Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • genndy

    addikt

    válasz Dark Archon #7108 üzenetére

    Régebben még sokkal jobban megbecsültek voltak a wicherek, és sokkal több és veszélyesebb szörny is volt. Megvolt a kereslet, volt pénz megteremteni meg kiképezni őket. Meg megkapták Kaer Morhent is (ami egy rendes vár volt, csak az évszázadok alatt lepusztult. Meg meg is támadták (nem az 1-ben, még előbb)). Aztán szerencsétleneknek a saját szakmájuk miatt egyre kevesebb munkájuk lett. Meg ugye mutánsok, és az emberek gyanakodnak arra aki tőlük eltér (másfajúak, mágusok, witcherek), rühellik is mindet.
    A gazdag emberek városban laknak, meg testőrségük van, nem elsősorban őket abajgatják a szörnyek. A császár meg egy külön tészta, a witcherek tipikusan nem uralkodóknak dolgoznak sok pénzért, hanem szerencsétlen szegény csóró falusi parasztoknak, akik kétségbeesnek ha azt a kevés termésüket is elviszi a ludvérc.
    Vidd végig a Honorton fenevadja küldetést, na kb. ennyire becsülik meg tisztelik a witchereket. Meg olvasd el a könyveket, mert jók és sokat adnak a lore-hoz (mondjuk ez nem véletlen, ha már egyszer arra épültek a játékok is).

    Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Új hozzászólás Aktív témák