Új hozzászólás Aktív témák

  • Parci

    HÁZIGAZDA

    válasz t72killer #17048 üzenetére

    persze, nyilván lehetne óvatosabban létezni, illene is, kéne is, még egy indiai mutáns sem kell hozzá, egyszerűen logikus. ahogy az is, hogy miért nincs erőforrás rá a legtöbb helyen, hogy tényleg jól megcsinálják. fogalmam sincs, hogy mi megy fizetőséknél, lehet, hogy profizmus.

    alapvetően szerintem itt a topikban is mindenki a saját szintjén próbál valamit kezdeni a problémával, a saját gyerekei érdekeit nézve. nem könnyű. nyilván félted, próbálod nem túlfélteni, hanem megtalálni egy racionális egyensúlyt. utólag derül majd csak ki, hogy mi volt a jobb és rosszabb döntés. és az összes faktor számít, kezdve a gyerek veszélyeztetettségétől (nem mindegy, hogy alapbeteg 13 éves vagy sima 7 éves vagy egy fél éves kisbaba stb.) a sulin át mindenig.

    (ennek megfelelően a "majd meglátjuk, hogy mit mondasz, ha longos lesz a kölyök" és társai köröket elő se vegyük -- akkor összeomlik majd a szülő, de aki ezt előre elintézi annyival, hogy lám-lám, ide vezet a felelőtlenség, az hülye. ugyanis lehet ám aggódva is közösségbe küldeni valakit, ismerve a kockázatokat, úgy döntve, hogy az élet harc és a kockázatot felvállaljuk, mert ez tűnik mindent összevetve a jobb döntésnek most)

    [ Szerkesztve ]

    dicranum scoparium + genista pilosa = :)

Új hozzászólás Aktív témák