Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi®
addikt
válasz Televan74 #25500 üzenetére
+1
#25503 Drizzt Sztem meg túlárazott sz@rok, ipari hulladékok amik jó, ha a harmadát éri realizált árban, mint amennyiért adják. Az NV a bányászblama után nagyon magas lóra ült.
Nem Patek Philippet adnak, csak egy hulladékokból, elektronikai újrahasznosított szemétből tákolt, idő előtt mesterségesen elavulttá váló nyákot, amit fillérekből állítottak elő . . . -
janos666
nagyúr
válasz Televan74 #25411 üzenetére
Nyugi, nem maradsz le semmiről. Egy RTX3080-al is olyan drasztikus lassulást okoz minden RT effekt, hogy nem éri meg bekapcsolni (amikben nézegettem: Control, CP2077, TW3). Talán a "Portal with RTX" játék van olyan régi és egyszerű, hogy ott már elviszi izomból az RTX3080 is. Ha TW3-ban a 3 extra effektből egyet sem kapcsolok be, csak a "központi" RT kapcsolót lövöm be, már akkor sem üti meg 1440p-ben (2160p minitor, Quality DLSS-el) a 60fps-t olyan zárt helyeken, ahol amúgy a limiter fogja meg 117-en (120Hz-es VRR-hoz van belőve). Ahol pedig RT nélkül sem futna ki a 117-es limitig (messzire belátható nyílt, gazos/fás terep), ott közelebb van 30-hoz, mint 60-hoz. Tehát lényegében "játszhatatlan" (de legalább is "vicces") annak, aki >=60fps-hez van szokva (és nem kellett rommá butítani a maga idejében a beállításokat, hogy sokkal gyengébb, korabeli VGA-kon stabil 60fps-t produkáljon 1080p-ben).
#25413Atti777 - Az úgy tényleg vicces, mert pont ez volt az egyik leggyakrabban szajkózott szlogen a DX12/Vulkan mögött, hogy egyszerűbben és jobban skálázható lesz a CPU magok közt a munka.
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
vitaro
senior tag
válasz Televan74 #11335 üzenetére
Vagy inkább hagyja abba a második rész után. Bioware-esek sok minden mást is tanulhatnának a W3-ból, nem csak a befejezést.
Ha már befejezés: csak én éreztem úgy, hogy a végére mintha egy hangyányit kifulladt volna a játék? A végső harc valahogy nem volt olyan grandiózus, mint amire számítottam. Főleg a Kaer Morhen-i csata tükrében.
The Arcana is the means by which all is revealed.
-
DrDobos
őstag
válasz Televan74 #10038 üzenetére
Én is arra hajlok, hogy hagyjuk békén szegényt Ugyanakkor épp a Borháborúk küldetést csináltam, akkor botlottam bele, és erről az ezüszbaziliszkusról meg küldit sem kaptam, tehát hagytam is, majd visszatérek.(HA tudnám hol keressem egyáltalán) Viszont én még semmiféle vadásszal nem beszéltem.. Samsung Galaxy A55 5G
-
törölt tag
válasz Televan74 #9595 üzenetére
Meg is találtam videóban a végét. Baasojdasiojdasidjasd, pedig próbáltam...ááá elrontottam a beszélgetést a ceremónia előtt Syannaval..pedig annyira meg akartam menteni őket, a büdös pitsbe. Sebaj, fél év múlva harmadjára is végigviszem az egészet (másodjára a kiegekkel együtt) és majd akkor ügyesebb leszek. Pedig egy karnyújtásnyira voltam A (#9594) számú kérdésemre nem kérek már választ. Közben megkaptam már az(oka)t
[ Szerkesztve ]
-
Televan74
nagyúr
válasz Televan74 #9563 üzenetére
Azt hiszem tényleg hiányzott valami.Nemrég találtam rá Blood and Wine Romance with Syanna videóra! Azért lesz még egy-két végigjátszásom a B&W -ban.
[ Szerkesztve ]
Mindenbe beleugatok!!!
-
brumi1024
veterán
-
zegi_norbi
tag
válasz Televan74 #8259 üzenetére
Szerintem is előbb jön a Cyberpunk, én biztosra is veszem
Nem semmi, hogy már 20 milliónál jár a széria
"Whether you think you can or think you can't, you're right" Henry Ford The Witcher 3 Bioshock Infinite Assassin's Creed Rogue Linkin Park
-
hoffman_
nagyúr
válasz Televan74 #7473 üzenetére
én a fenti tanácsok megfogadása mellett is izzadok a Blood and Broken Boneson, eljutottam a Golemig, de visszatöltöttem egy két napos mentést, mert ezt így ebben a formában nem lehet megcsinálni. valamit máshogy kell csiszolnom. arról nem is beszélve, hogy Midscope régiója annyi banditával meg kannibállal, menekülttel van tele, hogy még átlovagolni is nehéz, nem hogy lezúzni őket. egyszerűen nem látom, hogy lehetne ezt okosan, megőrülök
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
addikt
-
addikt
válasz Televan74 #7030 üzenetére
Érdekes amiket írtok, én most vittem végig újra az egészet NG+-ban, kb. 100 óra, és egy bug jött elő, valamelyik witcher felszerelésnél a kastélyban beragadós, nem nyílt a rács, ezen kívül semmi más (GOG, 1.11). Annál meg szerencsére fönt van a bárhonnan gyorsutazós mod. Skelligén is meghalt a vérfarkas, nem volt meglepős lesi, grafikai bug, stb., semmi gond.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
addikt
válasz Televan74 #6870 üzenetére
Ja, te képes vagy másodszorra is körbejárni a fél világot az ábrák miatt? Én konzolparancsokkal megadtam magamnak, ami jár, aztán kész
Ted_Beneky: én annyit vettem észre, hogy
Roche útján egy tünde megtámadott valamikor, Iorveth útján meg segített egy tünde (scoiatel) egy lesi ellen, de úgy ennyi. [ Szerkesztve ]
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
addikt
válasz Televan74 #6657 üzenetére
Nekem se hagyta, de nem baj. Van plusz 4-5 ember akiktől az "alapabb" lapokat meg lehet szerezni, nem kell izgulni. Nekem is most lett meg a "Gyűjtsd össze mindet" achi ezzel a hibával együtt.
Pipó: letöltöd a Nexusról a konzolos modot, F2, beírod hogy "god " és legyőzöl mindenkit.
[ Szerkesztve ]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
S1M0N
senior tag
válasz Televan74 #6587 üzenetére
Mármint csak tálcára teszi magát a játék, vagy rendesen kilép?
Mert nálam mind a 3 résznél volt, hogy simán bezárta magát a játék. Mind a 3 Witcher Steam-es.
Én szerencsére ráfekszek a mentés gombra, szóval nagy gondom soha nem volt vele.
De az furcsa, hogy mind a háromnál előjött ez nálam. A Witcher 1 vagy 2 topikjában beszéltük pont ugyan ezt a mai napon. -
FireKeeper
nagyúr
válasz Televan74 #6458 üzenetére
Igen, az NG+ ugyanaz mint az alapjáték, csak magasabb szinten, illetve tovább tudod vinni a felszerelésed. de a döntési helyzetekben tiszta lappal indulsz és újrakezdheted a gwent pakli gyűjtést is
spileres rész:
én úgy tudom igen. illetve ugye vannak bizonyos döntési helyzetek amik beleszámolnak abba hogy hepiend lesz vagy sem, de az, hogy Ciriből a hepiendnél Witcher lesz végül vagy Uralkodó, az dönti el hogy találkozol-e Emhyr-rel vagy sem. a második kieg Blood and Wine néven fog érkezni, tartalmazni fog egy teljesen új régiót (Toussaint), és a fejlesztők szerint 20-25 óra tiszta játékidőt fog nyújtani, ami abból kiindulva hogy mennyit mondtak a Hearts of Stone-ra (kb 10 óra) és én mennyit csesztem el vele (kb 15 óra) reális viszont az csak valamikor jövőre érkezik.
[ Szerkesztve ]
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Piotrus
tag
válasz Televan74 #6452 üzenetére
Szia!
Nagyon köszönöm a válaszod, sejtettem , hogy így van. Ma visszaviszem és megpróbálom kicseréltetni/vissza kérni a pénzt ,mert nem tartom korrektnek ,hogy angol nyelvű kiadást sóztak rám magyar helyett ,miközben magyar felirattal hirdették (,ami tudomásom szerint alapban csak a magyar kiadásnál van, de az biztos,hogy az enyémben alapból nincs).
Úgy gondolom, hogy a kereskedőnek nincs joga elvárni tőlem ,hogy én rendelkezzek internet előfizetéssel,majd töltsek le egy patch-et és akkor majd már az ő általa hirdetett nyelvezettel játszhatok. Ezt csak akkor tudnám elfogadni, ha ő jelezné előre,hogy a kiadás és a szoftver angol nyelvű ,angol nyelvű tartalommal,ami esetleges frissítés után magyarul is elérhetővé válik.
-
elektrotank
aktív tag
válasz Televan74 #6311 üzenetére
Na igen ez is egy szempont
Geralt: Nikolas Cage Bruce Willis, The Rock - ha ezek megkapják, szomorú leszek
De talán Brad Pitt még szóba jöhet.Csajok: Talán Triss-nek Jennifer Atinson-t is elfogadnám, mert hát, nem utolsó volt, amit a Családi üzelmekbe lenyomott, márha tudja valaki mire gondolok
Yennek nem is tudom ki kéne: Emma Watson cuki csaj, de az arca nem feltétlen hasonlít rá, viszont a haja annál inkább. Legalábbis néhány képen, amit láttam tőle.Két dolgot kérek: az első, hogy Robert Pattinson és Kristen Stewart ne szerepeljen. A második, ha mégis, akkor Robert játssza a Kurafi kölyköt, akit meggyilkolunk és Kristen... nekem nincs sok bajom vele, mondjuk a filmjeit nem láttam, de az a pár pillanat a Twilight-ból elég volt. De valami falusi mellékszereplőnek el tudom képzelni.
Az a szóbeszéd járja Amerikában, hogy két intelligens faj létezik a földön: emberek és magyarok. - Isaac Asimov
-
S1M0N
senior tag
válasz Televan74 #5002 üzenetére
Sapkowskinak eddig sem volt túl sok köze a Witcher játékokhoz.
Már az első rész elkészítésében sem vett részt aktívan, szinte csak a licenceket vették meg tőle, felvázolták neki az ötleteiket, aztán ennyi.
Volt vele az első rész megjelenésekor egy interjú, akkor is mondta, hogy hidegen hagyja a gamer kultúra, és hogy a játék fejlesztésével sem foglalkozott, de azt neten nem találtam meg, de van egy 2012-es cikk arról, hogy nem igazán van oda a Witcheres játékadaptációért.
Esetleg majd kikeresem azt a GameStart, amiben benne van az interjú. Valamelyik 2008-as számban van benne.
[ Szerkesztve ]
-
Anubris
őstag
válasz Televan74 #4898 üzenetére
És akkor elvileg ha csak most ezt veszem meg 10 dollárért, nem pedig az expansiont, nem lesz belőle később hátrányod, csak majd külön meg kell venni a másikat is ha megjelenik?
Ha tényleg 6500 lenne, ennyiért mondjuk megvenném szívesen a kártyás változatot is.
De mi van akkor ha most előrendelném és később felviszik 20.000-re? -
-
addikt
válasz Televan74 #4031 üzenetére
Én rögtön be tudok lépni a játékba, már többször próbáltam, de semmi automatizmus nincs eddig a frissítést illetően. Arra lennék kíváncsi, hogy miként lehetne biztosan meggyőzödni arról, hogy tényleg a teljes 1.07-es verzióra frissült-e, mert az ,hogy a kezdő képernyőn ott az 1.07-es verzió szám, attól még nem biztos, hogy úgy is van, mert mint jeleztem, az első telepítési kísérletnél csak 75-80 %-ig jutottam el, utánna kifagyás lett.
A játék telepítését nem a GOG Galaxyval végeztem annak idején, hanem manuálisan leszedtem az összes csomagot, és így telepítettem fel, nem tudom, hogy ez bekavarhat-e a mostani javításnál ?[ Szerkesztve ]
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
ingalls
senior tag
válasz Televan74 #3728 üzenetére
Én együtt tudok érezni vele. Jó, nem vagyok nagy gamer, főleg nem ebben a stíusban, de én 2. nehézségi fokozaton játszom és egyszerűen nem tudok haladni benne. 4. szintű vagyok csak és nem találok olyan küldetést, amit képes lennék teljesíteni ezen a szinten. Még a főszálon, még a kezdő területen sem. Mikor például
Metz boszival megyünk a wild hunt nyomában, csak úgy tudtam megküzdeni a gólemmel, hogy előtte fél (valós) napig koslattam annyi pénzért, hogy meg tudjam venni azt a 10 palack vizet, amivel valahogy kihúzom. Épphogy sikerült 40 perc alatt lenyomni a fegyvereimmel (nyílpuska, ilyen-olyan átkok, kard), s mikor azt hittem, vége, 0 regeneráló cuccal a zsebemben hirtelen egy még nehezebb szituációban találtam magam. Persze meditáció nincs.
Kérdem én: ha a főszálon sem tudok haladni annak ellenére, hogy nem vagyok rest gyűjtögetni, 10-szer nekifutni a szörnyeknek/küldetésnek, akkor mégis hogy lehetséges tovább lépni 4. szinten? Akiknek sikerült azok hogyan? Nekem magyar felirattal megy a játék, de biz' isten, egy kukkot nem értek az egészből. Nem értem az alkímiát, nem értem a bombakészítést és főleg nem értem, hogy miért kapok huszon-x. szintű ocsmányságokat eldugott koszfészkekben, akik 1 csapással megölnek? Pl hogy lehetséges, hogy egy tárgy elkészítéshez drót kell, amiből találtam már vagy 10-et, de a tárgykészítő menüben azt írja, hogy nincs. Tiszta káosz nekem a játék, pedig van benne vagy 20 órám (ezalatt sikerült ugye 4. szintig eljutnom). -
qad
senior tag
válasz Televan74 #3654 üzenetére
(#3668) S1M0N
Jaja, azért lett sikertelen a küldi mert az apjával úgy egyeztél meg, hogy akkor enged el ha segítesz a fiának aki az álmok barlangjába ment. Azért mondta a végén hogy takarodj a szemem elől, mert megtudta a futártól hogy az apja küldötte lettél volna csak te még(és én is xD, meg mindenki akinek sikertelen lett) kivertél belőle egy adag lóvét is holott kötelesség lett volna becsületből segíteni.
-
Nazara
őstag
válasz Televan74 #3311 üzenetére
Új játéknál rákérdez, hogy szimulálod-e a mentéseket, vagy sem, ill. ha a Dokumentumok/Witcher 2/gamesaves mappában található Witcher 2-es mentésed, akkor felajánlja az importálást is.
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
katt777
félisten
válasz Televan74 #3285 üzenetére
Neeem, tényleg sokkal szebb maxon, 7870XT-ről váltottam sok játékban drasztikus a grafikai javulás ua. grafikai beállítások mellett is. Ilyenkor látja az ember szeme, melyek azok az "optimalizálások", amellyel az AMD sebességet csal magának. Nem trollkodás, nem hípe, tapasztalat.
Sajnos még überen is látszik, hogy pl. a fények és tüzek csak bizonyos közelségben jelennek meg. Oblivionban is volt ilyen, de annak 9 éve, ráadásul lehetett javítani ini moddal.Javítanom kell magamat, úgy fest, mégsem szar az nV driver. Most az előzővel is előjött ugyanaz a hiba (videóban 5p után). Úgy tűnik, bizonyos mentések visszatöltésekor lép fel. Találkozott ilyennel valaki? Egyébként direkt többféle képlopű progival és formátumban is teszteltem. A múltkor aztán 1x csak megszűnt, most még nem játszottam azóta. Mintha RAM-kezelési probléma lenne, de a rendszerben is van szabad, a VGA-nak meg a felét sem veszi igénybe.
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
Balu972
aktív tag
válasz Televan74 #2450 üzenetére
Televan: gonosz
Tegnap jöttem rá, hogy a legdurvább cuccok a csempész árukban vannak.
Banditák meg a legsoványabb zsákmány pl. lvl 18 rablónál volt egy madzag[ Szerkesztve ]
Azért beszélek a gépekkel emberként, nehogy átszokjak az emberekkel való gépies kommunikációra.
-
S1M0N
senior tag
válasz Televan74 #1122 üzenetére
Nem volt dilettáns a fordító, van olyan, hogy roach fish. Roach = bodorka=búzaszemű keszeg
Nem vagyok horgász, de a Google nagy pecás.
Lol, SG.hu magyarítások fóruma: "Witcher 3.-Borzasztóan sz@r, ocsmány, okádék a fordítás...
Ki csinálta? Szájba önteném egy liter Keszeg pisivel gazzeg..... "[ Szerkesztve ]
-
Helsing
aktív tag
válasz Televan74 #1122 üzenetére
Nem tudok túl jól angolul de még én is észrevettem hogy sok hiba van a fordításban. Főleg hogy sok közülük nyelvtani hiba. Az első két rész sokkal igényesebb volt e téren.
A játék nagyon tetszik, de vannak benne bosszantó dolgok. Például hogy az AI nagyon buta. Az ellenfelek gyakran megállnak egy láthatatlan vonalnál és nem jönnek tovább így nagyon könnyű őket messziről elintézni.
És nem tudom hogy ti hogy vagytok vele de én egy csomószor elakadok apróbb tereptárgyakban. Pl egy térdig érő lécdarabban vagy kőben.
Találkoztam már pár buggal, de semmi vészessel. 26 óra alatt csak egyszer fagyott ki egy párbeszéd közben.
A grafika kielégítő, de lehetne jobb is. A növények elég rondák és furán mozognak. A szél is mindig fúj. Még a házakban is (legalábbis biztos hogy volt több alkalom is amikor benn is fújt a szél) ami elég furán néz ki.A küldetések nagyon jók. Változatosak, hangulatosak. Az egész világ él és mozog. Bár az esőt kicsit túlzásba vitték. Kétnaponta esik. Persze lehet hogy ez az adott terület jellegzetessége. Az állatokból is túl sok van. Néha százával rohangálnak a nyulak és az őzek.
Azt azért sajnálom hogy hiába a nagy terület és a rengeteg küldetés mégis korlátozva van némileg a haladási irány. Ha letérsz a készítők által kijelölt ösvényről akkor hamar fűbe harapsz. Fejlődni csak a főküldetések teljesítésével lehet mert a mellékküldetések alig adnak xp-t a szörnyek legyilkolása meg szinte semmit sem ad.A fejlesztők, kiadó hozzáállása jó. Nem raktak DRM-et a játékra. Amúgy is értelmetlen mivel még aznap feltörik általában a védelmeket. Kivéve ha valami Diablo 3 féle megoldást alkalmaznak de ahhoz nem hiszem hogy lett volna kapacitásuk. Örülök hogy inkább fontosabb dolgokra fordították az idejüket.
A hajózáson is lehetne mit finomítani mert éppen hogy csak neki koccantam egy sziklának és leszakadt a fél orra.
Szerintetek lehet majd resetelni az elköltött pontokat? Mert én jelenleg még nem nagyon tudom mire is szeretném rakni őket. Párat elköltöttem már. Pl a Yrden jelet erősítettem és szerintem nagyon hatásos. Ha lerakom alternatív módban akkor csapkodnak belőle az energiakisülések és 150 körül sebeznek.
A nyílpuska is jó csak drága hozzá a nyílvessző, az alap amiből végtelen van meg nagyon keveset sebez.Egyébként ti honnan szereztétek be a játékot? Én először előrendeltem boltban de aztán lemondtam.
-
törölt tag
válasz Televan74 #607 üzenetére
Remélem ezt te sem gondolod komolyan... Hogy butíthattak a játékon ha konzolportot kaptak ? Az már eleve egy butított verzió...
A Gameworks effekteket pedig ki lehet kapcsolni/belehet építeni mást helyettük a GTA V a példa rá főleg ha még fél évet el is csúsztatják a produktumot...
Ne a "helyi" AMD/DX12 praise cikkek/hszek alapján ítéld meg, hanem gondolkozz logikusan...
A konzolokból kihozták a "maximumot" - mindenféle DX11, Gameworks limitáció nélkül - amit ezzel a játékkal el lehet érni, PC-re meg szartak rá...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Televan74 #604 üzenetére
Pont a NV -s effektek,lett olyan a játék amilyen.Zárt fekete dobozt nem akartak bele tenni a motorba.Mert nekik is már a konzol a lényeg.
Konzolon nincs "nV-s effekt" mégsem szebb... Remélem látod az iróniát
Egyszerűen ez így sikerült, de akkor nem kellett egy gyakorlatilag teljesen más játékot demózni.[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
válasz Televan74 #556 üzenetére
Persze, tiszta sor. Szerintem hétfő este nem sokat fogunk aludni, kedden meg úgy várjuk majd a futárt, mint a messiást.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
headhunter86
senior tag
válasz Televan74 #439 üzenetére
Be is rosálok ha 4690K nem lenne elég hozzá. Akkor valamit nagyon elcsesztek, mert annyira azért nem hiper-szuper a kinézete. Sima mezei effektek jól tálalva.
970-ről 980-ra való cserét se látom ésszerűnek a kollégánál.
Ilyenkor mennyit buktok egy ilyen cserén?Bár mai árakat elnézve, még lehet kerestek rajta Én több mint fél éve, hogy vettem a GTX970-em, de most drágább mint amikor vettem. 4670K szintén, ott ráadásul vagy 20-30%-al drágább, pedig már vagy egy éves.
[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
válasz Televan74 #257 üzenetére
Én is leadtam tegnap, csak ma jött meg a visszaigazolás. Ami a pólót illeti, nekem mindegy, mert az XL-es sem biztos, hogy jó lenne. Az XXL esetleg. Nem vagyok egy kis darab, eddig minden játékos pólóm a szekrényben van, becsomagolva, ahogy kaptam. Egyik sem jó rám...
Már nagyon várom a játékot, idén mindössze csak ezt tudom megvenni, remélem, nem fogok vele bakot lőni. Meg azt is, hogy a GTX 980 elég lesz hozzá, mert maximális grafikával akarok játszani 1920x1200-ban, kompromisszum kizárva (Esetleg MSAA-t kikapcsolom és FXAA-t használok helyette).
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Vistaboy
veterán
válasz Televan74 #164 üzenetére
A leghosszabb az, amikor várod a futárt. Reggel 8 és délután 5 között bármikor jöhet. Habár általában délelőtt megvan, emlékszem, amikor a The Elder Scrolls IV: Obliviont vártam, az ideg majd megevett, mire kiérkezett. Épphogy fél ötre kaptam meg, pedig még szabit is kértem aznapra. Nem kicsit voltam akkor mérges.
-
Vistaboy
veterán
válasz Televan74 #148 üzenetére
Hát, be is sz@rok, ha nem viszi el rendesen. Pláne, hogy nVidiás lesz a cucc. Viszont azt remélem, hogy ezúttal sokkal jobb bloom-effektet készítenek, mert a Witcher 2-ben nagyon zavaró volt, hogy minden fényárban úszott. Remélem, itt jobb lesz az összhatás.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest