 2
- Milyen videókártyát?
- Éjszakai műszak
- Akvarisztika
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Path of Exile (ARPG)
- Horgász topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest