-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janoo_07
aktív tag
válasz
egykerdezo #12978 üzenetére
Szerintem teljesen jó hogy így alakultak a dolgok, ettől drámai ez a játék, hogy simán ilyen végkimenetele lehet az egésznek és emészted rajta pár napig magad. Személyesen imádtam a Báró és a családja tragédiáját. Nálam is ugyanez történt.
A dolgok úgy alakulhatnak máshogy hogy vagy nem engeded szabadon ló formájában azt a szörnyet, akkor ugye nem menti meg a gyerekeket, vagy asszem úgy engeded szabadon hogy nem bérelnek fel hogy öld meg, bár akkor lehet csak a falusiakat nem öli meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trollok komolyan
- Jövedelem
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Macbook Air Apple M1 M2 M3 M4 Legújabb Magyar 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal Átvehet
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged