Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaze71
őstag
Ha ilyen ütemben nyomatják a kiegészítőket, akkor még idén lesz további 3 biztosan. Aztán 4 GB memóriával is folyamatosan fog swap-elni a winyó. Még jó, hogy sikerült optimalizálni a játékot.
Jelenleg a két feltelepített kiegészítővel a 2 GB memória annyira kevés, hogy 2-3% marad.
-
Blaze71
őstag
A Sims2-re írtam, mert a 3-ban nem működik a kód. Nincs is értelme, hiszen a beállításokban ki lehet kapcsolni az öregedést. Ez pedig nem csak az egész szomszédságra, hanem az egész játékra vonatkozik. Tehát ha másik szomszédsággal akarsz játszani és ott azt akarod, hogy ne öregedjenek, akkor ki kell kapcsolni, de így az eredetiben sem fognak, ha csak vissza nem kapcsolod. Jobb volt az aging off, mert az csak az adott családra vonatkozott. Pontosabban azokra, akik akkor amikor be lett írva a csalás, már a telken éltek. Aki később költözött be, az továbbra is öregedett.
-
Skyer
senior tag
-
trigorin
aktív tag
-
RootRulez
félisten
A boltban
veszel pár darab almát praradicsomot (dinnyét elsőnek ne, mert nem termesztheted csak 5. kertész szint után) szal ezekkel kezded, nem magot veszel hanem gyümölcsöt
mod: felviszed térképnézetre és egy bevásárlókocsi ikon jelöli az étterem és a mozi között van a bolt...
-
Sirandrish
legenda
Miért is menne le az ára? ahhoz hogy engedjenek ahhoz a forgalom csökkenés kellene..ahhoz meg hogy csökkenjen a forgalom illetve az eladott darabszám ahhoz meg kéne egy ellenfél..egy másik hasonló játék..de mivel hasonló játék nincs, így ha valaki ilyen stilusu játékkal akar játszani annak nincs más választása..
-
eastsider
nagyúr
mindig kemény munka vagy mi?
mostmár én is nyomni fogom. amúgy orvos maxon
-
adam_
senior tag
Hát nekem a városházán (ahol dolgozom) mutat egy Asztalhoz! feliratú logót, de ha arra rákattintok, akkor nem csinál semmit. A két éttermet pedig megnéztem, nincs semmiféle opció, amire erre utalna... Most van a játékban 21h és eredetileg 23:59-kor kellene vacsorázni, most pont akkor kattanjak az étteremre vagy hogyan?
Mert ha nem, akkor utána már egy perccel kiírja, hogy elrontottam az egészet.
Komolyan kell ebben a játékban gondolkodni...
-
kovsol
titán
maradjunk anyiba ez a config amit írtál erősnek mondható és az emberek töredékének van ilyen gépe csak gondolj már csak arra, hogy laptop eladások magasabbak mint a sima asztali gépeké
gondolj arra a sim1-2 és az ezermilliárd kieget menyien megvették és csak magukkal tolnának ki a fejlesztők, ha most minden ember aki játszott a sims2 vel vehet új gépet ha nem fejlesztett esetleg azóta vagy csak egy lapotopja van amiben asztali gépekhez viszonyítva gyenge vga kártyák az átalagosak(nem pont az X3100 vagy hasonlókra gondoltamhanem mondjuk valami ati vagy nv kártyára)
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- AKCIÓ!!! Új i5-14400F +Új 16-32GB DDR4 +H610/Z690 alaplap +M.2 NVMe SSD! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest