-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
FaTHI
őstag
UPLAY kaksizik. Nálatok? Barátlista sehol...
-
Prodac67
csendes újonc
Szia, Sajnos nagyobb a baj... mivel 1x sem indult el a game win10 alatt, sajna nincs ilyen file:
GFXSettings.TheDivision.exe.xml
Átmentetted az előző config beállításokat az előző installból? - Sajnos nem (erre nem gondoltam )
Aszem itt be is zárult a kör - (nagyon sajnálom)
A segítségedet azt köszönöm szépen! -
törölt tag
Találkoztunk Chad-al persze magyarázta a bizonyítványt megint. Helyreraktam a kisfiút mert nagy volt az arca erre ts-en jött egy tag számon kérni, hogy miért mondtam ezt Chad-ről mert Ő nem is csal. Elmagyaráztam neki is remélem megértette. Ö védelmezte, hogy nem csal.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Bullying the Most Toxic Player Ever
Ott az egész szovjet hadsereg
[ Szerkesztve ]
-
TommyS_27
senior tag
válasz Anonymus23 #51190 üzenetére
Ez a jó öreg teleport! Volt ilyen, hogy lelőttük amikor rugó volt. Majd kiteleportált. Aztán nem rugóként vissza majd feladta, hogy mi legyünk azok és rommá lőtt utána...
https://www.twitch.tv/ltommys
-
Anonymus23
veterán
válasz TheCloWn25 #51189 üzenetére
Ezt azért érdemes lett volna felvenni....
;) - The Power of the Light Side
-
TheCloWn25
csendes tag
Tegnapi érdekesség. Látom, hogy manhunt van az egyik ellenőrzőpontnál.
Odautazok, kimegyek, elkezdem lőni a csávót, erre ő bemegy az ellenőrzőpontba majd egyből ki is jött de már nem volt rugó és meghajolt előttem -
nagyúr
Én ma elég jól elvoltam DZ-ban.
Sok manhunt-ot adtam le,lőhetők voltak a játékosok,először csak ketten aprítottuk az egész szervert aztán kiegészültünk 4 fős csapattá,mindenki elhajolt amikor arra jártunk.
Aztán bejött rasputin meg mittom én ki.
Nahh ott léptem ki.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
törölt tag
Ki jön ma szívinfarktust kapni?
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz Prodac67 #51180 üzenetére
Ennél egy picit több infóra lenne szükség mint amit leírtál... Átmentetted az előző config beállításokat az előző installból? Csak mert előfordulhat, hogy van olyan beállítás benne amiért W10-en valamiért nem szeret és ezért dob egy hátast.
Érdemes lenne kezdésnek átállítani borderless-re ha előtte full screen volt a beállítás ([így]) vagy letörölni a config filet és újratelepíteni vagy tolni rá egy javítást mert akkor újraépíti ezt a filet (egy uninstall ezt még ott hagyja neked és ezért okozhat problémákat bárhova is rakod), de akár az egész könyvtárat is elmozgathatod onnan legfeljebb a bill. kiosztást kell megcsinálnod újra.[ Szerkesztve ]
-
Prodac67
csendes újonc
Sziasztok,
Segítséget kérnék... tapasztaltátok már az alábbit - váltottam új gépre (és win10re -7ről) és alkalmazáshibával el sem indul a game, raktam SSDre, HDDre...ide-oda...oszt mindig ezt kapom... nem sikerült elinditani a játékot, lépjek ki ... ennyi. Kissé elkeserítő.😪💀😵
Tapasztalatokat/ötleteket előre is köszönöm! -
nagyúr
válasz Morphus101 #51177 üzenetére
Ha már jó ár
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
FaTHI
őstag
Ne felejtsétek ma elődöntő
-
törölt tag
válasz pendre54 #51089 üzenetére
Én tegnap kaptam emailt, hogy Braziliából jelentkeztek be a fiókomba, valamint reggel egy másikat, hogy Vietnámból... A linken reseteltem a jelszavam, valamint a két lépcsős beállítást is elvégeztem.
Hivatalos az egész, semmi csavar nincs benne, mert utána akár webes, akár fiókos belépést választottam, mindenhol már az új jelszó élt, valamint kérte a kétlépcsős kódját. Majd direkt leellenőriztem úgy, hogy a telón lévő Hitelesítőben érvénytelenítettem az első kódot (a kód mellett lévő kis (sajt ikon nyomogatásával lehet), s utána azt már nem fogadta el, ugrani kellett a következőre a 6 közül a neten és a fiókban is.Más: 763 játékóra után asszem befejezem a Division-t. Sztem valami cheat ingyenessé lehetett (vagy a globális vakáció teszi), mert annyi cheater van mostanság fent, mint még soha. S teljesen élvezhetetlenné teszik a játékot :/ Majd a Div2-nél visszanézek. Addig is, pár napja 2 hétig akcióban volt a GTA V. 19.95 €-ért a Steam-en, le is csaptam rá gyorsan, előröl kezdem a Single Playert is rajta, majd az Online, szóval lesz egy év elfoglaltság vele
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
1v1 és nem tudni kivel szeretne játszani.
-
arnikusz
veterán
válasz zzolika #51171 üzenetére
Sajnos a Magányos csillag addig volt használatba, míg a nomád, predator, striker classified be nem jött.
Most a Striker a menő, bár én a Nomádot többet használom magányos játékosnak mind PVE mind PVP jó.
CHC ÉS CHD ra kell kihegyezni M4, és Ház.
Tegnap Last Standen a vérdíjgyűjtős achin a Nomád körönként 10000-et hozott.
Kell hozzá minimum 4 landmark tisztítás, 2db győzelmi kupa elfoglalás és átlagba 5 játékosölés.[ Szerkesztve ]
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
zzolika
aktív tag
válasz Anonymus23 #51170 üzenetére
Magányos csillag. A 2. GE alatt se jött össze a szett. De nem adom fel, ma is kaptam 2 mellényt
Kár hogy nincs piac, nem lehet cserélni egymás közt.Van egyébként valami ajánlott gear hozzá? Játszik ezzel valaki? A CHC itt mivel alapból kisebb, az LMG is jobban szór, mire érdemes inkább pakolni?
[ Szerkesztve ]
-
zzolika
aktív tag
válasz Anonymus23 #51168 üzenetére
Köszönöm. A főnixet tudom, emelve volt most, de azt ki is írja.
A többiből túl sok van, és semmire se jó Nem tudok szövetet felszedni/átalakítani a napi 25 div-es feladatokhoz, mert 4000 van. Craftolni kellett valamit, hogy fogyjon.
Akkor még nyugodtan gyűjthetem a divet Addig nem akarok nekiállni optimalizálni, amíg nincs meg mind a 6 classi, mert közben lehet bead egy jobbat a másikhoz. Pl van már 5 kesztyű, 4 mellény, de a maszkot sehogy nem akarja adni -
zzolika
aktív tag
Sziasztok!
Az összegyűjtött Div technek mi a maximum értéke? 1655 van most.
Pajzs láda nyitása után írta ki, hogy elértem valamiből a max mennyiséget, de azt nem hogy miből.
A többi pénznél írja mennyi a max. Inkább eltekerem akkor egy félkész szettre, nem spajzolom tovább. -
törölt tag
Ma du 4-től leszek.
-
törölt tag
Mindenkinek jó játékot és sok nevetést a mai napra.
-
qukesz
senior tag
Kire lehet ma délután számítani egy kis DZ bulira???
Kérem jelezze !!!!
Mindig válaszolj ha kell ha nem !!!!
-
HdRew
őstag
A megállító rohampuskához és NinjaBike-os táskához mi a legjobb build PvP-re?
-
simonl
tag
Sziasztok, a Hibátlan harcos kihívás(ok)nak mik a követelményei?
Solo -ban vagy csapatban kell trljrdsíteni az adott küldetéseket?
Gomdolom már "térdelni" sem szabad.
Köszönöm a türelmes válaszokat.A nők félelmetesek. Semmit nem mondasz, mégis mindent értenek. Ők mindent elmondanak, mégse értesz semmit sem.
-
nagyúr
Pár perccel ezelőtt történelmet írtam.
Négyszer pattant el a nomad ezáltal 4 játékos feküdt le a nyolcból körülöttem.
Ment a béna tresstolk,én meg benyomtam a bunkógombot.Még mindig nagyon aljas solo-ban a nomad.
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
törölt tag
Duo pvp Turn back time.....[link]
-
zzolika
aktív tag
Nem a géppel van ott a baj, annak vinni kéne. Dx12? Win10?
Nekem win7, dx 11, megy simán 8 giga rammal, hdd-ről. 1920x1200, magas grafikán.
Előtte 1 GB-os 7790-el toltam, alacsonyon úgy is ment, de kb 1 óra játék után elkezdett szaggatni amikor több emberes akció jött. Kilépés, belépés, megint jó volt egy ideig, gondolom elfogyott a videoram. Ahhoz képest hogy 2 GB a minimum elég jól ment
Az új videokari (970/3.5GB) megoldotta. A te kártyádon is menni kéne legalább mediumon.
A lassú net inkább ugráló figurákat okoz.
Nem melegszik túl a proci/vga és trottingol?
Próbáld meg a grafikai beállításokat, lehet hogy csak egyet kell átkapcsolni és jó lesz. -
nagyúr
Nem úgy volt hogy a nomad csapatban nem műxik ?
-
nagyúr
Nem fogjátok elhinni az egyetlen ubif@s szerveren kivel találkoztam ???
Manhunt segg-el
Azt mondta Div2-ben legalább olyan jó lesz a csíítje,mint Div1-ben.
-
nagyúr
Megy bármilyen szerver ?
-
FaTHI
őstag
válasz qukesz #51123 üzenetére
Én türelmes és barátságos ember vagyok na de ami sok az sok. Ott futkározik kis zsákocskájával a delikvens nincs egy jó szava sem, szóval eltört a mécses!
[ Szerkesztve ]
-
HdRew
őstag
válasz Anonymus23 #51125 üzenetére
Nagyon budget gép lett, az SSD-t is ki kéne cserélnem, RAM-ot is bővíteni kellene és akkor a VGA-t is fejleszteni.
-
HdRew
őstag
válasz gyantaszuz #51118 üzenetére
SSD.
Na majd akkor priviben folytassuk, hogy te miket állítottál be, mert nekem minden alacsonyon van, és hihetetlen, hogy így járok. Az fps 60-on van maxolva, azt lehet ki kéne kapcsolnom korlátlanra?
-
törölt tag
Tegnap dz-be. "De micsinááálsz, hát, hogy az anyádba nézel ki már megint te szemétláda?"
-
aktív tag
Elméletileg jónak, csak éppenséggel az ajánlott gépigény az inkább a minimális és te azt leginkább csak a CPU-val ugrod meg és a RAM is éppen csak eléri a szükségeset. A 1050Ti egy kicsivel lassabb mint az ajánlott GTX970, a 8GB RAM is éppen csak elég. Nálam a játék 5-6GB RAM-ot eszik (a 32-ből) ami nálad pl kivitelezhetetlen mert csak 2-3 GB elmegy a rendszernek (nálam pl 4GB RAM-ot elvisz a rendszer és az a pár program ami állandóan fut) és az alap programoknak amiket futtatsz.
Ha használható FPS-t akarsz elérni akkor butítanod kell még a grafikából (vagy veszel még minimum 8GB RAM-ot meg egy combosabb VGA-t több VRAM-mal) mert ha néhány ügynök miatt ilyen durva FPS dropjaid vannak akkor messze túllőtted a beállításokat azon mint amire a vas képes lenne egy legalább stabil 30 de inkább 60 FPS elérésére. -
HdRew
őstag
válasz akoska07 #51113 üzenetére
Mobo: MSI b250m mortar; Winchester: WD Blue 1TB Ezex; SSD: Kingston fury 120GB; Proc: i5 7500; RAM: Kingston hyperx fury 2x4GB 2400Mhz; VGA: Gigabyte 1050TI 4GB G1 Gaming; Táp: FSP Hexa+ 500W; Ház: Cooler Master n300
Elméletileg jónak kéne lennie szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
HdRew
őstag
Hát őőő srácok, az mennyire egészséges, ha látok picit több játékost, még az egeremet sem tudom normálisan mozgatni?
Most a szerverek rosszak tényleg, vagy az én PC-m baromi gyenge hozzá?
-
törölt tag
nekem is, de uplay az amivel már egyszer befürödtem. letöröltem telefont és authenticator is ment vele a kukába. ennek az lett az eredménye, hogy kizártam magam uplay fiókomból. hónapokig nem tudtam közvetlen belépni. csak úgy tudtam játszani, hogy steam-en keresztül inditottam el a játékot. aztán azért is gondolom, hogy játszani se lehet steam nélkül, mivel azt is inditja. az meg ugye nem megy bejelentkezés nélkül.
-
-
HdRew
őstag
Valaki DZ?
212-es gearem van, szívesen mennék több emberrel, tényleg olyan, mintha rajtam kívül senki nem lenne a szerveren Vagy világfokozatot kéne váltanom 01-esről?
-
addikt
Jelenleg valóban nincs, de most nem is tudnám meglépni, mert mint írtam, ha megpróbálok belépni az oldalra, hogy beállítsam, folyamatosan "Bejelentkezési hiba" üzenetet kapok.
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- 3D nyomtatás
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Házimozi belépő szinten
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen monitort vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Ismét késik az Assassin's Creed Shadows
- Autós topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 11 2024 Wifi + Cellular 256GB M4 Garanciális
- Apple iPad Pro 13 Wifi + Cellular 512GB 2024 M4Garanciális
- Lenovo Legion 5, 15'6, Ryzen 7 5800h, RTX 3060, RAM 16gb
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.