-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
válasz lumpen_stex #3162 üzenetére
A tényeken nem. Amit leírtál, az vélemény. A sajátod. Másoknak másmilyen van. Tudod, a vélemény olyan, mint a segglyuk...
Lenry: De Sigill Stone-ból is többféle volt ám!
[ Szerkesztve ]
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
Lenry
félisten
kérdésemre nem válasz a beszólás
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
imibogyo
veterán
válasz lumpen_stex #3163 üzenetére
ja és... a szerkesztés gomb vajon mi...
-
lumpen_stex
aktív tag
ja és... szövegértés vajon mi...
-
Klikodesh
senior tag
válasz lumpen_stex #3130 üzenetére
Mehrunes razor questet megcsinalod es rendszeresen spawnol oda ket deaedrat. De a daedra questeket megcsinalva mire en a mehrunest befelyeztem mar volt 10 darabom tehat annyi van amennyi neked kell a kovetok meg erjek be a legendary sarkanypancellal. S meg mindig nincs meg a 15 artifactem tehat akadok meg daedraba szerintem, illetve neha az alkemistak is aruljak oket ahoz kepest milyen ritka nem is draga.
Igen nagyon erthetetlen hogy miert a 90 es skillhez kotott cuccok a jobbak, ez nekem 4 perkbe kerult mert sajna balrol az elf uveg agon ertem el a 100at, erre kiderul hogy a masik agon vannak a legjobb fegyverek...
Miota ezt korrigaltam nem is koltottem perket hatha mas is skill tree ilyen jol atgondoltam lett megcsinalva...CPUs are not a "war", you are not a solider. And there certainly won't be any battles fought on these forums.
-
Lenry
félisten
válasz lumpen_stex #3128 üzenetére
hányszor lesz még ez leírva?
a Skyrim egyszerű, a Skyrim egyszerű, a Skyrim egyszerű, a Skyrim egyszerű, a Skyrim egyszerű, a Skyrim egyszerű, a Skyrim egyszerű, a Skyrim egyszerű, a Skyrim egyszerű, a Skyrim butított, a Skyrim egyszerű, a Skyrimben túl könnyű ez is, az is, amaz is.jó, köszönjük.
3100 hozzászólásból ~1600-ban erről van szó. unalmas máraz Oblivion jobb volt?
a max Oblivionos karakterembe ~150 órát csavartam bele és ott én voltam az Atyaúristen is. minden kikúrt szervezetnek, céhnek, gittegyletnek én voltam a vezetője, olyan erős shock spellem volt, amivel egyetlen klikkre meghalt bárki. tudom, hogy 600 welkynd és 50 arken kő van a játékban, mert megvan mind. nincs egyetlen dungeon, ayleid rom, fűszál, ahol ne jártam volna. nincs egyetlen quest sem, amit ne csináltam volna meg. ja és van vagy 2millió aranyam.
a karakter meg nincs 50-es szintű se.
a Skyrimes karakterem 30-as, és nem vagyok még senki se.a rohadtul istenített Oblivion akkor nem egyszerű?
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
atidzsiforc
őstag
Igazad van sajna, en is kezdem unni, pedig azt hittem, meg lesz minimum 100 ora.
r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt
-
don pardon
aktív tag
válasz lumpen_stex #3134 üzenetére
gondolom a dwemer gépekről van szó. Azért azt még tegyük hozzá, hogy már a Morrowindben is képviseltették magukat....
Ha 5 perc múlva nem jövök vissza, várjanak tovább! - by Ace Ventura
-
torma1981
veterán
válasz lumpen_stex #3132 üzenetére
Pontosan! Komolyabb cucokkal tudnál csak fejlődni! A zsebelésnél is csak a nehezebben ellopható dolgokkal felődnél igazán! Nem a piti cuccok elcsenésével! A kovácsolás egy vicc! Tényleg szintekhez kellet volna kötni!
-
torma1981
veterán
Igen ilyenekre tényleg odafigyelhettek volna! Mindjárt nem futkosna az ember 100-as bűvéléssel, meg kovácsolással! Megmaradna a fejlesztés,tápolás öröme,de ha maxra akarnád fejleszteni akkor sokkal nehezebb lenne és hosszabb! Szerintem egy ilyen volumenű játéknál nem az a lényeg hogy 2 óra alatt félisten váljon belőled mert utánna elveszik a játékélmény! Lassan,fokozatosan
[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
válasz lumpen_stex #3047 üzenetére
Játék közben is lehet nehézségi fokozatot állítani, valahogy nem hiszem ,hogy masteren ilyen tingi tangli lenne,ha meg mégis, illik hanyagolni enchanting meg smithing kombót,már csak azért is mert a smithing önmagában egy rakat szint pár ezer aranyért a városban ácsorogva.
Experten 32-es szinten nekem kellemes kihívás perpill,de a szakmákat kihagyva.EA: It's in the crate!
-
frame>24
addikt
válasz lumpen_stex #3042 üzenetére
Aha...én lvl 18 vagyok most. Nem mondom, hogy nehéz, de ha közel jönnek, akkor azért tud baj lenni. Tehát 4 szint múlva armageddon leszek?
A dual cast fireball eszi a mannát, illetve én még nem tettem arra a perkre, amitől fele annyi mannába kerülnek az adept destruct. spellek. Viszont a sebzés úgy is elég, hogy a 25-öt sebző "bolt"-okat dual castolom, és semmi +25% dmg perk sincs, egyik elemre sem.
Az íj eleve OP gyanús volt, onnantól, hogy lesből támadva szorozgatja a dolgokat erősen.
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
wikings2
őstag
válasz lumpen_stex #3055 üzenetére
Egyszóval 95 nél is ugyan akkorákat fog lépkedni. Érdekes...
Azt hittem Dragon cuccom ilyen 500 óra játéknál lesz saját készítésű mert mondjuk 200-300 cuccot kell kovácsolni 99-100 ért vagy hasonlók.Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
Inv1sus
addikt
válasz lumpen_stex #3042 üzenetére
egykezes dual wield?
Nálam is harmincas most de nem vagyok annyira op. Felvetted a játék nehézségi szintjét?
[ Szerkesztve ]
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
Inv1sus
addikt
válasz lumpen_stex #3033 üzenetére
Nem baj, mi azért még kitartunk. Lehet varázslókarit vagy harcos karit kellett volna inkább indítanod.
-
Beerwolf
senior tag
válasz lumpen_stex #3018 üzenetére
Azt sajnos átállítottam kisebb intervallumra, ráadásul ott whiterunba keresgéltem, h nem bújt-e el vhol, úgyhogy sikerült is mind3 slotot befoglalni.
-
torma1981
veterán
válasz lumpen_stex #2922 üzenetére
Zsebelésre gondoltam!
-
atidzsiforc
őstag
válasz lumpen_stex #2826 üzenetére
Ja en is veletlen egy fire breath shouttal nyirtam ki szegenyt, miutan ujrakezdtrem a jatekot egybol meg is kertem, hogy maradjon otthon.
-
Qru
MODERÁTOR
De az ellenek is megölhetik. Ha elfogy a HP-je letérdel, ha ilyenkor kap még egy ütést akkor meghal (lootolhatóvá is válik). Ha letérdel akkor már őt nem támadják de ha mégis bekap egy ütést (főleg területreható támadásoknál, sárkány tüze pl) akkor meghal a hanchman.
#nincsbennetarcsi
-
Lenry
félisten
bae... ha ezt anno tudom, visszatöltöm a mentést :/
-
félisten
biztos egy véletlen baleset volt
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
törölt tag
válasz lumpen_stex #2710 üzenetére
Kissé átgondolva lehet hagyom még, ha Archery-t választom le mondhatok a 20% fejlődésről is valamelyik irányba.
-
danih
veterán
válasz lumpen_stex #2558 üzenetére
Kipróbálom... van soultrap íjam, valami gyanús arc Azura oltárához közel hozzámbaszta hogy vigyázzak rá, majd jön érte, és ha nem lesz nálam, ki fog nyírni... azóta is várom, hogy jöjjön
-
KonzolKartel
őstag
válasz lumpen_stex #2529 üzenetére
Nightingale nem jobb, mint a Glass? Elm. veled fejlődik.
Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
-
Mukorka
addikt
válasz lumpen_stex #2453 üzenetére
Hát ez a fix nem segített rajtam, kezdem azt hinni hogy a rommámodoltság miatt csinálja ezt... A gépemmel nincs semmi baj, a BF3 is órákon át izzad rajta és ha azt vesszük hogy ez a játék két magot használ és jelenleg egy vga-t akkor nyugodtan mondhatom hogy feleannyi sincs a gépigénye mint a BF3nak az én gépemen.
(#2454) Inv1sus : Érdekes amúgy... most még próbálgatok mást is...
[ Szerkesztve ]
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
X Factor
addikt
válasz lumpen_stex #2374 üzenetére
Igen, de ezt kb csak 45ig lehet vele eljátszani. Én is vele nyomulok.
Make things work
-
imibogyo
veterán
válasz lumpen_stex #2386 üzenetére
csak egy ágon mert akkor egy dologra két enchant-ot is tudsz rakni
Ne haragudj ezt nem értem. Nem akkor jó, ha a teljes képesség "fát" (jelen esetben az Enchanting-ot) maximumra fejleszted minden téren? Ezt az egy ágat nem vágom.És azokat a potion-okat mikor kell használni? Tehát az enchant folyamat előtt közvetlenül és véglegesen növeli az enchant erejét, vagy harc közben és csak ideiglenes növeli azt?
-
Mukorka
addikt
válasz lumpen_stex #2385 üzenetére
Jaa hogy az is emelkedik a szinttől függően
Akkor jó ha master mert akkor amikor màr lassú a fejlődés.Ezekből a stone cuccokból egyszerre egy lehet aktív? Mert én kivettem a követ, nincs fénysugár sem és mégis használgató egy képesség.
Throw voice sárkànyok ellen jó? A többi szintjèt is lélekkel oldhatom fel?
-
Inv1sus
addikt
Én ezt direkt nem használtam ki, mert semmi értelme. Elrontja a játékélményt.
-
Lenry
félisten
itt van egy 75-ös arc is
[ Szerkesztve ]
-
KonzolKartel
őstag
szintlépésenként max 5 skillt adhat asszem. Ő master trainer? Mert ha nem akkor meg egy idő után nem tud már rajta húzni.
-
westcoastog
veterán
válasz lumpen_stex #2284 üzenetére
Úgy néztem akármikor megyek ezt mondja...
#2289) Inv1sus
Azaz? Itt a hajón?Vámpírságra és a guildes dolgokra ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
RockHaRD
addikt
válasz lumpen_stex #2285 üzenetére
itt a ph-n is van leírás, hogy hogyan kell hszt szerkeszteni
kicsit feltűnő a hsz gyüjtésed
-
tzimash
őstag
válasz lumpen_stex #2283 üzenetére
Jó helyen állok. Kicsit utánajártam, nem vagyok egyedül ezzel a bug-gal... de megoldást nem találtam még rá.
-
Mukorka
addikt
válasz lumpen_stex #2268 üzenetére
Rossz minőségű... Youtube nem sokat segít a minőség hozzáadásában.
-
kornel76
aktív tag
válasz lumpen_stex #2088 üzenetére
Valszeg nekem is hardver hiba akkor ugye? .... reinstall és új kari után meg no prob 13-14 órányi játék után.... nah persze.
[ Szerkesztve ]
DIABLO 3 BattleTag: HelldogHun#2707 <Hurkak> / Mechwarrior Online : HelldogHun / SW Battlefront 2 - H3LLD0G-HUN
-
Lenry
félisten
válasz lumpen_stex #2088 üzenetére
hadd tudjam már jobban.
3ds max alatt, ami pöppet gépigényesebb, mint a Skyrim nem csinált ilyet. VBoxban sem csinált ilyet. semmilyen más szoftver alatt nem csinált ilyet. egyszer sem.
ezen kívül Vistaboy a Skyrim tesztjében pontosan ugyanezt a hibát írta le. akkor neki is hibás a gépe? és neki is csak itt jön ki?
-
Lenry
félisten
válasz lumpen_stex #2085 üzenetére
3 hónapos gépem van és semmilyen más program vagy játék alatt nem produkált ilyet. biztosan nem hardverhiba
[ Szerkesztve ]
-
CSiPet2
tag
válasz lumpen_stex #2056 üzenetére
Tippre itt van az első láthatatlanság scroll, de én azt nem akartam eltolni, ahhoz ez elég egyszerű volt... (bár perk nélkül valóban el kell tolni). Viszont mi van a sajttal? Erről nem tudok.
-
Mukorka
addikt
válasz lumpen_stex #1968 üzenetére
Jó vidik de szerkeszd már azokat a hsz-eket, arra való a szerkesztés gomb. Korábban meg kértem hogy linkelj mert ez így kényelmetlen és csúnya is hogy csak bedobod
-
KonzolKartel
őstag
válasz lumpen_stex #1952 üzenetére
muffle melyik kategoriaba tartozik? hol lehet
-
Beerwolf
senior tag
válasz lumpen_stex #1952 üzenetére
Igazából nem néztem még meg, mert tegnap pont kidobott miután megszereztem a Black Star-t, és utána nem játszottam már, de majd ma megnézem.
Szerk. De akkor ezek szerint igen.
[ Szerkesztve ]
-
X Factor
addikt
-
Huma
addikt
válasz lumpen_stex #1867 üzenetére
Program esetében nem legális a letöltés. Film és zene esetében viszont tényleg legális.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
atidzsiforc
őstag
válasz lumpen_stex #1892 üzenetére
Az angol verziobol lehet valahogy nemetet csinalni?
-
maszi99
őstag
válasz lumpen_stex #1869 üzenetére
Witcher-ben el tudtam volna képzelni a táncos csajt
Itt viszont nem tudtam miképpen bűvöljük a tárgyainkat, de így már ok
Azura's star hol lehet becserkészni, vagy van valami küldi hozzá ?
Itt én vagyok talán az egyetlen aki szinte zéró angol nélkül nyomja (egyébként biztosan nem), már majdnem feladtam, de kaptam itt pár tippet, és ha lassan is de haladok.Köszi a segítséget:
http://gamepod.hu/teszt/nadirim/mult.html
-
Mukorka
addikt
válasz lumpen_stex #1762 üzenetére
A karakterek szebbek, a növènyzet is. Sokkal több textúra van eleve. Oblivion ehhez képest ingerszegény a városokban. A víz is sokkal szebb itt. Amúgy meg te a box vs pc-t írtad ott meg az ai ugyanaz
Szasanyi: tfc ;D. Ugrani se kell
Óvatosan a konzol parancsokkal mert achi bukás jár érte
[ Szerkesztve ]
-
Mukorka
addikt
válasz lumpen_stex #1740 üzenetére
Persze hogy nincs generációs különbség ha egyszer nem volt új generáció azóta (konzol)
Azért egy combos graf moddal szebb lesz de mindez csak a moddereken meg a hardweren múlik.Lumpen-stex: 1. Linket hasznàld plz
2. Nem hiszem hogy szebb, 720p meg amúgy is...[ Szerkesztve ]
-
Mukorka
addikt
válasz lumpen_stex #1733 üzenetére
Najó de te magad mondod ki: ha minden modot felrakok akkor kb pariban van. Szerinted akkor skyrim milyen lesz modokkal?
-
Huma
addikt
válasz lumpen_stex #1492 üzenetére
Én találkoztam asszem ilyen azura csillaga küldetéssel. Egy hegy tetején lévő papnő ad egy küldetést, hogy keressek meg egy elfet a varázslók városában. A városban pedig a fogadóban egy ipse mondja, hogy keressem meg azura csillagát.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
psycroptic
őstag
Köszi az infót. Asszem meló után ha hazaérek szét disenchantolok mindent...
PSNID: Tomy83PS
-
Beerwolf
senior tag
1. Nem, itt sem megy bele sima lélekkőbe az emberek lelke.
2. Csináld meg ezt a questet
-
KonzolKartel
őstag
igen, itt is van azura star. melozom, telefonrol irok, igy linkelni nem tudok, de easy ki guglizni. van egy csomo deadric artifact.
-
psycroptic
őstag
-
KonzolKartel
őstag
válasz lumpen_stex #1354 üzenetére
mit takar nalad a durva enchant? am. enchantmenteket csak disenchantal lehet szerezni?
-
félisten
válasz lumpen_stex #1349 üzenetére
Hát ha te el tudsz olvasni 2 mp alatt két sort miközben gomolyog a füst mögötte
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
CSiPet2
tag
válasz lumpen_stex #753 üzenetére
Kiszabadítottad a fogjot a cellából? Ha ő szabad, jön pár őr, mondván lebuktál, az egyiknél lesz kulcs a csapóajtóhoz...
leírás
Amúgy ez a cuccok nem jelennek meg tipikusan olyan hiba állítólag amit az 1.1 javított, előtte ez mindig előjött
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós kamerák
- Külpolitika
- Politika
- Telekom mobilszolgáltatások
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- További aktív témák...
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Különleges ITX PC (5800X3D 64GB 1TB RTX4060 LP) - Portal Companion Cube
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest