Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
bombibmw
veterán
Akkor csinálom tovább a többit.
Köszi! -
bombibmw
veterán
Sziasztok!
Amikor a főküldetésben a Családi valaminél(most nem jut eszembe ) Cirit kell a nyomok alapján megtalálni Velenben,ott nekem nem dob fel semmit.
Mit kell keresni pontosan?
Köszi a választ! -
xenom0rph
őstag
Srácok, van nekem itt két dwarven badben, amiről annyit kell tudni hogy nekem a játék ír itt valami 763 coint, ez gondolom az értéke. De ha elakarom adni. A töredékét akarják érte adni. Hol tudom ilyen áron elpasszolni?
halahala
-
TBT
addikt
Új ingyenes DLC érkezik a héten:
Így fest Ciri az új ruciban
Szerencséjük, hogy a feszülős bőrnacit megtartották (még, ha kisebb-nagyobb módosításokkal is)!Amúgy a teljes modell egész jól néz ki, totál egy harcos hercegnőhöz illik.
Nem olyan leharcolt, mint az eredeti öltözék, bár mondjuk az is teljesen jó.
Ciri gyenge karakter (Geralthoz képest, emellett fiatal csajszi), mondhatni papír, viszont gyors és "megállíthatatlan". Emiatt is visel bőrpáncélt/bőrnadrágot (gyorsabb és szabadabb mozgás biztosítása). Míg Geralt lassú (nehéz páncélokat visel), de erős ütéseket tud bevinni. Nehéz páncélban gyorsan mozgó Ciri kicsit érdekes látvány és elgondolás lenne.[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
sheep
addikt
Nekem bugos volt, mondom, nem lehetett lootolni és xp-t sem kaptam. Ezt szerintem nevezhetjük bugnak. Ha a másik lehetőséget választottam akkor pedig több száz xp és egy csomó dolog amit kapok?
Vagy lehet hogy ez direkt így lett megcsinálva? Bár kétlem.[ Szerkesztve ]
9800X3D, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , Kingston DDR5 6000 64Gb, Gigabyte B650M Aorus Elite AX, HP Reverb G2
-
BaLee
addikt
válasz NyxNyxNyx #3884 üzenetére
Én is így voltam vele, az első rész sok újat mutatott, az szenzációs volt, a kettő sem indult rosszul de van pár ilyen játék amivel ugyanúgy jártam, játszogattam vele, aztán egyszer csak nem indítottam el többet és el is felejtettem.
De ez a 3. rész eddig nagyon tetszik, olyan 6-8 óra játéknál járok csak 8. szintű vagyok így most még úgy vagyok vele, hogy minden kérdőjelet felkeresek és mindent megnézek.
-
Televan74
nagyúr
-
Ted_Beneky
senior tag
Üdv! Van főzetrecept árus? Vagy kinél lehet őket beszerezni? A "Fekete Vér"-t kellene kikotyvasztanom.
Csillagkaput a Csillag térre!
-
NyxNyxNyx
addikt
Nagyon jó lett így a ~végére a játék. Párszor unatkoztam, nekem kicsit túl open world, de a fő storyline egyes részei miatt bőven az egyik legjobb játék amivel valaha játszottam.
Játszottam anno az 1-gyel, az nagyon bejött. A kettő kicsit csalódás volt, a három meg ugye megint szuper."I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
sheep
addikt
-
Eagl3
veterán
Nektek a Farkasbőrben című küldetés nem volt bugos? Nekem valahogy nem akaródzik működni rendesen.
-
sheep
addikt
válasz Heavyrain #3877 üzenetére
lehet, 3 kisebb mutagénből egy közepeset, 3 közepesből pedig egy nagyot (ha jól emlékszem)
Az alkímia ágon van ha, de többen is írják hogy bugos: ha van sok mutagéned, akkor a legerősebbet dobd a földre, 3 kicsiből csinálj nagyobbat, vedd fel a földről amit eldobtál, valahogy így működik a dolog
De elméletileg ezt az 1.06-os peccs orvosolta[ Szerkesztve ]
9800X3D, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , Kingston DDR5 6000 64Gb, Gigabyte B650M Aorus Elite AX, HP Reverb G2
-
Heavyrain
őstag
Van egy csomó kisebb mutagénem. Lehet azokból is jobbat craftolni, mint a rúnákból? Ha igen, hogyan,mert az alkímiánál nem találom.
[ Szerkesztve ]
-
sheep
addikt
én mindkettőt kimaxoltam (és érdemes figyelni hogy pl. nagy vörös mutagént rakj az aktív fára, az durván megdobja a sebzési bónuszt. Nálam 2000 sebzés fölött van a kardok sebzése, 35-ös szinten)
-
Anubris
őstag
Lehet venni olyan főzetet 1000-ért ami újra eloszthatóvá teszi a képességeidet.
Sajnos ahhoz, hogy bármelyiket is kitudd hatékonyan fejleszteni más ágakra is kell pontot költened, így pl nálam, függetlenül, hogy csak a gyors támadások érdekeltek, a nehéz támadásokra is sok pontot raktam.
Szerintem inkább a gyors támadást éri meg fejleszteni, mert a legtöbb esetben nincs idő a lassú támadásokra.
A hasítás egy jó képesség lenne, mert a páncél védelmet is átütöd vele, de nagyon lassú, így én inkább igni vagy egyéb képességeket használok ez ellen. -
BaLee
addikt
Karakterfejlesztéssel kapcsolatos kérdés:
érdemes a gyors és az erős stílust is nyomni vagy elég csak egyiket?
Képzettségpontokat újra el lehet osztani valahogy, vagy amire raktál az már végleges?
-
AndroxLord
újonc
válasz xenom0rph #3872 üzenetére
Hát lehet hogy híján vagy az elején de annál több lesz a játék közepe fele, a végén meg már annyi hogy el se tudod költeni nekem pl.: lvl 38on 105k + 25k ami az tárgyaim között van. Én úgy szereztem ennyit hogy mindig eladtam a páncélokat, kardokat(ebből jött össze a fele), bőröket amik nem kelletek már.
-
xenom0rph
őstag
A fejlődéses tippeket köszönöm.
Következő körben arról szeretnék érdeklődni hogy pénzt hogyan lehet farmolni? mert én mindig híján vagyok belőle (lvl7)[ Szerkesztve ]
halahala
-
bivalyolo
őstag
Hi
Olyan problémám van pár napja, hogy ha betöltöm a mentést elkezdek körbenézni a kamerával a kép elsötétül és újraindul a gép.
húzva nincsen semmi, hőfokok is normálisak.
eddig semmi ilyent nem produkáltMásnál is előfordult már ez?
[ Szerkesztve ]
"Let's agree to disagree!"
-
s7evcsenko
addikt
Azt én is Megtaláltam, ráment vagy 3 felesleges tíz percem az életemből.
Sikerült levernem, igaz én lvl37-esen futottam vele össze.
Amúgy szerintem az bug, mert semmi értelmes dolgot nem őriz az a griff, vagy csak szivatásból van ott.AndroxLord:
Az a kérdőjel nekem is megmaradt, nem találok semmit sem ott én sem."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
AndroxLord
újonc
Igen én is találkoztam vele azon a szigeten de ráhagytam (3xor próbáltam megölni legsikeresebb alkalommal fél életét szedtem le utána meghaltam) mert felfedeztem az összes kérdőjelet csak ez amit a griff őriz meg egy másik van hátra, a másik az Undvikon a tónál van amit nem találok mert ahol kijelzi ott nincs semmi és nem mutatja azt se hogy alattam lenne. Valakinek van még ilyen problémája? vagy megnéznétek a kedvemért ti megtaláljátok-e?
[ Szerkesztve ]
-
sheep
addikt
válasz Balu972 #3858 üzenetére
Én tegnap belefutottam egy lvl47-es Griffbe, (én 35-ös vagyok), megkarcolni sem tudtam, pedig vagy fél órája próbálkoztam, aztán feladtam. Skelligén van vhol amúgy, egy kis szigeten, kérdőjeles.
Szóval az engem is érdekelne hogyan lehet még fejlődni..[ Szerkesztve ]
-
Balu972
aktív tag
válasz AndroxLord #3857 üzenetére
az engem is érdekelne, én lvl 36-on álltam meg, bár szerény véleményem szerint lvl 38-an már nincs ellenfél, aki tovább élne fél percnél
Azért beszélek a gépekkel emberként, nehogy átszokjak az emberekkel való gépies kommunikációra.
-
AndroxLord
újonc
Hello az lenne kérdésem valaki nem tud olyan helyet mondani ahol lvl38-asként XP-t tudnék farmolni mert kellene a 41es szint a skelligei armor sethez.Láttam videókat amiben küklopszokat kell ölni és úgy fejlődni,de lvl35+ fölött csak 3 xp jár már csak érte.
-
Balu972
aktív tag
válasz xenom0rph #3848 üzenetére
több út van, ami nekem bejött:
ignit maxra - egy idő után mindent meggyújt és közben tudsz ütni
quent maxra - a legbrutálisabb lett szvsz, ráadásul leszolyan ellenfél, aki teljesen mágia immunis és ott végig kell a pajzs
gyors vagy erős stílus - én a gyorsat preferáltamA másik út az alkímiára tolt fel sok pontot és magas szinten állítólag az is nagyon durva.
Azért beszélek a gépekkel emberként, nehogy átszokjak az emberekkel való gépies kommunikációra.
-
donki
senior tag
Az ökölvívás mechanikája az, (ember ellenfél ellen) hogy közvetlenül a támadása előtt kell blokkolnod, és akkor hátratántorodik.
Ekkor két-három ütést beviszel neki, majd elhátrálsz, és kezded elölről.Ez minden ember ellenfél ellen működik. Gyenge ellenfeleket persze máshogy is le lehet győzni, az erőseket viszont csak így lehet hatékonyan.
[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
én taktikám:
védekezés ezerrel, hagyni hogy püfföljön, majd ő is védekezésbe kezd és kb. olyan 3,5-4 másodperc múlva fog indítani egy ütést, na erre az indításra kell időzíteni a te ütésed egy gyors punch, majd után mehet heavy attackok sorozata, mivel az ütése közben vágtad pofán stunolod egy picit.
Ezzel a taktikával sokkal nagyobb szintű ellenfeleket is végigzúztam, csak rá kell érezni arra amikor indítja az ütést, minden ellenfélnél ugyanakkor történik, ha ez megvan gyerekjáték az egész
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
Gergosz2
veterán
annyira nem nehéz, csak harc után néha furcsa:
Az én taktikám az volt, hogyha ütött akkor kitértem az útból(duplán nyomtam valamelyik irány gombot) és akkor vittem be egy gyenge vagy egy erős ütést. Még fontos hogy folyamatosan blokkolj ha szemben vagy vele ami egyrészt kell, hogy ne verjen szét, másrészt, mert ha egy egy ütést blokkoltál, akkor rögtön utána be lehet vinni még legalább egy ütést az ellenfélnek.
Az volt a furcsa az elején, hogy nem lehet úgy vetődni mint fegyveres harcban, csak kitérni lehet. Én sokszor ezért kaptam ki az elején.
[ Szerkesztve ]
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
dannyl
addikt
Bakker magyarázzátok már el, hogy hogy kell ökölharcolni, mert 17-es szintűként két 10-es úgy elver, hogy esélyem nincs egyáltalán. Alig sebzek rajtuk, ők meg egy ütéssel leverik a negyed életemet.
-
Gergosz2
veterán
válasz xenom0rph #3848 üzenetére
Arra költsd amit szeretsz használni. Én a harci részt húztam meg a varázslatokat, a többit kb. semennyire. Az elején meg érdemes valami jobb fegyót túrni, mert én is sokat szívtam ez elején, hogy kb lvl. 7-ig ugyan az az ezüstkardom volt. Caftolni sem nagyon tudtam újat, mert nem volt olyan tervrajzom ami a szintemnek megfelelő fegyvert adott volna. Érdemes csinálni a side questeket, mert akkor járod a viálgot és sok lootolni érdemes helyet is találsz majd.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
xenom0rph
őstag
Most kezdtem a játékot, 4-es szinten vagyok, tippeket várnék, hogy miket érdemes kicraftolni esetleg megvenni, amik segíthetnek az előrejutásban. Na meg a fejlődési pontjaimat mire b@sszam el?!
halahala
-
qad
senior tag
válasz RunnyJuggler #3842 üzenetére
Megvan az összes gwent kártyám, egyáltalán nem nehéz összeszedni. Minden új helyre betoppanva, a kocsma volt az első( xD )ahol játékkal/vásárlással lehet gwent lapokat szerezni. Ezen kívül még minden dumálós npc adhat kártyát. Ami nehezebb az (legvégén) a gwent versenyen legyőzni a résztvevőket. de sűrűn mentve megoldható.
-
_Gugu_
tag
válasz RunnyJuggler #3842 üzenetére
Lapkeresgéléshez segítség:
http://gwentcards.com/ -
RunnyJuggler
aktív tag
Ujrakezdtem a jatekot a legnehezebb fokozaton, hogy kiplatinazzam, es egyben szeretnem osszegyujteni az osszes gwent kartyat is. Hogy tudnam szisztematikusan osszeszedni oket?
-
sheep
addikt
válasz brumi1024 #3838 üzenetére
Nálam van egy olyan bug is hogy ha túlterhelt vagyok és eldobok pár dolgot hogy ne legyek az, hiába megy vissza a normális értékre a súly, továbbra is túlterheltnek jelez.
-
Lui04
aktív tag
Itt az 1.07-es patch teljes tartalma, majd jövőhéten megmondják, hogy mikor érkezik.
- Introduces a number of improvements in the game streaming system. Players should experience fewer blurred textures, NPC spawn times should be markedly reduced, and there should be an overall improvement in the speed with which game assets are loaded. Streaming system improvements should be most noticeable on consoles and systems with non-SSD drives.
- Adds a Books tab to the Inventory panel.
- Adds a feature whereby read and unread books are marked differently in the Inventory panel.Hm ezek jól hangzanak.
[ Szerkesztve ]
-
dannyl
addikt
Én az elsö rész óta nem értem az eröhelyes dolgot. Tegnap rákerestem, hogy mit csinál, megtaláltam, hogy ad egy pontot elsö használatnál. Kipróbáltam, kerestem egyet, de nem adott pontot... Akkor most mi van?
-
Gergosz2
veterán
válasz nevem.senki #3825 üzenetére
valamelyik trainer ezt csinálja Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
nevem.senki
tag
Sziasztok. Tudna valaki segíteni miért dob ki szó nélkül a windowsba a játék, ha fast travelt használok? Eddig semmi baja nem volt...
"STAY COOL, BE TUF"
-
vitya81
tag
Hali!
Nekem kellett újratelepítenem a játékot. Kimásoltam a C:\Users\Viktor\Documents mappából az egész 'The Witcher 3' nevű mappát, játékot újratelepítettem, indítottam egy 'szűz' game-et míg meg nem történt az első mentés. Ezután kiléptem a játékból, és a régi, már említett mappával teljes egészében felülírtam az újat. Így tökéletesen működött. Ebből következik, hogy (szerintem) másik gépre is átviheted a mentésedet. Az én verzióm GOG-os, nem Steam.
Üdv: Viktor
-
aizen92
addikt
WoW, mit nem adnék ezért!
Erről van valami hivatalos forrás/fórumbejegyzés?
Megtaláltam, a nilfgaardian DLC fájlokban turkálva talált valaki erre rá.Gondolom ez az egyik fizetős DLC lesz.
[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
Frod
addikt
Elvileg majd tesznek bele 'New Game+' opciót, és azzal elkezdheted elölről a sztorit, a már meglévő, feltápolt Geralt-tal, gondolom a szörnyeket meg újra szintezik ennek megfelelően.
(Mert, hogy szintkorlát elvileg nincs a játékban, csakhogy tennivaló sincs annyi, hogy 34-37nél feljebb menj)Do you see the white shadow?
-
sheep
addikt
Ezen hangosan felröhögtem:
(nálam is van pár maszk, néha én is felveszem és úgy csinálom a küldiket...)[ Szerkesztve ]
-
sheep
addikt
válasz Balu972 #3817 üzenetére
Viszont pl van egy kard leírásom amihez 47-es szint kell. Azt hogyan lehet összehozni?
36 körüli szintnél nem igen lehet többet összehozni...
(34-es vagyok de még nem végeztem, a végső küldetés még hátravan)[ Szerkesztve ]
-
Balu972
aktív tag
Ki hányadik szinten fejezte be?
Én 35, azóta még egy szintet sikerült összesepernem.
-
FLATRONW
őstag
válasz Montesantos #3815 üzenetére
Csináld meg minél hamarabb, azokban nincs kihívás, ezért nincs is szint meghatározás hozzájuk. Minél magasabb szinten kezdesz hozzá, annál kevesebb xp-t kapsz érte.
-
FLATRONW
őstag
válasz Montesantos #3812 üzenetére
Ha jól tudom azok amelyeknél nincsen szint meghatározás, azok ilyen összefoglaló (jobb szót nem tudok erre) küldetések. Az ilyeneken belül vannak további főküldetések amelyekhez már tartozik szint meghatározás. Ilyen szint meghatározás nélküli összefoglaló küldetés pl. a Kutass Velenben Ciri után, Kutass Skeligén Ciri után.
-
Montesantos
senior tag
Sziasztok!
Most kezdtem a játékot a küldetéseket az ajánlott nehézségi fok szerint igyekszem sorba venni, de amelyik küldinél nincs nehézségi fok az bármikor meglehet kezdeni, valamint a kérdőjeleknél található küldetéseket (amíg fehér) mindegy mikor nézem meg?
Gabi
-
Televan74
nagyúr
Expansion Pass -t érdemes megvenni?
Mindenbe beleugatok!!!
-
exor
tag
Üdv, 2 kérdésem lenne, egyik, ha ujra kell telepítenem a gépet, és kimásolom a Documents\The Witcher 3\gamesaves mappából a fájlokat, a rendszer és a játék újratelepítése után tudom-e folytatni, müködni fognak-e a mentések, csinált már valaki ilyet? A másik, ha a mentéseket átviszem egy másik számítógépre ahol szintén fel van telepítve a játék ott is működni fog és betölti az én mentett állásaimat? Előre is köszönöm a segítésget.
[ Szerkesztve ]
-
Frod
addikt
válasz Anubris #3803 üzenetére
na ez szuper lesz!
mind a könyvekre, mind az alkímiai anyagokra vonatkozóan jó ötletek, plusz a saját láda végre.
bár az a furcsa, hogy ez nem igazán pacth-tartalom kéne, hogy legyen, nem is értem miért a megjelenés után 2 hónappal kerülnek bele ilyen kvázi alapvető funckiókDo you see the white shadow?
-
Anubris
őstag
As some of you may know, we are finishing up work on our next big patch, Patch 1.07. It’s a very large update introducing some key changes, including:
A new, alternative (optional) movement response mode for Geralt.
A player stash for storing items, available in various locations throughout the game. Stash locations are marked on the player's map.
Crafting and alchemy components no longer add to the overall inventory weight.
Books are now placed in a dedicated tab in the Inventory and books that have already been read are properly grayed out.
Multiple sorting options are now available in the Inventory.
Alchemy formulas and crafting diagrams can be "pinned", meaning all components and ingredients required to make them will be conveniently marked in the Shop panel.
Dozens of fixes for quest related issues, both major and minor.
A few performance enhancements, including the optimization of FX, scenes and general gameplay.
Various improvements to horse behavior.Since it's been all hands on deck working to finish and release this patch on time, we won’t be publishing a free DLC this week (don’t worry - free content comes back next week). We hope you understand our decision. We’ve gathered so much feedback from you over the past couple of weeks and we want to implement as much of it as possible. The full change list for the patch 1.07 will be coming later this week. Stay tuned for info about the release of the update itself.
-
donki
senior tag
válasz GICA666 #3799 üzenetére
Ezzel a játékkal több mint 4 millió ember játszott heteket, ami 280.000 ember év. Ez kellett ahhoz, hogy a sok hibára fény derüljön. Ha ezt a mennyiségű tesztet fizetett tesztelőkkel tették volna bele, hogy kiderüljön mindaz a hiba, ami így kiderült, akkor a fejlesztési költség gigantikusra nőtt volna, ami a játék árának a drasztikus növekedését vonta volna maga után.
Az egyetlen működő modell az, hogy a projektet nem a játék piacra dobásakor zárják le, hanem van "baby sitting" időszak, amikor a hibákat javítgatják.
Az lenne a gáz, ha ilyen nem lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Path of Exile 2
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Amazon Fire TV stick/box
- Mikrotik routerek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Logitech G29 kormány váltóval együtt eladó PS3/PS4/PS5/PC kompatibilis/Beszámítás van
- Jól felszerelt Gigabyte B85M-D3H (4x SATA3, 2x SATA2/HDMI, DVI, VGA/4x DIMM/hűtött VRM) + Win10 Pro
- ALPENFÖHN Black Ridge alacsony profilú univerzális CPU hűtő
- Huawei P40Pro 256/8
- Samsung Galaxy Watch3 45mm BT okosóra +fém szíj +lünetta gyűrű +üvegfólia +szerszám SM-R840
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest