Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
Topikgazda
válasz J.Hetfield #13890 üzenetére
és meglett!!!
köszi
elkezdtem sorban végigjárni a listádat, szerencsére nem kellett sokáig, mert az oretoni kereskedő hiányzott.
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Lenry
Topikgazda
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
_Gugu_
tag
válasz cyberkind #13896 üzenetére
Elsőre szerintem ne görcsölj rá hogy mit választasz, csináld ahogy szeretnéd, aztán utána majd kérdez/ néz utána hogy mit lehetett volna kihozni belőle.
Itt sokszor nincs egyértelműen "jó" döntés, vagyis valaki rá fog fázni akár szeretnéd akár nem.
Illetve nem olyan "szájbarágósan" jó/rossz kimenetelűek a döntések mint néhány másik RPG-ben -
cyberkind
félisten
válasz J.Hetfield #13893 üzenetére
El, de inkább rakd spoilerbe.
-
cyberkind
félisten
válasz perge666 #13891 üzenetére
Még nem vagyok kész,
Ciri-vel se volt semmi olyan csak a hógolyózás, majd csak most indulok neki a véghajrának aztán kiderül mi lesz a vége, remélem nem a rossz mert abszolút nem arra hajtottam, de ezek szerint annyira witchernek kell lennie a játékosnak mint amilyen Geralt, csak a pénz és csak a dara, nem számít az élet egy cseppet se. [ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
-
Lenry
Topikgazda
válasz cyberkind #13885 üzenetére
a döntési lehetőségeidet nagyban befolyásolják a korábbi döntéseid, így nehéz bármit javasolni
csak hogy értsd: a Blood and Wine-ban pl az abszolút happy ending egy opcionálisan meglátogatható szereplőtől megszerezhető múlik.piros szalagon szóval... hajrá
GOTO 10 - BASIC-ben a 10-essel jelölt sor volt általában az első, így ha a programodban szerepelt a GOTO 10, akkor a program odaugrott, és ezzel újrakezdte a futást
[ Szerkesztve ]
-
Methionyl
senior tag
ékszereket hogyan tudnám eladni illetve hol, hogy a legjobban jöjjek ki? Szedjem szét előtte és úgy ?
They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
cyberkind
félisten
A DLC-ket, hogy tudom majd megcsinálni ha kitolom a játékot és vége lett?
Illetve nagyobb nehézségen több XP-t ad a játék vagy csak simán nehezebb a játék?Most kezdem gyűjteni a szövetségeseket, aztán megyek a ködszigetre. -
BüszkeeSAAAS
tag
Majd rákeresek én is, lusta vagyok ,hogy azt a részt most ezért újra játsszam egyelőre pihentetem a W3-at, de majd NG+-ban
-Megoldottam a problémátokat. -És...?Ennyi?Mesélj még!Tüzet köpött a sárkány vagy mérget? -Igen...és arany pikkelyei voltak és dőlt a seggéből a füst,mint egy kéményből. -Épp ahogy a skaldok éneklik...Kiérdemelted a jutalmad!
-
Lenry
Topikgazda
csak emiatt visszatöltöttem egy korábbi mentésem, ugyanis azt a szálat sosem játszottam ki, egyébként is meg akartam nézni ezt a befejezést is, de én nem találkoztam másik páncélszettel...
-
BüszkeeSAAAS
tag
Ezt próbáltad már? :[link]
A játék verziója nem számít.
[ Szerkesztve ]
-Megoldottam a problémátokat. -És...?Ennyi?Mesélj még!Tüzet köpött a sárkány vagy mérget? -Igen...és arany pikkelyei voltak és dőlt a seggéből a füst,mint egy kéményből. -Épp ahogy a skaldok éneklik...Kiérdemelted a jutalmad!
-
Espla
aktív tag
válasz J.Hetfield #13870 üzenetére
Sajna nincs változás, csak én közben csináltam más küldetéseket szóval újra se tudom kezdeni egy régebbi mentésből.
-
BüszkeeSAAAS
tag
sejtettem ,hogy így van arról én lemaradtam ezek szerint ...
-
pethYeti
addikt
Ezt jó tudni. Köszi!
-
pethYeti
addikt
Most csinálom a Hearts of Stone kieget és...
...van ez a 3 kívánság, lassan a végére érek. Csak nyugtasson már meg valaki hogy ennek a végén Geralt arca nem lesz ilyen ocsmány mint most Nagyon zavar nézni párbeszédek közben, hogy a sebhelye mellett még ott van a másik nyom is -
MM01
tag
válasz BüszkeeSAAAS #13848 üzenetére
Van egy piros is , amit
az ősvámpírnál lehet összeszedni -
BüszkeeSAAAS
tag
Kettő? Én csak egyről tudok.... nekem azért voltak még ezeken kívül is kedvenceim pl. kinézetre a Dlc-s páncélok is szépek.... (nilfgardi, skelligei, temeriai-settek) de vámpír cucokkról csak 1 ről tudok , egy ében fekete szett amit egy Regis-sel kapcsolatos küldetés során lehet összeszedni és tartozik hozzá egy maszk is...
[ Szerkesztve ]
-
MM01
tag
Az a baj hogy a receptjet nem szereztem meg :/ es igy jelen pillanatban csak 5 oldoszerem van :/
Bar jobban belegondolva 1 pancelra eleg 1 festek nem? Mert ha jol enlekszek ilyen nadrag kesztyuk stb nem lehet kifesteni ugye? Mert ebben az esetben eleg lenne az 5 oldoszer, mert van festekem tobb szinbol is 2-2 db[ Szerkesztve ]
-
MM01
tag
Azt nem tudjatok, hogy festek oldoszert hol tudnek venni? Ng+ban vagyok es meg csak Velennel tartok, szoval Toussaintba meg egy darabig nem mennek at alapjatek teruleten nem lehet valahol szerezni?
-
cyberkind
félisten
-
MM01
tag
válasz J.Hetfield #13842 üzenetére
Nekem is a kedvenceim, rajtuk kivul meg a 2 vámpír cucc jon be nagyon
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Nekem a zene és a történtek tetszenek, de amúgy én azt várom, hogy mehessek tovább oda ahol nincs ennyi víz.
(#13837) Solaire
Ha már játszom akkor rendesem csinálom, és csak ez a bajom, meg úgy a hajózás és úszás, csak egy játékban szeretek hajózni az pedig az AC4, de az más kategória, szerencsére lassan végzek ezzel is és megvan az 50k pénzem meg rahedli aranyam ami nem is tudom mire jó, egyébként számomra csak ez a játék legnagyobb hibája, jó is lenne ha mindig csak az ilyen kis semmiségeket kéne keresni egy játékban. -
Šolaire
veterán
válasz cyberkind #13835 üzenetére
Nem egyformán játszunk. Én a közel 200 órát az elejétől a végéig jól szórakoztam és nem éreztem unalmasnak. Ez nem sok játéknak sikerült. Nem kötelező a kérdőjelek felkutatása pénzszerzésre jók. Élveztem a kereskedést is abból lettek meg a grandmaster cuccaim meg ugye a rúnaműves is elég pénzéhes
[ Szerkesztve ]
“Praise The Sun” \[T]/
-
-
-
Šolaire
veterán
válasz Methionyl #13829 üzenetére
Én most tolom a DS3 dlc-ket kösd fel majd gyere át ide:[link]
Én a kérdőjeleket a küldik közbe iktattam be és nem értem miért unalmasak sokszor volt hogy egy kis levél formájában de egy kis sztori is volt hozzá.
Nekem Skeligén maradt csak pár belőlük.[ Szerkesztve ]
“Praise The Sun” \[T]/
-
Methionyl
senior tag
válasz Šolaire #13828 üzenetére
Alapjátékot kivittem, mostmár csak mellék küldik illetve ?- jelek de már kezdem unni (csak a ? jeleket), pár óra még és NG+ nálam is
Nyári steam sale-t várom, és DS3
They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
Šolaire
veterán
válasz FireKeeper #13824 üzenetére
Az a küldi nekem is bugos volt. A meditálás se segített.
[ Szerkesztve ]
“Praise The Sun” \[T]/
-
FireKeeper
nagyúr
válasz genndy #13823 üzenetére
nekem az a kovács am mindig bugos, és csak néha lehet interakcióba lépni vele. ajánlom hogy meditálj mellette többször, ha ugyanez van nálad is, előbb utóbb tudsz beszélni vele.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
cyberkind
félisten
Van egy mellékküldim amit már csak be kéne fejeznem de nem tudom odaadni a levelet a Kaer Trolde-ben(Skellige) lévő kovácsnak, a map mutatja,hogy hoa meg kinek kell vinni de h rányomok csak megszólal és ennyi, ez mi, vagy ezt, hogy?
[ Szerkesztve ]
-
Lenry
Topikgazda
válasz dannyl #13811 üzenetére
egy csomó ilyen dolog le van kezelve, számítottak arra, hogy nem mindenki sorrendben fog játszani.
pl ez a báróné, de Vesemirt is meg tudod kérdezni róla, vagy pl Gaunter O'Dimmtől meg tudod kérdezni a HoS végén (ha azt a befejezést választod, aminek a végén tudsz még beszélni vele), hogy hol van Ciri, és olyan válaszokat ad, amiket ha követsz, akkor a boldog befejezést kapod, vagy pl Ciritől meg tudod kérdezni, hogy nagyon gáz-e a sebhelyed, amit O'Dimmtől kapsz, illetve Trisst és Yennefert meg is tudod kérdezni, hogy le tudja-e venni... stb.
-
törölt tag
-
MM01
tag
válasz BüszkeeSAAAS #13809 üzenetére
en is igy gondolom, nekem is az a legjobb ha Ciri witcher. Bar ez ugye nezopont kerdese: vilag szempontjabol jobb ha uralkodo, viszont Geralt es Ciri szempontjabol az ha witcher. Ugye Ciri megcsak nem is akarna talalkozni Emhyrrel. Illetve a ket befejezes hangulata is teljesen mas. Szerintem jobb ha witcher -
BüszkeeSAAAS
tag
válasz dannyl #13811 üzenetére
Szerintem ha el is lehet kezdeni azt a szálat (a valószínűleg túl alacsony szint ellenére), akkor is simán működhet ,hisz végül a vén lány kér meg ,hogy segíts neki, ha az a rész (a túl korai találkozás miatt kimarad) akkor észre sem veszed, de az is lehet ,hogy majd másféle választ ad neki Geralt, pl ,hogy még mindig őrzi Vesimir azt a béna kalapot abból az időből ... .
[ Szerkesztve ]
-
dannyl
addikt
Egy dologra azért kiváncsi lennék:
Az egyik kiegben (nem tudom most melyikben) egy nővel beszélgetsz egy erkélyen Vesemir-ről. Ugye, ha a végigjátszás után vagy (én úgy voltam), akkor azt tudod mondani, hogy meghalt. Tehát a kérdés: El tudod kezdeni ezt a quest-et Kaer Morhen csata előtt? Miről lehet akkor beszélgetni? [ Szerkesztve ]
-
BüszkeeSAAAS
tag
válasz FireKeeper #13796 üzenetére
Én úgy vélem az a legjobb, ha Ciri
Számodra melyik a legszimpatikusabb befejezés?witcher lesz és végre élheti a saját életét. A witcherek egyébként is "semlegességre" törekedni Ciri pedig a kezdetektől fogva bele van kényszerítve az uralkodó és "kiválasztott" világot megmentő vagy ép elpusztító hős szerepébe. Én szerencsére azt a befejezést kaptam amit szerettem volna (és még meg is lepett , mivel akkor még nem tudtam a lehetséges alternatívákról és azt hittem Ciri halott) ,de ugyanakkor nem látok kivetni valót a többi vég kifejlettben sem. -Megoldottam a problémátokat. -És...?Ennyi?Mesélj még!Tüzet köpött a sárkány vagy mérget? -Igen...és arany pikkelyei voltak és dőlt a seggéből a füst,mint egy kéményből. -Épp ahogy a skaldok éneklik...Kiérdemelted a jutalmad!
-
-
cyberkind
félisten
válasz FireKeeper #13806 üzenetére
A játék befejezése miatt is gondoltam, hogy így lenne logikus a teljes verziót kijátszani ahogy a ME-tet, de akkor nem biztos.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz cyberkind #13805 üzenetére
lehetni lehet, de ergo semmit nem nyersz vele. az alapjáték vége már amúgy sem nehéz, hogy kelljen a táposabb felszerelés a DLC-kből. szerintem sokkal jobban jársz ha letudod a fősztorit és utána sorban mész a DLC-kkel.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
cyberkind
félisten
válasz FireKeeper #13804 üzenetére
Na és ha annyira lassan és aprólékosan haladok, hogy meglesz a szintem a vége előtt akkor lehet úgy csinálni? Még csak most érkeztem Skellige-re ahol szintén a mellékest meg a kérdőjelet csinálom és lassan 22-es leszek.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz cyberkind #13803 üzenetére
nem feltétlen muszáj, de ajánlott, valamint a szintkövetelmények és a nehézség is kb úgy vannak belőve, hogy sorban érdemes haladni.
-
cyberkind
félisten
A DLC-ket a játék kitolása vagy az előtt ajánlott megcsinálni?
Egyébként annyira sok a mellékküldi és a felfedezni való, hogy soha nem végzek a játékkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest