Hirdetés
Aktív témák
-
maszi99
őstag
Van ott 1 tó ahol a zuhatag alatt be tudtál menni a barlangba, csak ennél most nem kell bemenni, hanem a tó mellett 1 ösvényen fel kell menned, és pont ezekhez a romokhoz érsz.
A tó mellett közvetlen bal oldalon 1 rúnaoszlop is van, amit te most romoknak gondolsz az nem az a hely, le kell menned még délebbre, hogy elérd ezt a tavat
Jó vadászatot: -
PetX
aktív tag
Van egy olyan küldetés az első fejezetben: Az emlékezés rózsája.
Ennél hol kell keresni a növényt? Az elf csávó elmondta, hogy valamilyen régi romoknál délen, de ott nem találok más romot csak azt amiben volt egy lidérces küldetés korábban.
Tudnátok segíteni? -
Monya78
veterán
Sziasztok!
3.ik epizódnál lehetne venni egy bizonyos ezüst kard elkészítési ábráját, amihez sárkánypikkely szükséges, hol lehet ezt a pikkelyt beszerezni...?
-
whiteman0524
aktív tag
Nem, teljesen valóban nem lehet két végigjátszással, de nekem az a véleményem hogy ha mindkét szálon végigviszed a játékot úgy hogy a mellékküldetéseket is keresed, tehát nem csak a főszálat nyomatod és próbálsz mindent bebóklászni, akkor túl sok mindenről nem maradsz le akkor se ha esetleg harmadiknak már nem fogsz neki állni. A sztori két lényegbeli megközelítését és az események alakulását főleg a két szál befolyásolja.
-
Szajo
őstag
Ha az elején nem adok kardot Iorveth-nek akkor nem törpvárosba kerülök, hanem valahová máshová? Mert ha igen akkor kiakasztom majd még1x
-
Viper26
nagyúr
Most értem el a 3. fejezetet, nagyon hangulatos éjjel lemenni a hegyről, a hóesés is gyönyörűen ki van dolgozva, most már biztos, hogy a történet másik felének is neki fogok állni.
-
maszi99
őstag
válasz
alratar #1575 üzenetére
Olyan opciót nem ismerek, de elképzelhető, még nem próbáltam.
Mivel nagyon gyengusz az angolom, így eszembe sem jutott a gondolata sem
Úgy se figyeli senki a feliratot, aki tud angolul, max össze tudja hasonlítani a fordítás pontosságát, ami állítólag nagyon jóra sikeredett.
Üdv -
maszi99
őstag
A prémium kiadásban, ha a hazai boltban vásárolod csak magyar felirat van, angol nincs.
Minek az angol felirat ha elve angol a nyelv, és a magyar szövegre nem kell akkor figyelned.
Eleve angol feliratosat csak kintről lehetne hozatni, de lehet a gyűjtői változatban van választás (nem tudom, annak utána kellene nézni, nekem nem az van). -
BMiki
csendes tag
Sziasztok,
Meg szeretném venni a játékot, de angol felirattal szeretném tolni. Ha megveszem a boltokban kapható magyar prémium kiadást, akkor a magyar felirat helyett választhatok angol feliratot is?
-
maszi99
őstag
válasz
whiteman0524 #1571 üzenetére
Lehet fontos lesz, hogyan fejeztük be a 2. részt a 3.-hoz történet szempontból
, de mindenképpen vissza kell térnie az emlékeinek, és meg kell küzdenie a saját démonaival
Jó lenne még pár adag nagyobb DLC csomag, ahogyan az első részt is szépen kibővítették. -
whiteman0524
aktív tag
válasz
maszi99 #1564 üzenetére
Nah végigvittem a másik szálat is. Hát sztem az jobb volt mint a törpös
Meg mintha több mellék küldetés is lett volna. Úgy éreztem mintha ez lenne az "igazi" szál a másik meg csak úgy ott van. Viszont a főbb dolgok azok szerintem a 3. fejezetben dőlnek el. Mármint hogy a történet végének az alakulását az ott történtek befolyásolják a leginkább. A végén visszatöltöttem egy harmadik állást is és megnéztem egy harmadik befejezést is. Az utolsó kettő jobban tetszett mint a legelső bár ezek se voltak tökéletesek
Igen amúgy most már letisztult a kép, a történetet illetően. Szerintem is mindkét szálat végig kell vinni mert csak úgy lesz kerek az egész
SPOILER! És most nem is volt a végén olyan fejetlenség mint Iroveth-el. Nem támadtak rám a katonák szépen be tudtam bóklászni mindent nyugodtan. Még az utcákon is több ember mászkált. Már egészen sokan voltak a másik szálhoz képest
Szóval jobb volt
-
albert8
veterán
Üdv nektek
arra lennék kiváncsi hogyha megveszem a játékot más országba akkor ahhoz esetleg le tudok tölteni feliratot? -
maszi99
őstag
válasz
Viper26 #1565 üzenetére
Á
, most nézem csak, hogy a földim vagy szfvári, külön öröm
Megéri újra a vadászmezőkre lépni, nem fog csalódást okozni, azok akik csak félig játszották ki a játékot, meg sem értik a lényegét, épp ezért ugrottam neki 2x mindkét szálnak.
Ennek ellenére 2x-i végigjátszásnál is találtam új lebilincselő + dolgokat
Ez a játék tele van meglepetésekkel, és rejtélyekkel, újrajátszhatóságból tökéletes szerintem.
További jó vadászatot földim -
maszi99
őstag
válasz
whiteman0524 #1563 üzenetére
Nem a helyszínek minősége romlik, hanem a játék előrehaladtával egyre több az akció, és a feladat
Így nincs idő a bámészkodásra nagyon, de Loc Muinn városába a végén tényleg lehetett volna több ember az utcákra (kissé kihaltra sikeredett).
Mindkét szálat végig kell játszanod, hogy megértsd a történetet
Hidd el megéri összeáll a kép a teljes játékról -
whiteman0524
aktív tag
válasz
maszi99 #1562 üzenetére
A kard nem volt meg de a szukkubusz igen
Közben végig is vittem. Sajnos nem sokat értettem a történetből pdig olvastam és figyeltem mindig. A végén már abszolút nem vágtam hogy most akkor ki van kivel, meg ki harcol ki ellen annyi cselszövés volt meg csata, meg ilyen király olyan király áhh..
A 3. fejezetben meg mindeki rámtámadt kábé a városban, áh nagy volt a fejetlenség
Egyébként úgy éreztem végig hogy egyre alább adták a helyszíneket ahogy haladtunk előre. Az első fejezet meg az az erdő az nagyon ott volt. Non plus ultra. A törpök bázisa már annyira nem volt jó. Nem tudom hogy a másik tábor milyen lehetett majd egyszer azt is megnézem. A 3. fejezetben meg nagyon meglepődtem hogy ilyen romok között kelett mászkálni. Elvétve 2-3 ember az utcákon, áhh az már nem tetszett. Szóval az első fejezet volt sztem a legjobb de azért elment a sztori végig
-
maszi99
őstag
válasz
whiteman0524 #1560 üzenetére
A barna kompánia zászlóvivőjétől a kardot is meg tudtad szerezni, ehhez alaposan be kell csapni
Ugyanebben a kriptarendszerben van 1 halott fiú akiből 1 szilánkot kivehetsz ha van orvosi felszerelésed, így Geralt-nak nagy örömöket szerezhetsz a szukkubusznál
Ne hagyd ki -
maszi99
őstag
-
maszi99
őstag
válasz
whiteman0524 #1556 üzenetére
A zászlót a kriptában megszerezted, és a hajóroncs mellett a sziklában a titkos helyiséget megtaláltad ?
-
Szajo
őstag
válasz
whiteman0524 #1556 üzenetére
Nah, csak meg lett ez a lényeg
-
whiteman0524
aktív tag
válasz
whiteman0524 #1555 üzenetére
Jah meg van !
Már elkeseredésemben youtube videókat néztem és láttam az egyikben hogy a katakombák fele úgy lehet menni a városban hogy amikor bemész a városba ott föl kell menni a bal oldali lépcsőn és ott hátra lehet menni egy újabb kis városrészbe. De hát a fene látta hogy arra is lehet menni, soha nem jöttem volna rá egyedül
-
whiteman0524
aktív tag
válasz
whiteman0524 #1554 üzenetére
Merre van az a katakomba ? Mert nem találom.. Egy bányáról tudok, ahol valami virágot kellett megszerezni és jött velem még vagy 3 törp segíteni... De az bánya nem katakomba és ott amúgy is minden zsákutca....
-
Szajo
őstag
válasz
whiteman0524 #1550 üzenetére
Városon belül kell bemenni a katakombákba, csak bentebb mutat ezért hiszed, hogy kívül van! Pontosan már nem emlékszem hol van!
-
whiteman0524
aktív tag
Üdv!
Elakadtam a 2. felvonásban és egy kis segítséget szeretnék kérni. A "reszkető szívvel" küldit szeretném csinálni, de valami törp katakombákba kéne menni, amit a térkép valahol a város mögött jelez. Ezen kívül még a mágia nyomában küldi is oda mutat mert valami zászlót kéne megkeresnem (halál ereklyéje) arrafele, de most már kezdek ideges lenni, mert bejártam az egész rohadt konkrétan mindent de nem jövök rá hogy hogy lehet oda eljutni. SPOILER! Voltam már mindenhol. Kiszabadítottam a troll nőjét, megtaláltam a 2. hajó roncsot, leöltem az összes hárpiát, szóval bejártam az egész városon kívüli területet még a ködbe is kimentem, de ott semmit se tudok csinálni csak futni mert ha utolérnek a katonák akkor megölnek. Szóval fogalmam sincs merre lehetne még menni....
A segítséget előre is köszönöm.
-
maszi99
őstag
válasz
Viper26 #1546 üzenetére
Ne csüggedj, én annó (18 éve) 1 stratégiai játékkal 1,5 évet játszottam mire befejeztem
Napi átlag 6 órát játszottam vele, és olyan jól belejöttem + megszerettem, hogy mondhatni vérbeli stratégává váltam, és imádtam
Sajnos a stratégiai játékok ideje elhalványult nagyon a piacon, de sebaj, Az ilyen Witcher féle játékok igazán kárpótolnak érte
További eredményes vadászatot: -
Viper26
nagyúr
Két hónap után Draug végre letudva, haladok a dologgal.
-
Lui04
aktív tag
Új Xbox trailer: [link]
és 2.0 fejlesztői napló: [link]
Röviden:
- új tutorial rendszer
- új nehézségi szint, dark mode: mint az insanity csak lehet menteni, illetve sötét színű fegyver, páncél (ezek lesznek a legerősebb megszerezhető cuccok a játékban)
- aréna mód: lehet harcolgatni ellenfelek hordáival, tesztelni a különböző skilleket, valamint az elért eredményeket kirakhatod facebookra...
- mind a 9 dlc ingyenessé válikMegjelenés: szept. 29.
-
CriticalHit
addikt
Végre élvezetes csata: Operator/Guardian + a segítői 4x lenyomtak, de a küzdelem és a dobott fegyver (Operator's Staff megérte). Szerintem jobb csata volt, mint a túl konzolosra sikeredett Kayran konzol reflex nyomda.
-
schwartz
addikt
-
maszi99
őstag
Megnéztem, de nem vélem vészesnek a dolgokat, egész jó a karidhoz képest
A beállításokkal érdemes tökölni, mert megéri, de az árnyékolás a játékban elég egyedi, mert ennyire jól kevés játékban alkalmazták, mint itt ebben
Teljesen ugyanazok a fényhatások mintha 1 igazi erdőben járnék, napszaknak megfelelően, 1 szóval nagyon élethű
Volt már olyan akit megtévesztett ez a dolog, szerintem inkább vesd bele magad a játék nyújtotta élvezetekbe, és jó vadászatot: -
maszi99
őstag
válasz
Baloghjanos #1532 üzenetére
Fent van a legújabb driver a karinak, és csak a játékban levő beállításokat toltam maxra
Nekem tökéletesen bírja (de ez inkább pénzkérdés)
Mindenkinél más a dolog, kártya, és beállítás optimatizálásának összhangja adja meg a játék szépségének a gyümölcsét. -
Szajo
őstag
válasz
maszi99 #1534 üzenetére
1280x1024ben játszom, egyébként pl a kardon lehet kicsit észrevenni mikor mozgatom a kamerát, hogy "csillog" vagy hogy mondjam ezt mintha nem lenne élsimítás tudod, de pl városban tökre szép a grafika, szóval lehet itt alapból ilyesmi! Egyébként kipróbáltam, ha bekapcsolom a legjobb mintavételt (attól laggol a játék picit nekem ilyen "lassú") de ott nincs jelen ez a jelenség
Ha esetleg van valami mentésed Kyran megöléséről akkor próbáld meg, hogy leveszed a legjobb mintavételt OFF ra grafikai beállításokban, és hogy tapasztalsz e ilyesmit
-
maszi99
őstag
Ilyesmi tapasztalatról eddig még nem igazán hallottam, mert amit írtam sorrendben, meg kell hogy oldja az esetleges problémát
Asus GTX460 1GB DirectCU karival nem tudom mennyit lehet a grafikából kihozni, de ha minden rendben akkor csak a beállításokkal tudsz próbálkozni (javítani)
De ha csak ennyi az összes problémád, és nem tartod túl vészesnek, akkor nyugodtan told tovább
Iszonyat szép grafikát lehet kihozni belőle, és szenzációsan gyönyörű a játék, elhiheted nekem.
Ezért építettem év elején újjá az egész vasat, most nagyon sokáig nem kell majd hozzányúlnom.
Totál fullos beállítások (1920x1200)+ egyéb max mellett is a legnagyobb melegben 40-50 fok között ment a vas tartósan -
Szajo
őstag
válasz
Baloghjanos #1532 üzenetére
Nem hiszem, hogy el lenne állítva az alapon van! De mondom ez ilyen fura, rács szerű vagy csíkos valami az árnyék szélén és nem mindenhol, pl időjárástól is függ, és a helyszíntől is, ezt legjobban most Kayran kinyiffantásánál vettem észre, de Rendereli a videót és feltöltöm, hátha látni! Lehet csak túlreagálom
-
maszi99
őstag
válasz
Baloghjanos #1528 üzenetére
Nem szükséges az első rész ehhez, külön sztori.
Függetlenül az elsőtől kiválóan élvezhető
Azért az első rész is nagyon szuper, és a bővített kiadását ajánlanám, mert abban már minden javítás meg + dolog benne van
Nem utolsó sorban pedig iszonyat bőséges játéktartalmú, hosszú időre leköti az embert.
Jó vásárlást, és jó vadászatot hozzá: -
Baloghjanos
tag
-
maszi99
őstag
válasz
Baloghjanos #1525 üzenetére
Nem kell, mikor visszalépsz már változtatnia kell a játéknak
-
maszi99
őstag
válasz
Baloghjanos #1521 üzenetére
Akkor vedd vissza a nehézségi szintet
Valszeg nagyon magasra tetted a mércét magadnak -
maszi99
őstag
A játékon fenn van a legújabb patch 1.3 ?
Videókártyán a legújabb driver ?
Ellenőrizd őket, ha minden ok akkor lehet játszadozni a beállításokkal
Remélem ezek után lesz javulás.
További jó vadászatot uram: -
Szajo
őstag
Sziasztok! A witcher2 ben nektek is ilyen "szőrös" a játék néha vagy milyen? Nekem maxon megy de mégis néhol (pl Kayran megölésénél) a fű olyan, mintha nem lenne bekapcsolva az élsimítás
Néha látni az emberek arcán beszéd közben, hogy ilyen "rácsos, csíkos valami" bár a legjobb mintavétel valamilyen szinten megoldja, de most nem tudom, hogy ez egyedi hiba vagy ilyen a játék?
Sajnos nem tudom, hogy magyarázzam el pontosan, mi a gondom!
-
maszi99
őstag
válasz
Baloghjanos #1517 üzenetére
A szökés nem egyenlő a kisettenkedéssel, mert az úgy sem megy
Az őröket ki kell iktatni, így vagy úgy, és utána szabad lesz a terep a szökéshez -
Baloghjanos
tag
gyerekek kicsit elakadtam mikor a bőrtőnből kéne kiszőkje állandoan észre vesznek akármit csinálok hiába veszem le a fényeket akkor is nincs erről valami youtobos video ? mert én nézegetem de nem találtam. esetleg valaki részletesen leirná hogy mit kel itt csinálni előre is kőszi
-
alratar
addikt
Sziasztok.
Nem rég kaptam meg a játékot, és csak ma volt időm telepíteni
Lenne két (noob?) kérdésem.
Hol aktiválhatom a játékot, és hol tölthetem le a DLC-t?
(A Witcher 1 idején, simán belépetem a CD Projekt.hu oldalára, és kész, azonban a PlayOn oldalán nem tudom hol lehet belépni) -
nepszter1
addikt
Csak nem sikerült lementenem valahogy a játékot , igy esetleg valakinek nincs egy mentése az elejéről ? Amikor Cedrichez kell menni megkérdezni hogy hol találom a homályvirágot vagy nem tudom már mi a neve.
-
Emy90
csendes tag
Sziasztok! Érdemes-e megvenni a játékot a configomra? AMD Athlon 64 X2 7750+ 2,7 Ghz, 2GB DDR2 667mhz-es ram és HD4670-es videókártya 512 memóriával. 1440*900-ban játszom, és közepes grafika nekem bőven elegendő. Játszottam vele egyik ismerősömnél és nagyon megfogott a játék.
-
nepszter1
addikt
A mentést hova menti a játék ? Mert újra akarom rakni a gépet csak nem akarom hogy elvesszen a mentés
-
blint63
tag
Ebben (1:43) a megjelenés előtt közvetlenül kiadott trailerben van egy jelenet, amikor Geraltot éppen akasztják. Ez melyik történetszálban van pontosan, mert már végigjátszottam mindkét fő szálat, de egyiknél sem történt.
-
-
Lui04
aktív tag
válasz
csacsa1988 #1504 üzenetére
Több helyen át tudod törni a falat aardal és az egyiken tovább is tudsz menni.
itt a térkép hozzá, a második -
csacsa1988
csendes tag
Segítsetek légyszi, elakadtam a halál ereklyéje című küldetésben meg kéne találni a lobogót a kriptában, de sehol se találom pedig mindenhol megnéztem
-
-
Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Filmvilág
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- További aktív témák...
- HP ProBook 455 G3 AMD A8-7410 AMD Quad Core Radeon R5 Graphics + Radeon R7 M340 2 GB dedikált VGA
- 2027.-ig GARANCIÁLIS Macbook Air M2 gyönyörű állapotban eladó (100%-os akkuval) MAGYAR billentyűzet
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- HP EliteDesk 800 G5 TWR / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest