Hirdetés
Aktív témák
-
Wolverine
félisten
válasz
GypsFulvus2 #2093 üzenetére
A megvásárolt Witcher 2 regisztrálható a GOG-on, bárhol lett véve.
-
Wolverine
félisten
válasz
westcoastog #2067 üzenetére
Mellékküldetések, és a feljebb már említett 2. szál a választás után.
-
Wolverine
félisten
válasz
westcoastog #2065 üzenetére
De csak a felét láttad
-
Wolverine
félisten
válasz
westcoastog #2017 üzenetére
Hja, ez nem hack'n'slash
-
-
Wolverine
félisten
válasz
CriticalHit #1458 üzenetére
Most komolyan villogjon már az intróban egy felirat, hogy
SPOILER!
"ha megölöd Aryant, akkor elveszted annak lehetőségét, hogy több felszerelést bírj el - tényleg megteszed?" -
Wolverine
félisten
válasz
CriticalHit #1452 üzenetére
Ennyit tesz az, hogy RPG - vannak döntések, amik miatt komplett sztoriszálakat nem fogsz elérni.
-
Wolverine
félisten
válasz
Dr. Student #1420 üzenetére
A hivatalos oldalon megjelenő patch nyilván hivatalos...
-
Wolverine
félisten
válasz
FehérHolló #1041 üzenetére
Jelezd hibaként, hátha javítják.
-
Wolverine
félisten
válasz
DerStauner #752 üzenetére
A játék 16:9-es felbontásokat ismer, 16:10-et nem - ezért lesz rajta csík.
-
Wolverine
félisten
3 embernél érdemes a pajzs (Quen) vagy a csapda (Yrden) jelet használni. Az előbbi csökkenti a bekapott sebzést, az utóbbi leköt egy ellenfelet. Amúgy meg használd a Space-t és ugorj el; és kerüld el, hogy mögéd kerüljenek
szerk: egyébként a targetlock benne van a tutorialban. -
Wolverine
félisten
Oké, akkor elmondom érthetően: a tört játékod valószínűleg bugos, és olyan hibák vannak benne, amik az eredetiben nincsenek. Épp ezért ha bugba futsz (mint a trófeák hiánya), hiába kérdezel, mert nálunk egyszerűen nem bugos. A megoldás: köhögd ki az alapjátékra azt a 10k-t és vedd meg.
-
Wolverine
félisten
válasz
Darth_Revan #580 üzenetére
Ja, persze.
-
Wolverine
félisten
1. Tört verzióval játszol, de nem warezolsz? Ilyen szép oximoront se hallottam egy ideje.
2. Igen, a warez verzióknál ezer olyan bug lehet, ami a megvettnél soha; épp ezért egy tört játék bugjaihoz nyújtson supportot az, akinek két anyja van.Drizzt: például beszélni kell valakivel, aki olyat vett és elkérni
Mint pl. én.
-
Wolverine
félisten
Szerintem ellenőrizd a driverbeli beállításokat. Ha ott fixen be van kapcsolva valami, az súlyos fps-be fog kerülni minden grafikai beállításnál.
#385: tessék kreatívan használni az Yrden (csapda) és a Quen (pajzs) jeleket... no meg ne engedj magad mögé senkit
(és az íjászokat szedd le elsőnek, mert ha hátba lőnek, az fájni fog)
-
Wolverine
félisten
Szerintem akkor lehet valami konzolport, ha előbb konzolra készül el
Tény, hogy egyszerűsítettek a felületen, de a jelenlegi harc realistábbnak tűnik, mint az első részé (pedig nekem azzal sem volt semmilyen problémám). Perpill. a legnagyobb gondom, hogy béna vagyok és valahogy mindig mögöttem is van ellenfél, ami fáj; illetve sosem tudok megfelelő időben elgurulni, rosszabb esetben helyem nincs rá.
-
Wolverine
félisten
válasz
KaiotEch #220 üzenetére
A pajzsjelet (Quen) vagy a csapdajelet (Yrden) kell okosan használni. A ballistánál 4 ember is van; ha berohansz, megölnek. Az aktuális jelet a Ctrl-lal előjövő gyorsmenüben változtathatod, és a Q-val használhatod.
A sárkánytűznél szintén a Quen a lényeges, egyébként meg fog sütni. -
Wolverine
félisten
válasz
Darth_Revan #196 üzenetére
A lényeg, hogy szerintem magas grafot állítottál be neki. A High az 5 előre definiált profilból a 3. - szerintem elég.
-
Wolverine
félisten
válasz
Darth_Revan #189 üzenetére
11.5-ös Catalysttel, az adataimnál levő konfigon High beállítással nekem nincs gondom - és így is remekül nézett ki.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Politika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Riasztó topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest