Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Need for Speed: World Online
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Steam topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
válasz Shadow-HUN #51698 üzenetére
Valamit már hegesztenek e szerint.
Agents! Survival is online and available to play again, but we are still expecting issues. We are working on it and will update you as soon as we know more. Thank you for your patience!
Meg a szabad Survival hét miatt a szerverek nem bírják, nem újdonság mindig ez van ha ilyen össznépi banzájok vannak.
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Shadow-HUN
újonc
Tegnap óta már 8x álltam neki a survival-nek és mind a 8x 20-30 perc után delta...….. kapják be, így soha nem lesz meg a pajzs......
-
törölt tag
Tegnap nem tudom mi történt talán egy "hang" sugallta de beöltöztünk Fathinak.
-
aktív tag
válasz qukesz #51690 üzenetére
Röviden: nem, nem jól érted.
Marad a 100-as stack viszont DZ/Last Stand/Skirmish-ben nem kapod meg az extra 1%-ot classifieddal azaz 100 találat kell a full stackhez és nem 50 és nem csak heal nem lesz EMP hatása alatt hanem extra sebzés sem. Ezen felül nem csak befagyasztja a stacket hanem az szépen ketyegni fog lefelé.
-
VTom
veterán
válasz Anonymus23 #51681 üzenetére
Én eddig is egész jól elvoltam Nomad-ban last standben.
Strikerek ellen is hoztam sok 1v1-et. Persze ha ketten jöttek, akkor esélyem se volt.Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
törölt tag
válasz Anonymus23 #51687 üzenetére
Igen viszont mire elérnéd a 100%-ot már 3x a temetőben leszel.
-
Anonymus23
veterán
Akkor ez megint érdekesen van megoldva...
A stackelődő self healinget felezték, azaz 100-as stacknél összesen már nem 2%, hanem csak 1%, azaz:
3000 staminánál: 6% (7% volt)
6000 staminánál: 11% (12% volt)
9000 staminánál: 16% (17% volt)De írja, hogy a DZ-ben (plusz többi PvP) a healing rate csökken.
Felmerül a kérdés, hogy a fentihez képest? A korábbi videóból ez jön le, azaz a fenti csökkentés az PvE is, és ezen felül lesz még kevesebb self heal PvP-ben.
Nekem legalábbis ez jön át. De akkor mennyivel lesz kevesebb a heal PvP-ben?A sebzéshez viszont nem nyúltak, az továbbra is erős lesz azért...
;) - The Power of the Light Side
-
aktív tag
válasz Anonymus23 #51684 üzenetére
Felezik: [link] plusz EMP hatása alatt nincs heal.
-
Anonymus23
veterán
Amit nem tudunk még, hogy a heal mennyivel megy lejjebb, az is sokat fog jelenteni, erről nem volt szó a videóban, legalábbis konkrétan nem.
Nagyon nem izgat, a lőhető játékosok között és a herok között egyre ritkább a kemény ellenfél, akivel küzdeni kell, leginkább a 2 véglet volt mostanság...;) - The Power of the Light Side
-
aktív tag
válasz #59036672 #51682 üzenetére
Na akkor most lesz csak igazán sírás ha előveszem az emp sticky+pred kombóm
@Anonymus23: Szerintem nem erős annyira ez a nerf, max a DZ/last stand/skirmish-nél 50-re limitáltam volna a stacket, hogy ne rinyáljanak annyira a striker hero-k az összes többi része teljesen rendben van.
-
törölt tag
válasz GamerQueen #51680 üzenetére
R. I. P. Striker!
-
Anonymus23
veterán
válasz GamerQueen #51680 üzenetére
Nah, de legalább a PvE nem nyúlnak hozzá.
Szerintem az, hogy levitték vissza PvP 1-re a szorzót, az eléggé komoly nerf, 1,5 elég lett volna, megint baltával nyúlnak hozzá, nem ismerik ezek a szikét.
Eljön a "Banshee noob"-ozások kora
Illetve visszatér a Nomád is szerintem, megint meg fogja érni a nomád +1 ultija...;) - The Power of the Light Side
-
GamerQueen
kezdő
Jövőhét csütörtökön érkezik a frissítés
[ Szerkesztve ]
twitch.tv/gamerqueenlive [ PS4: gamer_queen91 ]
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #51677 üzenetére
Egyébként nem volt tömeg először 15 majd 22 játékos
Majd szombat és vasárnap 10-12 között begyűjtöm azt a hiànyzó 13 kifosztást
De vigyáz a telóval nehogy follyon az akkusav.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Anonymus23
veterán
Én csak beléptem, megnéztem, hogy retroaktív-e, nem, jó, akkor megcsináltam a screent és léptem is ki, inkább az új mobilomat állítgatom befelé
Amúgy is ezt az ingyenes időszak után akartam megcsinálni, amikor megint csak 2-3-an indulunk neki, nem szeretem a tömeget;) - The Power of the Light Side
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #51673 üzenetére
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
flexomaci
tag
Engem meg kivágott Mike-al, bő 1 óra után. A burgonyaszerver megint működik rendesen.
Üdv: István
-
addikt
válasz Anonymus23 #51673 üzenetére
Állítólag nem mindenkinél megy a progress, dolgoznak rajta. Nálam az időt nézte, másra még nem volt lehetőségem, lelőtt egy dagadt elite xD
-
foxymaxy
senior tag
Legnagyobb sz@rság az hogy minden napra jut egy csiter hétvégén lagg + halhatatlan candishman b@sszta el a szórakozást, tegnap meg egy vzxdsrbh nevezetű (vagy valami hasonló) kimondhatatlan nevű kis köcs.. aki instant ölt mindenen keresztül egy lövéssel. Kiakartam próbálni egy 8,4, 2, kiosztású Banshit de csak egy játékost tudtam levadászni aztán jött csíterke és hagytam az egészet.
Szerintetek mennyire játszható a DZ banshiben? 8.4.2. kiosztású dps-re húzva a kiegészítők kritical hitt, öngyógyítás, imunláda és sokk turet. Mit érdemes módosítani? Ja a fegyverek Bullfrog Hause (fogékony, halálos) talenttel. Ui:bocs nem válasz volt csak mellényomtam (mobil)[ Szerkesztve ]
e pluribus unum
-
ADam07
csendes tag
Sziasztok, egy kis segítséget szeretnék kérni. Egy Nomád szettet szeretnék összerakni, de sajnos 6 elem esetén is csak 4 bónusztulajdonságot látok. Hogy lehet ez?
Előre is köszönöm. -
Edem05
őstag
őszintén szólva nem tudom ti mit láttok amit én nem. megnéztem semmi olyat nem láttam benne amit leírtatok. [link] de igazából mindegy is.
-
RazoR
veterán
válasz Anonymus23 #51660 üzenetére
Részemről nem volt még olyan játék ami ennyire megfogott mint ez, de az utóbbi fél év kiborított annyira, hogy töröljem, majd a 2....
-
Anonymus23
veterán
Sokat gondolkoztam, hogy miért is bírjuk még, de 5-10 évente van egy játék, ami ennyire bejön és nem enged, ennél ez a helyzet.
Leginkább RTS játékok voltak amik ennyire megfogtak (most vettem meg a Star Craft 2 BC 2.0-t, azt is tolom emellett) nagy kedvenc volt az összes AoE, de anno CB-n 1 éven át elsők voltunk SWAT4-ben a ladderen, sokat toltam COD4-et is, aztán lecsengett az online játék, de a Division megfogott, amiről igazából úgy hallottam, hogy kaptam az Ubitól egy béta meghívót, előtte nem is láttam, de a bétába beletoltam szerintem akkor 50-60 órát
Közben meg mentek a single játékok: AC széria, FC széria, meg a többi 1x végigjátszós lövöldék, és nemsokára meglátjuk, hogy Division-ből is csak 1 van vagy van jövője;) - The Power of the Light Side
-
arnikusz
veterán
válasz Edem05 #51652 üzenetére
Ahogy Woker Írja- Widdz használ okosságokat.
Ha feliratkoztál akkor gondolom láttad az elmúlt 2 videóját ahol egy tárból 3 játékost törölt ki, folyamatos fejlövés ahogy írja Woker el sem mozdul a célkereszt.
Meg rakj csak össze egy olyan Strikert biztos ügyes játékos vagy, de nem fog olyan sorozatokat hozni mint Widdznél.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Anonymus23
veterán
-
törölt tag
válasz Anonymus23 #51656 üzenetére
Maga az első rész olyan jól sikerült, hogy szerintem csak nagyon óvatosan nyúlnak hozzá a dolgokhoz.
Persze lesz sok új dolog is mert kell de a lényeg, hogy pc-re külön figyelnek, hogy BattlEye köré tudják építeni.
Ha nem lehetne csalni ebben a játékban még a no recoil egerek sem működnének szerintem 1000x ennyi játékos lenne mint most. -
Anonymus23
veterán
válasz #59036672 #51651 üzenetére
Igazából én arra várok, hogy végre lássunk PvP előzetest is, hogy mit is fog jelenteni.
Nekem viszont van egy olyan érzésem, hogy messze nem olyan lesz a PvP rész mint a jelenlegi, így nem biztos, hogy ugyanazt fogja hozni, mint a jelenlegi...Állítólag őrült sokan jelentkeztek bétára, kíváncsi vagyok, hogy mi alapján fogják eldönteni, hogy ki vehet részt benne...
-
aktív tag
válasz Edem05 #51652 üzenetére
Nem csal látványosan azonban pár videójában látszik ahogy ráránt célpontra az aimbot. Az neked nem gyanús, hogy amikor full auto-n lő akkor meg sem mozdul a célkereszt, mert hát az indoklása szerint húzza lefelé az egeret, mindig pontosan annyival amekkorát a fegyver rándulna, ugye ? Amiben az a vicces, hogy pár hete rakott ki egy videót amin veszi, hogy mit csinál a keze és hát meg se mozdította lefelé az egeret mégis a célkeresztje úgy viselkedett mintha odaszögelték volna a célponthoz persze csak az első 1-2 percben mutatta utána kivette .
-
törölt tag
válasz Anonymus23 #51644 üzenetére
Egy biztos ha jön a második rész én ezt úgy törlöm le mint a sz@rt.
BattlEye és FairFight= -100k orosz játékos.
Kíváncsi leszek Widdz mit fog csinálni ha már nem tud majd macro no recoil esetleg aimot használni. -
törölt tag
válasz FireKeeper #51649 üzenetére
Reclaimer-ben nehezebb lett volna.
Más! Tegnap lelőttük az autista gabot alias viszkis-t a csapatával együtt. Utána megkérdeztük tőle hányadik account azt mondta 7.
Lol a haverjai minket csítereztek. 🤣😂[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Division 6k Striker Solo
[link] -
RazoR
veterán
válasz Anonymus23 #51644 üzenetére
Én lesz@rnám azt is ha nem írna ki semmit csak egyszerűen eltűnne ez a sok agyonképzett.
Emiatt töröltem és mentem át Siege-re, én nem értem, hogy Ti hogy bírjátok még mindig....
-
Anonymus23
veterán
Hát igen.
Nekem viszont van egy félelmem, hogy a Div2 nem olyan lesz mint a jelenlegi Div1, és ez a DZ-s játékmenet kárára fog válni, azaz abban már hiába lesz esetleg BE, nem fog akkora örömet okozni, ha látja az ember, hogy BSE_CYBORG and LEGENDA_17 banned by BattleEye vagy Mengelke banned by BE because of Toxic behaviour.
Na jó, azért egy kicsit mégis;) - The Power of the Light Side
-
RazoR
veterán
válasz Anonymus23 #51641 üzenetére
Rövid idő alatt beleraktam a Siege-be 150 órát kb és egy-két kivétellel nem találkoztam csalóval, cserébe folyamatosan jönnek az üzenetek: "XY banned by BattlEye!" "XY banned because boosted by a cheater!", "XY banned Toxic behavior!" ezeket olyan jó látni!!!
Fairfight és BattlEye együtt normálisan beállítva eléggé hatékony tud lenni! -
Anonymus23
veterán
válasz arnikusz #51633 üzenetére
Hol van, utánaolvasnék...
Rákerestem, de csak korábbi threadek vannak ahol azok sírnak, akiket ok nélkül bannoltak, meg olvasgattam egy kicsit a R6 Siege threadet is, ahol BE dolgozik, és év elején aktiváltak valamit, és elmondásuk szerint órákon keresztül ment a kijelzés, hogy kiket bannolt a BE
Nem tudom elképzelni, hogy D2-ben ne legyen BE;) - The Power of the Light Side
-
Anonymus23
veterán
válasz #59036672 #51637 üzenetére
11 hónaposan? Normális vagy???
Csak pálinkát, a kifli a torkán akad mégEgyébként nekem is érdekes lesz a Division 2, ha minden rendben lesz, akkor pont egy hónapos lesz a második, fogalmam sincs mennyi időm lesz, ha lesz egyáltalán játszani...
-
törölt tag
Jé tegnap lőhető volt minden játékos. Összesen volt 2-3 Hero. Tényleg lehetett egy ban wave mert elfogytak a csalók.
Div2 ben BattlEye miatt ilyen lesz a hullám minden nap.
[ Szerkesztve ]
-
TheCloWn25
csendes tag
válasz Anonymus23 #51630 üzenetére
Nekem már sokkal nagyobb öröm ha lerakok egy csalót mégha előtte ezerszer meghalok is
Az is érdekes, hogy mi alapján bannolnak mert van sok régi csaló akik ugyanúgy nyomják.
Hétvégén megint ott volt a Bse_cyborg, a pagan_pl banda.
Paganék pl éhes disznóval meg mg5el irtanak messziről pár lövéssel, mintha mesterlövészpuska lenne.
Az egyik pagannál ki se írja a rendszer, hogy mivel ölt meg. -
Anonymus23
veterán
válasz TheCloWn25 #51629 üzenetére
Lehet nem jött át, de nem komolyan írtam, kb senki sem foglalkozik már ezzel...
Mondjuk azt jó lenne tudni, hogy mennyit bannolnak meg ilyenek, mert nem szégyen ezt bevallani, meg akkor több "lelkesedéssel" jelentgetné az ember a csalókat.;) - The Power of the Light Side
-
TheCloWn25
csendes tag
válasz Anonymus23 #51623 üzenetére
Pedig hétvégén is volt sok csaló. Mai rövid délutáni menetben is összefutottunk egyel.
RollCage2, hanter fész volt és 1-2 lövéssel küldött mindenkit, de őt alig bírtuk lerakni -
Anonymus23
veterán
válasz arnikusz #51626 üzenetére
Szinte biztos, hogy nem....
De én nem is foglalkozok most vele, mert tele lesz a Survival emberekkel és nem lehet haladni (főleg, ahogy tudom ennek is lesz egy hét ingyenes), én jobban szeretek akkor játszani, amikor nem kell a játékosokat kerülgetni. Kifosztáshoz viszont tényleg jó lesz, mivel rettentő sok új játékos lesz akik halálra fagynak;) - The Power of the Light Side
-
Anonymus23
veterán
válasz qukesz #51625 üzenetére
De remélem igazad van és tényleg hullanak a csalók!!!
Szerinted mennyi az esély rá?
A nyilvánvaló teleport/falon átlövő csalókat bannolják, de semmit sem tudnak kezdeni az aimbotos/1% alá nem menő HP-t használó rohadék csalókkal...Csupán felüdülés volt a sok csaló után a tegnap este.
Bár volt egy szerverváltás, mert az eredeti szerveren, ahol elkezdtünk játszani, volt egy IlliiIiIliIlliiiIlIIiil, az egymagában felment manhuntig, aztán kb 8 játékos lelőtte. Jobbnak láttuk szervert váltani, ezen a szerveren nem csináltunk semmit, aztán a következő szerveren ott keresgéltük a játékosokat, de találtunk is
Este 11-kor mondtuk, hogy na még ezt kimentjük és vége, úgy is lett, meg még 2-3 manhunt leadás lett a végeSzombaton bementem napi ládát megcsinálni, a múltkori csaló magyarok rektelték a szervert, amikor is egyszer csak látom sűrűn egymás után felvillani, hogy BSE_CYBORG kiiktatta ezt, kiiktatta azt, az összes manhuntot
Hacker vs hacker;) - The Power of the Light Side
-
arnikusz
veterán
Szombaton 4 alt napikkal 4-szer futottam össze ugyanazzal a 860-as csalóval, jelentettem is szépen.
Továbbra is furdal a kíváncsiság, hogy a Survival shield beszámolja -e a korábbiakat.
Próbaképp az elmúlt 2 hétben megcsináltam a követelményeket, de biztos nem.
Nem baj még a hátralévő 13 kifosztás meglesz akkor.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
qukesz
senior tag
Szerintem meg mindenki xanax új hajóját kereste a Balatonon.
Egyébként ez ritka amit írtál mert elég egy hős aki tönkre bassza a szervert.
De remélem igazad van és tényleg hullanak a csalók!!!Mindig válaszolj ha kell ha nem !!!!
-
FaTHI
őstag
большое спасибо Anonymus az infót, akkor lehet belépek 1-2 körre én is 6-körül!
-
Anonymus23
veterán
Kérlek szépen tegnap szerintünk volt egy ban hullám, mert bent voltunk órákig a DZ-ben és csak lőhető játékosokkal találkoztunk, legalább 6-8 manhunt lement. Fekvés úgy igazából nem is volt, csak amikor már nagyon elkényelmesedett a társaság, és egy bullfrogos VX+Omega meglepte Szatyit és Pixit, de azért megbosszultam őket..
Szóval arról beszélgettünk, hogy titokban biztosan valaki rátenyerelt az Enterre a bannolás indításához, mert nulla, azaz nulla csalóval találkoztunk tegnap este
-
FaTHI
őstag
A hét végén nem voltam történt valami? Gondolom a battleájt még csiszolják mielött rádobják a játékra
[ Szerkesztve ]
-
qukesz
senior tag
Valaki jön ma DZ BE instant halni???
Drága tesvíreim ne legyek már egyedül!!!Mindig válaszolj ha kell ha nem !!!!
-
GAbre
veterán
Valaki most vagy később nem akar földalattizni?Bravúrokat akarom befejezni.
-
TheCloWn25
csendes tag
válasz FireKeeper #51611 üzenetére
Lőni se volt időm, ahogy odaért le is adta, a csík se ment a bal felső sarokban.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz TheCloWn25 #51610 üzenetére
elvileg nyomni kell hozzá és a dmg lassítja a progresst. szóval egy gombbal leadta az elég gyanús.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
TheCloWn25
csendes tag
Manhuntot le lehet adni egy pillanat alatt vagy az is valami csalás (egyedül volt)?
-
qukesz
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Videós, mozgóképes topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Politika
- Need for Speed: World Online
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Torrent meghívó kunyeráló
- Renault, Dacia topik
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest