Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Knobber
aktív tag
Xbox One + Witcher 3 Bundle:
[link]
Két legyet, egy csapásra
Lehet 0-ás THM-re kihozok egyet, mert egyben pöppet nehezen gyűlne össze ennyi píz.Youtube: Knobber
-
törölt tag
Volt már erről szó nem is olyan régen,Török Balázs cdpr részről:
"Unfortunately the DX12 support is not possible, because players wouldn’t be able to use it right now. As will be available to the general public, I’m sure that we’ll think about it." [link]
Szóval elgondolkodnak róla.
[ Szerkesztve ]
-
1m1s
tag
Minél közelebb a megjelenés, annál jobban tartok tőle hogy kevés lesz az i52400+gtx660 kombóm. Azért egy medium beállításokban bíztam fhd-n.Én kis naiv.
-
Televan74
nagyúr
Lehet az első napi pach nem javítás lesz, hanem grafikai butítás.Talán túl sokan hőbörögtek a fejlesztőknél a gépigény miatt.De majd kiderül, ha fel telepítettem a játékot és játszom vele.
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
Vistaboy
veterán
Aki szeretné fájdítani a szívét, az nézze meg a komplett összeállítást itt:
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Vistaboy
veterán
válasz Televan74 #556 üzenetére
Persze, tiszta sor. Szerintem hétfő este nem sokat fogunk aludni, kedden meg úgy várjuk majd a futárt, mint a messiást.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
törölt tag
Jut szembe,hogyan lesz a hiányzó rész letöltése?Mindenki csak onnan tölthet ,ahol megvette a játékot? Vagy teszem azt innen is lehet? Csak mert a GOG ról,mivel az volt a legolcsóbb, szerintem hajnali 1-kor,ha mindenki ráveti magát,olyan 0.00001 bit/h lesz a letöltési sebesség.
-
Lézerparaszt
őstag
válasz Vistaboy #555 üzenetére
Mondjuk így már egész érthető miért van régóta a 10%-os akció steamen xD
Én annak a híve vagyok, hogy a grafika is a játékélmény része, és a tartalommal együtt alkotnak egy egészt, és ezzel nem vagyok egyedül mert akkor nem ezzel lenne tele az internet. Az általad linkelt képeken nem hogy "még mindig szép" a játék hanem egyenesen csúnya. Természetesen nem ítélem el a játékot úgy, hogy nem is játszottam vele, de ha tényleg marad ez a "feljavított Playstation grafika" akkor lehet hogy elkezdek a supportnak sírni hogy adják vissza a pénzt, és ha elég sokan sírunk akkor talán ingyenessé teszünk 1-2 DLC-tA játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
nonsen5e
addikt
válasz Vistaboy #555 üzenetére
Szemem sem rebben, hozzászoktatott a játékipar ehhez az elmúlt pár esztendőben.
Sikerült tegnap kötnöm egy jó üzletet, így már én is még inkább tűkön ülve várom a játékot, GoG-ról preloadolva, jöjjön máááár.Én személy szerint az agyonszaturált élénk színekért oda vagyok, grafika ide vagy oda... Azért a butított képeken sem kell annyira szégyenkeznie a játéknak.
[ Szerkesztve ]
D4: hunPH, nonsense#2596
-
donki
senior tag
válasz #16729600 #560 üzenetére
Ha jól látom a witcher hivatalos oldaláról szeretnél letölteni. Mivel a GOG-nak ugyanúgy a CD projekt red a tulajdonosa mint a Witcher-nek, szerintem ugyanazt az infrastruktúrát venné igénybe mindkét esetben. Amúgy GOG-ról szerintem már mindenki letöltötte amit kellett, remélem nem lesz túlterhelt.
-
törölt tag
Legyen igazad. Persze attól függ szerintem, hogy mekkora terjedelmű lesz a day1 patch. Bennem azért továbbra is megvan a félsz,hogy reggelig is töltögetni kell, 1M előrendelő,ha levonjuk a más online boltokat,dobozos verziókat,akkor is hajlamos egy szerver megnyikkanni,ha ennyi kapcsolatot kell egyidőben lekezelnie..
[ Szerkesztve ]
-
donki
senior tag
Kezdem érteni miről beszéltek és ez most már engem is nagyon aggaszt. A 2014-es in-game trailer miatt jöttem olyan lázba, hogy 180 ezer forintos video káryát vettem, hogy azt a látványt amit ott láttam teljes egészében élvezhessem. Ha tényleg ezt kapom helyette, akkor engem tulajdonképpen kiraboltak.Hiszen ezért nem vettem volna új hardvert.
-
törölt tag
válasz BoneDragon #566 üzenetére
Durva, hogy Withcer 3 topikba nincs egy Witcher fan se.
Mindenki a grafikáról beszél, mintha az jelentene valamit...
-
törölt tag
Ha már kicsengettem a lét a fejlesztőknek,hagy írjam le a véleményemet,attól még fan vagyok elhihetitek. Nem egy oltárszentség a játék,hogy bírálhatatlan legyen.
-
törölt tag
válasz #81999360 #569 üzenetére
Miből gondolod, hogy nincs egy se ? Vagy csak akkor "fan" valaki ha pozitívumokat ír ?
Ha neked nem számít ok, másnak nem mindegy főleg egy fantasynál...
Egyébként nyilván azért turbózzák fel minden játék grafikáját az előzetesekhez mert nem számít, vagy azért vannak steamen meg a gog oldalán is a régi buildből készült képek...[ Szerkesztve ]
-
troland26
őstag
válasz BoneDragon #566 üzenetére
Konkrétan én is csak emiatt a játék miatt vennék gtx970/980 at , ugyanis gyakorlatilag nem játszom semmi mással csak néha kicsi Diablo meg persze Witcher 2...azokra meg elég a 7870 is....
Egyébként majd úgyis lesz élménybeszámoló már keddtől szerintem komolyabb kártyákat birtokló fórumtársaktól ..majd levonom a következtetést , hogy kell-e nekem új kártya
[ Szerkesztve ]
-
Lézerparaszt
őstag
válasz #81999360 #569 üzenetére
Nem lenne semmi baj a lebutított grafikával, ha nem azzal promózták volna végig, mint anno a Watch Dogs -ot. És ha a grafikát lebutították akkor ennyi erővel a tartalmat is megnyirbálhatták. Aztán majd 1 hét múlva kijön az ultra beállítás meg egy fejezet külön DLC-ben.
[ Szerkesztve ]
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
Mate
nagyúr
Amíg nem tesztelte mindenki a saját gépén, addig felesleges temetni.
-
veterán
Sziasztok!
A witcher 3 előtt ki szeretném játszani az 1-et, és a 2-őt. A kérdésem az, hogy egy integrált Intel HD4600-as IGP-vel, 8 gb rammal, van esélyem?
Köszi
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
gradient99
tag
válasz Montesantos #581 üzenetére
Ne is csodálkozz, akkora felbontáson...
-
D5
aktív tag
Ha ezzel is úgy járok "grafikailag", mint a DA:I-vel, akkor szétszedek valamit, az biztos. Ha hozzák a W2 szintjét, akkor "ejnyebejnye, fiúk, nem erről szólt a fáma", de ha ez alatt lesz - ami a screenshotokból ítélve nagyon úgy tűnik -, akkor ők is tehetnek egy szívességet.
Azt viszont nem hiszem el, hogy nincs olyan jogi eszköz nekünk, fogyasztóknak, a kezünkben, hogy ilyen átcseszés esetén újra a pénzünkhöz jussunk. Komolyan mondom, lassan olyan lesz játékot előrendelni, mint tőzsdézni...
u.i.: persze-persze, tudom, vegyem később, miután rengeteg jutyúb fullHD videót néztem, és kellően meggyőztek. De ez akkor is nonszensz.
-
joysefke
veterán
válasz adamssss #579 üzenetére
FHD+maxhoz (kivéve übersampling) kb. egy 660Ti / 270X kellhet. A 8GB RAM bőven elég lesz.
A TW2 egy nagyon-nagyon hangulatos és mai szemmel is gyönyörű játék, amit attól félek, hogy a TW3 sem fog tudni semmiben (kivéve a játéktér nagysága meg erőforrásigény) überelni.
a helyedben mindenképpen megvárnám azt az új VGA-t és a TW2-t max grafon játszanám végig, megérdemli.
J.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Köszi srácok.
Az a gondom, hogy van egy laptopom amiben egy 4200u-van, és abban az igp. PS4-em van, csak mielőtt kijátszanám a W3-at végig szeretném vinni az 1-et, és a 2-őt...
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
törölt tag
-
vegitossj7
addikt
Hitler és a grafika: [link]
Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.
-
GypsFulvus2
őstag
válasz vegitossj7 #588 üzenetére
"I'm getting a Wii U"
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
Nazara
őstag
válasz vegitossj7 #585 üzenetére
Teszek rá, amint megérkezik rakom fel a gépre, aztán élvezem, engem nem fog zavarni, hogy butitották vagy sem, úgyis a világ, a sztori, a döntések, a küldetések, meg a karakterfejlesztés izgat. A grafika meg a legújabb trailereken is bőven az én tűréshatáromon belül volt, szóval nem aggódom.
[ Szerkesztve ]
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
nejad
aktív tag
Hellosztok! Egy hülye kérdés, a gog letöltőjét a galaxit nem lehet pause-ni? Vagy amikor vissza belépek folytatja a letöltést onnan ahol abbahagyta? Kösz!
-
Balu972
aktív tag
akárhogy is
A K Á C I Ó !
Azért beszélek a gépekkel emberként, nehogy átszokjak az emberekkel való gépies kommunikációra.
-
OddMan
őstag
Szerintetek 2560x1440-es felbontás mellett egy Radeon 290X mire lesz képes?
''A szíved szabad! Légy bátor és kövesd!''
-
OddMan
őstag
válasz BoneDragon #597 üzenetére
Most akarok video kártyát rendelni, de sajnos rossz érzésem van, hogy a Witcher3-hoz nem lesz elég még a legjobb sem, ilyen felbontás mellett.
[ Szerkesztve ]
''A szíved szabad! Légy bátor és kövesd!''
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest