Hirdetés
- Last Epoch
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- DOOM: The Dark Ages - Bemutatkozott a Cosmic Realm
- EA Sports WRC '23
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Diablo IV
- PlayStation 5
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mate
nagyúr
Direkt csak ellenőrzés céljából néztem a spoilereket, mivel még csak ma kezdtem el komolyabban a játékot. Tudom, hogy volt téma, de nehéz lenne visszakeresni, szóval én is megkérdezem újra. A játék legelején lehet nem voltam elég figyelmes. Witcher 1-et és 2-t is vagy 3x végignyomtam. Ennek ellenére számomra ismeretlen volt az elején yennifer. Korábbi részekben is benne volt? 2 végére Trissel eléggé összemelegedtem és ha jól rémlik együtt is mentünk el. Miként került ki ő a képből? Mikor bukkant fel yennifer? Ha jól vettem ki a sztorit yennifer volt a régi csaja Geraltnak, utána jött az amnézia. A másik ismeretlen karakter Ciri. Ki ő és hogy került a witcherek közé? A játék elején megszökik ügye. Következő videóban már yennifert keresi Gerált és nem is Ciri-t. Itt volt egy 2 éves ugrás? Jelenleg ott tartok, hogy találkoztam a királlyal. Szóval csak annyi érdekel, amit eddig lehet tudni, amire később kapok választ a játékban, az nem Ami biztos, hogy Triss-el fogok kavarni, sokszor húzott ki a *arból és sok mindent megbocsájtott már az első részben is nekem Bár ciri kis fiatal csajszi, lehet futok vele egy kört
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Mini ITX Ház
- Használt Apple MacBook töltők adapterek és tápkábelek nagy választékban
- Hammer Patriot+ DualSIM Mobil Telefon Strapatelefon IP68 Munkástelefon Vízálló Ütésálló
- Dell vezeték nélküli egér + billentyűzet KM3322W szett
- Eladó retró mobil telefonok széles választékban töltőkkel, antik winchesterek és egyéb vintage dolog
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest