- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Aktív témák
-
X Factor
addikt
válasz
FehérHolló #1299 üzenetére
Kerestem neten, de nem találtam rá megoldást, talán annyi h. mikor játszol néha manualisan kimenteni, aztán ha esetleg meghalsz, akkor visszarakni.
-
FehérHolló
veterán
válasz
fiATHaLON #1293 üzenetére
Nem lehet valahogy ini átírással, vagy akármivel kilőni, hogy insanity-n ne törölje a mentéseket? Mert abban a módban okosabb az AI, és több élete van a kedves ellenségeknek is, stb..
Act 1 hardon nekem is nehéz volt, de utána nem tudtak mit kezdeni a folyamatosan fenntartott (agyontápolt) pajzs varázsommal.
-
X Factor
addikt
Az elején ajánl fel lehetőséget, de szvsz annyira nem fontos, tehát ha nagyon nem megy, akkor se veszítesz semmit jóformán.
-
tundax
csendes tag
És nem tudom megváltoztatni a billentyűkiosztást?
Remélem csak én vagyok béna!! -
tundax
csendes tag
üdv
Valaki leírná, hogy hogyan tudom importálni az első részből a karakterem?
Jól értem, hogy újra kéne telepítenem a witcher első részét?(már rég letöröltem)
csak az utplsó pár mentést tartottam meg anno -
fiATHaLON
őstag
válasz
FehérHolló #1291 üzenetére
Igen, nem voltam pontos, embereket gyengécske
ezüstkarddal rendszabályozom.
Meglátjuk, mi lesz ezzel a mutagén dologgal, eddig még egyszer nem
kellett használni.
Mentéstörlés alighanem életlefogyáskor van, mert megpróbáltam én
is trükközni egy gyors pauzával...X Factor: Azért kezdtem el én is nézelődni, mivel lehet nehezíteni, mert
a Kayranig viszonylag kihívás a játék, de utána már egyáltalán nem (csaták). -
X Factor
addikt
-
FehérHolló
veterán
válasz
fiATHaLON #1290 üzenetére
De akkor hogy csapkodod cirokkal az embereket, amikor az nem ezüst?
Mentéstörlés egyébként mikor van?
Amikor elfogy az életed, vagy amikor bejön a képernyő, hogy meghaltál?Én a végén (hardon) 33 voltam úgy, hogy nem csináltam meg elég sok küldetést az elején. Egyébként amikor kijött a játék, panaszkodott valaki, hogy a 3. fejezet elején már majdnem 35 volt.
Mutagen meg alapszintű képességek maxolásánál is bejöhet opcióként. Például a pajzs varázslatnál. Az azért nincs olyan magasan a fán.
SPOILER: Még talán fontos, hogy a mutagent nem lehet törölni a képesség újratanulós küldetéssel. Érdemesebb várni greater XY-ra mielőtt használod. -
fiATHaLON
őstag
Rájöttem, hogy lehet épp megfelelő kihívást csinálni a játékból.
Hard fokozat, és mindig az ellenkező fegyverrel csapni, tehát szörnyeket
acéllal, embereket ezüsttel (lehetőleg valami nem túl tápos fegyverrel, pl.
cirokseprű, vagy lapát.) Na, így már jó kis csaták alakulnak ki.
A meghalás esetén mentéstörlést már túlzásnak látom, de ez pont kellemes.Amúgy ezt a 35. szintes határt elérte valaki a végére?
Most kezdem a 3. fejezetet, és 30. szintű a karakter. -
fiATHaLON
őstag
Mindkét világban rendet tettél?
Fontolgatom, hogy az lesz a következő...Ezeket a mutagéneket miként lehet tudatosan felhasználni?
A leírás azt monnya, hogy használjam fel olyan képességfejlesztéseknél,
amik igénylik. De a karakteroldalon sehol nem látom jelölve, hogy melyikekhez
kell. (Ez nem annyira neked szól, de besuvasztottam ide, lássák milyen
környezettudatos vagyok!)
Más. Szépen ki lehet maxolni a karaktert az erdőkben, romokban meditálgatva.
Most épp a Régi kőfejtőnél járok, és 35-40 meditációval bele lehet botlani annyi
hárpiába, hogy 2 szintet léptem. Egyelőre most nem ad többet.
Hol a sok hárpia? Nehogy azt mondja, hogy aluszik?! -
fiATHaLON
őstag
Tudod, szerintem ez amolyan kezeljük belátóan, tartsunk össze hozzáállás
(kéne, hogy legyen). Mindenki tisztában van vele, hogy Magyarországon
nem ül ma olyan ember a gép előtt otthon, akinek minden a boltból települ
a gépére, saját vételből. De nézzünk a pénztárcánkba/szívünkbe, és ami még
vállalható (nem többet), annyit tegyünk hozzá.
Volt nekem is pontosan ebből vitám itt moderátorral (engem pellengérre állított,
mikor valami kapcsán szóba hoztam a warezt (nem tulajdonlásilag, valami
más viszonylatban), viszont 30 hsz-en keresztül vígan tárgyalta 2-3 fórumozó
a másnap megjelenő játék pro és kontra érveit. Ekkor jöttem rá erre, hogy ez
amolyan "vajon mi él meg a tiszta vízben" kölcsönhatás...A torta meg nekem tetszik. A gyerekeim mosolya, meg az összemaszatolt képük
bőven felülhelyezkedik az árán, vagy azon, hogy valaki szokásba hozta.
Amellé még nyugodtan lehet valós emberi értékeket is a tányérra tenni nekik, az
sincs tiltva.Itt, ebben a topicban befejezném, de privátban, vagy a megfelelő helyen szívesen
beszélgetek veled, ha van még kérdés, válasz, bármifene. -
stewe2
aktív tag
Sztm örüljünk annak, hogy jól fogy a gém, és ez a topic is jól pörög, (sőt kiemelt!) nem csak a warwez oldalak. Mennyien vártuk a megjelenést, hogy végre vásárolhassunk! Az első részből 1,5 milla fogyott. Én nem sajnálom rá a 10k-t, inkább egy hónapig bringával járok.
Win hetet is vennék szó nélkül, tizért! Az os-t tartom a legnagyobb lehúzásnak. A lengyelek ezzel a játékkal három évig szarrá melózták magukat, megérdemlik a pénzt.
-
Z.m.Z
aktív tag
válasz
fiATHaLON #1281 üzenetére
Hát....márpedig úgy veszem! Baromi hülye szokás! De nem erre szerettem volna rávilágítani, hanem arra, hogy ha valakinek gondja akad egy crack bemásolásával akkor mindenki leugatja, hogy semmi warez!! Pedig a játék "csak" 10 ropi. De az hogy feldobok egy lopott oprendszert, az simán elmegy pedig az háromszor annyiba kerül. Hacsak nem hozott a szülinapi torta mellé egy pár verziót valaki.
-
fiATHaLON
őstag
Hát természetesen, ha így nézzük akkor elég elkeserítő.
De szerintem a 10.000 forintos születésnapi tortát sem úgy veszed a
szerettednek, hogy "mi a francnak, úgyis kiszarja egy perc alatt"...
A rohanás (csakúgy a játékokban, mint az élet egyéb területein)
már egyéni megoldás, megvan ennek is az oka, de azt hiszem, ez nem ide tartozik.
Jó játékot meg azért még ma is lehet találni, nem egyet, nem kettőt.De ez persze csak egy meglátás.
-
Z.m.Z
aktív tag
válasz
fiATHaLON #1275 üzenetére
De ha mondjuk félretesszük a "JÓ MAGYAR szokás"-t, akkor amiről beszélsz (W 7 64bit) az plusz 32000.- forint! Na meg ugye a játék ára 10000.- esetleg egy kis gépfejlesztés hogy menjen is rendesen pl. legeyen egy kis ram 8-11 ezer froncsi és már egy majdnem egy nyaralás ára ráment, KETTŐ nap játékra a sötét szobában üldögélve. Vajon megéri?
-
fiATHaLON
őstag
válasz
Mártógyurma #1277 üzenetére
Bocs, nem fogalmaztam pontosan. Ezek az asztalra kidobálások
voltak, szinte menetrendszerű pontossággal, és nekem is a Kayrannál
kezdődött.
Igen, engem is izgat a másik szál, bár nem szeretem ezt a fajta
kikényszerítését a többszöri játszásnak. Legyen inkább jó hosszú a
játék, elsőre is elérhető mellékszálhalommal. -
lehel22
tag
válasz
Mártógyurma #1276 üzenetére
Igen az az oldalra szaladgalos menet az meglehetosen idegesito volt.Nyilvan, mineki maskeppen erzekeny a "csakigylehet" dolgokra. Ismetlem nekem is nagyon teszett a jatek de jolesett volna ha pl egy kisse nagyobb lett volna a szabadsag illuzioja.Minekepp varom a witcher III -ast
-
Mártógyurma
tag
válasz
fiATHaLON #1275 üzenetére
Köszönöm a javaslatot, de nem fagyás-problámáim voltak/vannak, hanem asztlara kidobálási. De azok se súlyosak, óránként csak egyszer csinálta. A Kayranos résznél jött ki poénosan a dolog, azért írtam azt le akkor.
Ja most nézem, hogy lebuktam, 2 nap alatt toltam végig.. Így most belegondolva ez nem volt valami egészséges dolog a részemről.
De majd fél év múlva visszatérek rá egy másik történetszál erejéig... -
Mártógyurma
tag
válasz
lehel22 #1274 üzenetére
Azóta már végigjátszottam az egészet, de el kell mondanom, hogy az első Letho-val vivott küzdelem volt csak olyan, amely megközelítette a Kayran-es rész nehézségi szintjét.. A sárkánnyal való harc is sokkal könnyebb volt (3.-ra teljesítettem) ... Nincs bajom a "mi kitalatuk te csak igy oldhatod meg" dolgokkal, ha azok logikailag kikövetkeztethető, összefüggő lépésekből állnak. Másrészt nem is ez miatt szívtam a fogam leginkább, hanem a hülye kamerakezelés miatt... A Youtube-os segítség meg nagyon sok sikerélménytől tudja megfosztani az embert. Ráadásul én ráérek, nem időre játszom a játékokat. Egyébként összeségében tényleg jó lett, látszik, hogy benne van a munka.
-
fiATHaLON
őstag
válasz
Mártógyurma #1260 üzenetére
Ha többször is van fagyás, és 32bites a rendszer a gépen, ajánlom
a 64bitesre cserét (ha elbírja a gép).
Olvastam a hivatalos kinyilatkoztatást, miszerint ezzel megoldódik a
fagyás. Nevettem egyet magamban, mivel ilyesmi ötlet még egyszer nem jött
be nálam, de mivel kb. 10-25 percenként fagyott a játék, feltettem a 64-es 7-et.
Minden fagyás megszűnt, immár másfél hete.Egyébiránt a játék fergeteges (bár elég könnyű, még hardon is).
Nem is értem, hogy van szívük 3-4 nap alatt végigjátszani embereknek.
Egynémely szimpla npc háttér-előadásán van, hogy percekig röhögünk a
feleségemmel, mert egyszerűen zseniális. Ráadásnak sokkal inkább rpg, mint
az első rész. Hosszú évek óta a legkidolgozottabb játék (Drakensang 2-t leszámítva),
amit láttam.
Ja! ...és a magyar felirat is végre nem az elmegy, hanem az abszolút szórakoztató,
helyénvaló kategória! -
lehel22
tag
válasz
Valoban egy frusztralo resz, ha kicsit is enyhit a fajdalmadon
ismerek meg olyat aki majdnem unistalalta miutan atment ezen a reszen. Youtube vegigjatszast nem szegyen megnenzni ilyen helyzetben .Szemely szerint sokkal jobban szeretnem ha a jatekosra lenne bizva , hogy milyen taktival es varazslatokkal szeretne megoldani egy ilyen kihivast , es nem egy olyan feladvany lenne amit csakis egyfelekeppen lehet megoldani. Ezt az "mi kitalatuk te csak igy oldhatod meg" hangulatot leszamitva (...meg a rendszerignyet
) , jo kis jatek lett.
-
Har_melin
addikt
válasz
X Factor #1267 üzenetére
Az indításnál nálad lesz a Raven vért egy példánya, egy Blu Stripes zakó (mindkettő természetesen bónuszos, én inkább az utóbbit hordtam), illetve az az ezüst kard és az(ok) az acél kard(ok), amik az 1. végén nálad voltak. Így nálam az Aerondight (3 foglalattal), a Mahakam Rune (3 foglalattal) és a Gwaihir (1 foglalattal). A történetvezetés szempontjából én nem találtam utalást (eddig) arra, hogy az első játék választható döntései bármit is változtatnának ezen, hiába voltam ott a mókusokkal.
-
-
maszi99
őstag
Csajok (nők) akiket meg lehet .............szerezni
Ha valaki szereti, és nem hagyja ki a nőket, kezdem gyűjtögetni a bordélyokon kívüli nőcskéket, kalandokat
Nem csak Triss Merigold létezik, mindkét szálon vannak más hölgyemények is
Megvallom minden lehetőségre rámozdultam(kerestem is az alkalmakat), kár hogy nincsenek gyűjthető kártyák róluk (akik megvoltak) mint az első részben
Ves, Kereskedő tünde nő, Sukkubus, egyenlőre ennyi de még nem értem végig a másik szálon, ha lesz kicsit bővebb időm részletesebben is leírom a megoldásokat
Jó vadászatot uraim:
-
Z.m.Z
aktív tag
Csatlakozok az előttem szólókhoz, a Kayran után már tényleg sétagalopp a játék. Két napja végeztem vele, de puhapöcs módra nyomtam akivel lehet inkább tárgyaltam harc helyett. Másodszorra mindenkinek kitépem a szívét!!
(SPOILER..Remélem elmarad a végén az a kis katicabogaras buzis közjáték!!SPOILER VÉGE)
Ja és szerintem a Kayran elleni harc a leglátványosabb az egész játékban, de a sárkány se kutya. ( ja... hanem sárkány
) Már alig várom hogy megint odaérjek, előtte jól feltápolom magam az erdőben, és a mellék küldiken.
Esetleg tudja valaki, hogy mire jó a Witcer 1 mentés importálása? Előkapartam a régi mentéseimet, kínlódva kitaláltam mi volt az eredeti mappája, beimportáltam de ugyan olyan kezdő gyenge vagyok. Se a régi szint se a tárgyak se a képességek nem változtak.
-
maszi99
őstag
válasz
Mártógyurma #1262 üzenetére
Csak túlmelegedésre tudok gondolni, ennél a résznél izzasztja amúgy is a rendszert a játék.
Ezekben a nagy melegekben komoly hűtési rendszerrel lehet csak komoly beállítások mellett nyomatni a játékokat
Sok jó arc van itt aki szívesen segít, mellesleg szeretem én is magam kialakítani (megtalálni) a stílusom, és ez dicséretes tényező !!!
Későbbiekben azért egyre jobbá kiegyensúlyozottabbá válik a játék, és a kezdeti nehézségeket (kínlódásokat) feledteti a rengeteg élmény !!!Jó vadászatot uram:
-
X Factor
addikt
válasz
Mártógyurma #1262 üzenetére
Asztalra dobás tényleg szopóroller, hál istennnek az 1-el ellentétben, ebben a játékban nálam egyszer se produkálta
-
Mártógyurma
tag
válasz
X Factor #1261 üzenetére
Csak azért írtam , mert baromi nagy poénnak tartottam, hogy annyi szívás után jutalomként az asztalon találtam magam..
Tudom , hogy itt mindig találok segítőkész embereket, de általában -ha már játszom- adok időt magamnak a megoldások felfedezésére. Csak az a számomra zavaró ebben (és minden játékban), ha a készítők azt várják el, hogy gondolatolvasás utján jöjjek rá a dolgokra. Az elején még segít a boszi a használandó jel bekiabálásával, de utána nagyon
nem vezet rá a megoldásra a játék, csak hagyja, hogy próbálkozz mint kutya a....
A nehézséget meg normálról azért már tényleg ciki levenni, főleg úgy, hogy eddig csak egy öt fős tünde csapattal voltak komolyabb problémáim. Egyébként még tegnap este az első nekifutásra túljutottam rajta. De le kellet a fentieket írnom mindenképp. -
X Factor
addikt
válasz
Persze olvassuk, ha nem megy kérdezz, ha nem megy vedd lejjeb a nehézséget, ez inkább egyéni probléma, persze másokat is megizasztott a csata, de azért annyira nem vészes, ráadásul most már te is tudod mit hogyan merre kell, így hamar túljutsz rajta.
-
Mártógyurma
tag
Remélem olvassa még valaki a topic-ot..
Ezt ki kell adnom magamból..
Szóval.. Megvettem a játékot... Addig nagyon tetszett az egész, amig el nem jutottam a Kayran elleni harchoz. Ékes példája ez a rész számomra, hogy egy jó játék készítői, hogy tudnak már-már vért izzadva megdolgozni a célért; hogy elkűldjem őket a jó ku.va édesanyukba...
Tehát..Kezdődik a harc. A varázslócsaj űvőlti melyik jelet használjam.
Legyen - gondoltam. (Ezelőtt még nem használtam, úgyhogy fogalmam se volt róla mire való.) Elsütöttem egy párszor. Közben a Kayran vagy tízszer agyonvert mire rájöttem, hogy a csápjait ezzel a jellel tudom lebénítani.
Ezután már viszonylag hamar kiszúrtam melyik pontot kell vágni, majd elégedetten nyugtáztam, hogy megvan a győztes taktika...
Szépen beálltam középre, rakosgattam a jeleket a földre ( két vetődés között), és vártam, hogy sorjában lebénítva a csápokat, a dögöt szépen - jó fodrász módjára- fazonra ígazíthassam. Erre látom; hogy hiába csap jópászor a jelre, nem történik semmi.. Ezen próbálkozások alatt vagy 15X haltam meg. Úgyhogy eldurrant az agyam. Hirtelen azonban belémhasított a felismerés, hogy csak a szélső csápokat tudom lebénítani. Ok, mondtam; akkor azokkal foglalkozom, aztán meglátom, hogy hogyan tovább.. (Itt megint rohadt ideges lettem..A csáplevágás után a kamerakezelést, úgy elba.ták, hogy csak amiatt vagy 10X meghaltam). A QTE -ös részt hamar teljesítettem. Az animáció után már azt hittem , hogy ennyi volt, legyöztem, elég volt csak a fél életerejét levennem, amikoris elkezdte fél háztömbnyi hídmorzsalékkal kostóltatni az arcomat. Itt is elhunytam vagy 2X mire rájöttem, hogy a középen lévő hídomladék mögé el tudok rejtőzni.... Idáig sikerűlt eljutnom vagy 40 perc alatt, most azonban megint beállt az agyhalál... Hogyan tovább? .. A rög mögűl jobbra kinézve látom, hogy a szörny egyik csápja (nem az amelyik hajigált) még meredezik.. Gondoltam megint a jeles trükköt kell alkalmazni. ..Gondoltam. Csak nem jött be, mert vagy szétlapított a rögökkel az állatja, vagy az őt körűlvevő elektronmező gyílkot széjjel. Aztán a pálya jobb szélén lévő hídomladék mögé is elszenvedve, megnéztem , hogy estleg nem onnan kell e indítani valami akciót. De mint kiderűlt; az egy kifejezetten rossz ötlet volt (5x agyon lettem dobálva). Szóval úgy 10 halál és megannyi kéjjel teli anyázás után eldöntöttem , hogy megpróbálom a legértelmetlenebb ötletet, s balra török ki a fedezékből. S láss csodát egy- két halál után kiderűlt, hogy azon az oldalon kell a hídra felfutva megadni a szőrnynek a véső döfést... Hát elég valószinűtlen/ értelmetlen megoldásnak tartom, hogy pont a hajigáló csáp irányába szaladva kell megoldani a kérdést.
Dehát minden jó, ha a vége jó ( úgy egy óra anyázás után); sikerűlt felrobbantani a dögöt. Leereszkedett a varázscsajszi, s a rövid dialógus végén megemlitette, hogy ne feledjem átvenni a jutalmam....Majd egy pár másodperces töltés. (Na mondom lehet, hogy a gép most egyből visszarak a városba a megbízómhoz... Hurrá nem kell visszacaflatni..)
Szóval pár másodperces töltés... És hol találtam magam végűl? Na hol?.. KINN AZ ASZTALON BA.MEG.. Kiba.zott a rohadt játék... Úgyhogy kezdhetem a Kayran-es harcot
előlről...........LOL... -
Dzsolo
senior tag
Mivel meguntam a kulcskeresését ezért újra kezdtem Iorveth oldalán és találtam pár hasznos dolgot is a a neten
Erős hát : +50 a kapacitáshoz - (A prológus elején a várostromnál a bástya tetején, ha megkíméled Aryan La Valette-t, később a börtönben ki tudod szabadítani a kínzómestertől. Ha sikeresen kiviszed a La Valette börtön titkos kijáratához, miután elhagyod a börtönt megkapod a képességet.) - elérhető szint: 1
Kicsinyes alkudozás : -20% az árakra a kereskedőknél - A Kayran küldetésnél, ha meggyőzöd a kereskedőt, hogy dupla pénzt adjon, megkapod a képességet. - elérhető szint: 1
Fedezék : sérülések csökkentése 10%-al - ( Flotsam: miután Triss a "nyíl pillangó" varázslatot létrehozta, nem szabad elhagyni a védőkört. ) - elérhető szint: 1
ezeket aÉs már most találtam egy csomó dolgot amit az előző játék menetben nem, pl az ostromnál az egyik háznak van pincéje is meg a templomban is lementem a lépcsőn és rengeteg tárgyat szereztem
-
maszi99
őstag
válasz
X Factor #1254 üzenetére
Nincs itt semmi irónia, amit leírtál azt én nem kérdeztem
, mert azt végigcsináltam már régen, most Iorveth oldalán nyomom újra végig, hogy kerek legyen a történet
Amit viszont kérdeztem arra nem volt jó a videó számomra, máshogy oldódott meg
Amint viszont látom téged is elkápráztat a játék, és tökéletesen 1-et értünk a tények állásában, kár a sok jó játékért amit elbermoltak, én legjobban magam részéről a Dragon Age 2-t sajnálom a legjobban
Jelzőkre sem méltó ahogy elbarmolták
Mind 1 ez legalább kárpótolt bőven, mert alaposan felülmúlta az elődötÖrülök hogy megismertelek, és további jó vadászatot :
-
X Factor
addikt
válasz
BlackTreff #1255 üzenetére
Igen.
-
BlackTreff
tag
Üdv!
Én csak azt szeretném kérdezni,hogy ha Iorveth mellet folytatom a történetet, akkor a 2. fejezet egy teljesen más pályán fog játszódni?
Csak egy IGEN-t vagy NEM-et szeretnék kapni!
Köszönöm!
-
X Factor
addikt
válasz
maszi99 #1253 üzenetére
3 puzzle van, act3-ban, mivel nem tudom melyikre gondolsz, így gondoltam lökök egy videót, mert leírásban illetve hozzászolásokban megtalálod a többinek is a megoldását. Fejből egyikére se emlékszem, max annyira h. volt olyan ahol elég volt órájárásával megegyező irányba végig nyomni őket.
Ettől független segítő szándék vezényelt.
Ráadásul irónikus, h. az élmény megöléséről beszélsz, miközben TE voltál kiváncsi a helyes aktiválási sorrendre, ahelyett h. 24 lehetőséget végig próbálsz... (ugye hamár az éménynél tartunk)
Anno az egy nagyon megosztotta az embereket volt aki szerette, volt aki nem, én az előzőek táborába tartoztam, teljesen lehengerelt a történet meg maga a világ amit a játékosok elé tártak, ráaádsul nekem maga a játékmenet és az irányítás is bejött, nem hittem volna h. ezt a második részben ilyen szinten felül tudják múlni. Mióta befejeztem ténylegesen van egy kis hiányérzetem, végre volt egy játék ami a mai tendenciákkal ellentétben nem 10óra volt végigvinni. Remek lehengerlő sztori, fordulatokkal. Élőbb világot én nem tudom h. rpg-ben láttam-e már, kis lightos ámbár lényeges fejlődés rendszerrel, és megfelelő nehézségell h. kihívás is legyen.
-
maszi99
őstag
válasz
X Factor #1251 üzenetére
Ne haragudj de te mindent videó után csinálsz, mert az megöli az élményt
Vagy végigküzdötted magad, és csak így könnyebb segíteni, mert így 1x-übb
Ne zavartasd magad, mert így is lehet, csak fura
Mellesleg hogy tetszik a játék neked ? (csak ne youtube-n küldd azt is)Jó vadászatot uram:
-
maszi99
őstag
Érdekesen zajlott a vége, automatikusan vége lett a csatának a lidércek ellen, utána oda kellett menni a boszihoz, és kész
Pedig volt előzőleg 5 perc körüli hadakozások is rengeteg lidércöléssel, de csak nem akart vége lenni, este meg 1,5 perc után szólt a boszi, hogy vége, pedig csak 9 lidércet nyírtam ki csak addig
Nem igazán értem a logikát(lehet nem is kell
, de azért zavar
)
Most Iorveth oldalán küzdök, kipróbáljuk ezt is, hogy kerek legyen a történetJó vadászatot uram:
-
need
addikt
Üdv..
Az Act III a második rúnakombinációról van valami írásos anyag azok sórendjéről..??
-
Dzsolo
senior tag
ismét segítség kellene, a királyok gyilkosai küldetésnél kellene a rejtekhelyre mennem, meg is van az odavezető út, de hiába megyek le a tömlöcbe, nincs kulcsom az ajtóhoz, a mellék küldetéseket sem tudom folytatni, bejártam árkot bokrot de kulcs az sehol, esetleg valaki tudna segíteni?
-
maszi99
őstag
válasz
X Factor #1245 üzenetére
A gond az, hogy nem mentem oda a csajhoz amikor kellett volna, és tovább hadakoztam jóval
Azt hittem automatikusan vége lesz a kellő lidérc leölése után mint a második fejezetnél, az átok megszüntetésénél (a varázslónő kivégzési helyszíne rituálé) :Köszi, és jó vadászatot uram:
-
maszi99
őstag
Most én szorulok segítségre
Melitele szíve küldetés: a varázslatnak mikor van vége ?
Hiába nyírok ki sok lidércet perceken keresztül, a végén csak veszítek, mert kicsinálnak, a nő meg csak varázsol, és varázsol -
Z.m.Z
aktív tag
Segítsetek légyszi! Ott tartok, hogy "találj egy zàrat, amibe beleillik Thorak kulcsa" de bebarangoltam széles-e hon minden zegét zugát, de nem lelem a zárat.
-
Dzsolo
senior tag
Sziasztok, elmentem az éjszaka leple alatt Bunyózni, legyőztem mind a 4 ellenfelet de lenyúlták a fegyvereimet.... hol találom meg? mert a Trollal kellene küzdenem és a a házakban csak egy tőrt találtam
-
X Factor
addikt
witcher wiki , nem tudom angollal h. állsz, így itt van még 1 link , google translattel : "magyarul"
-
need
addikt
Üdv..
A falnak is füle van küldetésen tipródók.. visszább elolvastam azt hiszem Kevin bejegyzését erről.. kerestem valakit pl. a parasztok közül de ezek nem akarnak nekem semmit sem mondani..
na meg a törpök sem..
-
forise
tag
Én ezt küldetésnek a Roche szálon kaptam meg, mivel Henselt táborában kell beszélni Mavrick-kal, a küldetés neve azt hiszem kis testvérek. A hullák elégetését szintén küldetésként lehet felvenni a táborban, de Ioweth oldalán játszva nem igazán hasznos a táborban mászkálni.
-
need
addikt
Sziasztok..
Találtam egy nagyon érdekes dolgot vagy is csak nekem érdekes..tehát van ez hely kunyhó a szirten a térkép szerint most ott vagyok..a ház mögött eltakarítottam a hordókat és lementem a csapóajtón..lent 3 gyertyát kell meggyújtani és jön mindig egy szellem..lefelé is van egy ajtó csak az nem nyillik..!
Én ezt nem kaptam meg küldetésbe csak gondoltam szétnézek a környéken és ezt találtam.. -
sumdudum
tag
hmm.. hát én importáltam a mentésem(igen már megjegyeztem egy párszor és nem hencegek vele, le lehet állni a próbálkozással) és éngem felettébb kellemetlenül érintett az, hogy az összes, csak, egy féleképpen összegyűjthető cucc az 1ből, szinte semmit nem ér a 2ben..
Milyen már az, hogy összedobod a hollópáncélt és a 2ben már a prológusban is sokkal jobb páncélod van(igaz sokkal hülyébben néz ki)
Az 1-ső részből a legjobb acél kard a "Rune Sihill" volt; itt 11-15ig sebzett?! (nem emléxem pontosan) az alap kard közel hasonló! DE a hírszerzésnek jobb kardja van! Hát azt meg hogy?! Nekik még spécibb istennők adták a kardot?! gyaloggalopp: "ha én azt mondanám, hogy egy tóban hancúrozó menyecske hozzám vágott egy rozsdás kardot, mindjárt fejemet vennék!"
Moon Blade, nah ez az egyetlen amitől még nem találtam sokkal jobbat(2. fejezet) ugye alapból mind a kettő kardra 100% sebzés volt írva, és a holló páncélról az a legenda járta, hogy egy witcher kovácsoltatta gnómokkal, elf mágiával stb(azaz egyedi)..
aztán jön a rideg felismerés, hogy a kék kapucnis pulóver jobb mint a nemzetközileg összedobott spéci áru..Én úgy vettem észre, hogy nem akarták hogy az új vevők megvegyék esetlegesen az első részt, mert minek, tök fölös, én is sajnálom rá azt a 4 hetet míg végig toltam újra; értelme nem volt...
-
forise
tag
válasz
maszi99 #1224 üzenetére
Én is ki fogom próbálni majd nehezebb szinten is, de elsőre nem akartam nehezíteni az előrehaladást a játékban. Szinte mindent újra kellett tápolni Geralton, annak ellenére hogy az elsőrész mentését áthoztam. Igaz a végén már elég könnyű volt aprítani az ellent, de a papot így sem sikerült legyőznöm (ahol újra lehet a fejlődési pontokat osztani)
,akkor mi lehet nehezebb szinten
Tényleg, valaki fejlesztette a "főzet ismereteket", milyen előnye van, mert könnyű fokozaton anélkül is végig tudtam menni. Nem igazán éreztem a hiányát, hogy nem fejlesztettem. -
forise
tag
Szerintem nem nehéz ( nekem nem volt, könnyű fokozaton
) egy pakolás a kardra, hogy többet sebezzen, használni az Yrden jelet, na meg a jó időzítés az elugráshoz "Szerintem"
Megnéztem az emlékek kövét újból.. és a következő volt benne..!
-Letho álma
-Egy földműves álma
-Sárkány álma
-Iorveth álma
- El innen.. bocs, de ez tetszett -
need
addikt
Na össze akadtam a Part II wonderful Boss-ával..
el leszek vele úgy látom egy ideig...
-
need
addikt
Sziasztok..
2 fejezetben van egy küldetés mégpedig Az Öröké tartó Csata..
Ebből a lobogót már megszereztem viszont Vandergrift kardja nincs meg.. hol keressem??? -
Kelvin
őstag
Nem vettél fel egy kristályt a barlangban, ennyi az egész......
Szerintem kicsit figyelj jobban a játékra főleg, hogy magyar feliratos és baromi jól van dokumentálva. Mert a 2. fejezet közepén jönni rá, hogy a fogadó előtti tábláról lehet felvenni a küldetéseket, hát......
-
need
addikt
Felvettem a küldetést a hirdető tábláról..
többek között ugye itt volt a Hárpia csapdás feladat is..!Megnéztem az emlékek kövét újból.. és a következő volt benne..!
-Letho álma
-Egy földműves álma
-Sárkány álma
-Iorveth álma
- El innen..szerintem meg int csak van köze melyiket választottam annak idején.. tehát dobtam a kardot vagy nem...
-
forise
tag
A Baltimore küldetést a hirdető táblán lehet felvenni, de csak azután lesz aktív a küldetés, miután a hárpiák barlangjában megnézed az emlékek köveit egyesével (ha jól emlékszem). Az egyik Baltimore-ról szól, de mindenképpen akkor lesz aktív a küldetés, mikor a kovács rémálma megjelenik előtted, hogy valami elől menekül a házába.
-
stewe2
aktív tag
-
-
Viper26
nagyúr
A második chapter főgonoszával, úgy érzem elleszek egy darabig.
-
Kelvin
őstag
Az első fejezet végén döntést hoztál. A más fajúak oldalán tetted le a voksod ezért Vergenbe jutottál. Ezen a történetszálon nincs hozzáférés a véres kardhoz, van helyette más. A különálló hárpiafészek amiben a kristályt találtad nem bug-os. Leírták már jó páran, hogy a kürtőnél lévő fészkeket kell megsemmisíteni, arra van a küldi és neked lehetőséged.
-
forise
tag
Tehát voltál lent a barlangban, gondolom megszerezted a "emlékek" köveit is, és legyőzted a hárpia királynőt amiért kaptál egy elég erős ezüst kardot (+ hárpia sebzés, 3 rúnakő hely).
A bejárat mellett lévő ládikát csak, akkor tudod lehet kinyitni, ha felveszed a Baltomore küldetést (eltűnt törpe kovács). Amit maszi99 ír bánya bejáratot, azt nem nehéz megtalálni, felmész a kőfejtőből, elhagyod a viskót (ahol van egy halott katona) elérsz a faszoborig akkor jobbra van egy ösvény a sziklák felé. Ezen az ösvényen vissza lehet menni a kőfejtő felé, de a végén elérsz a tárnák bejáratáig. Jobbra is van egy ajtó (egy kisebb helyiségen át lehet megközelíteni), és egyenesen is van egy ajtó, ez egy lejárat a bányába, de nekem ehhez is kulcs kellett amikor a második végigjátszáskor a Scoia’tael-lel voltam, így be sem jutottam.arra a messzemenő megállapításra jutottam hogy az a hárpia fészek ami az erdőben van és sziklákon kell átugrani az a rész BÚÚGOS..!
Szerintem nem, nekem sem sikerült rászedni őket, hogy fel vegyék a csapdát, gondolom azért mert itt nem része a küldetésnek a fészek elpusztítása.
-
need
addikt
válasz
maszi99 #1205 üzenetére
nem igazán értem még mindig hogy hol van ez..
most újra elmentem oda..
amikor kijövök a városból egyik irányban lesz majd a köd ahonnan még az elején jövök..
ezzel szemben vannak az örök..
megyek a másik irányba.. ott lesz a troll házaspár ha mellettük elmegyek megtalálom a hajó roncsot..
de ez az irány sem az.. mert ezután van egy irány a leéget falú ahol van ezen tul megyek lesz majd egy oltár és egy üres hát az üres háznál nem lehet csak 1 irányba menni mégpedig lefelé.. lent van egy kapu amit a törp nyitott ki de mielőtt még ide jövök az út tele van hárpiákkal itt voltak a fészkek amiket sikerült kifüstölni.. itt ez az egy barlang van..ez a hárpia fészek..is egyben...ide 2 küldetés vitt..! -
need
addikt
-
maszi99
őstag
Azt nem tudom, hogy a hárpiakirálynőért való jutalom hol van (nekem nem dobott ilyen küldit a játék), de abba a bányába simán be lehet sétálni, mindenféle küldetéstől függetlenül
Lemegy Geralt a mély kürtőbe amelynek a végén hatalmas zárt törp kapuk fogadnak (picit feljebb van egy zárt láda is), na ez nem az a hely ahol a kard van
Kijössz a kürtőből, és az elhagyatott viskón túl jobbra az első feljáró lesz a bánya bejárata, legalábbis a szembeni, mert balra is van 1 bejárat kis helységből nyílik , de ahhoz kulcs kell.
Tehát amelyiken simán be tudsz menni az lesz(hatalmas bányarendszer, sűrű térképhasználat javallott)
Jó vadászatot uram:
-
need
addikt
válasz
maszi99 #1198 üzenetére
Korábban már volt róla szó.. de akkor pontosítani kellene..
Tehát keresem az ezüst kardot.. ennek a kardnak a helye majd a hárpia fészekben lesz..?
visz oda egy küldetés is..az ajtót Cedic nyitja ki..! Na meg persze le kell verni a a Hárpia királynőt amiért jutalom jár szintén ebben a barlangban van..
Tehát itt kell majd keresnem ebben a barlangban a kardot?? -
Siobahn
csendes tag
Na én is a végére értem
csak sajnálom hogy már vége :/
-
need
addikt
arra a messzemenő megállapításra jutottam hogy az a hárpia fészek ami az erdőben van és sziklákon kell átugrani az a rész BÚÚGOS..!
akárhány csapdát is kirakok és tökmindegy hogy hová nem viszik el..csak engem ba*tatnak!
-
need
addikt
Cecil nyitja ki a barlangot.. egy küldetés keretében..
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Diablo IV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Nyaralás topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kés topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest