-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mukorka
addikt
Na, ma toltam 5 órát. Mondtam korábban hogy meglátogatom Winterhold-ot. Na nem hogy oda de még a whiteruni mágushoz se jutottam el pedig a mentésem ott folytatódott ugyanis a kocsmában lévő faszival történő versenyivás után elkerültem a világ másik végébe... Most tartok hazafelé, keresem a staffot meg a formát aki átvert vagy mi és kemény 5 óra alatt sikerült már eljutnom a faluba ahova az első útmutatás irányított. Találtam legalább pár jó cuccot meg egy két apróbb mellékküldit de a legviccesebb tárgyam a Staff of light vagy mi ami egy fénygolyót lő ki ami bevilágít mindent sokáig.
Ez a végén van egy bányatisztogatós random küldetésnek, egész jó cuccokat dobott.Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
imibogyo
veterán
Na Alduin beleharapott a fűbe...
Előtte én is egy csomószor, de a lényeg, hogy a fő szál kivégezve. Most már csak pár száz mellék küldetés van. -
creedszl
senior tag
Hát bakker agyam eldobom.Indítottam új karaktert amit mage-re gyúrtam elég rendesen.Gondoltam megcsinálom a Collenge küldit.Minden simán is ment de a bossnál Morokai vagy ki a fene egyet rámvillant és átrepülök a pálya másik felébe holtan..Mikor először csináltam volt a egyik ládában egy idéző ami valami böszmét idézett és az kb 1 perc alatt lecsapkodta egy kis segítséggel.De most nyoma sincs.Mondom kipróbálom leggyengébben(novice) de semmi.Bármivel megyek neki meg se kottyan.Otthagytam a gecibe majd később elintézem.
Hulligaaan
-
törölt tag
Perk-et gondolom nem lehet resetelni. Vagy cheat-el lehet?
-
Alg
veterán
válasz GypsFulvus2 #2688 üzenetére
Az csak helymegtakarítás szempontjából segít, mellesleg ilyen igénybevételt simán bírnia kell az SSD-nek akár évtizedekig...
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
whitezo88
nagyúr
no comment [link]
-
RexpecT
addikt
válasz GypsFulvus2 #2688 üzenetére
Én is most próbálom, de nem tudja létrehozni a linket mert már létezik a fájl
-
RexpecT
addikt
Jah tényleg nem ártana átrakni a save mappát, így tudod megcsinálni(Chromenál is ezt kell eljátszani):
"First, move the save folder where you want it to go and rename it whatever you want. For this example I'll save my games in "D:\Games\Skyrim\Saves"
Second, open a command prompt (start -> run > "cmd"), type: mklink /D "C:\users\yourusername\Documents\My Games\Skyrim\Saves" "D:\Games\Skyrim\Saves"
This will make a folder shortcut that writes to D:\Games\Skyrim\Saves anytime Skyrim tries to write to the original folder."
-
Qru
MODERÁTOR
De jó fej a játék, hogy a C-re dobja a mentéseket akkor is ha másik meghatjón van a játék. Én meg kb minden lépés után mentek. Ez marhára jót tesz az ssd-nek.
Azzal találkozott vki, hogy egy bizonyos ponton lefagy a játék? Konkrétan amint a Bonechill Passage-be belépek kidob a desktopra.
Szerencsére a hegyen át is megtudtam közelíteni a sárkányt nem volt muszáj az átjárót használni de akkor is furi. Amúgy stabil a játék, hétvégén zsinórban vagy 5+-6 órát toltam pl és akkor sem fagyott. Egy idő után kicsit beklassult (elfogyott neki ram talán?) de egy kilépés belépés újra meggyorsította.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
GypsFulvus2
őstag
Ha ez igaz, és nem valami photoshop trükk, akkor óriási dolog. Emlékszem Varlaisaran mennyit szenvedett a modjával, míg a landmass-t megcsinálta, rengeteg buktató van benne. A Tamriel Rebuilt Team-nek meg évekig tartott, míg Morrowind nyugati részét és a Telvanni területeket megcsinálták. Még ha nem is jönnek DLC-k, akkor is a modkészítők mekkája lenne.
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
RexpecT
addikt
Dragon Armort gondolom magamnak kell kovácsolni.Milyen alapanyagok kellenek hozzá?
-
RockHaRD
addikt
a játék elején számít valamit, hogy melyik csávóval tartok, amikor menekülünk a sárkány elől?
-
Lenry
félisten
válasz Vistaboy #2632 üzenetére
ugyanez a bug nekem is előjött tegnap éjjel, plusz ehhez valami memory leak bug is jár, vagy a fene tudja, mert mikor kiléptem, 7,5GB-nél járt az összmemória-kihasználtságom...
a VGA RAM nálam alapból tele van (lásd: shot), úgyhogy szerintem nem az a baj, de ha gondolod indíts el egy process explorert játék előtt és mérd közben
(#2653) Mukorka egyik sem, ez mind tengervíz, szerintem abszolút nem illik folyóhoz.
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
X2N
őstag
válasz Inv1sus #2669 üzenetére
Én is erről beszélek 2 hete a fórumon hogy a füst nagyon nincs optimalizálva, ezzel az ini-vel nekem nem esett annyit a framerate h zavaró legyen, de az árnyék is elvesz 10-15 fps-t. Az jutott még most az eszembe hogy meglehet még megcsinálni hogy a játékban az idő telését az alapértelmezett 16X-osról leveszed 1-re és akkor nem kell állandóan az árnyékokat számolnia a játéknak.
-
Inv1sus
addikt
Ez attól függ, kinek mi a jó. Én ragaszkodom a 50-60 körüli fpshez, mert úgy biztosítva van, hogy nagyobb csetepatékban is normális sebességel tudok harcolni.
Egyébként most direkt megnéztem, a füst effekt elvisz 15fps-t. Csak a füst...
Egy kicsit optimalizálhatnának rajta és tudnék nagyobb felbontáson játszani.Ui: Most megnéztem, nagyobb felbontással is nagyából azonos a fps a fraps progi szerint. A szememnek mégis úgy tűnik mintha lassú lenne. Ez mitől van?
[ Szerkesztve ]
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
lumpen_stex
aktív tag
válasz wikings2 #2663 üzenetére
hát az egykezes üvegbuzogány 94-et sebez, úgy, hogy nincs kiépitve az egykezes talent fa teljesen szóval hajrá... találni csak gagyikat fogsz (40x-es szinten is csak vas meg acél esik ami enchantolt), sajnos ha jót akarsz akkor 100-es enchant és kovácsolás kell.
markath-ban tudsz szerezni egy combos daedra buzogányt, az olyan 40-es szintig jobb mint amit csinálni tudsz.
-
wikings2
őstag
Teheee
Melyik városban tudok szerezni komolyabb fegyvereket? 13 as ancient sword of "cold" om van de már kezd kicsit car lenni egyes helyeken.
A kovácsmesterséget sem értem nagyon. Van nálam tömb, de mindig kér valami mást is ami biztos hogy nincs. Van árús ahol belehet ezt mind szerezni? és csak ez a 4-5 érctípús áll rendelkezésre? csak mert ha csak ennyi akkor 13 lesz az egész játék alatt a sebzésem egykezes kardal ami kicsit hihetetlen.Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
X Factor
addikt
válasz westcoastog #2660 üzenetére
Próbáltam neked rá google.zni de még úgyse találtam megfelelő választ, csak annyit h. északon nagyon fenn.
Make things work
-
danih
veterán
válasz Mukorka #2659 üzenetére
Heh, custom post process-szel tolom, most is toltam 2 órát és mellbevágott a különbség
Olyan mintha egy bicubic filter lenne rajta kis gaussian blur-rel
Ez volna az, kicsit magam alá tweakeltem.Egyébként mielőtt elnéztem modokat keresni, gondoltam ha nem lesz nude patch a top5-ben csalódni fogok az emberiségben... Persze lett
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
Valaki mutassa már meg hol van blackreach, kéne az az utolsó összetevő a potihoz.
[ Szerkesztve ]
-
Mukorka
addikt
.... Szerintem vegyél fel egy szemüveget de most komolyan, semmivel sem elmosódottabb mint bárki másnak mivel ez a max FXAA amit tud a játék 8x anti-n.
Az a másik része a dolognak hogy a képen csak én és a lovam vagyunk egyedül eredeti textúraként jelen[ Szerkesztve ]
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
BloodyEddie
őstag
Life drain enchantot melyik perk erősíti?
-
Kareszovics
addikt
válasz Inv1sus #2652 üzenetére
Inv1sus & X Factor
Köszi a válaszokat, megnézem 1280x720-as felbontásban aztán majd meglátjuk hogy néz ki.
Ha nagyon kicsinek találom akkor vissza az 1440-es felbontásra.MOD: fúú nagyon pocsék, hogy nem natívban van... Akkor inkább visszateszem a grafot kisebbre.
danih: nem laptop, rendes asztali gép. Még az 1440-es "témakört" kipróbálom, ha nagyon idegesítő lesz akkor felejtős.
[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
-
Mukorka
addikt
-
Inv1sus
addikt
válasz Kareszovics #2650 üzenetére
Én ahogy észrevettem, csak a felbontás csökkentésével lehet igazán nyerni fps-t, mással nem. Full HD helyett 1400x900-ba játszok.
-
X Factor
addikt
válasz Kareszovics #2650 üzenetére
Az elég kicsi csökkentés, akkor inkább vidd le 720p-be.
Make things work
-
Kareszovics
addikt
Szerintetek mennyit lehet nyerni megjelenésben, ha a felbontást lejjebb veszem 1600x900 helyett 1440x810-re (letterbox) és így feljebb veszem a minőséget? Van értelme bohóckodni?
-
csab991
senior tag
Na a Dragon armor heavy szett, bónusszokkal együtt feljavítva, 639 armort ad, míg a Daedra, ugyanígy 660-at így végülis minimális a különbség, de még az Ebony is olyan 600 körül van, így már ízlés kérdése, hogy kinek melyik jön be.
-
Inv1sus
addikt
Riverwoodban lv7-en megtámadott 3 Hired Thug, miközben éppen a fegyvereimet készítettem a kovácsnál. Alig bírtam abból a lyukból kimászni, nem hogy megölni őket.
Meglepődtem rendesen.
-
danih
veterán
Kis spoiler
Hát ez lol.
Nagy nehezen lenyúltam mindent ami érték és mozdítható Savos, az Arch-Mage szobájából.
Megcsináltam egy questet, Savos meghalt, az Arch-Mage pedig én lettem, és megkaptam a szobáját.
Fuck[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
hogy lehet cipelni, pl testet, egy hullát kéne elrejtenem valahova (Gourmet)
-
danih
veterán
-
danih
veterán
Umm láma kérdés, de 21. szintig még nem próbáltam - hogyan tudom utántölteni a lemerült enchantos fegyót?
-
danih
veterán
Valakinek kellett a Glass Longsword: sajna nem vagyok biztos benne melyik quest volt, de azt hiszem a wolfskull cave-es (falk firebeard adja) vagy a Forbidden Legend (gauldur amulett darabok).
-
Mukorka
addikt
válasz Vistaboy #2632 üzenetére
Ez nem az a 1.2 csak valami istentelen kicseszés a felhasználókkal. Van egyébként megoldás a 4gb patch-re ami nem írja át az exe fájlt. [link]
Közben látom már van mod a sárkányok erejének növelésére is
[ Szerkesztve ]
-
Kareszovics
addikt
... és eljött a nagy nap!
Betegségem elviselhető szintre került, gondoltam egy merészet és belefogtam a játékba.
Eszméletlen...!
A bennem kavargó (jó!) érzés arra emlékeztet, amikor életemben először havernál kipróbáltam a Diablo 2-t valamikor 2000 őszén és nem tudtam, hogy kunyeráljam ki anyáméktól az első PC-met.
-
Vistaboy
veterán
Emlékeztek még arra a hírre, ahol a PS3 verziónál előforduló lassulásról írtunk? Na, mióta kijött a patch, én hasonló dolgot vettem észre. Nem lassul be, hanem egyre több textúra tűnik el, majd válik az egész poligon kékké. Sajnos képernyőmentést nem sikerült csinálnom róla, mert abban a pillanatban kidobott az asztalra.
Szerintem kár volt letiltaniuk a 2 GB feletti memóriahasználatot, valamitől az az érzésem, hogy ilyenkor vagy a VGA RAM-ja vagy a maximálisan engedett mennyiség telik meg. Mindegy, majd legközelebb csinálok képet, de aki hasonló problémával küzd, az erre figyeljen.
Ez egyébként durva három órányi folyamatos játék után jött elő. Patch előtt ilyen nem volt, pedig pár nap alatt szinte az egész napot játékkal töltöttem a teszt előtt.
Remélem, ez valóban nem a végleges 1.2, mert rosszabb lett a játék szerintem, mint volt.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Inv1sus
addikt
lol ez mekkora, hogy nem tudok két azonos blade-t favouritbe berakni. Ha rányomom duplán akkor elrakja mindkettőt. Külön be kell lépni temekbe és ott kiválasztani
-
whitezo88
nagyúr
azt észrevettétek, hogy a DB-s Gabriella a StarCraft II-s Adjutant másik hangja? [link]
[ Szerkesztve ]
-
Brent
aktív tag
válasz Inv1sus #2623 üzenetére
Én is utálom őket, de nem a fejük miatt, hanem mert egy beképzelt, sznob népség.
Valahogy még sosem fordult meg a fejemben, hogy elfel legyek... sőt, ha jobban belegondolok, egyik sem fordult meg a fejemben a Nordon kívül.. Obliban is Nordal voltam mindig.Argóniai: Sunnyogó, mocsárlakó kétéltűvel nem leszek.
Khajit: Kis cicával nem leszek..
Bosmer: Obliban ált. íjászok voltak.. ugye, mert amúgy jó íjászok (mint ellenfél) és állandóan rohantak, mindig loholni kellett utánuk.. nem kedvelem őket.
Breton: Gyengék közelharcban, jó varázslók, de nekem az meg nem jön be..
Dunmer: Haggyámá..
Imperial: Nem tetszik, ahogy a világcsendőrt játsszák.
Redguard: Jó képességekkel rendelkeznek, nem rossz faj, ha feka lennék biztosan Redguardot indítanék...
Orc: Nem is tudom, hogy van-e olyan faj amit jobban utálok az orknál. Nagyon szeretem őket szétzúzni.Marad a Nord. Jó képességek, jó kezdő tulajdonságok, ezzel a fajjal tudok a legjobban azonosulni.
-
csab991
senior tag
Ezeket a sárkánypap maszkokat érdemes megtartani, később lesz jelentősége?
-
kornel76
aktív tag
Hmmmm, de jó is lenne ha tényleg DLC-ként jönne egy Morro vagy egy Cryo terület..... ha nem is az egész csak egy kicsit bejárható területtel.
+2-300 óra játék .DIABLO 3 BattleTag: HelldogHun#2707 <Hurkak> / Mechwarrior Online : HelldogHun / SW Battlefront 2 - H3LLD0G-HUN
-
Sonja
nagyúr
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
kulfoldi
aktív tag
Conjurationt mivel lehet nem power fejleszteni, de valahogy elerni, hogy normalisan fejlodjon?
21. szintu vagyok szinte allandoan van idezett flame atronachom mar kb 15 szintje a conjurationom megis csak 42-es... Szintenkent 1-2-t emelkedett idaig, de most hogy rakoltottem az atromacy-ra egy pontot mar 2 percig van attronachon az eddigi 1 helyett, tehat elivleg ritkabban fogok idezni, vagyis csokkeni fog az idezeseim szama... De ha tovabbra is maradna szintenkent 1-2 fejlodes akkor is 29-58 szintre van szuksegem a 100-as skillhez...
Bezzeg az alteration (stoneflesh) meg mar 63-as, pedig kozel sem hasznalom annyit mint a conjurationt.
Szoval help!
Sonja: Aaa, nem hiszem...minimum kiegeszito lesz, de szerintem az sem...ezek kulon-kulon ilyen reszletesseg mellett egesz jatekok es evekig tarto fejlesztesek...
[ Szerkesztve ]
-
KonzolKartel
őstag
válasz Xerxész #2618 üzenetére
Na ez usefull volt szamomra, mert eddig EGY spellt sem tudtam venni, mert nem tudtam hol lehet. Soul trapes cuccom volt, mágiát meg csak nagyon ritkán használok.
Mérget hogy tudok rátenni arrowra? Illetve, hogy állítom elő azt, amivel lehet.
[ Szerkesztve ]
Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
-
Inv1sus
addikt
válasz RockHaRD #2616 üzenetére
Én is hasonlót buildet készítettem, csak tőrökkel kiegészítve. Szerintem érdemes olyan kaszttal indulni, amelyik abszolút nem ért ezekhez a skill-ekhez vagy csak nagyon keveset, mert így gyorsabban fogsz fejlődni az elején (15-ről könnyebb szintet lépdesni, mint 25-ről).
Kettő lehetőség van: breton vagy altmer
Én altmert választottam, mert passzívból jár hozzá +50 manapont + gyors manafeltöltő varázslat. Így nem kell szintlépési pontokat a magic-re rakosgatom, elkölthetem helyette healt-re meg stamina-ra.
Bretont is lehet választani, de annak csak a 25%-os magic resist-je érhet valamit, varázslata később már semmire se való.
[ Szerkesztve ]
-
Lenry
félisten
válasz Plazmacucci #2612 üzenetére
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
RockHaRD
addikt
ha egy íjász-light armoros- kicsit mage-es karaktert akarok csinálni, akkor ahhoz melyik fajjal érdemes játszani?
más: a glass armor az light, vagy heavy?
-
00roli00
aktív tag
Jön az új catalyst, 2-7% javulás állítólag. CF még mindig nem lesz jó, de dolgoznak rajta.
-
lumpen_stex
aktív tag
válasz Plazmacucci #2612 üzenetére
az egy elég durva könyű armor..
-
Mukorka
addikt
válasz atidzsiforc #2611 üzenetére
Az oké hogy milyen helyeken találhatok de ezek szerint mindig full random a dolog? Semmit nem lehet szabályozni? Mit tud a Throw Voice?
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
atidzsiforc
őstag
válasz Mukorka #2607 üzenetére
Dragon Cult kriptakban, barlangokban, hegyekben sarkanyfeszeknel es egyeb hasonlo helyeken(A ZAROJELBEN SPOILER
de pl a dark brotherhood sanctuaryban is van egy, a marked for deathhezSPOILER VEGE) vannak sarkany oltarok, amiken van uj szo, ha makod van vmelyik meglevo shouthoz kapsz egy uj szot.[ Szerkesztve ]
r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt
-
Mukorka
addikt
A shout fejlesztéseket hogyan találom meg? Mondjuk most van 4 féle shoutom de egyelőre nem akarok többet hanem a meglévőket szeretném fejleszteni, erre van lehetőség?
-
00roli00
aktív tag
Hali!
Elf motyókat kovácsolt már valaki? Azt a nem sima ezüstöt /most nem jut eszembe a neve/ ami kellene hozzá, hol lehet fellelni? Vagy kohászkodni kell hozzá?#2602: cuki.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest