Hirdetés
Aktív témák
-
Clemi
veterán
válasz
FehérHolló #1922 üzenetére
Köszi... azt hittem flotsam előtt van a választás.
Amit a kocsmában a tárolóban tartok az is jön velem?
-
CarajoEsp
senior tag
válasz
FehérHolló #1819 üzenetére
Az frankó, ha kijön Áprilisban a bővítés, neki is ülök, ez a fehér lófarok nem is nagyon tetszett, de akkor azt legalább le lehet vágatni
-
CarajoEsp
senior tag
válasz
FehérHolló #1817 üzenetére
Noh, ezt nem tudtam....magában a játékban a borbélynál, vagy még előtte?
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
FehérHolló #1803 üzenetére
Pedig nem emlékszem, hogy anno feltettem volna ilyesmit. Bár nem kizárt, jó pár hónapja volt, nem emlékszem már pontosan. Előrendeléses GOG-os cucc. A Cseh patch-et csak azért gondoltam, mert a Cz-Hun patch-ek általában együtt szoktak lenni. Akkor most ezt a 2.1.-es verziót már nem lehet hunosítani?
-
katt777
félisten
válasz
FehérHolló #1732 üzenetére
Én nem szaroztam a játékot, csak leírtam, ami nekem nem tetszik (és ami igen). Jogom van hozzá, ráadásul több, mint akik jól megfizetve hozsannáznak akár a legócskább játékok láttán is (ez nem az, mielőtt valaki félreértené), úgynevezett "tesztekben". Veled ellentétben én nem várom el, hogy bárki bólogasson az én véleményemre.
A HIBÁK-ra meg semmiféle értékelhető választ nem kaptam, pl. arra, hogy közepes szint felett miért nem tudok szintet lépni. De nyugodtan szidjál helyette, ha ettől boldog vagy!Rabbitf_24: Én jó előre szóltam, hogy ez csak egy fél játék (vagy még annyi se).
A befejezését majd külön meg lehet venni a 3. rész formájában.
-
válasz
FehérHolló #1766 üzenetére
Mármint hogy gondoltam egyértelmű, hogy ha eddig nem volt meg, de most meg akarok csinálni = már megvan...
-
válasz
FehérHolló #1764 üzenetére
Pont ezt írtam, hogy megvan az eszencia is. Már az ostromnál vagyok, de nincs meg a leírás. Visszatöltöttem korábbi állást, hogy megnézzem, nincs-e véletlen leadva a kocsmában a többi cuccal, de nincs ott sem. Az a vicc, hogy hiába töltök be korábbi mentést, amikor még megvolt (tutira, mert akartam gyártatni, de még az eszencia hiányzott), de nincs semelyik korábbi mentésnél sem meg a leírás az inventoryban. Egyszerűen visszamenőlegesen kitörlődött, mintha sose létezett volna....
-
abteam2008
tag
válasz
FehérHolló #1760 üzenetére
Pedig nekem is leszedett a minap egy 2.1-es frissítést.
-
x_o_n
veterán
válasz
FehérHolló #1744 üzenetére
Köszi
Az 1,1 re azt irja nem win32 alkalmazás ,próbálom a következőt -
Rabbitf_24
addikt
válasz
FehérHolló #1750 üzenetére
Igen, azt már felajánlotta az egyik ülő csóka. De ha eladhatok dolgokat, akkor inkább megszabadulok mindentől....
-
Rabbitf_24
addikt
válasz
FehérHolló #1748 üzenetére
Akkor a könyveket gondolom eladhatom, ha már elolvastam, vagy nem?
Egyébként kontrollerrel verekedni nagyon egyszerű... Egy rakás orent összehoztam így.
-
Rabbitf_24
addikt
válasz
FehérHolló #1746 üzenetére
Köszi a gyors helpet. Eddig szinte csak beszélgettem mindenkivel, még semmi komoly harc...
Van hozzá magyarítás vagy még készülőben van? Habár legalább csiszolom az angolt ha nincs. Köszönöm.
-
x_o_n
veterán
válasz
FehérHolló #1742 üzenetére
GTx 460 ,22"2ms viszonylag új lcd,minden megy csak ez nem..
Rákatt az ikon kéri a kód,beirom és ennyi,nem i semmit sem ki,és mindig ugyanez... -
katt777
félisten
válasz
FehérHolló #1710 üzenetére
Kizárt. Ha megoldást nem tudsz, fölösleges reagálni.
-
válasz
FehérHolló #1728 üzenetére
Köszi, megpróbálom. Mondjuk akadozás nincs, konfig az adataimnál...
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
FehérHolló #1721 üzenetére
Ez a "legjobb mintavétel" c. opció (most nincs előttem a beállítások rész)?
Ahhoz egyértelműen kevés az 1 giga ram, még ha a textúramemóriából vissza is veszel. De a 6770-es kártya is kevés. Nekem az 1000/1200-ra húzott 6870 1Gb is kevés, bár legalább nem szaggat. Viszont nem is megy 17-21 fps fölé
s ez aligha cpu limit (q9550@3,8)
-
válasz
FehérHolló #1708 üzenetére
Érdekes, hogy ezt írod, én pont Roche útját éreztem kidolgozottabbnak
De az tény, hogy a teljes sztori csak úgy bontakozik ki, ha mindkét utat végigjárod.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
FehérHolló #1712 üzenetére
Áh megoldódott, köszi. Ujraindítottam és működik. Nem tudom mi volt
-
válasz
FehérHolló #1683 üzenetére
Ja, az a V betűs csávó, Seltkirk páncéljában? Egy darabig kavirnyáltam én is ott, mire rájöttem, hol kell kimenni.
SPOILER
Az mit változtat amúgy, ha hagyom, hogy Roche megölje a királyt? Mert most úgy megyek, hogy lebeszéltem róla, noha rohadtul nem érdemelné meg. Azok után, amit érte tett Geralt, megöletné. Nem is igazán logikus a történet, de mindegy. Bár ahogy sejtem, ennek a következményét is majd a 3-ik részben tudjuk meg. -
katt777
félisten
válasz
FehérHolló #1679 üzenetére
De ha 1x mondom, hogy nem. Végigjátszottam (csak a lázadókat lehetett, mert kaedwen-ben folytathatatlanná vált a játék), és ment a karakterfejlesztés is, de "sötét"-ben nincs upgrade lehetőség, a gomb is hiányzik! Ahogy leveszem közepes nehézségre (amivel elvesztem az extrákat), máris lehet karaktert fejleszteni, és ahogy visszateszem csak nehézre (sötét ekkor már nuku), megint nem.
Dark Archon: Dethmoldnál semmi új nem jelenik meg a párbeszédnél, előtte pedig annyit mondott, hogy a bérgyilkosnál kell, legyen a kulcs (nem tudom, összeakadhatott a lázadók felderítésével, az nagyon összevissza ment, totál értelmetlenül).
Honlapom linkje adatlapon, witcher 2 elemzés a főoldalról elérhető. Nagyon sok problémával találkoztam, de a legelviselhetetlenebbek az itt említettek.
-
Digital
addikt
válasz
FehérHolló #1303 üzenetére
A hóhérig eljutottam, vele kell még megküzdenem!
-
X Factor
addikt
válasz
FehérHolló #1299 üzenetére
Kerestem neten, de nem találtam rá megoldást, talán annyi h. mikor játszol néha manualisan kimenteni, aztán ha esetleg meghalsz, akkor visszarakni.
-
fiATHaLON
őstag
válasz
FehérHolló #1291 üzenetére
Igen, nem voltam pontos, embereket gyengécske
ezüstkarddal rendszabályozom.
Meglátjuk, mi lesz ezzel a mutagén dologgal, eddig még egyszer nem
kellett használni.
Mentéstörlés alighanem életlefogyáskor van, mert megpróbáltam én
is trükközni egy gyors pauzával...X Factor: Azért kezdtem el én is nézelődni, mivel lehet nehezíteni, mert
a Kayranig viszonylag kihívás a játék, de utána már egyáltalán nem (csaták). -
looser
addikt
válasz
FehérHolló #1165 üzenetére
Nagyon köszi neked is a segítséget! Pedig azt hittem, rutinos kereső vagyok :-)
-
sumdudum
tag
válasz
FehérHolló #1158 üzenetére
Köszi szépen^^
Looser: nekem van mentésem ha gondolod átküldhetem emailbe, semleges lettem a végén.
-
maszi99
őstag
válasz
FehérHolló #1139 üzenetére
Azt a látózsályát mikor, és hogyan szerezted be, anyagiakban semmikor sem szűkölködtem, vastag volt az erszényem állandóan
Az előző részben kissé gűrcösen ment a gyarapodás, és így nehéz volt jobb dolgokra költeni.
Számomra hozta a 2. rész azt a színvonalat amit elvártam, sőt sok dologban jobb is lett, mint az elődje, véleményem szerint igencsak kitettek a készítők magukért
A rengeteg nagy csalódás után (Dragon Age 2 stb), ez felüdülés volt a számomra
Igaz nem köti le annyira az embert mint az elődje, mivel jóval rövidebb, de a tartalma velős lett, újításai javarészt előnyére váltak, látványvilága meg valami eszméletlen jóra sikerült.
Gondolom csak, hogy te is a hosszát hiányolod mint sokan, de bízzunk a sok DLC-ben, ami szépen meg tudja spékelni a játékélményt (bővebbé tenni).
Nem hiszem, hogy parlagon hagyják a játék adta lehetőségeket, még az első részt is szépen kibővítették, csak jócskán toldanak itt is
Gondolom várnak az eladások sikerére, és a vevői visszajelzésekre, hogy nagyobb DLC csomagokat készítsenek hozzá (igencsak nagy pénz kiadni 1 játékot, és igencsak megcsappan a pénztárca kiadást követően, és az első nagy sikerek mindig meghozzák a gyümölcsüket)
Bár lehet tévedek, és kissé elbizakodott vagyok, de ezzel nem vagyok egyedül, csak remélni tudom, hogy nagyrészt te is 1-et értesz velemJó vadászatot, és szebb jövőt uram:
-
maszi99
őstag
válasz
FehérHolló #1126 üzenetére
Mi volt helyette ami sokkal jobb (név szerint), és hol szerezted ???
Jobbat sehol nem találni legalábbis tudtommal, azt a látózsályát kipróbálom, már csak a kíváncsiságból
A kulcsos megoldásokkal hogyan boldogultál ?, mert nekem szinte semmi nem jött össze belőle
Igaz ezek csak részletek a játékban, de én nem szeretnék kihagyni egy kockát sem az egészből (ha már megvettem, a maximumig kifacsarom), ennél is valószínűsítem a közel 40x-es végigjátszástJó vadászatot uram:
-
frizso
senior tag
válasz
FehérHolló #1123 üzenetére
Köszi!
Ezt kipróbálom -
Gabor343
tag
válasz
FehérHolló #1103 üzenetére
És erre van valami magyarázat hogy miért nincs Shani? nekem ő sokkal szimpatikusabb mint Triss.
-
need
addikt
válasz
FehérHolló #1098 üzenetére
azt megtaláltam de nem lehet vele beszélni..ott kóvályog mint gólya fos a levegőbe..
a pókeres megvan már.. -
stefi76
aktív tag
válasz
FehérHolló #1077 üzenetére
Közlöm, hogy eredeti a játék.
-
forise
tag
válasz
FehérHolló #1069 üzenetére
Milyen sűrűn készítesz mentéseket? Ha nagyon nagy a mentések mérete (több GB) akkor lehet, hogy azért lassult be a betöltés. Én úgy oldottam meg, hogy egy másik mappába helyezem át a mentéseket, csak a legutolsó manual és atosave mentést hagyom meg az eredeti helyén.
Kérdés: van egy mellékküldetés a Vergenben, méghozzá hogy találjam meg az eltűnt törp kovácsot, van hozzá mellékelve egy versike is ami elején szerepel egy kút. Gondolom innen kellene elindulni a küldetéssel, de ezt a kutat hol találom?
-
lehel22
tag
válasz
FehérHolló #1066 üzenetére
4-5 perc ? az valoban nagyon sok.Ott valami egyeb lehet gond.Patch nelkul kb 50 mp volt a jatekba belepes es egy elmentett jatekallas betoltese meg , monjuk ~ 35-40 mp.( szmoljunk monjuk egy es fel percet) Miota feltettem az 1.1 es 1.2 javitocsomagot azota a betoltes nagyon jol felgyorsult . ~ 15 mp a jatek es ~30 mp egy jatekallas betoltese.
Talan egy kis FPS gyorsulas is van de ezt igazan nem tudom alatamasztani mivel a patch utan osszevissza allitgattam mindent es nem emlekszem az azelotti bellitasra.
Csak ez a cim toltodik ennyire lassan be nalad? Esetleg mas aplikaciok is gyanusan lassuak?Meg annyit , hogy teljesen atlagos konfigom van sot ehhez a jatekhoz mar inkabb gyengecske
,
E8400 alaporajelen, RAM - 4Gb 800mhz , HD6850Gigabyte alaporajelen(11.5 driver), HDD WD 7200 32 cache, win7 64bit. -
persil
nagyúr
válasz
FehérHolló #1069 üzenetére
Értelek, bár akkor is nagyon sok =/
-
persil
nagyúr
válasz
4-5 percet?! Az már viccnek is kurva rossz.
Én amúgy a játék indulására gondoltam, onnantól, hogy duplaklikkelek, mire bejön az első logó. Játék közben nem igen szokott töltögetni, minimális swap itt-ott, de semmi olyan, ami más játékban ne lenne.
-
Kelvin
őstag
válasz
A texture memory size-ot a beállításoknál tedd közepesre vagy magasra és nem fog töltögetni játék közben vagy csak nagyon ritkán és max pár másodpercig.
Nekem ati hd5850 1Gb -os kártyához úgy is állította be automatikusan.Persze ha a "Flostam erdőben van, hogy 4-5 percet tölt" mondatot, a játék közbeni töltésre írtad.
-
lehel22
tag
válasz
FehérHolló #1060 üzenetére
Hmm, gondolkodtam , hogy instalajam e fel de nem birtam magammal ugyhogy csak feltettem.Nalam erdekesen alakul.(Pozitiv ertelemben) A jatek betoltese a toredekere rovidult.Igazan az sem tiszta , hogy ez az 1.1 vagy az 1.2 patchnek a kovetkezmenye , mert egymasutan instalatam oket.Eddig az alap verziot jatszottam es ott a betoltes az hihetelenul hosszu volt.( Kb ~45~50 mp) Most ez leesett ~ 12 mp re.(International verzio-angol nyelv)
-
maszi99
őstag
válasz
FehérHolló #1046 üzenetére
Így könnyű
, kulcsok hiányoznak csak nekem is, más egyebekkel elboldogulok elég szépen !!!
Elég alapos játékos vagyok, szeretem kiaknázni a játék adta lehetőségeket maximálisan.
Az első részt is közel 40x végigjátszottam (ezt is alaposan ki fogom vesézni), nem lesz egyetlen ismeretlen részlet semJó vadászatot uram:
-
medvezsolt
senior tag
válasz
FehérHolló #1041 üzenetére
nálam is ilyen a config lap. Az FHD, az a FUll HD?
Egyébként nekem 1680*1050-es monitorom van és azon is ilyen.
-
Wolverine
félisten
válasz
FehérHolló #1041 üzenetére
Jelezd hibaként, hátha javítják.
-
davidsonic
csendes tag
válasz
FehérHolló #1027 üzenetére
Kipróbáltam minden beállítás mellett, de ugyanezt csinálta. Leszedtem és felraktam újra, de most az 1.2-es patchet nem, és lám-lám, minden OK
Tökéletes minden, nem tudom, hogy a patch miatt volt-e, de az tuti, hogy nincs kedvem tesztelni megint, szóval jól van ez így, ahogy van, 1.2 nélkül. -
Mukorka
addikt
válasz
FehérHolló #955 üzenetére
-
Kelvin
őstag
válasz
FehérHolló #870 üzenetére
Igazad van, figyelmetlen voltam.
-
Kobe
veterán
válasz
FehérHolló #668 üzenetére
leortam az elobb is h 2 gbos 540m mvidia
-
Kobe
veterán
válasz
FehérHolló #657 üzenetére
en azon tolom. core i5 540m 2 gb plusz 4 g rendszermemo 1366 highon ubersampling offal vagy fullhd kozepessel\egyedi beallitassal megy rendesen de pontosan nem tom megmondani hany fps de lemerhetem kesobb
-
Lui04
aktív tag
válasz
FehérHolló #172 üzenetére
Elméletileg az összes DLC ingyenes lesz, a kiegészítő lemezek lesznek fizetősök.
Huma: mért az egy nem ügyességi játék volt? Ha sárga volt a kard, akkor kellett csapnod.
Igazából ennél a fajta játéknál, ahol nem csapatot irányítasz, az izometrikus nézet nem ad olyan pluszt. Jó biztos jobban belátod a harcmezőt a csata hevében, de ennyi, nem kell elvezényelned egyik-másik társadat. Nekem nem hiányzik, az egyben sem használtam, van akinek meg igen, ezzel már nem tudsz mit csinálni. Reménykedj, hogy később patchben elérhetővé teszik. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
FehérHolló #100 üzenetére
Ott értelmezed félre a mondandóm, hogy a supersamplingot általános fogalomnak tekinted. Van is ennek általános meghatározása, ahogy azt leírod, de a grafikai számításoknál megkülönböztethetők, a különböző algoritmusok. Amiről te írtál, az nevezhető downsamplingnak, mert a valós renderelés alatt a képet nagyobb felbontásúban készíted el, majd azt kisebb felbontásúba konvertálod. Ez nem tekinthető AA-nak. A supersampling AA azért tekinthető AA-nak, mert a renderelt kép felbontsa nem változik, csak többször lesz kiszámolva az eredeti pixelpozícióhoz képest némileg eltolva. Ebben megkülönböztetünk RG és OG megvalósítást.
Az MLAA csak nagyon elvont mértékben tekinthető supersamplingnak. Az MLAA pixelformációkat vagy alakzatokat ragad ki a képkockából, és azokat felismerve végez egy korrekciós beavatkozást, az adott algoritmusnak megfelelően. [link]Amit a Witcher 2 alkalmaz übersampling az a downsampling és az MLAA keveréke. Ezért írtam, hogy a downsampling egyik formája, amit a fejlesztők, így neveztek el. Technikailag hatékony, mert az MLAA végzi a valós élsimítást, míg a nagyobb felbontáson elkészített kép a képkockák közötti temporális zavarokat próbálja kevésbé láthatóvá tenni. Az egyetlen gond, hogy kétpofára zabálja a hardvert, de DX9-en amúgy sincs más megoldás.
-
válasz
FehérHolló #104 üzenetére
A Witcher 2-ben van egy ilyen opció, hogy uber sampling.
-
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló #100 üzenetére
Még annyi, hogy a német szakirodalomban Überabtastung = oversampling = upsampling. Szóval a te hibriden használt übersamplingodat teljesen jogosan fordítottam az első hozzászólásomban upsamplingnak, és nem supersamplingnak.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
FehérHolló #89 üzenetére
A downsampling lényege, hogy a back buffer magasabb felbontású lesz, mint a valós képméret, így amikor a kép a frame bufferbe kerül lefut rajta egy leskálázás, ami az adott információt kisebb felbontásúra gyúrja (ebből ered a downsampling kifejezés). A Witcher übersamplingje, lényegében így működik, csak az MLAA miatt van benne egy csavar. A back bufferben lemegy a képen egy nagyon egyszerű MLAA process shader modell 3.0-val, majd utána csökken a felbontása a kijelző méretéhez. Valamilyen szinten AA-ról van szó, bár nem a klasszikus értelemben. Az MSAA ennél a játéknál kizárt, mert deferred render a motor és DX9 alatt eleve nincs color subsampling.
Nem rossz megvalósítás egyébként a játék übersamplingje, de a DX9 szülte. DX11-ben sokkal hatékonyabb megoldások vannak a problémára.
-
Sonja
nagyúr
válasz
FehérHolló #57 üzenetére
Megvan a bibi. Most olvastam a hivatalos nvidia fórumon:
"Please note we wil be releasing a new driver soon which contains the fixes for Witcher 2. Please do not use 270.61 with this game as it has problems that we know about."
Szóval várunk új driver-re!
Igaz, a régebbi driverrel is jobb lenne a helyzet (pl. 266.58-al), de inkább várok. Mondjuk ATI-val se olyan hű de jó a helyzet, mert ez meg a Steam fórumról van:
I play the game on my rig with
AMD Phenom X6 6x3,2Ghz
4GB Ram
ATI 6850 with 1GBThe game runs on High with 32 FPS Constant. ( Anti Asialising deactivatet in Launcher, with AA 25 FPS)
(#58) Gomez1984: Felbontás?
-
Sonja
nagyúr
válasz
FehérHolló #55 üzenetére
Aktív témák
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AM 5 lapok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest