Hirdetés
Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Dark Archon #1707 üzenetére
De arra már nem lehet, mert ott a köd, és végem. A lenti ajtót jelzi, az meg nem nyílik.
A sötét mentést betöltve, a szint elején tényleg van Cedricnél Méhkas recept, viszont amikor anno később találkoztam vele, akkor már nem volt.
Amúgy kipróbáltam az 1.35-ös patch-csel, úgy sincs karakterfejlesztés közepes szint felett, az alatt meg könnyű. 2.1-es patch-csel meg el sem indul a játék, csak közli egy hibaüzenettel, hogy bugos a program.A lényeg: ez egy kupac szar. Tényleg, ha az ember önfeledten játszani akar, vegyen olcsón egy "B" szériás "vackot", és nincs bug, + van játékélmény.
FehérHolló: És nálad lehetett fejleszteni a karaktert?
-
katt777
félisten
válasz
Dark Archon #1704 üzenetére
Én próbaképpen könnyűn toltam, hát ott nem volt sem eladó, sem recept hozzá, de elrejtve sem sehol. Mindenfelé minden kallódó hullát is kirámoltam.
Dethmold addig nálam is így, a végén mondta Deti, hogy kell legyen egy kulcs a fickónál, és ott állt le az egész. Se kulcs, se beszéd. Az iránytű a kamra hátsó ajtaját mutatja, de ott csak annyit közöl a játék, hogy kulcs kell hozzá.
Normális játékban (Oblivion) fel lehetne legalább törni...
-
katt777
félisten
válasz
Dark Archon #1682 üzenetére
Nekem is megmarad, de a páncélt kivéve a két kard szart sem ér. Méhkast nem tudok csinálni, mert senki nem árul hozzá receptet. Mindössze 2-t találtam, amikor lenyomtam a bérgyilkost. Te honnan szereztél receptet?
Dethmolddal kellett mennem boncolni, közben megjegyezte, hogy biztosan van egy kulcs a tetem ruhájában, de nem tudom megvizsgálni. Dethmold-dal sem tudok semmi újról beszélni
Nekem is jobban bejött az 1. rész. A VIRTUnak kevésbé...
A 3. rész a 2.-nak a 2. fele lesz, csak 2 részben adják ki, hogy 2X annyit fizessünk érte (a cikkemben írtam, miből tudható mindez).
Steam-et, na, azt sosem.
Még ha az irdatlan mobilnet költségét fizetnék, akkor sem.
FehérHolló: Én ott már rég kinyírtam mindenkit, ezért nem tudtam kideríteni - gondolom - a lázadók megbízóját. Kulcs volt egy, azzal jöttem fel a kamrából. Továbbmenni nem tudtam. Nem akarom visszatölteni, mert sötétben szeretném újrajátszani, de arra meg ott a fejleszthetetlenségi BUG! Próbáltam én az 1. pályától egészen Flotsamig fejlesztgetni, de egyszer sem jelent meg az opció, és még a "fákra" is hiába kattintgattam. Bármikor, ha levettem a nehézséget, működött, ha visszatettem (sötétre már nem lehet, ugye, nehogy fejlesszek, és visszategyem) nehézre, már ott nem, csak kezdőn és közepesen.
Egyébként próbáltam trainer nélkül, hátha az cseszte el, de úgy is ua. a hiba.
Én nem voltam túl erős kayrannal, de nem nagyon kapott el (legalábbis harmadszorra, mire tudtam, hogyan kell megelőzni
), mindig oldalra gurultam, amikor csapkodott.
Amantius: Na, ezt megnézem, bár nem írja, hogy orvosolná az általam említett hibákat.
ALONSO11: Még nem találkoztam kalandjátékkal, amelyet elsőre normálisan végig lehetett volna játszani. Csak végigjátszva tudod meg, hol szívat a gama, de pl. FONV-ban volt, hogy más küldetéseket kaptam, elsőre végigjátszottaknak meg nyomuk sem volt, ez van. Reagál a játék arra, amit csinálsz. Az esetek egy részében persze megszívat.
Nálam Full HD-ben ment, árnyékokat vettem vissza, illetve játékosok szerint az élsimítási beállítások zabálnak sok erőforrást, no és a magas mintavétel. Én mondjuk a mintavételt fent hagytam, árnyékokat, árnyalást, és elmosódást vettem kicsit vissza, és elment 20-40FPS-szel a konfigomon (Full HD). Sztem ezekkel próbálkozz, mert ha a finomságokat veszed le, lehet, hogy gyors lesz a megjelenítés, de a kép bődületesen ronda.
-
tálusz
tag
válasz
Dark Archon #1674 üzenetére
Meglett közben a megoldás:[link], csak a nagy játék közepette elfelejtettem írni.
Amikor vettem a wint nem gondoltam, hogy 4gb memót fogok használni.
-
vante
aktív tag
válasz
Dark Archon #1665 üzenetére
hu0.w2strings -t fel lehetne rakni megint valahova? Mert már a jelenlegi helyén már törölték
Tehát akkor azt mondjátok, hogy ezzel indulni fog a játék, csak a 2.0-ás változások nem lesznek benne magyar nyelven? Gondolom csak az alapjáték fordítására volt szerződésük a fordítóknak...
-
Amantius
senior tag
válasz
Dark Archon #1663 üzenetére
2.0 előtt mi volt a helyzet? Van egy 80 megás "w2hu.exe" fájl. Az esetleg nem segítene?
-
katt777
félisten
válasz
Dark Archon #1658 üzenetére
Letöltöttem mindenféle patchet, a megoldás:
Alapjáték + 0-1.35 patch (Int) + 1.35-2.0 patch (Int), és a játék fut, magyarul (igaz, még csak az elejébe mentem bele, mert most játszom az 1. résszel). A magyar patch-et volt hiba feltenni.
Aktív témák
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One Hungary szerelő szerint nem lehet megváltoztatni a Wifi jelszót mert elmegy az egész net...
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Kedvező ár! HP 840 G1 laptop (14FHD/I5-G4/8GB/128SSD/AkkuX)
- ZBook 15 G6 15.6" FHD IPS i7-9850H T2000 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- AKCIÓS!!!GARISS! R5 5600G/RX 6700XT/16 GB/1000 GB SSD/700 W
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest