Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reaper04
aktív tag
válasz
AthlonXP #780 üzenetére
Apumék házán is fent van non stop a dísz. Csak ők télen kapcsolják fel.
Egyszer feltette szépen, stabilan. Nem szedi le, jó az úgyA luxus lakásos dolgot csak tippeltem. Nem tudom honnan van a csengő.
Amúgy a reinstall sok mindenen segít. Ha régóta fent van én kb fél-1 évente mindig újratelepítem ha van baka ha nincs. HA fontos mentésem van, azt meg külön elmentem, majd később vissza teszem.
(csak ilyenkor fontos, hogy ugyan azok a kiegészítők legyenek fent, mint a mentett játéknál, különben fagy az egész.) -
Reaper04
aktív tag
válasz
AthlonXP #778 üzenetére
Őő.... a kapucsengő az nem tudom mivel együtt települ
Nem tettem fel semmi extrát. Cuccok pakk csak a padlógáz a luxuslakás meg a városszépítő van fent.
Talán akkor a luxus lakásban van bent?Ha folyamatosan tél van, akkor folyamatosan kellene lennie ennek a világítós dolognak nem?
Ha jól tudom akkor csak télen lehet ezeket a díszeket feltenni. De őszintén... még nem próbáltam hogy nyáron teszem fel őketlehet úgy is működik, ki tudja.
-
Reaper04
aktív tag
válasz
AthlonXP #772 üzenetére
Szia!
Azt szoktam csinálni, hogy rákattintok a bejárati ajtóra megjelenik a szokásos ablak az infókkal, ott lesz olyan, hogy ünnepi díszek, vagy világítás (nem tudom már hogy van pontosan írva). Lényeg ha olvasod úgy is rájössz.
Ha arra rákattintasz, felajánlja hogy függőleges vagy vízszintes díszítést szeretnél + annak a színét hogy milyenre szeretnéd, kiválasztod és magától berakja a tető alá.Próbáld ki
Amúgy nekem csak akkor látszik ha tetővel együtt nézed a házat, tehát nem félfalak, meg teljesen levett alakkal. Nah érted úgy is
Új hozzászólás Aktív témák
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest