-
GAMEPOD.hu
Ubiquiti hálózati eszközök - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoceeHunt
őstag
válasz tothbe #12448 üzenetére
Köszönöm az infókat, én akkor elengedem a PTZ vonalat, már örülök hogy nem vettem meg, a célra elegek lesznek szerintem a G5 Turret Ultrák is nekem. Árban ugyanott leszek a 2db többlettel.
joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
kis.zsolt
aktív tag
Erre egy jó kis sztori, olyan igazán UniFi-s:
Évek óta álmodtam egy komolyabb kapunyitó rendszerről. Olyan kamerás, érintőképernyős, beszélős, egyedi, és dizájnos dologról. Végre 2020-ban szembe jött velem az UniFi Door Acces Kit, és nem bírtam levenni róla a szemem. 2020.12.11-én vettem is arany áron belőle, mert a bemutatott és leírt tudása alapján pontosan az kellett nekem, amit ott leírva, és videókon bemutatva tudott, nem utolsó sorban pedig piszok jól nézett ki.
Egy komolyabb családi vitát váltott ki az ára, kis híján váló ok lett, de csak azért is megvettem:
És mi ebben a tipikusan UniFi-s?
Konkrétan töredékét sem tudta annak, amit leírtak. Több tucat fw frissítés, levelezés a supporttal, szomorú és csalódott bejegyzés a fórumukba, mire elkezdtek mozogni a témában. Végül mire használható lett volna, tönkrement a kijelzője. Voltak olyan jó fejek, és gariban cserélték a garancia letelte után is. Majd egy évre rá az is tönkrement, pedig még a fólia is a képernyőn volt és beltérben használtuk - nem egy jó pedigré a Door Access vonalnak.
Végül a 3. ingyenes garis cserére egy Access Reader Pro G2-t kaptam, ami egyelőre tökéletes. Már 4 komoly vihart/zivatart élt túl, úgyhogy remélem bírja majd a továbbiakban is. Ha nem, akkor el fogom engedni ezt a vonalat.Ez a kis szösszenet mutatja be, mennyire nem foglalkoznak alapvetésekkel, de mikor a kritikus tömeg megérkezik a fórumukra, és döngetni kezdik a kaput, no akkor nekiállnak és megcsinálják.
Így lett az, hogy idén márciustól (tehát durván 3 évet és 3 hónapot kellett rá várni) működik úgy a kütyü, ahogy azt annak idején bemutatták. Az előtt még a csengő gomb sem működött rajta évekig.Úgy érzem, ez lesz ezzel a G5 PTZ-vel is. Remélem addig bírni fogja a mechanika.
Ne kérdezd: még mindig LEGÁLIS!!!
-
gyuszos
tag
"...így nem megy olyan gyorsan tönkre"
Abszolút. A sima "consumer" kategóriás ptz-k mechanikája megdöglene pár hét után.
Elég meghallgatni őket mozgás közben, vicc.....Sajnos a gyártók is trükköznek, pl. a sima cső (vagy box) kamerákból is van zoom-os verzió már 30-50ezerért, de az sem arra való, hogy egy őrszolgálat óránként játszon tele és wide között...., mert nem fogja bírni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Gaming notebook topik
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kompakt vízhűtés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- BMW topik
- Külpolitika
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Wharfedale 5.1 hangfal szett eladó + Yamaha RX-V440 6.1 erősítő
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/256 FHD+ Intel Iris Xe
- HP OMEN 15-ek0007nh - i7-10750H, RTX 2070 8GB Max-Q, 16GB DDR4 RAM, 256GB M.2 SSD - WIN 11 - 1ÉV GAR
- MSI Gamer PC: i7-6700K // RTX 2060 // 16Ram // 512Gb SSD
- ASUS VIVOBOOK S14 S433EA - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest