Hirdetés
Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
Elérhetővé lettek téve a DLC-k, de csakis 1.1 alá lehet őket telepíteni! Letöltés!
-
L3zl13
nagyúr
válasz
GypsFulvus2 #792 üzenetére
Mármint 1920x1200-as felbontás? Mert kisebbekből vannak 16:10-esek (1680x1050, 1440x900...) a beállítások között.
Nem figyeltem, hogy régebben megvoltak-e ezek. Illetve nem tudom, hogy 1920x1200 tényleg nincs, vagy csak nekem nem ajánlja fel, mert a monitorom nem tud olyat. -
kenwood3
addikt
válasz
karakpecze21 #794 üzenetére
Én még nem próbáltam bekapcsolni azt az űber izét de majd kipróbálom . A 7en végig kellene vinnem mert jövőhéten jön ki a Hunted és ha az kijön ezzel nem biztos , hogy utána fogok még játszani
-
kenwood3
addikt
Nem tudom nálatok , hogy változtak meg az fps gondok de nálam a hotfix és a patch felrakása után 40 alá nem megy az fps úgy , hogy minden ultrán van csak az az űber sz@rság van kikapcsolva
-
GypsFulvus2
őstag
Nekem egy technikai problémám maradt, nevezheted finnyásságnak is: a 16:9 képarány. Nem szeretem a fekete csíkokat. Volt róla szó korábban, hogy egy patch formájában elérhetővé teszik a 16:10-et is. Erről nincs esetleg valami információ? Tényleg készül, s ha igen mikorra?
-
JSaN
addikt
Na en is megvettem a gamet, de eggyelore most nem tolom mivel rengeteg technikai malor hatraltatja.
-
Mukorka
addikt
A hivatalos fórumon is írják hogy nem fognak most menni a dlc-k.
mysteriousmerchant@support.thewitcher.com Dobj egy mailt ide hogy szeretnéd a Mysterious Merchant dlc-t ami gondolom járna a dobozos verziódhoz. A Trollzűr aka Troll Trouble dlc pedig ha minden igaz már benne van eleve az 1.1 patcheben de szólj ha nem találod az első fejezetben.
És persze javaslom ismét a hivatalos honlapot ahol ezek mind le vannak írva, igaz angolul.
-
LÁZ
addikt
full végtelen ciklus...
, de persze ha rányomok a Patcher_1.1_HU.exe-re amit külön leszedtem, dobja, hogy érvénytelen verzió, vagy hiányos, kb 23éve szórakozok játékokkal, de ez már nekem is sokk
-
Drizzt
nagyúr
Ha a patch 1.1-ről van szó, nekem 16.582.366 bájt
-
LÁZ
addikt
Végre mennek a szerverek, a kérdésem, hogy akinek fent van, annál mekkora fájlt töltött le a telepítéskor, mert nálam mintha végtelen ciklusban lenne, ugyanakkora méretű fájlokat szed le már vagy 5ödjére
-
Drizzt
nagyúr
-
And01
aktív tag
Valaki letudná írni nekem hogy tudom kinyitni a kaput a várban?
Kinyírtam az őröket.
Kinyitottam azt a rácsos helyiséget, megjelenik a használat ikon azon a kapunyitó szerkezeten
rákattintok aztán ennyi, kapu marad a helyén! .....? -
persil
nagyúr
válasz
medvezsolt #764 üzenetére
Csak játsz tovább, majd később találod meg a második roncsot.
-
Lui04
aktív tag
Kicsit spoiler!
A menekülő rab Aryan La Valette, ő az aki a prológban a toronyban van, akit vagy megölsz, vagy feladja és akkor kerül a börtönbe. A csaj pedig az anyja, aki miatt az egész cécó megy. Nyilván megint más válaszlehetőség/viselkedés miatt kerül oda.
-
fess
őstag
próbált valaki a börtönből többféleképpen kijutni? én próbáltam,de se a nővel nem találkoztam,bár a hóhérnál voltam,se a menekülő rabbal.
-
Lui04
aktív tag
Kint van a patch! -> [link]
LÁZ: Nem mennek a szerverek, ezért nem tudsz reggelni.
-
mcwolf79
veterán
Na ma végre Én is megkaparintottam a Premium kiadást.
Első benyomás: EZT MÁR NEVEZEM!! így kell igényesen köríteni egy stuffot. Példaértékű sok más kiadó előtt -
medvezsolt
senior tag
Sziasztok!
Nem tudnátok segíteni a titokzatos folyó nevü küldetésben? Azt mondja, hogy próbáljak meg feljebb jutni a pontar folyón és hogy figyeljek egy másik roncsra is. A kézikönyv nagyon keszekuszán írja le.Segitenétek?
Köszi
-
LÁZ
addikt
üdv, vételeztem egy premium edisönt a játékból, de az istennek nem akar menni
, telepítés okés, indításnál bekéri a serialt, aztán csend, vkinek ötlet?
-
Viper26
nagyúr
Ki kéne nyírnom a Kyran-t, eddig 2-ből 0.
Olvasgatom a leírásokat aztán csak sikerül valamikor. -
SLYM
veterán
sziasztok, a DLC pack, vagy repack az micsoda a witcher 2-nél?
-
Wolverine
félisten
válasz
DerStauner #752 üzenetére
A játék 16:9-es felbontásokat ismer, 16:10-et nem - ezért lesz rajta csík.
-
DerStauner
senior tag
sziasztok!
közepesre vettem a grafikai beállítást a config-ban, és most a képernyő tetején és alján ott a fekete csík (1440*900-ra van állítva a felbontás, és a monitoron is ilyen).
kérdésem, hogy az már ott volt a legelején is (sajnos nem emlékszem rá), vagy a beállítások változtatása miatt jelent meg?
-
forise
tag
Köszi, na akkor ezért nem találtam, először elkaptak és felvittek Loredóhoz,igaz nem lett semmi következménye, csak elbeszélgettünk erről-arról.
Viszont így nem hallottam a varázslónővel való beszélgetésüket (na majd a következő neki futásra). Egyébként ezután már könnyen be lehet jutni Loredóhoz nappal is, de akkor már nem őrizték a hátsó udvart, gondolom nem volt már értékes csencselni való.
Tompo92 én a mádámot a csehóban az alaksorban egy hátsó szobában találtam meg, ahol három ledér hölggyel is el lehet hetyegni némi ellenszolgáltatás fejében. De itt még nem kapod meg a felszerelésed, csak elmondja az előző esti eseményeket.
-
Huma
addikt
Én azért úgy csináltam volna, hogy az elején 10-ik szintről indult volna. A pontokat természetesen szabadon szét lehetett volna osztani.
Így meglett volna az az érzés, hogy egy olyan karaktert irányítunk amely nem egy kezdő, hisz az előélete során rengeteg veszélyen küzdötte már át magát.
A 35-ik szinthez még így is 25 szint hiányzott volna. Ez pedig elég tekintélyes. A legtöbb RPG-nél 20-ik szint a végső határ. Szóval bőven lett volna még hová fejlődni a játék során, csupán a kapott TP mennyiséget kellett volna visszavenni, hogy ne lépjen olyan gyorsan szintet. -
persil
nagyúr
Annyira hülyeség ezen lovagolni...
Ennyi erővel nem kell rpg-vel játszani, mert eleve a karakterfejlődés, mint olyan egy baromság, hiszen hiába vered meg minden nap az oszt.társad, attól még nem lesz több a dexterity-d.
Ez egy játék, méghozzá rpg, azokban pedig van szintlépés/karakterfejlődés akkor is, ha 69. részről van szó a sorozatban. És ez így tökéletes, tök mindegy, már az első rész végén erős volt.
Fogjátok fel úgy, hogy a második(harmadik, negyedik stb) részben az ellenfelek is sokkal erősebbek, ezért kell (tovább) fejlődni. Mintha nem egyről kezdenél, hanem 30-asról, csak épp a szörnyek is olyan erősek. -
Mukorka
addikt
válasz
medvezsolt #746 üzenetére
Főküldetés lesz
-
L3zl13
nagyúr
válasz
medvezsolt #736 üzenetére
Az a gond, hogy nem túl sok logikus magyarázat adható arra, hogy miért kell egy elvileg tápos főhősnek 0-s kezdő szintről indulni egy folytatásban.
Az amnézia és annak változatai (beleértve a súlyos sérülés utáni hosszú felépülést vagy akár a halál/feltámadás változatokat is) már annyira elcsépeltek az RPG folytatásokban, hogy a fejlesztők/történetírók sokszor inkább egyáltalán nem foglalkoznak azzal, hogy ezt az ellentmondást megmagyarázzák.
-
GrG1210
aktív tag
lenne egy kérdésem , ez a játék most alapból dx9-en fut , vagy hogy?? tudja a dx10 , 11 -et is??
-
Mukorka
addikt
válasz
medvezsolt #735 üzenetére
Az majd egy küldetés során lesz hogy odamentek.
SSAO nekem on-n van és új fixel teljesen folyamatos.
-
GrG1210
aktív tag
válasz
medvezsolt #736 üzenetére
Ha már ott vagy Trissel , és leszedted a rózsát , jön majd 3 paraszt , azokat lenyomod , és utána beestek a barlangba, ott meg máár csak nem kell sürgetni a kijutást..
-
medvezsolt
senior tag
Egyébként pont ezért fura picit ez a második rész. Hogy sok mindent nem kell tanulnia. Ebből adódik, hogy könnyebb a játék. Pl. miért van akkor karakterfejlődés is? Azt nem tanulta már meg az első részben?
Tetszik a játék nagyon, nem azért. Csak ha ezt a nézőpontot vizsgáljuk, olyan mintha csak a sztori folytatása miatt csináltak volna egy másik witcher játékot. (Mondjuk ez azért korántsem így van, csak ha már feltételezgetünk...)
-
medvezsolt
senior tag
hy!
Floatsam erdőben azt a rózsás barlangot már megtaláltam. Viszont szeretném megkérdezni, hogy hogyan kell lecsalni oda Trisst?
Le ne maradjak erről az izgi jelentről
-
Tompo92
senior tag
Na újra kezdtem a játékot, végig viszem a másik történetét.
Flotsamba vagyok és éppen ittam a kék szalagos katonákkal mikor is úgy berúgtam hogy a folyóparton ébredtem alsógatyába, és valami Margó Mádámmal kell beszélnem a főtéren de mikor odaérek a térképen jelölt helyre nincs ott senki.
Hol lehet?
Teszem hozzá már EREDETI a játék! -
Mukorka
addikt
Enables AMD CrossFire scaling for The Witcher 2
-
maszi99
őstag
Loredó kuriája mögött van elrejtve, és nagyon őrzik
Csak besurranva, lopózva lehet, az őröket hátulról leütni 4-5 őrt kell hozzá kiiktatni !
Egy beszélgetést is el lehet csípni a varázslónő, és Loredó egyezkedéséről
Más összetevőből nem lehetséges sajnaJó vadászatot uram:
-
Mukorka
addikt
Elég hosszú... 35. szintet lehet elérni benne. Feljebb leírják hogy egy idő után valóban könnyebb lesz, én is észrevettem a játék hibáit.
Ahogy játszom egyre inkább azt veszem észre hogy egy kicsit olyan witcher 3 béta feeling van. Mintha nem fejezték volna be rendesen, hiányoznak a random ellenfelek, a közepétől a nagyobb harcok. Van sok olyan kis dolog benne aminek benne kéne lennie hogy az év játéka legyen, mert így egy kicsit techdemo lett az engine miatt. Félre ne értse senki, nagyon tetszik így is, de többet is kihozhattak volna belőle.
-
Huma
addikt
Most járok a második fejezet végénél (megérzésem szerint) és eddig jópár bugba belefutottam.
Szerintem az első részt jobban összerakták. Rengeteg könyvet lehetett olvasni. És ugye az alapanyagokat csak akkor lehetett kinyerni a szörnyekből ha előtte tanulmányoztad őket (olvastál róluk). Növényeket is csak akkor gyűjthettél ha ismerted őket.
A játék maga iszonyatosan kiegyensúlyozatlan. Az elején nehéz, 15-ik szinttől kezdve pedig gyerekjáték. Normál fokozaton. Még a főellenfelek sem jelentenek semmilyen kihívást.
Eddig egyetlen italt sem ittam meg mert nem volt rá szükségem. Azért az első részben nagyobb szükség volt rájuk.
A mentési rendszere egy katasztrófa néhol. Amikor a kísértetek bőrébe bújva kell csatázni vagy fél órán keresztül nem lehet menteni.
Pozitív, hogy nem kevés újítás van benne ami jól sikerült.
Volt benne pár jól sikerült beszólás amin szétröhögtem az agyam. -
forise
tag
A leírásod pár órával korábban jól jött volna
de sikerült vidit találnom róla. Egyébként a kayran csapdához a "vasrács" összetételt hol lehet találni? Jó pár időm a keresgéléssel ment el, de hiába. Esetleg lehet készíteni más összetevőkből, de ehez meg leírást nem találtam
Tompo92: Gondolom akkor mikor Iroveth kéri, hogy a kardját add oda, és gyorsan kell dönteni, hogy neki adod vagy Roach-ra hallgatsz.
-
maszi99
őstag
KAYRAN kivégzése !!!
(nem szakszöveg)
Direkt a legnehezebb formáját választottam neki, pedig amúgy sem könnyű
Előzetesként megszereztem a homályvirágot, és a kayran csapdát is, de nem alkalmaztam egyiket sem, bár a csapdát azért kipróbáltam (úgy viszi a bestia csápját egyszerre ketté, mint kés a vajat)
Küzdelem előtt behörpintettem 1 fecskét, majd nekirontottam a fenevadnak, szobor felöli belső csápnál jelölte a pontot, hogy hova kell lehelyezni a yrden jelét, hogy odaragassza a kart a talajra, és már lehetett is menni amputálni
Utána tombolt a lény 1-et, és lerombolt kisebb részt a szoborból, és ugyanígy utána a másodikat is megjátszottam, mire ismét lerombolt 1 adagot a szoborból !
1-2 alkalommal betalált, így berohantam a lábak mellé szuszogni kicsit (ott nem ér el a 2 szélső csáp levágása után), és a fecske pár perc alatt feltornázta az életerőt max-ra
Át kell rohanni a szörny előtt a túlsó felére a következő csáp lenyiszálásához, de ésszel !!!
3 dologra is figyelni kell: ne menjünk a lényhez közel, és a szilafal alatt sem, mert beleragadunk a nyálkájába, hanem kettő között lehetőleg !!!!
A harmadik amit ütemesen csinál (a középső csápjával vízszintesen jobbra balra csapkod ritmusosan.
Pont amikor elém ér a csáp nekiindulok a túloldalnak a csápot követve már menet közben észrevenni a jelölési pontot, ahova a yrden-t kell tenni.
Lerakást követően szinte mindig lesújtott a csáp, de max felére vette le az életet rosszabb esetben is, majd jöhetett szintén az amputálás, több kart ne keress, mert én úgy gondoltam, hogy a 4.-et is kell (hát nem, csak az időm pocsékoltam)
A harmadik levágása után elindulunk vissza a szoborhoz középen, ugyanis a középső sodró csápját most nem kikerülni kell, hanem belerohanni, és amikor közelít akkor jobb vagy bal egérgombbal fel lehet kapaszkodni rá (kis időre jelzi a monitoron az egeret akkor kell klikkelni a csáp elkapásához)
pár pillanat múlva felkap, és el kezd lóbálni fent a magasban, és megjelenik 1 sárga mező amit bal gombbal kell nyomkodni (feltornázni a sárga csíkot), majd megszűnik a sárga jelölés, és kis idő múlva a szóköz billentyű megadásakor a képernyőn a bill-en is ezek szerint cselekszünk (így elkerüljük a sziklához való becsapódást).
Ledob a talajra minket, és mielőtt nekiállunk felrohanni a ledőlt szobordarabon kifújjuk magunkat (életerőt gyűjtünk).
A szobordarab tetejéig tartó úton a két megmaradt csápjával csapkod, és csak ki kell időzíteni mikor lehet felrohanni a tetejére, hogy 1 bombával (amit automatikusan bejátszik a gép a kezedbe) szétzúzza a kayrant, és GYŐZELEMRemélem elég részletes voltam (39x mentem neki a sikerért)
Még két apróság: A gép által kijelölt pontok a csápok lefogatására a kayrancsapda lerakási helyét mutatja (csak én nem használtam, bár az utolsónál javaslom).
Azt nem tudom hányszor lehet használni, mivel csak 1 van, és csak 1x próbáltam ki.
A győzelem után nem kell hinni a varázslónőnek, 2 helyről is sok szervet kinyertem belőle!
Láss szenzációt: 2db kayran trófeát isJó vadászatot uraim
-
priti
addikt
...és ez ilyen hosszú, vagy mire lvl15 leszel már vége is?
Nemtom nekem valahogy nem jön le hogy ez hogy van. Könnyűn a lvl2 karakter úgy adja elő, mint egy megsebezhetetlen lvl80 bajvívó, normálon meg mint egy istállófiú, aki talált egy varázsgyűrűt bakker. Elég fura hogy beszól nekem a King, hogy a világ legnevesebb arca lettem a kis akcióm által, majd a világ legnevesebb witcher-e, nemtom szörnyvadásza3 átlag várvédő keze által elhullik, mint a szar.
Mindegy, ha elég hosszú, akkor könnyűn átszaladok a gém felén aztán majd utána visszateszem normálra adva neki egy esélyt, hátha jó lesz... -
Mukorka
addikt
Csapda, bomba, dobókés. képesség, védés, gurulás. Ezeket kell ebben a játékban használni különben közepes szinten esélyed sem lesz sehol. Ne aggódj nekem az a rész 10x re sikerült , mint korábban írtam az elején nagyon gyenge a karakter és kb 15. levelnél kezded azt érezni hogy átlagon felüli karaktert irányítasz.
-
priti
addikt
válasz
KKaresz45 #699 üzenetére
Nemtom én valamit nagyon nem vágok ebben a játékban. Normál nehézségen mentem fel a kolostorba valami toronyban csigalépcsőn 3 ember egy szűk térben és levágtak mint a szart, de vagy ötször egymás után, mer' bakker mire az egérrel pont arra nézek, hogy ráálljon a célkereszt az emberemre, hogy le tudjam alt-ozni már oldalról vagy hátulról szeletelnek, mert nem tudok elugrani, mert nincs hova, meg ha ugrok esélyem sincs tudatosan eldönteni kit támadok az első klikkel, mert állandóan átugrik a célkereszt az egyik karakterről a másikra.
Levettem könnyűre így meg tiszta óvoda, full élettel rohanok át az egész játékon, mint valami csíttel és így meg uncsi. Kezdem feladni. Pedig jónak néz ki, meg tök az elején vagyok gondolom, még csak a várat vettük be. Meg valami sárkány elöl rohangáltunk, ami most hirtelen nem vágom hogy jött a sztoriba... mindegy, megvolt. -
Mukorka
addikt
Arról is írnak már hogy jövő héten újabb patch érkezik amely javítja majd a g35 és egyéb fejhallgatókkal való problémát is .
-
Tompo92
senior tag
Hát végig vittem, kicsit rövidnek tűnt.
Még letoltam volna 1-2 fejezetet.
A sztori csodálatos...
Jöhet az a másik út amiről beszéltetek ,hogy teljesen megváltoztatja a játék történetét.
Nem igazán vágom hol kell. Egy két szót mondhatna valaki róla. -
Huma
addikt
Tegnap nézegettem frapssal.
Voltak részek ahol tartósan 8 fps-el repesztett a game
De azért átlag ennek a duplája szokott lenni. Ha jó napja van akkor 22-ig is feltornázza magát rövid időre.Szerencsére nem FPS így nem számít, hogy akad. Úgy tűnik már kiöregedett a gépem...
szerk: A Mark of Chaos-t mikor végignyomtam az utolsó pályán tartósan 0-1fps-t jelzett a fraps, szóval ez már haladás.
(Persze az még a régi gépemmel volt)
-
Lui04
aktív tag
Srácok, ha minden jól megy, ma estig kijön a patch!
-
Viper26
nagyúr
Hogyan kell elterelni az őr figyelmét a ballista-nál?
-
Scooby
aktív tag
válasz
medvezsolt #698 üzenetére
Hello
A ház kulcsot én se találom, de a szobában lévő dobozkának ott a kulcsa, ahol a KARYAN-t megölted. Van egy hajóroncs, annál meg egy csontváz és két láda. Ha jól emlékszem akkor axii jelet kell használni a kinyitásához. Sok sikert
-
GrG1210
aktív tag
Ahha , kösz a válaszokat , az biztos , hogy többször is végig fogom játszani , ha máár megvettem... és egyébként is legjobb game. az elsőő részt is imádtam.
Mikor az első rész megjelent , pont akkor szakítottam az egyik csajommal , és ez a játék épp kapóra jött akkor , hogy elterelje a figyelmemet mindenről. -
GrG1210
aktív tag
Hali , ahogy visszaolvasgattam látom , már jópáran kijátszották .. engem csak az érdekelne , hogy valóban ijen rövid a játék?? , mert ha jól emlékszem valami 40 óra játékidőt igértek..
-
fess
őstag
kockapókerre van valami nyerő taktika? aláznak folyamatosan
-
KKaresz45
senior tag
Igen, tudom, hogy sokan így látják. Sokan fikázták az első rész irányítását/harcrendszerét. Nekem csak az a szívfájdalmam, hogy nem hagyták benne választható opciónak sem a régi rendszert. (Mert az első részben egyébként ki lehett választani a TPS nézetet.) Mindegy, azért túlélem valahogy ezt is.
Aktív témák
- AKCIÓS!!!GARISS! R5 5600G/RX 6700XT/16 GB/1000 GB SSD/700 W
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- ThinkPad T480s 14" FHD IPS i7-8650U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Kedvező ár! HP 4540S laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX)
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest