Új hozzászólás Aktív témák

• Anonymus23

veterán

válasz TheCloWn25 #49923 üzenetére

A Dz-ben akkora különbségek vannak gear és gear között, hogy sokszor csalónak tűnnek emberek, pedig csak jó gearrel és jól játszanak, máskor meg tényleg csalóval hoz össze a sors.

Olyan nincs, hogy 1 játékos ki tudjon tankolni 4 jó játékost, kivéve ha csal.

Én is találkoztam már olyannal, hogy akire lőttem gyakorlatilag szegmensenként fogyott az élete, el se tudom képzelni, hogy 280+-os GS-al, de miben lehetett... gyakorlatilag összezuhant azonnal...

Viszont 4 játékos közepes/magas PvP tapasztalattal simán tud játszani 6-8-10 ellenféllel szemben is, ha azok nem összeszokott csapat. Jó példa erre a valamelyik napi DZ móka, hogy simán álltuk a játékot 6-8-10 (nem egyszerre legtöbbször, a legtöbb együtt lévő ellenfél ha jól számoltam 8 volt, azaz 4v8-ban fekvés nélkül lehoztuk, pedig CCCP-s is volt köztük kettő is. "Gond" akkor lehet ha van egy másik jól összeszokott erős négyes.
    De többnyire az ilyen játékot szokta elrontani egy ilyen kis kisebbségi komplexussal rendelkező kisköcsög, aki bekapcsol mindent amit csak a cheat engine-ben talál... :W

;) - The Power of the Light Side

Új hozzászólás Aktív témák