Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
unranked
csendes tag
http://forums.bethsoft.com/index.php?/topic/1255536-game-crash-on-start-up/
Hajaj... Ez nem jó hír.
-
unranked
csendes tag
Ha a Steam a szokásos sebességgel tölt le, akkor annyi belefér Állítólag most egy kicsit le van terhelve.
Mázlisták, hogy már nyomhatják
Legutóbb a Dungeon Siege 3-at rendeltem elő, de megjelenés előtt egy nappal (és megkaptam ingyen a 4 tárgyat ) másnapra itt is volt. Csak ugye megjelenés előtt, szóval nem igazán mérvadó. -
whatever
aktív tag
The only downside of the PC version is the interface, which is elaborately presented and a breeze to use on consoles, but is inefficiently laid out for keyboard and mouse controls. To cut down on time spent in menus with both versions you can assign almost anything – armor, weapons, spells, shouts, pieces of meat – as a favorite. This menu can then quickly be brought up during a fight, pausing the action, so you swiftly adjust to the changing nature of a battle without having to page through the main menu system, though on PC an option to also bind items and spells to number keys would have been appreciated.
koncolportot kapunk
-
Ilsyde
őstag
válasz unranked #392 üzenetére
Dehogy megszallottsag! Aludni lehet most is, nem muszaj este. Este Skyrim van! Tokeletes idobeosztas.
Forumot figyelem ahol az ausztralok (meg ausztral VPN-t hasznalok) mar aktivaljak, hiszen 10 perce kijott naluk a jatek. Lesz egy kozel 700 megas, meg egy 20 megas update. Gondolom errol volt szo, ez a day 1 patch. Szoval ejfel utan meg varnod kell egy picit
Nem ertem, en itt Kelet-Angliaban vagyok de mindig minden megjelenesre er ide. Szoval holnapra. Ami nem gond, csak furcsallom a te esetedet.
-
unranked
csendes tag
Hát igen, a kézikönyv nem sokat árul el ezekről a dolgokról sajna. De mondjuk a gépigény leírása is érdekes... Se minimum, se ajánlott konfig, csak ennyi:
Enhanced for multi-core, OS: Win7/Vista/XP, proci: Dual Core 2.0 GHz, memória: 2 Gb Ram, 7 Gb hely a vinyón, videókártya: DX 9.0c kombatiblis 512 Mb Ram-mal. Ha érdekelne engem, hogy milyen hangkártya kell hozzá azt innen meg se tudom.
Maga a kézikönyv egyébként kemény 20 oldalas, és pár mondatban le van írva, hogy mi mit tud, és vannak szines képek. Ezen azért kattogok, mert ami kiskönyvvel én találkoztam az mind fekete-fehér volt.Igazából azon gondolkoztam, hogy lefekszek aludni, aztán éjfélkor felkelek és játszok munka előtt Vagy ez már a megszállotság jele ?
De ha minden jól megy holnap délután, és szombaton egész nap ki tudom magam élni Nem tudom, igazság szerint eddig tudtam várni, ez a fél nap már nem oszt nem szoroz (nekem a Steam azt írja, hogy 12 vagy 13 óra múlva unlock-ol) De már itt van a kezembenBurton on Trent-ben lakom, Birmingham-től kb 40 km-re. Eddig bármit rendeltem net-en 1-2 nap alatt mindig itt volt.
Azért a grafika állításra mostmár kíváncsi vagyok, hiába vagyok biztos benne, hogy vinni fogja a masinám. Annak a Quake videónak van Doom-os verziója is Call of DOOty
-
HaaS
addikt
Nekem csak azért furcsa, mert ha jól emlékszem a minimum konfig az tényleg nem volt egy nagy vasziszdasz, és mintha olyat mondtak volna, hogy a teljes gyönyörhöz a csillagos ég a határ. Namost ha iniben kell turkálnia megint a népnek, az nekem fura. Persze valószínűleg egyszerűbb a dolog, mint gondoljuk, és van hozzá egy grafikszkonfig exe, oszt kész is.
"a sárkány is csak ember" - oxox
-
Ilsyde
őstag
válasz unranked #388 üzenetére
Igen, ennek igy mar tobb ertelme van. Stop right there, criminal scum!
Eleg trehany a kezikonyv ha azt sem irja hogy felbontast hol kell valtoztatni. Lehet valami kulso kliensbol majd, jatek kozben meg nem lehet? Tobben is megerositettek hogy eleg sok konfig fajl van ugyhogy biztosan lehet majd allitgatni. Mondjuk ugyanaz a motor, szoval...
Masfel ora mulva mar jatszol vele, vagy kivarod a holnapot?
Londonban laksz, hogy mar most megkaptad a jatekot? En mindig a megjelenes napjanak reggelen kapom meg oket.
@HaaS GRAPHICS - ON/OFF
-
unranked
csendes tag
Bocsi a sok hozzászólásért
Idézet:
"Anyone that sees you commit a crime will become a witness. If you manage to eliminate all witnessess to a crime shortly after it has been committed, the Bounty will not take effect."
Végre!
-
TrueDeva
csendes tag
Már csak 1 nap és megjelenik! Ennek örömére megosztom veletek, a Skyrim főtéma átdolgozásom akusztikus gitárra.
Remélem elnyeri tetszésetek! -
-
keIdor
titán
válasz FehérHolló #382 üzenetére
Nem sok asszonysárkány menne bele ilyen névbe.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
unranked
csendes tag
Kézikönyv: most, hogy újra megnéztem...hát meglepődtem :S A Main Menu bejegyzésnél csak ezeket említi: Continue, New, Load, DLC, Credits. És egy mondat leírás mindegyikhez. Pl: Credits - View the Skyrim credits.
A játék a game.co.uk-tól van, Angliában tartózkodom, és 29,99 font volt.
Szerk: Akit érdekel, az irányítás nem sokat változott az Oblivionhoz képest.
Ami újdonság (vagy csak szerintem az): Z - Shout, feltételezem a Dragon Voice.
Q - Favourites, erre azt írja, hogy az inventory-ban meglehet jelölni egyes cuccokat mint kedvenc. A képen számozva vannak a lista elemei, szóval gondolom Q + szám.
P - Spells
F - 1st/3rd Person Camera, ez Obli-ban R volt nem ?
R - Ready/Sheath Weapon
Shift - Walk
Alt - Run, ez kicsit fura.Egérke: bal gomb jobb kéz, jobb gomb bal kéz.
[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
Valakinek sikerült holnapra gyereket gyártani, anyakönyvezni Dovahkiin-ként, satöbbi? ([link])
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
unranked
csendes tag
Na nekem megjött a cucc.
Sima alap, a Guide nélküli. Van benne egy szép térkép, a kézikönyv, ami színes, és a lemez Sajna telepíteni még nem tudom -
Ilsyde
őstag
A te konfigod mellett nem csodalom Azert a Red Dead Redemption remelem megvolt.
Egyebkent 3 ora mulva lehet is tolni a jatekot, csak ausztral VPN kell hozza!
http://store.steampowered.com/app/72850/?cc=au[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
Fel, mint mindent. De csak próba volt, 200 órás játéknak nem állok neki konzolon, holnap hozza a futár, kibírom. Meg előtte Assassin's Creed: Revelations-t kiviszem, akkor már csak a Skyrim marad hátra, ami idén érdekelt a játékok közül. Messze ez a leghosszabb játék, ez is lesz az utolsó.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
-
keIdor
titán
válasz atidzsiforc #370 üzenetére
Azt nem láttam konzolon. PC-n nem volt az ronda, de szerintem maga a játék viszont hulladék.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz GeneraL_XTX #364 üzenetére
En mar kiprobaltam Xbox-on egy hete. Grafikatol nem fogtok elajulni most szolok...
De nalam eleg sokadlagos is... A jatek jo az a lenyeg...¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
CSiPet2
tag
válasz GeneraL_XTX #364 üzenetére
Csak kíváncsiságból: miért pont virágbolt-nak hívjátok? (Most hirtelen több helyen is láttam ph-n, de sehol máshol, csak itt találkoztam ezzel a kifejezéssel) Értem mire gondoltok vele, de miért pont virágbolt?
-
nagyúr
Ajvé, bele kell húznom az Obliba, ha még egyszer (talán 8-9-edszerre ) végig szeretném tolni Skyrim előtt...
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
GeneraL_XTX
veterán
Kint van a virágbolti verzió, valahogy nem túl imponáló az 5,XGb-os mérete.
-
Brent
aktív tag
válasz atidzsiforc #359 üzenetére
Én nem bírtam. Kicsit keletebbre vannak nagy szakadékok és hegyek természetesen.
Levetettem magam róluk, gondolván, hogy nem halok meg, hanem a Skyrim földjén ébredek... hát tévedtem. -
törölt tag
Oblivion-ban a lopakodás volt a legjobb szerintem, olyan assasin érzés volt, a harcos egy idő után unható volt a mágus meg nem az igazi volt nekem. Az íjászatot kellene kidobni és csak tőr kellene, de ha minden jó lesz akkor ez működni fog a hírek alapján. Remélem majd itt is figyelnek a settenkedőkre és olyan Hitman érzésem lesz megint A pénz elköltésére remélem jobban figyelnek majd mert nem volt igazán értéke az előző részekben (ház,ló,cuccok), Fallout-ban viszont mindig tudtam volna mire költeni ha lett volna elég lóvém.
-
Landon
őstag
válasz kulfoldi #358 üzenetére
Hopp jogos, felre neztem. De ott mar reggel 11 van, elorebb vannak.
Hat egy valami nagyon hianyozni fog az Oblivionbol, es az a UI. Nem ertem Skyrimbe miert tettek ennyire retardalt, semmilyen UI-t... A quest log is szornyen nez ki. De mindegy majd hozzaszokom.
[ Szerkesztve ]
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
atidzsiforc
őstag
Nem birom ki. Menni akarok Skyrim foldjere.
r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt
-
kulfoldi
aktív tag
EMBEREK! HOLNAP!
-
törölt tag
válasz atidzsiforc #349 üzenetére
Valamiért én nem látom Steam-ben, és a Rage-re pedig azt írja, hogy: -Ez a tétel a te régiódban jelenleg nem elérhető! Na most valamit én rontottam el valamit vagy mi?
-
poj
tag
CDgalaxis:
"A Skyrim PC változata sajnos, a jelenleg rendelkezésre álló rendelési adatok alapján elkelt.
A játék normál, ajándék nélküli változatából a kiadó decemberre ígér utánpótlást,
illetve, ha lesz, aki nem veszi át az ő példányát, azt a honlapunkon keresztül meg lehet majd rendelni. "Na ez tényleg durva.. Még jó, hogy berendeltem tegnapelőtt
-
atidzsiforc
őstag
Steamen elvileg mostantol lehet preloadolni.
-
Brent
aktív tag
Kicsi ingame spoiler, csak az nézze meg aki megakarja.
Most hallgatom ötödjére, nagyon király.Mod: Egy kicsit tényleg a Tenacious D-re emlékeztet.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Egyetértek. Annak idején pár évet simán várni kellett az Oblivion megjelenésekor, hogy a konzol port gámák értelmesen fussanak a PC-ken, de akkor a konzolok nagyjából azonos szinten voltak hardverileg a gémer PC-kkel (oké, nem volt nehéz, akkor jelentek meg a piacon a 7. generációs konzolok, nyilván nem UFO-technológia lapul bennük, szal a technika akkor annyira volt képes), de mivel az előbbiekre készült a gém, így a PC-k a nem teljes mértékben optimalizált kód futtatása során elmaradtak teljesítményben. Namost, ha ehhez hozzávesszük, hogy a Skyrim is kvázi konzolra készült, és a konzolok manapság ugye múzeumban porosodó üszkös vasak (XBox 360 lassan 6, PS3 meg 5 éves lesz, a hardver meg ugyanaz), akkor világosan következik, hogy egy mai középkat gépnek (nem ofisz középkat, meg netezős középkat...), tehát vmi i7-920-nak vagy újabb i5-ösnek egy lájtos 6950 körüli VGA-val nem fog gondot okozni a gáma, de egy régebbi q9650 sem fogja magát rosszul érezni, érzésem szerint.
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Landon
őstag
Sracok, ne feljetek a sys req.-tol. Nforce forumon van egy srac akinek van egy bizalmas press copy-ja. Irt rola eleg sokat, Juliusi verzio ha jol emlekszem. 6950 + 2500k @ 4.5ghz - teljesen kimaxolva folyamatos 60fpsel megy a jatek, vsync ON. Aki erre azt mondja hogy magas gepigeny az adott latvany es sebesseg mellett, az lepjen be a jelenlegi evbe es ne varjuk mar el azt hogy a 2-3 eves cfg-on szuperul menjen minden. Es akkor csak egy korai juliusi verziorol beszelunk...
Aki elhiszi elhiszi aki nem nem a srac szavahihetosegerol nem vagyok hajlando vitat nyitni. Egy elismert es szavahiheto tagja a forumnak... ha jol tudom moderator is.
A jatek ahogy sokan irtatok alapvetoen egy JOL optimalizalt konzol port ugy hogy nyugi.
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
unranked
csendes tag
válasz TwentySix #344 üzenetére
Hát rég telepítettem már, meg regisztrálni se tegnap regisztráltam
Szóval a steam oldalán regisztrálsz, utána felrakod a klienst, az frissíti magát stb. Utána felrakod a játékot.
Na most a Dungeon Siege 3-ból indulok ki: az telepítéskor csatlakozott a steam-hez (vagy elindította a klienst? Bocsi nem emlékszem ) és akkor kellett megadni a kulcsot. Utána szépen felkerült a gépre, megjelent a Steam Library-ban, és lehetett játszani. Valami hasonló folyamatra számítok ennél is. Speciel a DS3 nem kéri a lemezt, nem tudom a Skyrim-mel hogy lesz.Én kicsit bánom, hogy a simát rendeltem Valahol olvastam, hogy 300+ oldalas a Guide, úgyhogy lesz mit olvasni Annak idején belenéztem az Oblivion-osba, elég hasznosnak tűnt.
-
TwentySix
aktív tag
válasz unranked #343 üzenetére
Nem nagyon vagyok jartas ezekben a Steam-os dolgokban, hogy is mukodik pontosan a regisztracio?
DVD-rol feltelepitem, es utana latni fogja a Steam is, vagy kell valami varazslat vele??talan nem is baj, hogy nezegethetem csupan 11-ig, legalabb kiolvasom a Game Guidot hozza
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S9+ / TomTom HD6000 HDTraffic / Garmin Montana 650T offroad/
-
TwentySix
aktív tag
Most olvasom, hogy penteken mindjart ki is adjak az 1.1 patchet, szerintem talaltak valami nagyobb hibat az aranylemez ota.... Vagy az aktivacio akadozik kicsit
Gamebanshee.com[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S9+ / TomTom HD6000 HDTraffic / Garmin Montana 650T offroad/
-
atidzsiforc
őstag
válasz TwentySix #339 üzenetére
Nekem most ezt irja ki a steam store:
Available: 11 November 2011
This game will unlock in approximately 3 days and 1 hourSzoval 11/11/11 00:00-tol lehet vele majd jatszani.
Lehet tudni, mikortol preloadolhato?
[ Szerkesztve ]
-
TwentySix
aktív tag
Hoppa, most kaptam az e-mailt a Game.co.uk-tol, hogy a Skyrim rendelesem kiszallitva, holnap meg is kapom....
Vajon varni kell pentekig az aktivacioval, vagy mehet azonnal? Ha jol ertelmezem az aktivaciot' akkor kell hozza Steam account, addig barkacsolok egyet.....Samsung Galaxy S9+ / TomTom HD6000 HDTraffic / Garmin Montana 650T offroad/
-
Scholes9
nagyúr
válasz Plazmacucci #337 üzenetére
Az esti raidek
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
félisten
-
-
frame>24
addikt
...ugyanott kapható-e tepertős fagyi akciós téli áron?
Autóvásárlási mizéria miatt nem ugorhatok egyből az első napos Skyrimra, de majd jól kíváncsi leszek itt 1-2 rpg-veterán véleményére...
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
Mirman
őstag
válasz atidzsiforc #330 üzenetére
tudtommal ez teljesen bethesda fejlesztés. semmi köze az id hez... (de lehet hogy tévedek , ahogy így elnézem a cikk végét
-
atidzsiforc
őstag
Mi az, hogy developer- id software?
Jol sejtettem, hogy ezert lett kaki a rage?
-
Mirman
őstag
Egy angol teszt a játékról. Az eleje egy nagyon-nagyon kicsit spoiler-es.
-
HaaS
addikt
Nekem eddig az a 40 perces gémpléj tetszik a legjobban, ahol uhúúúú-zak meg áháááhh-znak az emberek, miközben vki játszik. Igazi szkájrimes hangulat.
Nagyon várós. Hehh.
szerk: most értem oda... a sárkányölésnél tapsolnak a népek! Imizem az egészet! Bár futna!
[ Szerkesztve ]
"a sárkány is csak ember" - oxox
-
Scholes9
nagyúr
Lesz benne directx 11?
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Brent
aktív tag
-
kornel76
aktív tag
válasz Interceptor #321 üzenetére
Elhiszem ,hogy téged nem érdekel a gépigény ugyanúgy ahogy engem sem, de vannak akiknek nincs fele olyan gépe sem mint neked vagy nekem, őket lehet érdekli kb. milyen vason fog játszhatóan elindulni a játék. Anno az Oblivion előtt paráztam én is ,h elég lesz-e a gépem , belekezdtem a gépfejlesztésbe és azóta nem tudok kiszállni a mókuskerékből .
DIABLO 3 BattleTag: HelldogHun#2707 <Hurkak> / Mechwarrior Online : HelldogHun / SW Battlefront 2 - H3LLD0G-HUN
-
Interceptor
addikt
Szerintem is túlzásba viszik sokan ezt a gépigény dolgot. Alapvetően konzol a fő piac és arra gyúrják a játékokat. A mostani konzolok pedig már eléggé régiek, azért van az szerintem, hogy az utóbbi 1-2 évben megjelenő játékok nem kérnek túl sokat. Ha kijönnek az új genereációs konzolok akkor lesz megint óriási gépigénye a pc-re is megjelent gammáknak, mint ami 2007-ben volt
[ Szerkesztve ]
Nem kell drága gép, csak játékra kell
-
atidzsiforc
őstag
Elorendelve.
hosszu lesz ez a par nap
[ Szerkesztve ]
-
Romvr
őstag
válasz kornel76 #317 üzenetére
Anno piacon vettem Budapesten. De nem pont ilyen, csak képet nem találtam róla. Azo na sárkány "ül" és egy kardot fog a kezeivel. Amúgy ha minden igaz akkor a Pólus Centerben van egy kis bolt ahol árulnak ilyeneket. Legalább is 2 éve mikor ott jártam még volt
ITT nézz szét, meg ITT Talán találsz jobban tetszőt is. Az árakra viszont lelkileg készülj mielőtt kattintasz
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
Romvr
őstag
válasz #57919488 #315 üzenetére
Ezért grafikailag van némi különbség a Skyrim és a BF3 között. A BF3 számomra jelenleg a csúcs grafikát jelképezi. Komolyan még a Crysis 2-nél is szebb és élőbb az egész. A Skyrim a képek alapján pedig nem ennyire szép. Jó persze az se éppen rossz, és lehet hogy mozgásban a monitoromon leesik az állam, de ha a megjelent videókat hasonlítod össze akkor a Skyrim a 10-es listán (10-es a BF3 kinézete), olyan 6-os talán. Éppen ezért ha logikusan nézzük a dolgot akkor kisebb a gépigénye is.
Bár én nem félek, ha a BF3 fullon ment, akkor a Skyrim minimum 60 FPS-t kell elérjen"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
törölt tag
11.11.11 de messze van még
Battlefield 3 után meg se lepődnék ha képregényt néznék -
kulfoldi
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Nahh, előrendeltem én is.
-
kulfoldi
aktív tag
-
zolkorsj
csendes tag
egyébként, ha a játék mellé rakott térképet és kiskönyvet plussz az ajándékokat (zene cd, nyakbavaló és képeslap, vagy póló) nézzük, akkor ez már kitesz egy gyűjtői kiadást majdnem, szóval egy tizesért rendben van a dolog, más kiadók ennyiért adnak egy lemezt meg egy dvd tokot
-
Mukorka
addikt
Jó kis videó!
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
Romvr
őstag
válasz Vistaboy #302 üzenetére
Hát igen. Sárkányszobrom már van, kettő is (egyik. a másik hasonló) térképet tudok nyomtatni A3-asban ha nagyon kell. Ami igazán lényeges az a játékot tartalmazó korong. Szerintem.
[ Szerkesztve ]
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
Vistaboy
veterán
The Elder Scrolls V: Skyrim Collector's Edition
Hát, nekem a sárkányszobor és egy szövettérkép nem ér meg 40K-t. Még ha a Prima Strategy Guide-ot is adnák mellé, akkor sem, de egy 200 oldalas képeskönyv miatt meg pláne nem fizetek.
Akkor már inkább normál kiadás ajándékokkal.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Honor Magic V2 - origami
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen digitális videókamerát?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Canon EOS 4000D Digitális fényképezőgép Canon 55-250 1:4-5,6 obi jótállással
- Nintendo Switch V1 RCM nem patchelt verzió
- TP-Link Archer MR200 AC750 3G/4G Wireless Dual Band LTE Router
- HP Pavilion laptop, 15,6", i5-7200U CPU, 8 GB DDR4, 128GB SSD + 1TB HDD, NVIDIA 4 GB dedikált DDR3
- Asus tuf gaming VG249Q monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest