Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mate

nagyúr

Direkt csak ellenőrzés céljából néztem a spoilereket, mivel még csak ma kezdtem el komolyabban a játékot.

Tudom, hogy volt téma, de nehéz lenne visszakeresni, szóval én is megkérdezem újra.

A játék legelején lehet nem voltam elég figyelmes. Witcher 1-et és 2-t is vagy 3x végignyomtam.

Ennek ellenére számomra ismeretlen volt az elején yennifer. Korábbi részekben is benne volt? 2 végére Trissel eléggé összemelegedtem és ha jól rémlik együtt is mentünk el. Miként került ki ő a képből? Mikor bukkant fel yennifer? Ha jól vettem ki a sztorit yennifer volt a régi csaja Geraltnak, utána jött az amnézia.

A másik ismeretlen karakter Ciri. Ki ő és hogy került a witcherek közé? A játék elején megszökik ügye. Következő videóban már yennifert keresi Gerált és nem is Ciri-t. Itt volt egy 2 éves ugrás?

Jelenleg ott tartok, hogy találkoztam a királlyal. Szóval csak annyi érdekel, amit eddig lehet tudni, amire később kapok választ a játékban, az nem :)

Ami biztos, hogy Triss-el fogok kavarni, sokszor húzott ki a *arból és sok mindent megbocsájtott már az első részben is nekem :) Bár ciri kis fiatal csajszi, lehet futok vele egy kört :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés