-
GAMEPOD.hu
Ubiquiti hálózati eszközök - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kis.zsolt
aktív tag
válasz Rocko007 #10520 üzenetére
Szia!
Elnézést, hogy csak most reagálok.
Ahogy DJ. Ru$y írta, nekem az Access Starter Kit egyik tagjával, az Access Reader Pro-val (UA-Pro) volt problémám.
2020.12.11-én vásároltam az UA Store-ból €538.48-ért, majd a meghibásodás 2023. január 10-én történt 2 lépésben: először csak a kijelző, és az érintőfelület halt meg, de a rendszerben még lehetett látni, és a kameráját is be tudtam kapcsolni, majd végül (talán egy napra rá) maga az egész kütyü is feladta a harcot, és az örök mágneses mezőkre távozott.
Ha szigorúan a kettő év gyári garanciát vesszük, akkor az már 2022.12.11-én lejárt, azaz 30 nappal azután még befogadta az UniFi RMA a hibás eszközömet, és totál ingyen újra cserélték.
Küldtek e-mailben egy URL-t az UPS csomagküldőhöz, ahonnan ki kellett nyomtatni a feladószelvényt a vonalkóddal, plusz egy másikat levelet is küldtek, melyet a csomagba kellett helyezni és a termék rövid leírása és az RMA Ticket No. volt rajta.
Feladtam a motyót minden tartozéka nélkül (ezt külön megkérdeztem) szépen becsomagolva, és az UPS eljött érte. Az UniFi ahogy meglátta az UPS felületén, hogy feladtam, elindították a vadonatúj, bontatlan/fóliás, új példányt az irányomba és pár nap alatt már használatba is tudtam venni az új példányt.Egyébként nem csak ők ennyire gálánsak!
A Synology DS918+ NAS-omat egy apró hiba miatt röviddel a 3 éves garanciája lejárta előtt visszaküldtem a szerviznek, hogy javítsák meg. Erre kettő hét múlva egy bontatlan, vadonatúj NAS-t kaptam, újfent 3 év garival, mert nem tudták megjavítani a hibát. Jobbnak látták cserélni az egész kütyüt. Igaz, ebben az esetben a 3 évből még kb. egy hónap garancia hátra volt, de akkor is nagyon korrekt cég a Synology is.Mondjuk ennyi pénzért az ember már alapértelmezettnek vehetné az ilyen bánásmódot, de valljuk be, kis hazánkban ez nagyon nem jellemző.
Ne kérdezd: még mindig LEGÁLIS!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Megvan a Pixel 9a premierdátuma
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- nVidia tulajok OFF topikja
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Synology NAS
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- OTP Bank topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- További aktív témák...
- Wharfedale 5.1 hangfal szett eladó + Yamaha RX-V440 6.1 erősítő
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/256 FHD+ Intel Iris Xe
- HP OMEN 15-ek0007nh - i7-10750H, RTX 2070 8GB Max-Q, 16GB DDR4 RAM, 256GB M.2 SSD - WIN 11 - 1ÉV GAR
- MSI Gamer PC: i7-6700K // RTX 2060 // 16Ram // 512Gb SSD
- ASUS VIVOBOOK S14 S433EA - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest