-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyS_27
senior tag
berugózott 2-szer mind a kétszer meghalt.
Aztán vissza is jött 5 perc múlva és instant haltam... Van aki nem tud vesziteni és jön az okossággal.
[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/ltommys
-
arnikusz
veterán
Köszönöm DZ Priestnek az 5 kötélvágásban való közreműködést.
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Anonymus23
veterán
válasz arnikusz #51392 üzenetére
Én találkoztam pár új játékossal, így van egy jó pár új ismerős, tegnap is mentünk egy WG hibátlant, persze, hogy a 4 bossnál dobta ki Deltával , így nem is adta be neki...
Meg néha beférek a DZ-s csapatba is, ott jót lehet marhulni, főleg, amikor ilyen papagáj franciákkal futunk össze, ugye Johnny?
"Gliccs-gliccs-gliccs-gliccs-gliccs-gliccs-gliccs-gliccs-gliccs"
Kb ennyi volt az összes angol szókincse. A legnagyobb pofája meg az IST-es gyereknek volt, pedig azok mekkora csíterek voltak 1.5/1.6-ban.;) - The Power of the Light Side
-
-
nagyúr
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #51390 üzenetére
Tegnap még benéztem a 4 altal egymás után, meg hibázik még egy Big Al.
-
Anonymus23
veterán
-
foxymaxy
senior tag
válasz Anonymus23 #51380 üzenetére
Köszi a felvilágosítást számomra evidens az élőtalent ezért úgy vàlogatok össze mindent hogy működjön egyáltalán pvp re érdemes cf szetten kívül mást használni?
Ja még 1 kérdés mostanában tapasztaltam hogy nem aktiválódik az ujraélesztő ulti amikor lelőnek, ez mitől lehet hogy nem műxik?e pluribus unum
-
aktív tag
válasz #59036672 #51382 üzenetére
5k crit, nyilvánvalóan szar a builded, megmondták ők is, nem? mondjuk nem annyira szar mint az enyém a 3,8k crithez a D3-mas hősön. Amúgy múlt héten pénteken is a kis 5-ös kimentésnél az egyik D3-mat használó csókára 2,4-et (nem crit) sebeztem testre a tetőről (a kötéltől állt nem messze) és pár és látszólag semmilyen buff nem volt rajta, pusztán csak egy immunizerben állt. Csak, hogy legyen ellenpélda: a német nagypofájú banda egyik tagja (5k pontja volt) talán 2-3 mp-ig bírta a predatorom ellen amikor mögé kerültem (mondjuk azért jár a plecsni Gabinak is a healer FM miatt ami csúnya meglepetés volt a srácoknak ).
u.i.: 1/2 7-7 körül leszek megint szerintem, van még 4x kulcsom amit bukhatok még
-
törölt tag
válasz Edem05 #51379 üzenetére
A strikert hamarosan nerfelik ha jól tudom.
Más! Este ne menjetek dz-be mert olyan herok vannak, hogy nem hiszitek el. A Striker 0-24 100%-on van 3x akkorát sebez az m4 mint bárkinek. 0.000001sec alatt befosol ha rádlőnek, 150m-ről is azonnal kilőnek stb....
Mikor mondtam a heroknak, hogy Div2-ben majd találkozunk mert ott lesz BattlEye azt a választ kaptam, hogy rossz a szettem meg tanuljak meg játszani. Az első szegmenst se tudtam lelőni a paliról. A kedvencem egy olyan striker hero volt akire 5k volt a kit sebzésem. Persze olyat lőtt vissza, hogy azonnal elpárologtam.Ui: ki jön ma IS meghalni?
[ Szerkesztve ]
-
VTom
veterán
válasz Edem05 #51379 üzenetére
Ez mindig így volt, Striker, Alpha, Deadeye, Alpha, arany, Predator, Striker, vagy valami ilyesmi volt a sorrend, mindenki ezekben rohangált.
Talán 1.7-nél volt több szett, amivel lehetett érvényesülni, ha jól emlélkszem, de lehet, hogy 1.8 volt már, de szerencsére azt is elb@szta a massive.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
Anonymus23
veterán
válasz foxymaxy #51378 üzenetére
Kék stuki:
Ulti töltésre lehet használni, mivel kék/lila/vagy alacsony GS-ű pisztoloyn a Coolheaded/Hidegfejű és a Determined/Eltökélt tálentekhez elegendő elektronika van a plusz elektornika nélküli CF geareken is.2. fegyver élő tálentek nélkül:
Kicsit gondolj bele miért is lehet.
Mivel a PvP részen leveszi az értékeket 1272-re, hogy akinek nincs CF cucca, az ne legyen túl nagy hátrányban, ezért nem biztos, hogy mindenki összerak még egy egy buildet/fegyvereket, hogy a PvP-hez megfelelő értékek legyenek.;) - The Power of the Light Side
-
foxymaxy
senior tag
Lehet láma kérdés de pvp szettbe az számít valamit hogy beraknak egy kék stukit, plussz halott fegyver talentek a másodlagos csúzlin. Lemaradtam valami okosságról vagy csak ennyi agyhalottal lehet találkozni. Egész jó a pvp amikor egy normálisabb csapat összejön, toltunk 4-5 meccset de aztán jöttek a herok és lemostak 20/0 majd 20/1 re , az m4 akkorát sebzett alapból mint egy m700 karbon , biztos tisztán játszottak
[ Szerkesztve ]
e pluribus unum
-
aktív tag
Na megvan a ma este fénypontja is: a reclaimer aki facetankol 1 predator+ 1 striker kombót miközben nagyot is lő. Később egy banshee+pred kombót tankolt ki, biztosan tisztán játszik
-
törölt tag
Nagyon dzsukel az időjárás bp-n. Kb mint ha egy kib@szott esőerdő kellős közepén lennék.
-
Anonymus23
veterán
válasz Bandi821 #51366 üzenetére
GE alatt könnyebb megcsinálni, addig rakj össze egy taktikus szettet, és segítek megcsinálni.
A legjobb erre az Ambush, ami elvileg Szeptemberben lesz, de meg lehet csinálni normál üzemben is, csak hosszabb valamivel.
Vegyél fel Uplayen és megpróbálhatjuk!;) - The Power of the Light Side
-
qukesz
senior tag
válasz #59036672 #51367 üzenetére
Volt még folytatása ennek miután elmentél.
Pixelre ráment a gyerek nomádba.
De nem nyert, erre azt mondta ügyes vagy hogy elvertél egy gyenge játékost!!!Még azt is tudjuk hogy olvassák a fórumot mert mondták hogy ERŐS A PH TEAM !!!!!
Mindig válaszolj ha kell ha nem !!!!
-
törölt tag
Tegnap volt két hero magyar. 1v1 kettéhugyoznak mondtuk nekik persze gyertek próbáljuk ki. Azt mondták ááá... nekik még farmolni kell.
[ Szerkesztve ]
-
Bandi821
tag
szisztok, nekem még hiányoznak a hibátlan legendások. A randomokkal nem megyek semmire, esetleg valakinek volna kedve csatlakozni? Uplay-es azonosítóm: Bandi821
-
nagyúr
válasz Anonymus23 #51362 üzenetére
WTF ?!
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #51362 üzenetére
Láttam, ez már a vég.
LS-n meglett az 500000 de a többi már kimarad.
Minden ügyes játékos Strikerben, én Nomádban, írtam is, hogy Striker nerf is coming, válasz van akciós cheat .
A pajzsok maradtak csak.
The end.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Anonymus23
veterán
;) - The Power of the Light Side
-
törölt tag
Tegnap Fehér Szalag verseny volt este meg Glenfiddich.
Itt a győztes Fifty-Fifty[ Szerkesztve ]
-
TommyS_27
senior tag
Egy kis Solo Manhunt
https://www.twitch.tv/ltommys
-
törölt tag
Amikor sokan jönnek de még is le tudod adni a manhuntot.
-
FaTHI
őstag
Holnap 6körül érkezem lesz vki?
-
törölt tag
Lefty
És amikor új tagot hozok a csapatba.
"Benjamin 'Lefty' Ruggiero: Amikor bemutatlak, azt fogom mondani: "Ő a barátom". Ez azt jelenti, hogy üzletfél vagy. Ha azt mondom valakire: "Ő a barátunk", akkor az már családtag. Kapisi?
Donnie: Hogyne. Barátom, barátunk. És én minek hívlak Téged?
Benjamin 'Lefty' Ruggiero: Te csak csöndben kussolsz rólam." -
arnikusz
veterán
A tegnapi Staten elhangzott, hogy hozzányulnak a Strikerhez, mert csak azt használják, tehát nerf, a helyben futós glitchet javítják. Lesz képregény a Dark Horse kiadó gondozásában.
-
TheCloWn25
csendes tag
Van most 1 lengyel banda a dzben. Nagyon durván csalnak😃
-
SEMY
tag
válasz Anonymus23 #51332 üzenetére
Igazad lett megadja a partyban mindenkinek a Hunter killeket.
Battle.net : SEMY#2518 Battlefield : SEMY_HUN Uplay : SEMY72
-
addikt
Ingyenes az Underground DLC egy hétig, hogy mindenki megcsinálhassa az új shieldet.
-
qukesz
senior tag
válasz TheCloWn25 #51335 üzenetére
Sokan elég nehezen viselik ha elhullanak.
Engem nem érdekel ha magyar lő le.
De abba is biztos lehet hogy vissza fogok jönni és igenis harcolni fogok.De azt meg végképp utálom hogy ott száj karatézik.
-
TheCloWn25
csendes tag
válasz qukesz #51320 üzenetére
Kedden én is összefutottam magyarokkal.
A közelemben láttam, hogy van 1 rugó, odamentem ellezdtem lőni.
Már majdnem padlón volt amikor hallom, hogy kiabálnak, hogy dontshút.
Abbahagyom, elkezdünk csetelni (akkor derült ki, hogy ők is magyarok) és cset közben megöltek😃[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #51332 üzenetére
Mire már Magának annyi Divtech.
Egyébként nagy szemétség, hogy nem számolja a pajzsokhoz legalább attól az időponttól, hogy behozták a játékba.Emlékeztetőül az elkövetkezők:
• Phoenix (August) – "Never say die": Extract 5 items, survive for 5 hours and kill 5 Hunters in Survival
• Talon (September) – "Death from above": Attain a Commendation score of 3000
• Rebel (October) – "Fight for your rights": Get to wave 15 in Resistance
• Fang (November) – "Tooth and claw": Complete every available mission on Legendary difficulty
• Prime (December) – "First and only": Collect 3 full classified gear sets
• Marshal (January) – "Law and order": Acquire all Exotic Armor and Weapons
• Chieftain (February) – "Hail to the chief": Achieve the highest possible optimized gear score [290]Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Anonymus23
veterán
Az előző Shield Commendationoknál közös volt a kill pl a 10 nevesített boss killnél is (Seek&Destroy)
A 100 hunter killes normál achinál kellett neked bevinni az utolsó lövést, akkor írta jóvá.Vagy már tapasztalatból mondod?
(#51331) arnikusz
Egyébként én az egyik karakteren (vagy kettőn) megcsinálom a heti ládához szükséges előírásokat és azzal meg is lesz minden szükséges feltétel, és legalább divtechet is ad...[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #51329 üzenetére
Megyek egyedül D3-ban (úgyis ritkán van használatban), randomokkal biztos nem, utána meg többet biztos nem nézek az UG felé.
Hunterek ellen az alábbi D3 tökéletes a kezdőknek szólva.[ Szerkesztve ]
-
SEMY
tag
válasz Anonymus23 #51329 üzenetére
Ha a csapattársaid engedik,hogy te öld meg ...mert csak azt számolja.
Battle.net : SEMY#2518 Battlefield : SEMY_HUN Uplay : SEMY72
-
Anonymus23
veterán
válasz TommyS_27 #51328 üzenetére
Főleg, hogy ezek már 5000x-esen túl vannak teljesítve...
Egyébként legjobb csapatban menni, és folyamatosan váltogatni a csopvezt, mert akkor 3 fázison belül beadhatja többször is a huntereket. Ha mentek 4-en, akkor eleve 5 huntert ad be, gyakorlatilag egy 3 fizásos alatt fixen megvan a 10 hunter.De nem is értem, nekem pl megvan az achi a 100 Hunterről és az 500 fázisról is, most tényleg menjek még le letolni feleslegesen ezért?
-
törölt tag
Nem látni a csaló magyarokat mióta beégtek Chad meg a Viszkis. Vagy bannolták őket?
-
nagyúr
Megint volt-van szerver leállás...
Indítják az új pajzsot ?Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
törölt tag
válasz qukesz #51320 üzenetére
Akkora volt az arcuk, hogy dz1-től 9-ig ért. Inkább nem töltöm fel a videót mert nem igazán szalonképes.
Tuti stroke-ot kaptak tegnap.Jobbulást Tommy??? Engem nem zavar ha összefossa magát csak ne sziszegjen a mikrofonba.
Viccet félretéve persze, hogy jobbulást Tommy.[ Szerkesztve ]
-
qukesz
senior tag
válasz #59036672 #51316 üzenetére
Nah kezdődik megint!!!
Tegyünk említést a magyar csapat jeles teljesítményéről is ami a tegnapot illeti.Ment a száj karate, de arra már nem tellett nekik hogy rugók legyenek.
Nem baj mi azok lettünk, és hát ők álltak a rossz oldalon.
Jobbulást Tommy!!!
-
TommyS_27
senior tag
-
törölt tag
Jujj!
Tegnap volt nevetés rendesen. Sunyi módon lelőttem Tommy-t majd dezertáltam titkos úton ellenörzőpontra.
Később mondja pixi, hogy próbáljunk ki egy másik fegyvert persze sunyi módon rámcsatlakozott Tommy de Ő csak független nézőként volt jelen (éreztem, hogy baj lesz) Pixel meghalt majd Tommy gyorsan kiépett és én is kerestem a huszast.
Te aljas gané remélem még sokáig tart a hányás-hasmenéses vírusod. 🤣😂 -
FaTHI
őstag
válasz Anonymus23 #51311 üzenetére
Hát akko meg lemegyek a kocsmába berugok oszt Pvp zek a helyiekkel...
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
Oda is hiába mész, tegnap tényleg katasztrófa volt a szerver téma úgy általában:
Madisont toltam még este levezetésnek: normális csapat, simán eljutottunk a végéig, amikor is megjöttek a bossok, azonnal kaptam egy deltát, mondom magamban, hogy csak ne lőjék már le mindet, hogy visszaérjek a vége előtt. Visszarakott a játék, errefel mind a három ott feküdt, odaszaladok hozzájuk, elnyomom az ultit, mindegyik felállt egy századmásodperce majd szépen vissza is feküdted, az ulti nem működött, ledobom a ládát fedezékbe, elkezdi felszedni őket, tized másodperc alatt szétlövik azt is, ALT+F4
-
törölt tag
Csókolom tessék mondani ma lesz valaki? Ma Fathival leszek mert nagyon erős és örökélet hekk-je van.
[ Szerkesztve ]
-
qukesz
senior tag
válasz #59036672 #51301 üzenetére
De említsük meg a kora délutáni mókát is.
Végre egy tök jó szerverre kerültünk. Mindenki teljesen jó volt.Nem voltak hősök de akadtak ügyes playerek is, de nem bírtak velünk.
Készült videó is érdemes lesz megnézni mert ilyen az amikor minden a helyén van.Sajnos nem sokszor akad ilyen mert mindig jön valaki aki szándékosan laggoltatja a szervert
Köszi xanax, tommys. pixel a számtalan manhunt-ot!!!!!
-
törölt tag
Ma Fathi god modban volt nem lehetett lelőni Anonymus meg háttal állt nekem és úgy ölt meg.
Mielőtt még bárki azt hinné, hogy csalnak szó sincs róla csak olyan durván összefosta magát a Division amit még nem láttunk a két év alatt.Azért ment a report mindkettőre.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Fotók, videók mobillal
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Jelszókezelők
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Sony WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest