Hirdetés
Aktív témák
-
KKaresz45
senior tag
Nem számít, hogy játszottál-e az eggyel, mert az nem ilyen volt, annak más volt az irányítása. Point&click rendszerű volt a harc. Egyébként nekem az sokkal jobban bejött, a második rész leggyengébb pontjának az irányítást tartom, egyértelmű visszalépés. (Ha már itt tartunk, a menürendszer is jobb volt az 1-ben, szerintem átláthatóbb volt, és a stílusa is jobban passzolt a játékhoz hangulatilag, bár ez egyrészt ízlés, másrészt megszokás kérdése.) De a lényeg, hogy ne érezd hátrányban magad amiatt, hogy nem játszottál az 1-gyel, mert a játékmenet szempontjából nem számít semmit.
SPOILER
(#698) medvezsolt: A ládikához nem kell kulcs, beszélj a fószerrel, és kérd meg, hogy hadd nézhessél bele.
-
medvezsolt
senior tag
Milyen égtájak?
Nyomd meg azt a gombot ami megjelenik a képernyőn azt annyi
De egyébként értem amit írsz csak kötekszek picikét
. Egyébként a bunyók látványosak, viszont abszolút nincs bennük kihívás. Engem még nem vert le senki, sőőt nagyából sértetlenül megcsinálom mindet. Lehetnének 3mas 4es kombók is benne (W-S-A) .. stb.
Kérhetnék egy segítséget?: Nem tudom ki járt Floatsamban a másik erdő részen, ilyen nagy kő akármin kell átkelni és haramiákkal lehet találkozni. Nekik van egy kis kunyhójuk amihez kulcs kell. Az vajon hol lehet?
Ill. Annak a fószernek(Lius asszem) a szobájában akihez visszaviszed az endriág és nekker szerződéses küldiket, van az asztalán egy kulcsos ládika, annak se tudom hol a kulcsa. -
maszi99
őstag
Bunyó technika !!!
(nem szakszöveg).
A 4 égtájat vetítsd le a billentyűzet mozgási kordinátáira (pl: észak= W , stb).
Ennek megfelekően mindig azt nyomd meg amit a képernyőn megjelenik az egér
(pl: észak W= fent középen egérmegjelenés a képernyőn, és így tovább)
Időnként 2 egérmegjelenés is lehetséges egymást váltva (ezek ütés, és védekezési kombinációk)
Csak a képernyőn az egér megjelenési pontjait kell figyelni, és levetíteni a mozgási bill-re égtáj koordinációk szerint, nekem bejött simán
Látványos bunyók vannakJó küzdelmet uraim:
-
maszi99
őstag
Szkander technika !!! (nem szak szöveg)
Ha megjelenik a csík indul a erőlködés, ha nyerni akarunk mindig jobbra kell húzni az egeret, persze ésszel, és óvatosan !
Minden nemű rángatás gyors mozgatás végzetes hiba, és egyéb más nyomkodása is.
Finoman érzéssel kell húzni jobbra, és közben néha picit visszaengedni (szintén lágyan), mert véletlenszerűen ráránt az ellenfél ellenkező irányba.
Arra ügyelni kell, hogy a csíkon belül maradjunk, mert csak így tarthatjuk nyerésben magunkat, és minél jobban megyünk jobbra, annál inkább kisebb lesz a csík amiben mozoghatunk az egérrel
Igazából rá kell érezni a lágy mozgásraJó küzdést uraim:
-
priti
addikt
válasz
KKaresz45 #690 üzenetére
Elég nehéz kitapasztalni. Ráadásul én az egyel nem is játszottam. A védekezés fura nekem, lehet hogy túl korán nyomom meg néha az egéren a nagy igyekezetben, de előfordul hogy nyomvatartom a gombot és nem védekezik, csak ha elengedem és újra megnyomom, na ez elég idegesítő, mert számítok rá és csak az első sebzés után veszem észre hogy bakker nem védekezik.
A gépigény is elég durva. Kénytelen vagyok 1030MHz-re húzni a 6870 GPU órajelét, különben túl magasnak érzem a válaszidőt a játékban, így viszi rendesen, de ezt a védekezést látva lehet hogy még így sem tökéletes, bár annak látszik, de a felbontást nem akarózik lejjebb venni, inkább fűtse a rendszervizet. Egész jó a grafika amúgy. A mozgásmotoron lenne mit javítani, ez az ergurulós ugrás se lett valami jó. -
maszi99
őstag
válasz
KKaresz45 #690 üzenetére
Lehet választani csoportos sebzést, amikor fejlődési pontot lépünk, csak sajna nem az elején lehet kiválasztani
Összejöttek a megoldások, nem volt éppen fáklyás menet, de sikerült !!!
Kayran kivégezve, nekker, és endriád szerződés megoldva
Triss is összejött a tünde fürdőben, az nem semmi volt (hát azt nem lehet szavakba önteni, hogy megcsinálták a készítők (erotikából is szépen vizsgáztak)
Mondhatnám, leesett az állam
Természetesen csak full grafikán tökéletes a hatás (vizualitás)Jó vadászatot uram:
-
KKaresz45
senior tag
válasz
Wolverine #687 üzenetére
Tapasztalatom szerint a targetlock nem sokat ér, mert amint belockolok egy targetet, egy másik ellenség rögtön beékelődik a belockolt taget és közém, majd Geralt szépen tovább megy a lockolt target irányába, és már szépen közre is fogtak. Mindezt egy pillanat alatt.
Nekem is az a halálom, amikor körbe vesznek harc közben (néha négyen is szoktak jönni), bár tényszerűen vannak az ilyen szituációkat könnyítő elemek a játékban. Erre az első részben volt a csoportos harci stílus, nekem az nagyon bejött. Itt is lehet tanulni olyan skillt, amitől több ellenség is sebződik egyszerre, de egyáltalán nem olyan hatékony, mint az 1-ben volt. Ilyen esetben inkább menekülni szoktam, szeparálom az ellenségeket egymástól, és egyenként végzek velük. Favágó módszer, de ez nekem bejött. Ha bent maradok középen, akkor tuti kinyírnak nagyon gyorsan, akármit is csinálok, jelek ide vagy oda.
-
priti
addikt
válasz
Wolverine #687 üzenetére
Közben megtaláltam, hogy a kép és nyelv menü alá tették a billkiosztás menüt, logika az van
Mindegy, így hogy már minden kézre esik miután beállítottam faja kis cucc ez, bejövős
Eslőre nem szúrtam ki, azt hittem akkora konzolport, hogy nem lehet átállítani a billentyűzetkiosztást. Így már hogy az egér mind a 6 gombját tudom használni egyből más a festés.
-
Wolverine
félisten
3 embernél érdemes a pajzs (Quen) vagy a csapda (Yrden) jelet használni. Az előbbi csökkenti a bekapott sebzést, az utóbbi leköt egy ellenfelet. Amúgy meg használd a Space-t és ugorj el; és kerüld el, hogy mögéd kerüljenek
szerk: egyébként a targetlock benne van a tutorialban. -
priti
addikt
Gondoltam, hogy valami gomb lesz, ezért utálom, amikor játék közben nem lehet kimenni a menübe és belekukkantani a bill kiosztásba, nyomogatod ott találomra a gombokat, mint a hülye amíg rá nem jössz hogy megy... ha átállítani nem is, lehet legalább egy listát kinyomhatna valami control menüben.
-
kenwood3
addikt
Az AMD se siet igazán
" Update - we will have Brink and Witcher 2 hotfix driver released this week. (hoping in the next couple of days). Stay tuned "
-
priti
addikt
Sziasztok
Nekem kimaradt az első rész. Ezt elkezdtem, de nem vili az irányítás. Hogy kell valakit támadni? Nekem belevág egyet, majd magától átugrik a másik ellenfélre, így viszont ugrik a stratégia és bekerülök 3 ember közé, majd levágnak, mert a védekezést hiába nyomom olyankor. Nyomva kell tartani valamit vagy hogy megy, hogy ki is nyírja a hozzám legközelebb esőt és ne ugorjon a közepébe a másik kettőhöz?
Bocs a láma kérdésért -
maszi99
őstag
Őszintén örülök neki, hogy nem sértődtél meg, nem kenyerem a vitázás
Egyébként tényleg megadtam a választ a kérdésedre, csak mellékeltem egy jó tanácsot, amit ha akarsz betartasz vagy se, csak rajtad múlik
Ha valakivel kötekedni valóm van, vagy lerendezni valóm akkor priviben teszem azt, és nem nagyközönség előtt !!!
Ismét egy jó tanács (vedd komolyan), ha már tört játékkal nyomod .
Töröld le a mostani sz@rt, és tegyél fel valami normálisabb változatot (biztosan van jobb).
A helyedben szégyellném magam, régi motoros létedre, ha már arra sem veszed a fáradtságot, hogy utánanézz valami épkézláb változatnak
Csak remélem, hogy normális srác vagy, és figyelembe veszed a dolgokatBéke veled, és jó keresgélést:
-
Szasinka
tag
válasz
bigdigit #633 üzenetére
spoiler
A titkos szoba átkutatása után (régi tekercsnek kell ott lenni) a partra kell menni éjfélkor. Lehet nem jelenik meg a szellem akkor ülj le a megadott pontra meditálni, jelöld, hogy éjfélig vársz és akkor megjelenik. Ha esetleg úgy alakul és másodjára is oda kell menni akkor is hasonlóan kell eljárni.
-
Kobe
veterán
válasz
FehérHolló #668 üzenetére
leortam az elobb is h 2 gbos 540m mvidia
-
Tompo92
senior tag
válasz
KKaresz45 #669 üzenetére
Wolverine,KKaresz45
Na végre! Egy normális ember aki értette velem a témát.
Eddig abban a hitben voltam, igen valaki megveszi, feltöri crack stb de nem tudtam hogy ennyire megváltoztatja a játékot én szimplán úgy tudtam, hogy a játék ugyan az marad hisz csak feltörte.Általában megveszem én is a játékokat csak hát az anyagiak most nem úgy jöttek össze
Nem csoda hogy nem tudtam ilyenekről, azért ennyire ingyen élő nem vagyok
A hülyeségeimért elnézést, legalább tanultam ma is valamitÉn egyáltalán nem sértődtem meg Maszi99 fórumtársra, csak kicsit furcsállottam hogy nem hisz nekem holott semmi hazugságot nem mondtam sőt...többet mint kellet volna, akkor most nem írnám ezt a HSZ-t.
-
Scooby
aktív tag
Egy kis segítséget kérnék. Hol tudok feljebb menni a pontar folyón, és hol találom meg a második hajót? 2 napja ezzel a quest-el szenvedek. Köszönöm!
-
Wolverine
félisten
Oké, akkor elmondom érthetően: a tört játékod valószínűleg bugos, és olyan hibák vannak benne, amik az eredetiben nincsenek. Épp ezért ha bugba futsz (mint a trófeák hiánya), hiába kérdezel, mert nálunk egyszerűen nem bugos. A megoldás: köhögd ki az alapjátékra azt a 10k-t és vedd meg.
-
Huma
addikt
válasz
KKaresz45 #669 üzenetére
Nem hiszem, hogy a trófeák száma és a tört verzió közt összefüggés lenne. Szerintem csak nem vette fel őket.
Pl kinyírtam vagy 200 nekkert mégiscsak egy trófeám van tőlük.
Ellenben lidércből volt vagy három pedig kb 10-et öltem meg az elején.Szerintem random dobálja a játék őket. Talán van összefüggés a trófeák gyakorisága és hogy milyen erős a lény akit legyőzöl, nem tom.
Lehet hogy csak nem volt szerencséje a véletlen generátorral. -
KKaresz45
senior tag
Figy, ez a törős téma már néhányszor ki lett beszélve, ha nem is itt, de rengeteg más fórumon. Ez a játék azoknak készült, akik fizetnek érte. Ez egy termék, azért csinálták meg, mert a készítők pénzt akartak vele keresni. Ha mindenki törttel akart volna játszani, akkor nem csinálták volna meg, mert senki nem fizetett volna érte, ergó nem kerestek volna vele semmit, és akkor neked sem lenne mivel szórakozni. Itt a fórumon a döntő többség megvásárolta a játékot valamilyen formában. Ez az én olvasatomban azt is jelenti, hogy mi pénzeljük a te ingyenes szórakozásodat is.
Részemről mondjuk ez nem katasztrófa, nekem végülis nem fáj, én akkor is megvettem volna, ha te nem játszanál (bár az elgondolkodtató, hogy ha többen megvennék, annak milyen hatásai lennének, talán nem döglődne a PC-s játékpiac... ). Meg álszent sem akarok lenni, bizony, én is blicceltem már a villamoson, és volt idő, hogy én sem engedhettem meg magamnak az eredeti játékot, néhány évvel ezelőtt még én is a virágboltba mentem.
De ha már ez így is van, legalább ne akard azt éreztetni, hogy nekünk kell szarul éreznünk magunkat amiatt, hogy nem segítünk neked egy olyan problémában, ami nekünk lehet, hogy nincs is, mert mi becsületesen játszunk. Az őszinteségért piros pont, ne gondold, hogy nem értékelem, de sajnos ez a tényeken nem változtat.
Egyébként maszi99 válaszolt a kérdésedre a #629-es hsz-ban, csak neked fontos megsértődni valód volt. Ha van egy trófeád, akkor lesz több is, csak nem volt szerencséd eddig. Nekem például még egy sincs, bár én még nem is tartok ott, ahol te. Lehet, hogy az a baj, hogy eredeti verzióm van?
-
Kobe
veterán
válasz
FehérHolló #657 üzenetére
en azon tolom. core i5 540m 2 gb plusz 4 g rendszermemo 1366 highon ubersampling offal vagy fullhd kozepessel\egyedi beallitassal megy rendesen de pontosan nem tom megmondani hany fps de lemerhetem kesobb
-
Huma
addikt
válasz
medvezsolt #663 üzenetére
Az az egyel ezelőtti konfigom.
A mostani:
Ati 5750, 4Gb ram, AMD 4850e (2 mag, 2500mhz)A procira már jócskán gyúrni kéne. Egy phenom 2 x4 beficcenhetne.
-
Drizzt
nagyúr
Kaptam a supporttól választ, habár sajnos nem személyre szabottat. Viszont azt írták benne, hogy jövő héten jön a peccs, meg hogy együtt éreznek, sajnálják, ha nem indul ezt csináljam, ha lassú, azt olvassam, stb...
-
Huma
addikt
Az én gépemen kb 17fps-el megy.
Néha kilép ill lassan töltödnek be a textúrák, de amúgy nem gáz.Amit még nagyon utálok benne az eddig felsoroltakon kívül az az, hogy nem lehet benne ugrani és ha nem arra akarok menni amerre a játék készítői megálmodták akkor simán elakadok egy bokáig érő vakondtúrásban is. Persze ha félméterrel arrébb megyek akkor már tovább tudok menni, de amikor egy bokron nem tudok átmenni vagy egy egyszerű tereptárgyat átlépni az már eléggé gázos.
A játékmenet hozza az előző részből megismert minőséget.
A táj gyönyörű és a harcok is látványosak.
Az irányítást és a nézetet is sikerült nagy nehezen megszoknom.Összességében egy nagyon jó játék néhány igen bosszantó hibával.
-
Tompo92
senior tag
Ezzel magyarán azt mondtad hogy szerinted hazudok
Ezt meg végképp nem értem: "és már páran írtak neked ehhez hasonlót"
Mégis mihez hasonlót? Senki nem mondta hogy kamuznék mert nem is kamuzok.
A 2 felvonás vége fele járok ami egy értelmű hogy sok bestiát kinyírtam már, különben nem járnék ott ahol most.A sztorimon mi nem stimmel nem értelek full őszinte voltam még azt is bevallottam hogy tört el játszom de a játék attól még ugyan az a hibáikat kivéve amiről nem tudtam tényleg.
Na mind1 -
FehérHolló
veterán
Laptopon próbálta már valaki?
-
medvezsolt
senior tag
-
-
S e t h
nagyúr
Egy olyan kérdésem lenne hozzátok ,hogy egy Intel Core Duo E8400 3 Ghz, 4 giga ram, Geforce 8800gt-s rendszerrel érdemes nekiállni a játéknak?
Több mint egy éve nem játszottam semmivel, a Witcher 2 érdekelne, de nem tudom érdemes -e belevágni, vagy majd csak esetleg vmikor gépcsere után.
Előre is köszi a választ! -
maszi99
őstag
válasz
Darth_Revan #650 üzenetére
Hála isten nincs szükségem semmiféle eredeti meghekkelésre, gyönyörű szépen pörög a játék akármilyen full beállítás alatt is
Igaz nem kevésbe van a gépem, és régi motorosok tanácsai alapján állítottam össze főleg a DX11 maximalizása miatt
Hála nekik, semmi gondom nincs semmivel, mint nagyon sokaknak, amiket olvasgatni.
A kényszer nagy úr lehet, de ha úgy van ahogyan leírtad, sokak hasznát veszik majd !!!Jó vadászatot uram:
-
Huma
addikt
Nem lehet a cuccomat tárolni sehol? Féltem, hogy ez lesz. Reménykedtem benne, hogy csak én vagyok béna és nem találom hová lehet pakolni.
Ez szerintem iszonyat nagy visszalépés az előző részhez képest ahol ugye a fogadósnál hagyhattad a holmid egy részét.
Hogy miért is nagy visszalépés? Azért mert a játék egyik fő motívuma az alapanyaggyűjtés. Minden szörnyből potyognak a testrészek, belső szervek és mindenféle váladék.
Ráadásul a tárgyak készítésénél is rengeteg alapanyagra van szükség. Pl páncél esetén vagy 25 súlynyira (most nem emlékszem a mértékegységre).
Tehát ha nem pakolsz mindenhová csapdát ill nem hajigálod tucatszám a bombákat akkor hamar tele lesz a zsák.Pedig a második fejezetben rögtön az elején még saját szobát is kapok a fogadóban. Azonnal át is vizsgáltam minden centiméterét, hogy hová lehet pakolni...
Lehet élni fogok azzal a zero weight moddal. Bár nem kenyerem az ilyesmi, de szerintem ebben a játékba kellene egy láda vagy valami.
Elég idegesítő ha találsz valami tuti receptet/ábrát amivel lehetne egy nagyon jó tárgyat készíteni, de a hozzávalókat épp előtte adtad el mert már nem bírtad el.Amúgy fel nem foghatom, hogy miért hagyták ki mikor a Diablo 2 óta szinte minden RPG-nek szerves részét képezi valamilyen tárolási lehetőség.
Mivel nagy gyűjtögető vagyok ezért nekem az eladás csak végső esetben jöhet szóba.
-
Darth_Revan
veterán
Aki attól tart, hogy bannolják, mert "megcrackeli" az eredeti, DRM-es játékát, DRM nélküli exe-vel (gog.com-os változat exe-je) azért, hogy több FPS-e legyen, azoknak válaszolt Michal Kicinski a CDProject Red-től:
"Mindaddig, amíg legális példány tulajdonosa (legális licenc és kulcs) vagy, használhatod a gog.com-os .exe-t. Nem fogunk bannolniMichal
CDP RED"Aki nem tudja, hogy miről van szó, annak röviden, a Witcher 2 dobozos és Direct2Drive változata secuROM nevű másolásvédelemmel van ellátva, amely jelenleg valamilyen bug miatt jelentősen lefogja a játék teljesítményét. Bizonyíték:
másolásvédelemmel ellátott Direct2Drive exe és paul.dll-el:
másolásvédelem nélküli gog.com-os exe és paul.dll-el:
Természetesen gépfüggő, hogy mennyi +FPS, de mindenkinél érezhető a különbség játék alatt és a játék indulásakor is (sokkal kevesebb ideig áll a Witcher logonál indításkor)
Szóval, amíg nem jön hivatalos fix, addig megengedett használni gog.com-os exe-t.
u.i.: gog.com tulajdonosa a Witcher 2 fejlesztői, szóval gyakorlatilag ők adják a saját játékukhoz a DRM mentes exe-t.
-
-
hajsza
aktív tag
-
Mukorka
addikt
Vannak bizonyos ruhák melytől megnövekszik a teherbírás.
Van egy kis hiba az eladásnál. Volt pár értékes mutagénen. Véletlen áthúztam kb 3 db 80 oren-ért. Visszahúzni 3500 oren-ért tudtam volna...nincs sztornózási lehetőség mert ha kiléptem volna megérteném de így...
Szerk: nem szeretek offolni
. Napi 100 emberrel beszélek kb telefonon, itt nyugodtnak kell lenni
-
maszi99
őstag
Az előző részben a kocsmárosnál (fogadós) lehetett tárolni bizonyos ideig !
Itt most én sem találtam hasonlót, de nem zavar (szerintem jó hogy kimaradt), mert nem tárolok mindenféle lomot, a #642 hsz-ben ki is fejtettem miért.
Hozzá kell tennem rohadt türelmes vagy bizonyos emberekkel szemben (ezt most elismerésnek szántam)
Te se hiányold a raktározást, ez is a nehézség szépségének a része, jó így ezJó vadászatot uram:
-
maszi99
őstag
Mindent gyűjts be, a felesleget, haszontalant add el, a pénz mindig sok mindenhez jól jön, főleg a hasznos dolgokhoz (amit csak vásárlás révén szerezhetsz)
Fogd fel úgy mint ha 1 túlélő túrára mennél, és a legszükségesebb cuccokat vinnéd, és a túra végén az összegyűjtött cuccokat hasznosítsd, vagy add el !!!
Pl: készíts belőle tárgyat, főzetet, olajat, bombát, stb hasznosat, de ne sokat a súly miatt, és jöhet az újabb túra
Ha már nagyon meg vagy pakolva érdemes visszafordulni, és visszajönni a tettek mezejére.
Ha így teszel nem lesz gond a súlyokkal, fejleszteni is tudod a dolgaid, és magad is fejlődsz.Jó vadászatot uram:
-
Huma
addikt
Mivel még nem volt ilyen kérdés biztos csak nekem van vele problémám, de a felesleges felszerelést hová lehet pakolni? Annyi van, hogy nem tudom mindet magammal cipelni. Van valami tároló a játékban?
-
romero28
senior tag
válasz
medvezsolt #637 üzenetére
személyesen nem ismerem őt , a "hírnevem" onnan lehet , hogy rengeteget üzletelgettem itt ph-n , és leginkább nv karikkal . kb 80 vga-m volt 2 év alatt .
az üzletelgetések során rengeteg embert ismertem meg (4-500 sikeres üzleten vagyok túl) és sokukkal hosszasan beszélgettünk , meg sok havert is szereztem így akikkel msn-en , vagy itt priviben tartjuk a kapcsolatot . nálam játékok terén a counter strike source az n1 , előtte az 1.6 , ezekkel összesen 6 és fél éve tolom . singli-be meg a stalker összes eddig megjelent része a favorit .
de nehéz lenne felsorolnom , hogy mikkel játszom , játszottam szívesen , mert nagyon hosszú lenne a lista . általában 10-15 játék mindig itt figyel a gépemen -
romero28
senior tag
tény , hogy sokat játszom , csak ez nagyon nem az én stílusom , inkább fps dögivel , meg stratégia , meg szimulátor , meg focimanager , meg mittudomén micsoda
de ez a huzogatósdi bejött , le is nyomtam pár nagyarcú madarat
"Aki annyit játszik mint te, erre nem jön rá ? " szégyellem is magam miatta , ne aggódj
-
hajsza
aktív tag
Szép jó napot mindenkinek. Sajnos én is problémával kezdem a Witcher 2 hozzászólásaimat: a cjs-cdkeys oldalon keresztül vettem meg a játékot. Az ő üzleti modelljük az, hogy megveszik a dobozos verziót, majd csak a kódot küldik el a vásárlónak. Eddig ezzel nem volt gondom, mert vagy az EA download-rel (Dead Space 2, Dragon Age 2) vagy a blizzard szerverén (Starcraft 2) keresztül le tudtam tölteni a kóddal érvényesített játékot. A Witcher 2 esetén azonban hiába próbálkoztam a Steam-ben megadni a kódot, azt nem fogadta el. Kicsit fura is a kód eleje, mert nem a szokásos XXXXXX-XXXXXX- stb. szisztémát követi, hanem XX-XXXXXX-XXXXX- stb. formátumú. A kódban egyébként egyetlen 0,1,O vagy I karakter sem szerepel, tehát a gond nem olyan jellegű, mint amiről korábban a hivatalos oldalon már írtak.
Szóval két kérdésem lenne:
- A ti kódotok is ilyen fura, vagyis két karakterrel kezdődik, majd utána 6-os csoportokkal folytatódik?
- Van-e valamilyen legális módja a digitális verzió letöltésének, ahol csak ezt a kódok kérik előtte?A válaszokat előre is köszönöm.
-
Mukorka
addikt
válasz
fiATHaLON #619 üzenetére
Ha tudsz regelni akkor elérhető lesz launcherben a letölthető tartalom rész. azon belül lesz az a secret merchant. Ott lehet letölteni ( Jelenleg még a Troll Trouble DLC-t is) és utána telepíteni kell és kész. Ezután már a játékban is benne lesznek.
Nagyon sokan nem tudják regisztrálni a játékukat. Itt lesz leírva ha jön az 1.1 patch, de itt irogatnak segédletet is az aktiváláshoz.
-
bigdigit
addikt
én tegnap este ott akadtam el (2. felvonás)mikor az ormon vagy min lévő háznál kell keresgetni.a pincében rejtek ajtó letudva...a sírtáblák elolvasva de pl a parton nem találok semmit.sőt a sír környékére is mutat a térkép még keresgessek valamit.
azért a bordélyban az összes nőt már letudtam.
legalább itt legyen meg mindenki.
-
maszi99
őstag
válasz
romero28 #624 üzenetére
Meglepsz romeró28
Aki annyit játszik mint te, erre nem jön rá ?
Akik eddig válaszoltak nem a technikát magyarázták el, de este leírom neked (műxik) !!!
Ha addig nem jössz rá, vagy valaki le nem írja
Ritkán látni hasonló kérdésekkel (ez vagy az nem megy), örülök neked, szűkebb játékos körökben legenda vagy
Majd írok privit is, amúgy is akarok pár szót váltani veled.Minden jót uram, és jó vadászatot:
-
maszi99
őstag
Trófeákat véletlenszerűen 1-es lényekből lehet kinyerni, de ha sok lényt kicsináltál már mint említetted, akkor már jócskán többnek kellene lennie
Én csak az első szakaszban szöszmötölök, és 5db trófeát szedtem eddig össze
Ne haragudj valami nem stimmel nálad, vagy a sztorid, vagy a ....... , de ne menjünk bele, mert soha véget nem érő történet lesz, és már páran írtak neked ehhez hasonlót
Én sok mindent megértek, főleg ha valaki tök csóró, de az őszinteséggel sokkal előrébb lehetne haladni (ez jó tanács)Nagyon remélem nem értesz félre, béke veled, és jó vadászatot:
-
Televan74
nagyúr
válasz
romero28 #627 üzenetére
A fogadók látogatói gyakran szkandereznek egymással – folyton csak inni unalmas-
sá válik, és még mindig jobb az erős bicepsz, mint egy elvesztett fog. A minijáték
kezdéséhez általában ülő vendégeket kell keresned, majd válaszd a megfelelő lehe-
tőséget a párbeszédben.
Mielőtt te is leülnél az asztalhoz és kezdődne a mérkőzés, meg kell tenned a té-
tet. Csak ezután feszülhettek egymásnak. Az győz, aki lenyomja a másik kezét az
asztalra. Ehhez tartsd az ököl kurzort a sárga csík közepén, ez az ellenfél alatt
fog mozogni. A kurzort az egérrel mozgathatod. A feltett tétet természetesen a
győztes viszi."Kimásolva a kézikönyvből."
-
romero28
senior tag
üdv urak
lenne egy überláma kérdésem : hogy a lófüttybe kell szkanderozni a játékban ? nyomogattam én már mindent , wasd-t , egér klikkeket , de mindig kikapok
-
maszi99
őstag
A nyelvünk szépségeivel én is 1-et értek
, a játékokban-filmekben pedig elég vegyes a siker, van ami összejön nagyon, vagy épp fordítva.
Én mindenképp támogatom a feliratozás választási lehetőségét magyarra, mivel még mindig a játékosok kb 80%-a
nem vágja az angolt a fiataloknak (ha bevallják ha nem), és ez az arány nagyon lassan fog változni
Nincs azzal semmi gond, hogy kinek mi tetszik, úgy is a játékos megítélése miképpen játszik 1 adott játékkal, csak legyen megadva a lehetősége a magyarnak !!!
Itt most nem nemzeti érdekekről akarok vitázni, meg baromságokról, mert ez nem az a topik.
Én oroszt tanultam annó(44 vagyok), a stalker tuti nagyon, szinkronját meg inkább hagyjuk
Annak azért örülök, hogy neked is kezd nagyon bejövős lenni az új Witcher, a kezdeti dolgokhoz képestJó vadászatot uram:
-
maszi99
őstag
válasz
medvezsolt #620 üzenetére
Köszi, rendes srác vagy
Kesze-kusza erdővel nincs problémám, alapjaiban jó a tájékozódási képességem
Kkaresz45 már irt pontosabbat is róla (részletesen), csak roppant kevés napi szinten az időm rá
Látom azért elég sokaknak próbálsz segíteni, elismerésre méltó
Ilyen sem történt meg velem, a csápos ellen az első pár sikertelen kísérlet után otthagytam (csak bénáztam), másnap újra nekilendültem, kb 25. próbánál tartok 2-3 karig eljutok, de a hajóroncs felöli két csáppal sehogy nem boldogulok
Hozzáteszem teljesen egyedi technikával küzdök, nem szeretem a mindenki által használt sablonokat, magam szeretek rájönni a stílusomnak megfelelő dolgokra
Ha kicsit pihentebb leszek újra nekilendülök a lény ellen (csak összejön az a 4. csáp is), ennyiszer nem emlékezek, hogy nekifutottam volna valaminek, de ez ennek a játéknak a mozgatórugója számomra.
Nem 1 agyatlan játék az biztos, sokkal jobb, és szebb mint az előző meg kell hagyni
Este ha lesz 1 kissé több időm leírom a technikám (mindenkinek tetszeni fog szerintem, és lazán megy aránylag), fejből betéve simán megy gond nélkül a két kar, és az átrohanás a másik két karig (max életerővel), csak ott valahogy valamit bénázom, de rájövök úgy is, hogy mit
Jó vadászatot uram:
-
persil
nagyúr
válasz
fiATHaLON #619 üzenetére
Természetesen magával a magyarral, mint nyelvvel, semmi bajom nincs, nagyon is szép.
De amiket hallottam már játékokban...
A magyarításoktól meg eleve a hátam borsódzik néha, amikor ilyen szörnyűséges, értékelhetetlen helyesírással van elkészítve, meg persze sokszor maga a fordítás is szar.Anno a stalker-t oroszul játszottam(mégis csak úgy az igazi
) magyar felirattal és az első verzióban, amikor sikerült leszednem, valami elképesztő dolgok voltak. (menny ide, vaygok, elretentő...)
A hivatalosan magyar nyelven is megjelenő játékokban természetesen ilyen nincs, de sokszor ezekben is bugyuta a fordítás(persze ez direkt van, de ettől még nekem zavaró). -
fiATHaLON
őstag
Két (kettő darab) kérdésem lenne.
Olvasgattam mindenféle segítő szándékú irományt, legyen az
hivatalos, vagy nem.
De.
Nem sikerült megoldanom, hogy regisztrálhassak.
Rányomok a launcherben, hogy regisztráció, de nem enged
semmit beírni a mezőkbe. Néztem a witcher.com-on, ott meg ki van
szürkítve a regisztráció opció.
Másik kérdésem a dlc-kkel kapcsolatos.
A premium kiadást azzal propagálják, hogy valami mysterious merchant
dlc-t kap a boldog tulajdonos. Valamit letöltött a legelső indítás előtt.
Ekkor csempészte ezt bele, vagy valamit tenni kell, hogy ezt megkapjam?Minden segítséget köszönök!
persil #569: Valahogy van némi romantikám a magyar nyelv felé, így
időről időre kísérletet teszek a magyar játékokkal. ...Van, hogy bejön.
Ezt a játékot pl. ajánlom. (Dragon Age sem volt rossz). -
Tompo92
senior tag
Ennek semmi köze a Crack-hez egyszerüen nem tudom mit kell tennem
Amúgy már megvan...LCD monitor átka, szó szerint fekszek a székbe és alulról nézve a monitort elég sötét a kép
meg amúgy is elég sötét a hely, le vannak rakva csapdák és elég nehéz kiszúrni őket a képen is látszik de azon is csak 1 és mindig belementem és ezért nem sikerült megcsinálni. -
daneel92
tag
sziasztok!
tudnátok javasolni valami módot az fps kiírására? esetleg valami konzolparancs, vagy esetleg program (FRAPS nem jó, összeakad vele a játék, és kilép) -
Tompo92
senior tag
-
Tanisz
senior tag
Most toltam végig elsőre.
Le a kalappal az egész játék előtt.
Vannak kisebb hibák (hál Istennek nekem a "nagy" problémák nem jelentkeztek).
Számomra méltó folytatása az első résznek, ha nem jobb is annál. Megfordult a fejemben, hogy nem hozza a színvonalat, de kellemeset csalódtamSpoiler:
Vernon Roche vonalon indultam el, hát hogy is mondjam, nem kicsit volt fordulatos és meglepő. Nagyon tetszett. Amúgy a vége mind a két szállnál ugyanaz, ugyanott fejeződik be?Azok alapján amit mondasz tényleg újrakezdem, bár lehet nem kellene mert így is egy csomó időm ment el rá (persze nem bánom,sőt) .Utol kellene érnem magam a tennivalókban, mielőtt belevágok a másik szállnak.
Tipikusan az a játék lett, aminél nagyon érdekel a fejlemény/cselekmény/történet,de nem szeretném, hogy "véget érjen"
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Íme, a Pixel Watch 4
- RAM topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Politika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- Fedezd fel az erőt: GIGABYTE B450 AORUS ELITE v2! Kèszletről azonnal vihető!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest