Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Timyyy
őstag
Nekem is megakad, és azthiszem tudom miért, mert már a sims2-ben is ez volt. Ott vagyok a saját telkemen, amin van két tó (ezek ugye mélyen a földben), van medence (szintén) és van egy talapzat (magasabban mint a föld), amire a házam épült. Ezen kívül még ugye ott van a föld szintje, na meg ha az ember nem sík telken van hanem csinál rá dombokat, akkor az is.
Szóval azt akarom kihozni ebből hogy a sims régi hibája hogy ezeket a magasságkülönbségeket nehezen kezeli, mert biztos észrevettétek hogy a kamera magától is mozog fel-le, a szintkülönbségek miatt. És emiatt sokszor beakadhat 1-1 pillanatra, ami elég idegesítő, amikor az ember tudja, hogy legalább a 3x-osa is megvan mint az ajánlott gépigény. -
Nofret
csendes tag
Ahogy korábban is leírtam, egy telken vagyok, és a nyitott szomszédságnak köszönhetően bárhová mozgatható onnan a kamera. Elkezdek oldalirányban haladni a látképpel és olyankor. Ez a megakadás nem olyan, mint a sims 2-ben, sokkal enyhébb. Csak idegesítő, mert ennyinek sem kellene történnie.
-
eastsider
nagyúr
nektek nem lép ki néha?
-
-
Nofret
csendes tag
Nekem sajnos néha megakad picit, akkor ha, oldal irányban akarom mozgatni a látképet. Vagyok egy telken mondjuk, amin simek is vannak és ha eközben megpróbálom körbejárni a várost a kamerával, akor meg-meg akad.
A gépem pedig bőven megfelel a játéknak.Ati radeon hd 4850 vapor-x
AMD Athlon64 X2 5600+
4 giga ram -
adam_
senior tag
válasz
Sirandrish #182 üzenetére
"Akvárium amugy van a játékban? én csak azt a pici gömbit láttam.."
De nagy gondok...
-
gabx76
senior tag
Hülye kérdés:
A tóba nem lehet halat telepíteni? (mint az akváriumba)
-
Brian_GT
őstag
válasz
Sirandrish #176 üzenetére
Hát nékem ez így nem gyött össze
Mindegy most éppen várom az ácsot meg a kőművest, hogy megcsinálják a simjeim kecóját ilyenekkel most nem foglalkozom...megcsináltam medence elemekből a kis napozószigetemetNah megyek is mert látom most gördül be a cement meg a sóder
-
Brian_GT
őstag
Nézd én azt vettem észre, hogy ha akad akkor úgy is akad, szóval nem biri azt a szintet...ha meg megy szépen megy szépen.
Több olyan játékkal is találkoztam én is ami normálisan megy de gondol egyet és ránt párat...én itt semmi ilyet nem vettem észre..2ben meg megerősíteni és cáfolni sem tudom mert nem emlékszem rá már. -
proof88
addikt
Üdv,
ismét felteszem a kérdést: azon kívül, hogy jól megy, ugye már nincs olyan, hogy az átlag xyz fps mellett néha idegesítően beakad 1-1 pillanatra? Mert az alap Sims2 ezt csinálja. -
Brian_GT
őstag
válasz
Sirandrish #114 üzenetére
Hali!
Segítenél abban, hogy hogyan kell ilyen faja tavat csinálni, mert gondolom a talajszint sülyesztéssel kell előszőr egy árok illetve van egy ami egyből mélyíti és vízet mutat benne dee ez csak lemélyíti nekem és az alján van vmi vacak víz.
Hogy kell így megcsinálni? Köszi előre is!
Majd rakok én is képeket csak még épül a kégli....én is csinálok egy ilyen ,,álomkunyhót"...aztán nekivágok a piszkos anyagias kislakásos életnek
-
adam_
senior tag
Jaaj, hülye vagyok. Késő van már.
Bocsi srácok.
-
adam_
senior tag
válasz
Sirandrish #164 üzenetére
Ha kicsit húzok a procin, úgy már elfogadható? De végülis gépigénynél ezt írja a processzorhoz: Processor: Pentium IV 2.0 GHz / Athlon XP 2000+
Akkor most mégis kevés a 2,6 alapból?
-
norbiphu
őstag
válasz
eastsider #160 üzenetére
menjetek military karrierre. ott 3 nap meló van 5ös szinttől felfelé (alatta nem tudom, mert 5ösre kaptam ajánlatot mikor zsernyák voltam.) most 10es vagyok, asztronauta, és 1 napot kell melóznom, igaz 7-től hajnali 1-ig és vége a hétnek. álommeló
kíváncsi vagyok mi a következő szint (ha van), azért mondjuk a 2-3 nap meló jobb lenne. (de ígyis bejön 7-8k azzal az egy napi melóval)kódokat meg felejtsétek el, elveszi az értelmét az egésznek (szerintem).
-
adam_
senior tag
válasz
Sirandrish #164 üzenetére
Hát lehet húzni 3,6-ra.
-
adam_
senior tag
Asus P5ND2-SLI
P 805 (2,6 Mhz)
Geforce 7300 GT
2 x 1GB Kingston
.
.
.Az alábbi rendszeren felejtős Sims 3-al játszani?
Mert amiket olvastam hivatalos gépigényként, biztató ilyen szempontból.
-
eastsider
nagyúr
válasz
Sirandrish #154 üzenetére
jó az pedig 2 emberrel
-
-
eastsider
nagyúr
válasz
Sirandrish #152 üzenetére
csak kényszer. sims2-ben csináltam olyanokat, h rendesen laggotl a játék
sokkal gyorsabba a sims3, mitn a kettő, alt+tabbal azonnal kint van ez, az meg vagy 5 perc..
am köszi, sajna nagy a pénzhiány
ezek csak a legszükségesebbek
-
eastsider
nagyúr
nekem speciel tök tetszik ez a fizetésesdi. van amikor emelnek az órabéren stb...
meg, hogy tök egyszerű elmenni a szomszédokhoz, ismerkedni, könyveket lehet venni, mindenféle bolt...
meg itt reálisabbak az árak, mint a 2-ben.
2150 egy jobb szgép, 40 simelounos az órabérem , a simjeim 7 órában dolgoznak...
100000 a jobbféle kocsi, van bicaj is, stb. kezdek vele megbarátkozni.
meg az is tetszik, hogy pl meghívnak előadni, órát tartani, szavazatot számlálni, valakit meg kell győznöd stb...tényleg itt nehezebb megélni. persze mindig van pénz, de nehéz épitkezni. pici házam vna, majd belinkelem
(kód nélkül)
-
Csabee.
nagyúr
nah valami újítást észrevettetek még a Sims2höz képest?
-
Timyyy
őstag
válasz
Sirandrish #143 üzenetére
Jah marha jó helyen...
-
Timyyy
őstag
válasz
Sirandrish #140 üzenetére
Azt a sövényt nem találtam ami ilyen szabályos
hol van?
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Sirandrish #140 üzenetére
pedig elég jól fizető melóról van szó
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Sirandrish #138 üzenetére
építszémérnök vagy/leszel?
-
Timyyy
őstag
válasz
A fürdőszoba és a kert nagyon tetszik! Van érzéked hozzá asszem
-
-
KACSX
csendes tag
válasz
-=Sziszi=- #107 üzenetére
Rendben értem. Csak azért kérdeztem mert a keresőbe beírva a hivatalos oldalon nincs hír, lejjebb meg már Sims 3 download van (index, Origo) . De akkor egyszerre fog megjelenni mindenhol a saját nyelvre lefordítva. Én mindenesetre megvárom a hivatalos magyar verziót Június 5.).
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Sirandrish #128 üzenetére
okés, otthon visszanézem
-
petra88
csendes tag
ja és esetleg valaki tudna segíteni, abban, hogy hogy kell a 2-ből mentéseket csinálni? Úgy, hogy egy teljes telket berendezésekkel családdal együtt kimenteni, hogy ha esetleg valamikor még játszanék vele, csak simán vissza kelljen tenni, és működne...
köszi előre is ha valaki segít -
petra88
csendes tag
én egy ideig még nem teszem fel a játékot, mert vizsgázok, és ha feltenném akkor lehet ottragadnék, úgyhogy majd ha végeztem...
viszont valaki akinek vannak sims2-es letöltött cuccai, kipróbálhatná, hogy ha beteszi a 3-ba működnek-e, mert engem nagyon érdekelne -
Csabee.
nagyúr
válasz
Sirandrish #126 üzenetére
talajfestés az mi?
kódokat nincs kedved leírni? vagy Patch-et használsz?
Sims2-es kódok jók hozzá? vagy hogy? -
petra88
csendes tag
válasz
Sirandrish #121 üzenetére
mert lehet hogy a zsebükből húzzák elő azt is mint az edényeket
-
Brian_GT
őstag
válasz
Jó lett nekem főleg a medencés kisszigetes rész tetszik!!
Használsz pénz kódot, hogy ennyi mindenre futotta már vagy már vmi elnök vagy benne? -
Csabee.
nagyúr
válasz
Sirandrish #121 üzenetére
na majd a Sim4-ben a fű is zöldebb lesz meg nőni fog
és ki kell majd gazolni a kertben is
meg a kutyaszart összeszedni..
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Sirandrish #119 üzenetére
jah értem
és fűvel mi a helyzet? kell nyírni ?
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Sirandrish #117 üzenetére
a képeket a PrintScreen gombbal csináltad? vagy a beépített fotó móddel?
-
Csabee.
nagyúr
válasz
kellemes kis ház, belülről tényleg nagyon sütétnek tűnik.. illetve a világításnál a csilárok nem tetszenek ilyen gyártyásan
konditerem tökjó, na meg a csocsóasztal
hú lehet este én is építek valamit
-
Csabee.
nagyúr
A fű nőő ?
kell vágni?
gaz van ?
-
petra88
csendes tag
hát ha nem kapok rá választ, akkor kifogom próbálni amint meglesz a játék...
sajnálnám ha kárba veszne annyi tök jó cucc...bár ahogy néztem, a grafika nem sokat változott szerintem, úgyhogy, lehet működne (aztán lehet nem ettől függ..annyira nem értek az ilyen dolgokhoz)
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de ebből a szempontból, már nem kéne több sims...ez a 3 már lehetőségek terén elég jól kidolgozott, mostmár úgyse nagyon lehet tovább fokozni....engem csak ez az egy dolog idegesít, hogy kijön egy új játék, összegyűjtök hozzá több DVD-nyi cuccot, erre akkor jön a következő azt kezdhetem elölről -
petra88
csendes tag
Sziasztok!
2 kérdésem lenne:
- működnek vele a sims 2 kódjai?
- ha beleteszem a sims 2-höz netről letöltött extra cuccokat (nem kiegészítők, hanem bútorok, simek, ruhák...), működni fognak, vagy erre esély sincs? Jó lenne ha működnének, mert 8 GB letöltött cuccom van a 2-höz és hiányoznának ha nem lennének jók a 3-hoz -
Csabee.
nagyúr
válasz
Sirandrish #105 üzenetére
-
-=Sziszi=-
aktív tag
Itt mindenki becsületes állampolgár ezért senki nem játszik tört játékkal.
Amúgy még nem jelent meg. A warez kérdéseket mellőzd. Újonc létedre figyelmedbe ajánlom:EZTEgyébként mennyit fejlődött a játék? Sims 2 graf feltúrbózva és belerakva néhány új dolog, vagy tényleg egy új játék?
Üdv Szisz
-
KACSX
csendes tag
Sziasztok!
Megjelent már a játék? Vagy már megint valami kamu verziót raktak fel a netre, (mint a Need For Speednél) csak, hogy teszteljék, hogy mennyien szednék le?
Új hozzászólás Aktív témák
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest