Hirdetés
Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
RetepNyaraB #2115 üzenetére
SPOILER:
Ha nagyon nem találod, akkor ha jól emlékszem a térkép bal alsó sarkánál kell keresni, ahol a régi bolondokháza romjai vannak. Egy rövid út vezet fel, lesz ott két csóka is, akik a bolondokháza felderítését bízzák rád. Jól nézz körül, mert a csaj nagyon meglapul az egyik fal mögött.
A Kayranhoz mindenképp kell Sile, de ajánlom a csapda használatát is, mert hard fokozaton azzal együtt is kb a 20. próbálkozásra sikerült kinyírnom. A főküldetés során meg fogod találni a keretet.Katt777: Nálam 13.1 Catalyst van fenn, azzal a HD5870-el bug mentes. Talán érdemes megpróbálkozni egy frissítéssel (bár nálam a régebbi catalystekkel sem volt gondja).
-
válasz
RetepNyaraB #2112 üzenetére
SPOILER
Az elsőt nem tudom, én más úton találkoztam Malénával.
A kayranhoz szerintem nem mehetsz Síle nélkül. A csapda biztos hogy nem kötelező, csak lehetőség (de megkönnyíti a harcot ha megvan). A vaskeret a főszálban meglesz, nem nagyon lehet eltéveszteni (a lopakodós-hallgatózós résznél. Ha viszont itt már voltál, és nincs vaskereted, akkor mégis kihagytad.) -
katt777
félisten
válasz
RetepNyaraB #2112 üzenetére
Hű, de rég játszottam! De biztos megvan mind, keresgélj!
Ez a játék. Vagy tölts le egy végigjátszást.
-
katt777
félisten
válasz
RetepNyaraB #2107 üzenetére
Nálam bines exe sem. Most félúton vagyok a wintelepítéssel. Ha mindent felpakolok és beállítok, aztán megint nem indul, kicsit morcos leszek.
Mobilnettel maradok a 3.2xxx verziómnál (GOG), ez van.
Még mindig nem értem, P4-en és HD4650-en miért fut gond nélkül. Ha csak nem azért, mert azon 12.6 Catalyst van. -
RetepNyaraB
veterán
válasz
RetepNyaraB #2109 üzenetére
sájsze. Nagyon unom a naplóírást, de egy epizód-végi hepienddel szolgálhatok: a GOG-ról letöltött (15,5 giga
)
verzijó remekül megy, a launcher is. Viszont rájöttem, a játék érthetetlen módon nem támogatja az egyébként német billentyűzetem qwertz módját, kizárólag az angol qwerty kiosztást. Ezért nem mozgott Geralt. Régebben mindazonáltal ez nem volt gond, tehát nem tudom mit állíthattam el. Demostígymarad -
GypsFulvus2
őstag
válasz
RetepNyaraB #2107 üzenetére
Furcsa hiba, de örülök, hogy sikerült. Ha esetleg mégis kéne neked, vagy valakinek:
GOG Witcher 2 Regisztráció után be lehet regisztrálni a dobozos Witchereket is. -
RetepNyaraB
veterán
válasz
RetepNyaraB #2106 üzenetére
Na megvolt. a bin mappaban levö witcher2.exe vegre elinditotta. Launcher=kuka
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
RetepNyaraB #2105 üzenetére
shit, lejárt a szerkesztés. Miért csak öt perc vajon??
Mindenesetre sikertelen a foltozás, valami az eredeti telepítésben gebaszt. Kézzel frissítem a directX meg C++ állományokat. Ilyen szopást apám...
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
RetepNyaraB #2103 üzenetére
Pakoljátok fel a GOG-os verziót. Azzal általában nem volt probléma. Ha a játékot megvásároltátok, a hivatalos álláspont szerint sem számít wareznak.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
RetepNyaraB #2102 üzenetére
ujrahuztam ugy, hogy neztem is mit csinal: mikor oda er a masodik lemeznel, hogy "külsö fajlok telepitese" akkor zizeg kb 5 percet, majd (feltehetöleg letöltes es telepites nelkül) se szo se beszed kilep. Es nem indul a launcherrel
-
Baloghjanos
tag
válasz
RetepNyaraB #1716 üzenetére
de ugy néz ki a dvd is eltünt a dobozal együt mert kivetem a gépből és ugy vittem magam :S:S:S:
-
FehérHolló
veterán
válasz
RetepNyaraB #1711 üzenetére
Launcherben Options - Auto-detect?
Vagy valami ilyesmi.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- TCL LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Kedvező ár! HP 840 G1 laptop (14FHD/I5-G4/8GB/128SSD/AkkuX)
- ZBook 15 G6 15.6" FHD IPS i7-9850H T2000 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- AKCIÓS!!!GARISS! R5 5600G/RX 6700XT/16 GB/1000 GB SSD/700 W
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest