Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brucehun
aktív tag
Sziasztok!
A játék futtatásához, illetve telepítéséhez szükséges az internet kapcsolat? -
Bal0924
senior tag
Sziasztok!
A Sims 3 eddig magyarul volt!
Ma nosztalgiázni szerettem volna, erre angol az egész!
Hogy tudom vissza csinálni magyarrá? -
dorimolnar09
friss újonc
Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni. Olyan gondom van, hogy az egyik Sim-em énekes karrier közepén van. És egyik pillanatról a másikra az történt, hogy nem akar sem borravalóért énekelni sem dalagramokat. Valakinek valami ötlet, hogy tudnám helyre hozni?? -
Aethel
aktív tag
Így van, ha már beaktivláta a kódot magához, konkrétan semmire nem jó ami nálatok van. Sajnos én úgy tudom hogy a Sims 3 már Originhez kötött. Talán a Sims 2 volt az utolsó ami futott anélkül.
Ha valid az emlékem, akkor ez így sajna semmire nem lesz jó. Nem fog menni a game -
7Sony7
addikt
Sziasztok. Kaptunk egy sims 3-at, dobozos, kóddal, mindennel. A gyerek gépében nincs dvd, ezért kiírtam iso -ba, daemon toolsal feltelepítettem. A játék elindul, de a betöltés végén kiírja, hogy nem tudja ellenőrizni, hogy nem hamis e a játék, és ezért kilép. Mi a teendő?
-
Aethel
aktív tag
válasz
csabyka666 #893 üzenetére
Üdv! Gondolom már megoldódott, de ugyanúgy csak be kell aktiválni Originen mint annó az eredeti játékot. Simán hozzáadja.
-
Üdv mindenki!
Ismerősömnek szeretnék segíteni, de nem vagyok nagy gamer, légyszi adjatok tanácsot.
Megvásárolt valami kiegészítőt a SIMS3-hoz, kódot kapott, amit az Origin-be kellene aktiválni. Az alap játék megvan neki lemezen, eredeti természetesen. Ilyenkor hogyan lehet összehozni a kiegészítővel? Vagy adni fogja magát a feladat?
Köszi a segítséget előre is! -
kiskornel
addikt
Lehet halott...
Na mind1. Kérdést felteszem. Játszok a programmal, és mikor Simsek közt váltok, egyik helyről a másikra "átrepül" a kamera. Ez egy csomó idő kiesés. Nincs olyan mod ami tüstént átvált repülgetés nélkül az egyik Sims-szről a másikra?
Előre is köszi! -
Luperator
tag
Sziasztok!
Nem igazán találtam megoldást eddig a problémámra, hátha ti tudtok valamit. Kezdve ott, hogy a játék nem eredeti.
Win 10 oprendszerre először lett telepítve a Sims 3 gold edition, viszont több gond is van vele. Egyrészt, nem ismeri fel a videókártyát, a betöltés marha lassú és csak kiegészítő lemezről indul el, az alapjáték ikonjára kattintva újratelepítést kér. Lehet ez mind amiatt, mert tört a játék?
-
Chabee
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék. A lányomnak meglett az alapjáték és egy-két kiegészítő. Mivel eredeti a játék így Origin kliensen keresztül lett telepítve. Na most csak akkor indul el a játék, ha van internet, mert először azonosítani akar az Origin, azaz be kell jelentkezni. Kérdésem, hogy lehet azt megoldani, hogy net nélkül, offline is elinduljon a játék?
Előre is köszi!
-
Bad Pritt
félisten
Halihó,
kihalt kicsit a topik, de azért megkérdem: melyik kiegeket érdemes megvenni? Nyilván mindet nem fogok, ahhoz picit drága, de hátha vannak az alapjátékhoz ajánlottabb DLC-k.
A szobák folyamatos sötétségével lehet valamit kezdeni? Az alap ablakok alig engednek át fényt, lámpázni kell éjjel-nappal. Azt hittem régen, hogy ez a tört verzió hibája, de most megvettem eredetiben és itt is ilyen... -
Shinjike87
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek ez az oldal mennyire lehet hivatalos, merjen az ember rendelni? Mert gyanúsan olcsó a complete edition:
http://www.ioffer.com/i/the-sims-3-complete-collection-includes-20-expansions-534649068
-
Aethel
aktív tag
-
Üdv!
Sims3-al van egy problémám.
Az alapjátékban ugye ott az a fej, amivel irányítani lehet.
Na, ha az Egyetemre elmegyek, akkor ott még tudom irányítani, de ha visszajövök az Egyetemről, akkor ott már eltűnik a fej, és nem tudom irányítani.
Lényegében nem lehet használni a játékot. :/A játékot újratelepítettem, de nem javult meg.
Win8 oprendszer.A hiba nem az én gépemen jelentkezett, egy barátom mesélte, szóval én nem játszok a Simssel, de valamikor ismertem, ezért ez a furcsa leírás. :/
(Ha nem érthető a hiba, akkor inkább csinálok egy videot.) -
Reaper04
aktív tag
válasz
Sirandrish #883 üzenetére
Szia!
Élvezhető sebessége lesz, de szerintem minimális akadás elő fog fordulni.
Szerintem az meg a játék terjedelme és sokrétűsége miatt van.Sokan írják hogy egy erőművük van és még is akad. De ne úgy képzeld el, hogy folyamatosan, hanem mondjuk mikor a térképet húzod odébb, vagy ilyesmi...
Nyugodtan tedd fel, élvezhető lesz
-
Sirandrish
legenda
Heyho.
Lenne egy kérdésem...
Asszonka beszerezés alá vonta ezt a cuccost meg néhány kiegészítőjét. Ezzel nem is lenne baj, de rengeteg helyen olvasom hogy sok kieggel elkezd akadni a játék mint az atom. A gépem bőven az ajánlott felett van (nevem alatt láthatjátok) viszont messze nem egy erőmű. Kérdésem hogy mégis hány kiegészítővel próbálkozzak? Vagy elképzelhető hogy élvezhető sebességgel menne és az akadás csak valami urban legend? -
Janoo_07
aktív tag
Sziasztok!
Ismer valaki olyan modot amivel firstperson nézetből lehet szemlélni a belső teret és alakítani?
Előre is köszi a segítséget! -
tibee77
őstag
Szevasztok.
Gondjaim vannak (vagyis asszonykänak) a jätekkal.Elöször is unta mär Sunset Valley-t es le akartam neki tölteni valami riverview dolgot ott azt irtäk hogy free.Hät letöltöttük es felraktuk.Volt több väros is de mindegyik simpoint-ba került.Neztük a simpointokat es 1900 simpoint 27 euro.Ez szerintem botränyosan sok, na mindegy.Az egyik kerdes hogy lehet-e valahogy uj värost szerezni, vagy ezeket mind pengetni kell?
A mäsik kerdes meg hogy azota miota ezeket feltettük lefagy a jätek a betölteskor.Lätom, hogy nem valami aktiv a topik de azert remelem tud valaki segiteni. -
AthlonXP
őstag
Sziasztok!
Olyan gondom van a játékkal, hogy nagyon akad, kb pár másodpercenként megakad az egész 1-2 másodpercre aztán megy tovább. De ezt folyamatosan csinálja, néha egy idő után ( kb 10 perc ) ez megszűnik és megy rendesen, de nem mindig jön helyre. Felbontás és beállítás független a hiba, jelenleg a legfrissebb kiegészítő van fent, azt használom.
Nem tudom mi okozhatja a hibát, a hdd-t nem fogja semmi, a cpu terhelés minimális, a gpu sem erőlteti magát ( 180+ fps folyamatosan megvan )...
Mitől lehet ez, baromira idegesítő, hogy állandóan megakad és várni kell, amíg elindul ismét ( néha 5-6 másodpercre is megakad. ). -
ÁdiBá
veterán
Sziasztok. A starter edition magyarul elérhető PC-re?!
Gondolkodom egy kis nosztalgia SIMS3, most akció van originen. 19 eu 3 játékot tartalmaz, a kérdésem annyi hogy ezek magyarok-e? -
zolka95
őstag
Sziasztok!
A Date Night DLC-t hol tudom aktiválni? -
csajszi29
tag
Sziasztok! Én 8.1-re pakoltam fel az alapot, a házikedvenceket és az évszakokat. Egyszerűen képtelen vagyok az évszakokat crackelni, sehogy sem működik. Valaki tudna segíteni ebben?
-
Zsolaf
addikt
Kösz, megoldottam.
-
Zsolaf
addikt
Sziasztok!
Gondom a következő, lányomnak feltettem a Sims 3-at win8.1-re laptop öreg, ati chip, és amikor bejön a város akkor átvált a kép szürke fehér árnyas képpé, a menü az oké. Valaki találkozott ilyennel?
-
csaba951
veterán
Ránéztem Originen The Sims 4 előrendelésre. Magyar nyelven nem fog megjelenni. Ezzel meg is ásták a játék sírját Magyarországon! Szerintem.
-
Amur
addikt
azt hogy a kieg.-ek lomjait ne a rendszervinyóra pakolja,meg lehet valahogy oldani?
Kb. 8 kieg. van fenn a gyerekeknek,és súlyos gigákat pakolt már oda.. -
Jamita
újonc
Én a Sims 3-al játszok, eddig semmi probléma nem volt vele, de most folyton ha játszok vele lefagy a gépem és bejön a kékhalál. Mitől és mit tegyek??
Hátha ez fontos:
Driver_irql_not_less_or_equalTechnikai információ:
***STOP: 0x00000D1 (0xD5FDFFFF, 0x0000002, 0x0000008, 0xD5FDFFFF) -
Pearla
csendes tag
Szigetvilággal játszik valaki? Kaptam egy sellőtől hínárt és megettem. Most én is sellő vagyok de nem akarok az lenni. Hogy tudok visszaváltozni? Kerestem a neten és azt írták ki kell száradni akkor visszaváltozom, mert a sellőnek víz kell. Hát én száradtam addig míg el nem vitt a kaszás de nem változtam vissza csak simán meghaltam. Valaki tud rá megoldást? Olyat amitől életben is maradok és visszaváltozom emberré?
-
Reaper04
aktív tag
Odamész a postaládához, rákatt és ot lesz hogy csekkek befizetése, ki is írja pontosan mennyit kell befizetni.
Eredeti játéknál pénz kód? Hát .. nem tudomBannolni nem hiszem hogy fognak, mert ezzel másnak nem ártasz.
Más játékba is lehet csalni ... persze kinek mi a célja vele. -
dokee78
félisten
Pénz hack nem szabad eredeti játékban ugye?
Számla befizetest nem tslslom. -
Reaper04
aktív tag
Nah, akkor meg van a ludas
Persze, van ilyen. Életre szóló jutalmak.
Az egyik az "acélhólyag" 10000 pontért, nem kell többet wc-re menni.
Az alvást nem lehet kikerülni, minden képp kell (egy kicsi). Meditatív álom, 30000 pontért, kevesebbet alszik a sim, gyorsabban kipiheni magát.+ ha már itt tartunk:
"alig éhes" ... kevesebb táplálékra van szüksége a simnek, kevesebbet eszik.
+ még néhány apróság -
dokee78
félisten
Ha valaki hasonlóval találkozna bemásolom a megoldást a "gyakori kérdésekről":
Rosszul törölted le a gépről legutóbb, és pár bejegyzés benne maradt a registry-ben. Sajnos ezt csak úgy tudod megcsinálni, hogy újra letörlöd(mindent, tehát kiegeket is és az alapot is), majd rányomsz a start menü-re majd futtatás, és írd be, hogy regedit, aztán enter.
Bejön a rendszerleíró adatbázis(magyarul azt hiszem így van, nekem angol :/).
Nyisd meg a HKEY_LOCAL_MACHINE -> SOFTWARE -> Electronic Arts -> Sims részt, majd jobb klikk a The Sims 3-as bejegyzésekre és Törlés(vagy Delete, ha angol).
Következő hely ahol törölnöd kell: HKEY_LOCAL_MACHINE -> SOFTWARE -> Sims és ezen belül is minden The sims 3-as bejegyzés.
Következő hely ahol törölnöd kell: HKEY_LOCAL_MACHINE -> SOFTWARE -> Microsoft -> Windows -> CurrentVersion -> Uninstall és ha ott van egy olyan, hogy: {C05D8CDB-417D-4335-A38C-A0659EDFD6B8} akkor azt töröld.
Menj vissza ide: HKEY_LOCAL_MACHINE -> SOFTWARE -> Microsoft -> Classes és ezen belül, ha vannak ilyen bejegyzések:.Sims3, .Sims3Pack, Sims3, Sims3Pack, akkor töröld őket.
Utolsó dolog:
Sajátgép -> C meghajtó -> Program Files
Menj az Eszközökre, majd a Mappa beállításokon belül katt a Nézet fülre, és pipáld ki a "Rejtett fájlok és mappák mutatása" opciót. Okézd le.
Katt az InstallShield Installation Information mappára(magyarul talán InstallShield Telepítési Információ a neve), és ha van ilyen nevű mappa: {C05D8CDB-417D-4335-A38C-A0659EDFD6B8}, akkor töröld.!!A leírás pontos követésének hiányában fellépő károkért felelősséget nem vállalok!! (úgyhogy, ha egyedül nem menne, vagy nem mered megcsinálni, kérj meg egy felnőttet, vagy valakit, aki jobban ért a gépekhez
-
Reaper04
aktív tag
Szia!
Win8-cal szokott baja lenni. Futtasd win 7 kompatibilis módban.
+ keresd meg a játék könyvtárát a gépeden, ha nincs meg akkor tényleg csak az origin-t telepítette, akkor viszont manuálisan megnyitod a dvd lejátszód és ott a setup-pal telepíted magát a játékot is (külön).Ha fent a játék, de nem megy és win 7 kompatibilis módban futtatod... akkor próbáld meg frissíteni az egészet (origin +játék)
Egyenlőre ennyi hirtelen
-
Lmh
őstag
Sziasztok!
Barátnőm vásárolt egy Sim3+seasons kiadást és szerettük volna a win8-as laptopjára telepíteni. Nem indult el magától a telepítés, ezért elindítottam az autorunt, ami fel is telepítette az origint. Asztalra ikon, regisztráltunk is egy új accountot, de nem indul el az origin. A Sims3 játék maga szerintem még nem is telepítődött.
Asztalon duplakatt origin ikonra de semmi nem történik, a játékot pedig nem tudom hogyan feltelepíteni, mert mindig ugyanaz a telepítőablak ugrik fel, amit már végigtoltunk. Ha újra rámegyek, hogy telepítés akkor csak eltűnik az az ablak és ennyi. Ha megnyitom a Sims-DVD-meghajtót akkor az odabent található mindenféle SimsLauncher meg Simssetup-ok sem csinálnak semmit. Kijön mindenféle hibaüzenet, hogy nem teljesen telepített, telepítsem újra, blablabla, de semmi haszna....
Valami ötlet?
Előre is köszönöm! -
Reaper04
aktív tag
válasz
HappyDay #839 üzenetére
persze... ez olyan mint a far cry 3 bemutatásakor, hogy ez csak a hiper szuper ultra tuning gépeken fog menni.
És én is tudok vele játszani full hd felbontáson max beállítások mellett hd5770-nel.A térkép nézetnél az akadást a grafika lejjebb vételével tudod eltüntetni.
Ettől függetlenül előfordul, hogy akad a játék ... ezzel viszont sajna semmit nem lehet tenni...
Más is már írta, hogy akad neki a játék, pedig erős gépe van (tényleg erős) és még is akad.
A játék motorja gyenge ehhez az összeállításhoz... alapjáték meg xy számú kiegészítő ... npc-k ..stb. -
HappyDay
csendes tag
Ez vicces, mert több kiegészítő is fent van, és simán megy a játék, látványra ez a max amit végül kihozhattam belőle:
http://kepfeltoltes.hu/130902/Screenshot-47_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/130902/Screenshot-57_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/130902/Screenshot-58_www.kepfeltoltes.hu_.jpgCsak az a gondom van vele, hogy mikor előre-hátra balra-jobbra húzogatom az egeret akkor "szaggatva" mozog, ez ellen nem tudok mit tenni magam?
-
Aethel
aktív tag
válasz
HappyDay #830 üzenetére
Sajnos van egy olyan rossz hírem hogy ez a chip édeskevés ehhez a játékhoz.
A legminimálisabb igényre sem elég, kész csoda hogy egyáltalán elindult. Ráadásul az intel chip-eket amúgy sem nagyon szerette soha ez a játék. Esetleg próbálj meg valami frissebb driver-t felrakni hozzá, hátha legalább a megjelenítés javul valamelyest. -bár kétlem hogy fog- -
Reaper04
aktív tag
válasz
HappyDay #827 üzenetére
Szia!
Valami beállítási probléma lehet. Ha beléptél a játékba, menj a beállítások menüpont alá és ott a videó beállításoknál "húzd feljebb a grafikát".
Ha magyar a játékod úgy is el tudod olvasni mi micsoda (árnyékok, textúra részletesség ...stb)Videokártyád milyen van?
Üdv: Dave
-
HappyDay
csendes tag
Sziasztok, remélem tudtok segíteni!
Feltettem a Sims 3-at a gépre, de mikor elindítottam borzalmas látvány tárult a szemem elé. Már ismertem ezelőtt a sims 3-at, egy másik gépen játszottam vele, ott nagyon szép volt. Ezen viszont elég fura, mintha csak kezdetlegesen lenne megcsinálva photoshoppal vagy ilyesmi. Pl a simek teste nem "áll úgy össze", mintha kartonpapírból lennének összerakva olyan hatást kelt, és az árnyékolásokat sem adja úgy vissza ahogy kellene. Ezen kívül ha telken kívül vagyok már képtelen például a fű textúráját behozni, az egész olyan mintha temperamáz lenne, semmi 3D...
Mitől lehet ez?
Windows XP op rendszer, Intel Pentium dual CPU E2160 1.80 GHz, 1, 49 GB RAM
Merevlemezen van jócskán, 300 GB -
csiki_92
aktív tag
Hello!
Nekem olyan problémm van, hogy feltelepítettem a sims3-at mind2 kieggel együtt, és mikor elindítom, hibát ír ki. Egyébként Win 8 x86-on próbáltam, lehetséges, hogy nem kompatibilis a win8-al? Ha valaki tud segíteni, azt nagyon megköszönném.
-
Reaper04
aktív tag
Szia!
Ejha ...Gyanítom, hogy re-install lesz a vége.
Ha van is valami .reg-es megoldás, akkor azt olyan sorrendben kell felülírogatni, ahogy a kiegészítőket is feltetted.
De szerintem egy reg fájl nem oldja meg a problémátTelepítsd újra, talán még gyorsabban is fog működni
Én olyan másfél óra alatt felpakoltam mindent. -
okay
aktív tag
Hello!
Újra kellett telepíteni a Win7-et, és természetesen nem indul moostmár a játék.
Milyen módszerrel lehetne ismét működésre bírni?
Lehetne esetleg valami .reg fájlt találni hozzá, vagy kézzel beírogatni regeditbe vagy valami?
Tudna valaki segíteni ebben a témában? Tudom, nem mindegy hogy milyen kiegek vannak rátelepítve, de egy általános megoldás jól jönne, a telepítsd ujra-n kívül -
DonMedve
addikt
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni,hogy azt meglehet csinálni a játékban,hogy nem csak országok között utazok,hanem a városok között is? Tehát egyik városban élek,a másikba csak átruccanok,mittudom én 1-2 üzletet felvásárolni.Előre is köszi. -
ÁdiBá
veterán
Sziasztok.
Szeretném megkérdezni tőletek hogy a The Sims 3 Deluxe edition című játék hány kiegészítőt, és mely kiegészítőket tartalmazza?(#820) dadawaÉrtem. Hát az nem túl sok...
-
Adam96
csendes tag
Sziasztok a Szigetvilág kiegészítőben lehet majd úszni?
-
akipapi
tag
Köszönöm.
-
Aethel
aktív tag
Üdv!
Én úgy tudom a Sims 3-ban nem lehet növénysimed. A Természetfeletti erők nevű kiegészítőben van egy új lény, valami tündér. Az hasonlít a legjobban a növénysim-re. Úgy emlékszem csak a 2. rész Évszakok kiegészítőjében volt növénysim. Ha esetleg tévednék, akkor elnézést de a 3. részben permezetni sem lehet. -
akipapi
tag
Sziasztok!
Segítenétek abban, hogy növénysimet hogyan lehet létrehozni?
Előre is köszönöm a segítséget.
-
Aethel
aktív tag
Esetleg ha valakinél is nagyon akadna és van kéznél 2 vinyója, tapasztalatként annyit leírnék hogy ha az alapjátékot és a kiegészítőket külön vinyóra telepítjük, valamelyest javul a helyzet. Azért azt az SSD-t következő hónapban kipróbálom, mennyit segít a dolgokon
-
Reaper04
aktív tag
SSD-n sokkal jobb, érezhetően. Így is előfordul akadás, nem mondom hogy nincs. De sokaknak még jobb gépük van és nekik is akad, sajna ez ilyen.
A medievallal én is így voltam. Egyszerűen nem állt kézre, nem volt élvezhető. Én másnap töröltem le.
Sims ... fejlődik a világ, itt is egyre csicsásabb, modernebb minden. Egyre több mindent találnak ki hozzá, hogy élvezhetőbb legyen ne váljon unalmassá. A sims 1-et sokszormeguntam, egyidőre felfüggesztettem a játékot, majd újra nekiláttam. Pár család "végigjátszása" után. uncsi lesz, mert ugyan az ismétlődik csak pepitába.
A sims 2 nél már volt elég sok bővítés, kiegészítő... az által meg még tovább lehetett élvezni a játékot. A sims 3 meg gyakorlatilag sims 2 kis tuninggal, szebb grafikával, még több lehetőséggel.
Elmehetsz Egyiptomba, Kínába ott is van egy csomó küldetés újabb pár nap játék ... stb stb.Szerintem jók ezek a kiegészítések
Meg jó bevétel a fejlesztőnek
-
Aethel
aktív tag
válasz
Reaper04 #806 üzenetére
Komolyan mondom beszerzek egy SSD-t csak ezért hogy megnézzem
De azért minden esetre elképesztő hogy a fejlesztők ezt így kiadták a kezeik közül. Ha a motor erre nem megfelelő akkor addig csiszolgatni rajta amíg az nem lesz.
Alapvetően nagyon tetszene a játék, egyedül azt bánom hogy az első részhez képest nagyon elvitték a "cuki babaház" felé az egészet. Emlékszem az első rész azért inkább volt életszimulátor mint a 2. vagy ez a 3. rész csillivilli meg mitudomén milyen kiegészítőivel. Csak hát a pénz beszél, gyereknek meg jobban el lehet adni egy ilyesmi játékot.. Azért nagyon kíváncsi lennék egy Sims 3-ra komolyabb köntösben. A Medieval-tól sokat vártam, erre 15 perc után uninstall lett. Szörnyen buta egy játékot csináltak.
Egy TheGuild 2 - Sims keresztezés óriási lenneSzerk.: Egyébként 7200-es vinyón van a játék.. Tapasztaltad hogy SSD-n jóval jobb? Megszűnik az akadás?
-
Reaper04
aktív tag
Szia!
Nálam is akad a játék néhol, meg másnál is, messze erősebb konfigoknál. Az ok hogy nagyon nagy a játék, 30 gb és több helyről kell neki összeszednie az információkat, rövid idő alatt, amire egyszerűen nem képes a játék motorja.
Írták már példának a world of warcraft-ot, hogy az is 30 gb-os és mégsem akad. A két játék teljesen más.A proci lehetséges okozó lehet (bár nekem egy X6 1055T-m van 3,4 ghz-en és még is akad néha.
(+8gb ram, meg egy HD5770)Ami még fontos lehet, hogy milyen winyóra van feltelepítve a game.
Az 5400 rpm-eseken katasztrófa, a 7200 az már egy fokkal jobb. A legjobb az SSD.
Észrevenni a különbséget! -
Aethel
aktív tag
Üdv!
Szeretném megkérdezni a kedves játékosokat, hogy mégis milyen kettéáldott konfiggal lehet ezt a szerencsétlen játékot normális futtatásra bírni? Alapjáraton jól menne, FPS is egész magasan van de olyan szinten jelen van a mikrolagg hogy élvezhetetlenné teszi az egészet. Bőven megvan a minimális gépigény és mások jóval gyengébb konfigurációval is folyamatosabb képet kapnak mint én. Eredetileg Win7 64-biten próbáltam de katasztrófa volt. Kipróbáltam WinXP 32 biten, ahol valamelyest javult a helyzet de nem szűnt meg. Több féle drivert is kipróbáltam, illetve ha felteszek az alapjáték mellé kiegészítőt csak rosszabbodik a dolog. A vincseszter félig üres, töredezettségmentesített és nem fut a háttérben sem vírusirtó, sem egyéb program.
A processzorom 2 magos Opteron 2,4 Ghz-en (ez megfelel egy Athlon X2 4800+-al), videókártya egy Sapphire HD 5850-es, 4 giga RAM társaságában.
Esetleg ennyire gyenge lenne a processzor neki hogy amiatt? Kihasználtságban átlagosan alig éri el a 80%-os a két mag. Alacsony, illetve maximális beállításoknál is ugyanaz az egész.
Nem találkozott valaki hasonló problémával?
Más játékok a géphez mérten jól futnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest